Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kaptanim tesekkur ederim ne guzel motive ettin oyle bulguruda cok seviyorum baska seylere aklimin gitmemesini sagliyor az once annemle Malatya yoresinin patlicanli koftesini yaptik ( bulgur koftesi et yok icinde ) bulgurdan vazgecemiyoruz bugun kahvalti yapmamayi dusunuyorum cok istekli yemiyorum zaten bugun bi tek ogun deniycem bakalim

muhteşem bi pozitiflik örneği, tam olması gerektiği gibi, tam bi fıstığa yakışacağı gibi, tebrik ederimmm

hahahahahhaha kilodaşım tekrar 69.0 da buluşalım cumartesi hadi el sıkışalım
Ayy canımcım bak şimdi bir mod yükselmesi, bir pozitiflik yüklendi bünyeye Şirinler gibi el ele, tam gaz cumartesiye

Sağol canım benım çok teşekkürler
Olsun canım demekki cumartesiye eksi görüceğiz
Evet kaptanım bır 65e düşebılseydım en azından tartı hedefımı tuttururdum

Z Zeynep
canım mesajını kaybettim yukarda regl dönemi yapılan spor daha çok yağ yaktırıyor diye duymuştum bence hemen başla leslie ye :)

çok haklısın başakcım cumartesileri 10 da 11 de tartılırken salıları 7 de daha uyku ödemnini atmamışken tartılıyorum hahah
ben de öyle işe gitmeden hızlıca tartılıyorum wc öncesi oluyor falan, salıya çok takılmamak lazımmmmm bize hatırlatma tartısı bu

Rabbim hep iyilik, sağlık versin canım, pozitif düşünmen çok güzel
Teşekkür ederim abla diğer türlü hayat zehir oluyor o yüzden pozitif olmaya çalışıyorum
Olsun oda bi hareket napalımm benimkilerde bugun enerjileri yüksekti vallaha oglum 10 da kizim 11bucukta uyudu
Her gün aynı olmuyor canm sağlık olsun yeter ki
Teşekkür ederim
Allah sana da tez zamanda şifa versin canm
İnşallah canm
Olumlu düşünmene bayıldım. Rabbim en güzelini versin

Tebrikler canım

Kendine haksızlık etme lütfen. Zor değil kolay sadece sen istersen kolay

Tebrikler canım
Teşekkür ederim kaptanım hepimiz için de Rabbim en güzellerini versin inşallah

Kaptanım benim metabolizma için öyle menüler aslinda diyetisyen menüsü sen uzak kaldığın icin kaçırmışsın sanırım

94bassuk zeyneppk kızlar başka Bir yol mu denesem artık bilemiyorum yeter mi yada böyle devam mı etmeliyim sadece kilo koruma gibi oluyor sanki

28 nisan menü
09.30 3 kaşık lor, 2 yumurta ile omlet, salatalık, 2 wasa, 10 zeytin
13.30 1 kase yoğurtlu garnitür salatası
16.30 1 kuru incir 7-8 badem
19.00 1 tabak kabak spagetti üzerine yoğurt
21.00 1 fincan kahve 1 kuru incir 10 tane fıstık
3 litre su 11.000 adım
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus

Bizim elektirikler kesildi bi kac saat
Ama tekrar geldi

Evet yürüyüş edemediğim için böyle leslie yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…