Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Supersin canimmm

Zafer inananlarirdirrr

İyi olan kazansın, +1 spor puanı cepte
+1 puanla mı gözümüzü korkutacaksınız pehhh

Aaaa kızarım bak, bırakmak da ne demek, öyle havlu atmak yok. Arada tökezleriz ama sonra sabaha kadar dans, durmak yok canım.

Sen iste benim hep seni kendine getiririm bal böceğim
canımsıınnnn

Amaaan ortalık karışmış Jasminium84 kaptanım sataşma var
güzel boncuğum enerjilerini pasta börek yapmaya harcıyorlar işte

bluegreeneyes nefsini öldürseydin kuzum 3-5-10 dilim tadına baksaydın, istersen ben de güzel yaparım pasta hemen bi tane göndereyim en çikolatalısından

Vaaay onları ben yazıyorum ama kalemde hile hurda yapayım mı hee, ne dersiniz bebişler
aşkıımmm hiç ihtiyacımız yok böyle şeylere kupa bizim zaten

Ay yok bebeemm yapma sakın öyle şeyler
yok yok yapar mıyım herşey tıkırında kaptanımm

afiyet olsun kaptanımm

Takımda bir ben bir de boncuk var. Herkesler nerde acaba?
canım kaptanımm tam da sizin yazıştığınız saatlerde leslie yapıyordumm

Canımm senden başka kimse sormayoooo beniii bitkinim oğlum çok huysuz 2 dişi birden patladı ama biraz daha patlaması gerek çok yıprandım dünden beri
ahhh kuzum çok geçmiş olsunn

Hele söyle bana sizin büyüğünüz nerde (kaptanınız)
bir miktar kalori yakmakla meşguldüm cancağızım, geldim buyur şimdi söyle bakalım

Hepimiiiz hepimizi alamazsın cınımm
Hakkaten yaa kaptanımız Jasminium84 nerdeee
burdayımmmm spor yaptım, duşumu aldım ohhh mis gibi kefirimi içtim ve uyudum herşey mükemmel yolunda

canımmm kaptanımmm, bunu yazdığın saatte uykuya geçmiştim

afiyet olsun canımm

afiyet olsun canımm

afiyet olsun canımm ve geçmiş olsun

Canımm senden başka kimse sormayoooo beniii bitkinim oğlum çok huysuz 2 dişi birden patladı ama biraz daha patlaması gerek çok yıprandım dünden beri

Canimmm cok geçmiş olsun yaa çok zor bende aynı durumları yaşıyorum her diş te bi geliyorlar bebelere özellikle biri çok yoruyor hasta yada diş döneminde çok hassas . Allah yardımcımız olsun inşallah.
Doğru diyorsun kuzum bu hafta yi atlatayım haftaya tatilde annemlerin yanına gideceğim orda diyetisyen listesi ile ilermeyi düşünüyorum takıma girmem muhtemelen bi deneyeyim bakalım
Çok kötü oldum bugün doktora gıttım domuz gribi dedi ve şok oldum mıde bulantısı baş ağrısı ve eklem ağrısı yaşıyorum
Doktor salgın olduğunu kalabalığa gırmememı söyledi
Yaaa çok geçmiş olsun canim benim yaa Allah şifa versin inşallah

Benim nefis ölmüş zaten canm cumartesi gününe saklıyorum hakkımı
günaydııınnnnn
Günaydın kaptanım
bir süredir yoktum, demişler ki öldü, şimdi yazsınlar kraliçe geri döndü

arke
Waooovv dönüşüm muhteşem diyorsuuuun

Amin canım benim ya bugünlerde bitecek allahtan hasta degiller asla dışarıya biyere getirmiyorum

Sağol canım

Ayy evett maşaallahhh hepsini bir büyütmek hele çokzormuş ben 3 cüye gözüm kesmez kocam tutturuyo 3cüde edelim hee dedim sen bakarsın pertim çıkıyo

Geçmiş olsun canım inşallah kolaylıkla dış dönemini atlatirsiniz. Sen daha önce durumunu ve yoğunluğunu açıkladın canım ondan kimse elleşmiyor galiba sana
AYnenn dedim öylee bianlık asla kimseye kırgınlığımdan değil tabiikii o anki boşluğumdan kaynaklı neyseki kaptanım yok kiloş almışım kimseyide üzmemiş oldum

Kocacım yaptıı bozulmamış pil yeri çıkmış bi takıntılık etmiş herşey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…