Kızlar yarın çok yakın bir arkadaşımın kızı ameliyat olacak. Hem dualarınızı esirgemeyin hem de ugrayamazsam haberiniz olsun. Tüm gün onun yanında olacağım büyük ihtimalle. Hepinizi çok öpüyorum
Hayırlı cumalar canim . Ellerine sağlık bitirdin iyi olmuş. Afiyet olsun bu arada aralar da galeta yada kraker yerine badem fındık filan daha tutar seni diye düşünüyorum ne dersin hem gereksiz karbonhidrat almazsinKızlar hayırlı cumalar sonunda bütün islerim bitti . Gruba daha çok zamanım var artık
Dünkü menüm
Sabah 3 yumurta haşlama yedim. Bütün gün midem çok bulandı birsüre yumurta yemem. Akşam pırasa var diye sabah protein çok olsun dedim ama yanlus karar
Ara 2 galete 1 maden suyu
Öğle mercimek çorbası
Ara 5v6 çubuk krater 1 bardak kefir
Akşam zeytinyağlı pırasa yoğurt
Su 2litre
arke Ellssa
Ablam niçin attın
Hoşgeldin canımKızlar bende kilo vermek istiyorum 87 kiloyum şuan 79 ile hamile kaldım 98 ile kasımda doğum yaptım ama şuan87 kiloyum tabi hiç dikkat etmedim ben bulduğumu yiyorum emziriyorum ama sütüm az kesildi bazı sebeplerden nasıl yapıcaz ne yapmam lazım mayıs hazirana kadar 70 kga düşmem lazım benim
ayy bugün cumartesi sandım ondan attımAblam niçin attınbu arada 70 ler ligine az kalmış
Hamdolsun canımçok az gerçekten kaptanım afiyet olsun
merhaba, sanıyorum biz tanışmadık henüzadım Yasemin 40 yaşındayım 63 civarı kilolarda gezinip duruyorum
ellerine sağlık canımm
çok geçmiş olsun canımm şimdi nasılsın
yediklerin çok az değil mi canım, afiyet olsun
inşallah canımm
keyfin nasıl herşey yolundadır inşallah
Boş zaman kolluyorum, seninle tanışmak içinHayırlı cumalar canim . Ellerine sağlık bitirdin iyi olmuş. Afiyet olsun bu arada aralar da galeta yada kraker yerine badem fındık filan daha tutar seni diye düşünüyorum ne dersin hem gereksiz karbonhidrat almazsin
Kız bir dene bakk valla mantı gibi oluyorbenim kardeşim buna fesleğen ve sarımsak eklemeli bi versiyonunu yapıyo. düşüncesi bile garip geliyor banaafiyetler olsun
günaydınnnn kızlar hepimiz için harika bi gün olsun herkes bol bol kilo versin ama en çok bizim takım versin hahaha
Mantı gibi oluyorYukafı ben pişmiş asla yiyemiyorum
Muzu eziyorum yulafa katıyorum az da ceviz karıştırıp çerez niyetine kaşıkla yiyorum
Ben de yulafı böyle inanılmaz seviyorum
Hayırlı cumalar canim . Ellerine sağlık bitirdin iyi olmuş. Afiyet olsun bu arada aralar da galeta yada kraker yerine badem fındık filan daha tutar seni diye düşünüyorum ne dersin hem gereksiz karbonhidrat almazsin
Yaa inanmıyorum abla sen geldin ben memlekete gidiyorummBoş zaman kolluyorum, seninle tanışmak için
Ah canım benim ya sen nasi icebilirsen öyle ye kuzumHaklısın canim normalde biliyorsun öğünlerde ekmek yemiyorum ama bu insülin direnci için olan ilaç korkunç bulantı yapiyor midem havalanıyor resmen o yüzden galeta yiyorum yoksa yediklerim komple çıkıyor. Doktor alisir ilac bünyen dedi
Eneeem tam da tartı öncesi hemii . Muhtemelen ilaçlardandir canım sıkma canını yarın artı gelirsenAy kızlar regli oldum şaka gibibu ay erken oldu nedense. İlacın böyle bir etkisi varmi acaba . Sabah tahin pekmez ile baya bakıştık regli yüzünden demekki .
Yaa inanmıyorum abla sen geldin ben memlekete gidiyorummtatil oldu ya annemlerin yanına gideceğim
Ah canım benim ya sen nasi icebilirsen öyle ye kuzum
Eneeem tam da tartı öncesi hemii . Muhtemelen ilaçlardandir canım sıkma canını yarın artı gelirsen
Gel gel bende geliyorum yarınEline sağlık kaptanım
benim hedefim aynı 72 diyorum fakat durum şöyle ben en son izne ayrılmadan önceki 21 Aralık ta tartıldığım en son rakam 74.00 idi birdaha baskülü elime bile almadım çook korkuyorum kaç kilo aldım veya durum ne hiç bilmiyorum kandime bir gün belirledim ve cumartesi sanırım tartılıcam korkunun ecele faydası yok
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Sağol canım daha iyiyimellerine sağlık canımm
çok geçmiş olsun canımm şimdi nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?