• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Mthn83 Mthn83 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Salı günüde böyle almıştım ama şiştim veremiyorum regliyim kabızım reglim gecikti bitürlü olamadım 😒 hava beni etkuledi sanırımm

1000010779.webp

Günaydın kızlar mutlu pazarlar 🌼
Dün site berbat olmuş ya bir süre bildirim kısmı hiç görünmüyordu sonra da ben fırsat bulup mesajlara dönüş yapamadım tüm arkadaşlarımızı tebrik ederim 🤍 bu gün kalabalık misafirim var hemen dünkü menüyü yazıp çocuklardan fırsat bıldukça hazırlık yapacam 🤲
Kur'an okutacam çay menümü yazayım size 😊
Nohutlu sarma
Tokat batı
Turşu kavurması
Gelin pastası

Gelenlerden yapacak olanlar da
Islak kurabiye
Tuzlu kurabiye
Peynirli börek
Açma
Yoğurtlu patates salatası

Zorlu bir gün bekliyor beni dua edin bana da canım hiçbirini istemesin salata grubuyla geçiştireyim 🤣🤣

Afiyet olsun canım akşam nasi doydun yaa sanırım ben doymazdim . Bide fındığın sütü mu varmış ay ben hiç duymadım 😂

Valla canım varmış bende internetten buldum akdim listede olunca ama tadını hiç sevmedim 🙄

Günaydın kızlar tabiki beklediğim bir sonuç ama bu kadar da artı beklemiyordum son hafta dikkat ettim özellikle saatlerine yediklerimin biz özel zamanlarda da yiyemeyecek miyiz bilmiyorum ömür boyu diyete mahkumum belli
Biliyorum gerçekten kilo değil belki salı ya bile bir çoğu gidecek ama can sıkıyor tartıda o rakamı görmek. Neyseeee diyip önümüze bakıyoruz bu hafta bomba gibi geliyorum 😘😘
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Sem2024 Sem2024

Eklentiler

• 20250202_091705.webp
    20250202_091705.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 5
Günaydın kızlar tabiki beklediğim bir sonuç ama bu kadar da artı beklemiyordum son hafta dikkat ettim özellikle saatlerine yediklerimin biz özel zamanlarda da yiyemeyecek miyiz bilmiyorum ömür boyu diyete mahkumum belli
Biliyorum gerçekten kilo değil belki salı ya bile bir çoğu gidecek ama can sıkıyor tartıda o rakamı görmek. Neyseeee diyip önümüze bakıyoruz bu hafta bomba gibi geliyorum 😘😘
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Sem2024 Sem2024

Canim hızla gelen hızla gidiyor benden biliyorsun. Oyüzden geçmişe bir çizgi çekiyoruz.

Sevgili mavi takımım kapanışı kötü yaptım kusura bakmayın hem site hemde benim yoğun günüm çok cevap vermeye yardımcı olmadı
Bir hafta bitti ama yeni bir haftaya başladık. Geçmişi geride bırakıp geleceğe yelken açalım 😍
Çabalarınız için teşekkür ederim 😘
Jou Jou
bluegreeneyes bluegreeneyes
Azmet5255 Azmet5255
bnnu bnnu
Ellssa Ellssa
D Deltavealfa
Hepinizi seviyorum 😘

Günaydın kızlar mutlu pazarlar 🌼
Dün site berbat olmuş ya bir süre bildirim kısmı hiç görünmüyordu sonra da ben fırsat bulup mesajlara dönüş yapamadım tüm arkadaşlarımızı tebrik ederim 🤍 bu gün kalabalık misafirim var hemen dünkü menüyü yazıp çocuklardan fırsat bıldukça hazırlık yapacam 🤲
Kur'an okutacam çay menümü yazayım size 😊
Nohutlu sarma
Tokat batı
Turşu kavurması
Gelin pastası

Gelenlerden yapacak olanlar da
Islak kurabiye
Tuzlu kurabiye
Peynirli börek
Açma
Yoğurtlu patates salatası

Zorlu bir gün bekliyor beni dua edin bana da canım hiçbirini istemesin salata grubuyla geçiştireyim 🤣🤣
Afiyet olsun 😍 şifa olsun 😅
Allah kabul etsin bizim hastalarimizada dua edin 🤲

Mthn83 Mthn83 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Salı günüde böyle almıştım ama şiştim veremiyorum regliyim kabızım reglim gecikti bitürlü olamadım 😒 hava beni etkuledi sanırımm

Eki Görüntüle 3537864
Sen bu hafta yoğun kabızlık yaşadın gibi
Bide canın mı sıkıntıliydi bilmiyorum
Senden hep pozitif enerji dalgası alırdım ama o hissiyatı. Yok sanki. Canını sıkan neyse tez zamanda rahatla inşallah 🤲 😘
Epeydir bebiş videoları atmıyorum sana ondan mı yoksa 😍

Sen bu hafta yoğun kabızlık yaşadın gibi
Bide canın mı sıkıntıliydi bilmiyorum
Senden hep pozitif enerji dalgası alırdım ama o hissiyatı. Yok sanki. Canını sıkan neyse tez zamanda rahatla inşallah 🤲 😘
Epeydir bebiş videoları atmıyorum sana ondan mı yoksa 😍
Kardeşime anneme ev bakıyorduk o konusunda enerjim dusuktu hic ev yoktu hep zeminkatlar kalmıştı mecbur dublex aldık merdiven kalkacak gelinde annemde rahat eder enazından hayırlısı olsunn şimdi de bebe konusunu deme bağaaaaa 🤣🤣 allah isteyene versin :D Zaten reglim geciktii 🤣🤣

Dünkü menümü yazıp tatilin son gunund temizlik işini de bitireyim.oruclu idim dün yine
Sahur
2 yumurta 3 zeytin bir parça küçük ama peynir
2 dilim ekmek-azicik tereyağı ile bal
Akşam
1 tabak pırasa
Ara öğün
2 mandalina
1 bardak yeşil çay
sonrasinda yarım.muz.
Ellssa Ellssa Sem2024 Sem2024 Boncuk2307 Boncuk2307
Adım sayım 6000 civarı idi.
Suyum da iki litre

Kardeşime anneme ev bakıyorduk o konusunda enerjim dusuktu hic ev yoktu hep zeminkatlar kalmıştı mecbur dublex aldık merdiven kalkacak gelinde annemde rahat eder enazından hayırlısı olsunn şimdi de bebe konusunu deme bağaaaaa 🤣🤣 allah isteyene versin :D Zaten reglim geciktii 🤣🤣
Aboo kabızlık olduğundan eminmisin 🫣😅😅

01.02.2025 menüm Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Azmet5255 Azmet5255
Sabah 11.30 yumurta, beyaz peynir, bir dilim ekmek, 5-6 zeytin, krem peynir. Yarım çay kaşığı bal

Ara 12.30 kahve (kahve kremasi da attım ama içine)
Saat 15:00 bir iki parça haşlanmış brokoli

17.00 3 büyük köfte, biraz ekmek, salata
18.00 iki kuru incir

Adım sayısı 8 bin
45 dk bisiklet sürdüm
Afiyet olsun kedi arkadaşım ❤️

Back
X