Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar bende kilo vermek istiyorum 87 kiloyum şuan 79 ile hamile kaldım 98 ile kasımda doğum yaptım ama şuan87 kiloyum tabi hiç dikkat etmedim ben bulduğumu yiyorum emziriyorum ama sütüm az kesildi bazı sebeplerden nasıl yapıcaz ne yapmam lazım mayıs hazirana kadar 70 kga düşmem lazım benim

Eline sağlık kaptanım
benim hedefim aynı 72 diyorum fakat durum şöyle ben en son izne ayrılmadan önceki 21 Aralık ta tartıldığım en son rakam 74.00 idi birdaha baskülü elime bile almadım çook korkuyorum kaç kilo aldım veya durum ne hiç bilmiyorum kandime bir gün belirledim ve cumartesi sanırım tartılıcam korkunun ecele faydası yok

Diğer günlerim pek iyi geçmedi, son 2 günü sıkı tutuyorum, bol yürüyüş yapıyorum, telefon hepsini kaydetmiyor, ödem çok, inşallah tartıya kadar biraz iner

Selam kızlar
Çok yoğunum, halletmemiz gereken işler var
Bazı ailevi sıkıntılarda var, herşeye rağmen bizim huzurumuz kaçmasın diye düşünenler var sağolsunlar, duyup kayıtsız kalamıyoruz cumartesi tartısından sonra izin istiyorum

Benimde Mart sonu sınavım var B1 olucam inşallah. Ama benim de konuşmam A2 falan. Dışarıda günlük işlerimi halledebiliyorum. Alışveriş,doktor falan bunlara gidiyorum tek başıma ama biriyle aralıksız muhabbet edemiyorum kısa cümleler hep. Gramerim iyi de hayata geçirmek lazım işte o kısmı. Sınavdan sonra konuşma kulübüne gitmek istiyorum B2ye başlamadan önce.
Almancayi sevdim ben ya, Hollandaca daha kolay diye biliyorum ama dil yapısı da İngilizce ile daha benzer. Almanca değişik bir dil ne yapsak da zorlaştırsak diye özellikle ugrasilmis gibi.
Ailenle bugünleri unutturacak çok daha güzel günleriniz olur inşallah. Ben Nazlı, gruba yeni geldim. Biz de tanışmış olalım
Çok haklısın, sabah kahvaltıya ekmek koysam daha iyi olacak
Yaaaa neden istemiyor acaba bütçe geçim konusunda mı acaba

Amin ne yazıkki
Yok bütceden değil de bunu büyütüp gezelim daha çocuk buyutmekle ugrasmayalim diyo, tembelliğinden yani ben de biz gezip eglenicez diye bu çocuk hayatinda hep tek mi kalsın kardeşi olmasın mı diyorum.
Afiyet olsun canm ben diyetisyen menüsüyle devam ediyorum hep haftanın günlerine almam gereken protein karb. vs bölüyor o yüzden bilemedim ama doyunca da yemeye zorlama bence kendini
Daha önce çok diyet yaptım diye bu sefer diyetisyenle başlamadım. Ama en mantiklisi diyetisyen menüsü gibi gözüküyor. Kafası rahat oluyo insanın en azından, değerlerim düşsün, organlarim etkilensin istemiyorum ben de. 34 yaşındayım çok büyük bir yaş değil ama artık daha dikkatli olmamız gereken yaslardayiz. Genclikteki gibi basite alamıyorum artık birşeyleri.

Canimm özlettin kendi uğra arada gel buralara

Günaydınlar
Perşembe menümü yazayım hemen

Sabah
Yok

Öğle:12.30
1 kase yayla çorbası
3 köfte üzerine patlıcan beğendi(beğendi 1 yk kadar)
1 kase yeşillik
Peynirli böreğin 1/5 i

Ara: 16 civarı
1 lifalif bitterli

Aşam 21.30 (çook geç geldim eve)
2 yemek kaşığı kadar tadına baktım ankara tava
(1 pişmiş mi die baktım 1 de yiyeyim die )
1/4 kete

Su:2.5 lt
Adım: 5500

Jasminium84 Ellssa

Yukafı ben pişmiş asla yiyemiyorum
Muzu eziyorum yulafa katıyorum az da ceviz karıştırıp çerez niyetine kaşıkla yiyorum
Ben de yulafı böyle inanılmaz seviyorum

Sabah: 3 kaşık yulafı suda haşladım tuzla. Üstüne yoğurt ve salça döktüm. Kızlar bence yulafın en güzel hali bu
benim kardeşim buna fesleğen ve sarımsak eklemeli bi versiyonunu yapıyo. düşüncesi bile garip geliyor bana afiyetler olsun

günaydınnnn kızlar hepimiz için harika bi gün olsun herkes bol bol kilo versin ama en çok bizim takım versin hahaha

Ailenle bugünleri unutturacak çok daha güzel günleriniz olur inşallah. Ben Nazlı, gruba yeni geldim. Biz de tanışmış olalım
Çok haklısın, sabah kahvaltıya ekmek koysam daha iyi olacak
çokkk memnun oldum, hoşgeldin tekrardan <3

ya diyete başlayınca ilk karbonhidrat kesilmesi geliyo aklına insanın gayet anlıyorum ekmeği kes zayıflarsın hepimizin kafasına yapışmış bişey, aslında temel enerji kaynağımız karbonhidrat sürdürülebilir bi diyet için kesinlikle olması gerekiyor bence. (2 senedir sürekli diyetteyim )

Amaaann ikisi bir büyüdümü cok daha iyi rahst ediyorsun ben 3 senedir gezemedim o ayri ama zamanı gelicek 2 sene sonra rahat edecem

çok az gerçekten kaptanım afiyet olsun

merhaba, sanıyorum biz tanışmadık henüz adım Yasemin 40 yaşındayım 63 civarı kilolarda gezinip duruyorum

ellerine sağlık canımm

tabloyu baya geçe bıraktım kusura bakmayın.
bu hafta griptim iş ve yatak olarak geçti günlerim.
yarın diyetissyene başlıyorum. daha güzel geleceğim buraya azmim tam olssun ve cumartesi size takılayım
çok geçmiş olsun canımm şimdi nasılsın

yediklerin çok az değil mi canım, afiyet olsun

Diğer günlerim pek iyi geçmedi, son 2 günü sıkı tutuyorum, bol yürüyüş yapıyorum, telefon hepsini kaydetmiyor, ödem çok, inşallah tartıya kadar biraz iner
inşallah canımm
keyfin nasıl herşey yolundadır inşallah

afiyet olsun canım

Şu regl haftasında inanılmaz acıkıyorum
Kaç gündür kendimi öyle tutuyorum ki
1 yumurtayla öğlene kadar dururdum şimdi duramıyorum,
Yemeyeceğim ama inat ettim

Kızlar hayırlı cumalar sonunda bütün islerim bitti . Gruba daha çok zamanım var artık
Dünkü menüm

Sabah 3 yumurta haşlama yedim. Bütün gün midem çok bulandı birsüre yumurta yemem . Akşam pırasa var diye sabah protein çok olsun dedim ama yanlus karar

Ara 2 galete 1 maden suyu

Öğle mercimek çorbası

Ara 5v6 çubuk krater 1 bardak kefir

Akşam zeytinyağlı pırasa yoğurt
Su 2litre
arke Ellssa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…