Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İkinizin yazdiklarindan sonra Sem2024 aslında en önemli olan şey sağlık sıhhat. Sağlıklı olduğuna, yaşiyor olduğuna şükretmek
Sana da çok geçmiş olsun nazlicim bundan sonra ikiniz de sağlıklı mutlu yaşayın kizlar

Sağol canım Allah herkesi iyi insanlarla, işini hakkıyla yapanlarla karşılaştırsın.

Aynen canım ben 1ay hastanede yattim . Doktor çok çok önemli tecrübeli doktor önemli. Hastane imkanları çok önemli. Beni mesela ameliyathane de unuttular 1.5 saat buz gibi ameliyathane de yanliz kaldım, bağırdım .okadar çok korktum ve üşümüşümki resmen kaskatı olmuşum . Ogünden sonra anksiyete ve panik atak oldum. Aman neyse kötü şeyleri geride bırakalım. Rabbım kimseye yaşatmasın

Afiyet şifa olsun canım. Pilav ah pilav ahhh birgun bende yiyeceğim inşallah

Hoş bulduk canım

Can sıkıcı yanı bir ayda taş çatlasa 1 kg verip, 1 ayda 4.30 kg almak inanılmaz canımı sıkıyor

Afiyet olsun
Ah canım sen de çok zor anlar yaşamışsın. Ben de çok zor anlar yaşadım hem de 2 yıl arayla 2 kez ölümden döndüm.
Çok şükür bugünleri gördük Bir daha görmeyelim gelmiş geçmiş olsun canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Sen de mi
Sana da çok geçmiş olsun canım.
Dizi izlerken bişeyler yeme alışkanlığı çok kötü malesef. Umarım güzel geçmiştir günün

Sanada çok geçmiş olsun canım. Rabbım tekrarından korusun

Ellssa Boncuk2307 Azmet5255
04/02/2025

Sabah 9:30 kapya biber içinde peynir, 1 yumurta, çeyrek dilim ekmek. Yarın çay kaşığı bal, iki dilim zencefil iki minik turp

Saat 13.00 çay tabağında kinoa kısır, biraz ananas

14.30dan 16ya kadar yediklerim:
1 filtre kahve kremalı, 5-6 fındık
Yarım dilim ekmek 12 zeytin
Zencefilli limonlu çay
İki kaşık pilav+ 8 kaşık tavuk eti

Eklentiler

• 1000165505.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 13
Oğluşuna çok geçmiş olsun. Şimdi durumu nasıl

Hoş geldin canım. Kapımız her daim açık sana

Afiyet olsun canım
Çok teşekkür ediyorum şükür iyi toparladı
Azmet5255
Kaptanlarım bugünkü kilom 63.8
Geçen cumartesi 64.0
Fark -200 gr
63 leri gördüm çok mutluyum

Salı menüm
Sabah 10.30
1 simit
2-3 tatlı k labne

Akşam 16 civarı
4 yumurtadan omlet
4-5 zeytin

Bugün bi düzensiz oldu
Menüme sağlıklı diyemiyorum

Akşam bir de arkadaşlarla 1 bira gitti

topalamaya başlarım yarından itibaren
Salı tartılarını bu yüzden seviyorum
Fazla çıkmışsam azaltıyorum az çıkmışsam koruma hevesiyle yanıp tutuşuyorum

Afiyet olsun
Hoş bulduk canım

Can sıkıcı yanı bir ayda taş çatlasa 1 kg verip, 1 ayda 4.30 kg almak inanılmaz canımı sıkıyor
Önemli olan başlamak canım. merak etme çabuk verirsin hiç canını sıkma
Afiyet şifa olsun canım yine harika menü
Teşekkür ederim kaptanım

Sanada çok geçmiş olsun canım. Rabbım tekrarından korusun
Çok sağol canım
Aman iyi olsun
Kilo vermişsin tebrikler canım
Menü de güzel afiyet olsun

Bugünkü menüm

Kahvaltı(10.00)
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Salatalık

Ara(14.30)
2 hurma
10 adet kaju

Akşam(17.30)
1 tabak kıymalı karnabahar yemeği
Yoğurtlu pırasa kavurması

Su: 2 lt
Spor: 45 dk Leslie+ 6000 adım
Ellssa Sem2024 Boncuk2307
Boncukcum adıma 6000 yazdım çünkü 69 adımkalmış yatana kadar 6000 olur o. Bir de adım sayım Leslienin dışında. Yanlış mı yapiyorum bilmiyorum spor yaparken saati cikariyorum adımı ayrıca hesaplayabilmek için.

Yaa öyle demek var mıydı, bilmiyordum bunu
Geçen hafta hüzünlü anlar yaşadım Jou yu verirken
Kendi takımından kilo verenler daha çok olduğu için tercih etmemiştir. Kaptanın kişisel tercihine saygı duyuyoruz artı getiren olsaydı eminim değiştirirdi.Tercih meselesi yani, aklında bulunsun bir daha kaptan olursan
Aklımda aslında Nazlı ablacım da fırsat bulup yaptıramadım. Deneyeceğim onu da bakalım
Ayyy benim de american mutfak çok kötü bir şey, bulaşık bırakamıyorsun, dağınık bırakamıyorsun misafirlerin gözünün önünde iş yapmak zorunda kalıyorsun çok kötü
Bir gün dene bakalım adım sayısı mı daha karlı olacak senin için yoksa dk olarak hesaplamak mı dk 10 puan 1000 adım 100 puan ona göre karar verirsin olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…