Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm stres yaptıkça da etkilenmiş olabilirsin regl de sebep olmuştur birazMthn83
Ellssa
Boncuk2307
Salı günüde böyle almıştım ama şiştim veremiyorum regliyim kabızım reglim gecikti bitürlü olamadımhava beni etkuledi sanırımm
Eki Görüntüle 3537864
Afiyet olsun canım akşam nasi doydun yaa sanırım ben doymazdim . Bide fındığın sütü mu varmış ay ben hiç duymadım![]()
EVettt ins korktuğum başıma gelmezCanm stres yaptıkça da etkilenmiş olabilirsin regl de sebep olmuştur biraz
Günaydın kızlar tabiki beklediğim bir sonuç ama bu kadar da artı beklemiyordum son hafta dikkat ettim özellikle saatlerine yediklerimin biz özel zamanlarda da yiyemeyecek miyiz bilmiyorum ömür boyu diyete mahkumum belli
Biliyorum gerçekten kilo değil belki salı ya bile bir çoğu gidecek ama can sıkıyor tartıda o rakamı görmek. Neyseeee diyip önümüze bakıyoruz bu hafta bomba gibi geliyorum
Ellssa
Boncuk2307
Sem2024
Takım için senin için bu sporAbooo kuzu valla günü patlatmişsın. Tam ödül günü olmuş. Yarın sabahtan 1bardak şu ile tam gaz devam ediyoruz hepimiz
.
Ben her pazar ekşili ekmek ediyorumm ve ödul günü ediyorumGünaydın grubun sultanları.Bugün pazar kaçak et kesmeyelim
marula rokaya devam .
Ben evdekilere kaşarlı ve çikolatalı krep yaptım. Ama artık onlarada dikkat ediyorum siyez unu kullandım
Afiyet olsunGünaydın kızlar mutlu pazarlar
Dün site berbat olmuş ya bir süre bildirim kısmı hiç görünmüyordu sonra da ben fırsat bulup mesajlara dönüş yapamadım tüm arkadaşlarımızı tebrik ederimbu gün kalabalık misafirim var hemen dünkü menüyü yazıp çocuklardan fırsat bıldukça hazırlık yapacam
Kur'an okutacam çay menümü yazayım size
Nohutlu sarma
Tokat batı
Turşu kavurması
Gelin pastası
Gelenlerden yapacak olanlar da
Islak kurabiye
Tuzlu kurabiye
Peynirli börek
Açma
Yoğurtlu patates salatası
Zorlu bir gün bekliyor beni dua edin bana da canım hiçbirini istemesin salata grubuyla geçiştireyim![]()
Sen bu hafta yoğun kabızlık yaşadın gibiMthn83
Ellssa
Boncuk2307
Salı günüde böyle almıştım ama şiştim veremiyorum regliyim kabızım reglim gecikti bitürlü olamadımhava beni etkuledi sanırımm
Eki Görüntüle 3537864
Kardeşime anneme ev bakıyorduk o konusunda enerjim dusuktu hic ev yoktu hep zeminkatlar kalmıştı mecbur dublex aldık merdiven kalkacak gelinde annemde rahat eder enazından hayırlısı olsunn şimdi de bebe konusunu deme bağaaaaaSen bu hafta yoğun kabızlık yaşadın gibi
Bide canın mı sıkıntıliydi bilmiyorum
Senden hep pozitif enerji dalgası alırdım ama o hissiyatı. Yok sanki. Canını sıkan neyse tez zamanda rahatla inşallah![]()
Epeydir bebiş videoları atmıyorum sana ondan mı yoksa![]()
Aboo kabızlık olduğundan eminmisinKardeşime anneme ev bakıyorduk o konusunda enerjim dusuktu hic ev yoktu hep zeminkatlar kalmıştı mecbur dublex aldık merdiven kalkacak gelinde annemde rahat eder enazından hayırlısı olsunn şimdi de bebe konusunu deme bağaaaaaallah isteyene versin
Zaten reglim geciktii
![]()
Afiyet olsun kedi arkadaşım01.02.2025 menümBoncuk2307
Ellssa
Azmet5255
Sabah 11.30 yumurta, beyaz peynir, bir dilim ekmek, 5-6 zeytin, krem peynir. Yarım çay kaşığı bal
Ara 12.30 kahve (kahve kremasi da attım ama içine)
Saat 15:00 bir iki parça haşlanmış brokoli
17.00 3 büyük köfte, biraz ekmek, salata
18.00 iki kuru incir
Adım sayısı 8 bin
45 dk bisiklet sürdüm
Afiyet olsun canm1 şubat menü
10.00 2 kaşık kıymalı yumurta, 2 dilim peynir, çeyrek avokado, 5 zeytin 2 dilim ekmek yeşillik turp havuç
14.30 1 fincan sütlü kahve 3 gün kurusu
18.30 4-5 kaşık tavuk sote, turp havuç, 1 bardak kefir
20.30 3 tane pötibör
3 litre su 7.000adım
Ellssa
Boncuk2307
Azmet5255
Eki Görüntüle 3537867