Kaptanımm tam gaz hazırımm hadi bakalım, hepimize hayırlı olsun yeni takımımız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanımm tam gaz hazırımm hadi bakalım, hepimize hayırlı olsun yeni takımımız
Kuzum ya sabah beri vallahii giremedim burayaa saçma sapan sayfa açılıyordu bende bildirim kısmı yok olmustuu daha yeni geldii tartı işide atamadım hazırlıga alınmış canlar sağolsun
Menüm
11:00
Büyük boy tarçınlı kahve
12:15
Eki Görüntüle 3537535
15:30
1 kupa tarçınlı ıhlamur
16:00
Kısır
Bol tere marul turp
Spor
30 dk yürüyüş
Kitap
Kuran 29.cüz
Sem2024
Boncuk2307
Tartı bildirimi yarın atıp takımlara katılabilirsin listede de yazmıştım.Kuzum ya sabah beri vallahii giremedim burayaa saçma sapan sayfa açılıyordu bende bildirim kısmı yok olmustuu daha yeni geldii tartı işide atamadım hazırlıga alınmış canlar sağolsun![]()
Sizin bu kapıda kalmalarınız ne olacak böyle![]()
Kizzz olayı yeni anladım ben geçmiş olsun canımKuzum bu sefer kızım içerde biz dışarıda kaldık. Eşim badana yapiyor alt kat depoyu, bende eşya ayıklıyorum. ona bakıp gelelim dedik .benim kız çat diye kapıyı kapattı. kapı kulpu düştü anahtarda içerde kaldı, kız açamadı kulp olmayınca kapıyı, 2 dakikada çığlık kıyamet tüm mahalle duydu.Allahtan eşim balkon camından girdi açtık. Sonra bana neden stres yapıyorsun diyorlar
Ay kıyamam yavruya. Onun içerde olması da iyice telaş yaptırmıştırKuzum bu sefer kızım içerde biz dışarıda kaldık. Eşim badana yapiyor alt kat depoyu, bende eşya ayıklıyorum. ona bakıp gelelim dedik .benim kız çat diye kapıyı kapattı. kapı kulpu düştü anahtarda içerde kaldı, kız açamadı kulp olmayınca kapıyı, 2 dakikada çığlık kıyamet tüm mahalle duydu.Allahtan eşim balkon camından girdi açtık. Sonra bana neden stres yapıyorsun diyorlar
Tamam.bebişim yarın tekrar yaparımTartı bildirimi yarın atıp takımlara katılabilirsin listede de yazmıştım.
Kizzz olayı yeni anladım ben geçmiş olsun canım
Evett rakip olduk kuzum, valla çok heveslenme
Ayy çok geçmiş olsun canımKuzum bu sefer kızım içerde biz dışarıda kaldık. Eşim badana yapiyor alt kat depoyu, bende eşya ayıklıyorum. ona bakıp gelelim dedik .benim kız çat diye kapıyı kapattı. kapı kulpu düştü anahtarda içerde kaldı, kız açamadı kulp olmayınca kapıyı, 2 dakikada çığlık kıyamet tüm mahalle duydu.Allahtan eşim balkon camından girdi açtık. Sonra bana neden stres yapıyorsun diyorlar
Menün çok iyi ama çok az değil mi ya, kaç kalori yapıyor biliyor musun? Kilolarimiz yakın ya o yüzden dikkatimi çekiyor. Kısa donemlik bı azaltma mı yoksa hep böyle mi gidecek. Genelde diyetisyenler listeleri dolduruyor ya çok şaşırdım bu kadar az vermesine.Kizlarcimmm bugünkü menüm sıfır kaçamak kendimle gurur duyuyorum. Diyetisyen ile çalışmanın iyi yani bu sanırım sorumluluk psikolojisi. Benim diyetisyenim ölçü tartı günü ödül günü yapıyor
Su 2litre bugün az oldu.Ellssa
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3537567
Yarın tartılırsın girersin canım sağlık olsunKuzum ya sabah beri vallahii giremedim burayaa saçma sapan sayfa açılıyordu bende bildirim kısmı yok olmustuu daha yeni geldii tartı işide atamadım hazırlıga alınmış canlar sağolsun![]()
Teşekkür ederim kaptanımCanjm Allah kabul etsin. Menunde yine harika. Afiyet şifa olsun
Aaa ben de yanlış anlamışım gerçekten kapıda kalmışsınızKuzum bu sefer kızım içerde biz dışarıda kaldık. Eşim badana yapiyor alt kat depoyu, bende eşya ayıklıyorum. ona bakıp gelelim dedik .benim kız çat diye kapıyı kapattı. kapı kulpu düştü anahtarda içerde kaldı, kız açamadı kulp olmayınca kapıyı, 2 dakikada çığlık kıyamet tüm mahalle duydu.Allahtan eşim balkon camından girdi açtık. Sonra bana neden stres yapıyorsun diyorlar
Afiyet şifa olsun canım kaçamaksız menünün tadı bi ayrı oluyor dimiKizlarcimmm bugünkü menüm sıfır kaçamak kendimle gurur duyuyorum. Diyetisyen ile çalışmanın iyi yani bu sanırım sorumluluk psikolojisi. Benim diyetisyenim ölçü tartı günü ödül günü yapıyor
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3537567
Evett rakip olduk kuzum, valla çok heveslenmegeçen sefer talihsizlik yaşadım. Regl olamadım bı türlü diye inmedi. Bu hafta sahalara fena döndüm
Ayy çok geçmiş olsun canım
Turkiyedeyken ben de Cook kapıda kaliyodum artık o kadar normallesmisti ki benim için. Kredi kartlarimizin yılda 3 kereye kadar çilingir hizmeti var biliyorsundur. Onları arayıp çilingir cagiriyodum. Tüm haklarımı hep kullanmış oluyodum
Menün çok iyi ama çok az değil mi ya, kaç kalori yapıyor biliyor musun? Kilolarimiz yakın ya o yüzden dikkatimi çekiyor. Kısa donemlik bı azaltma mı yoksa hep böyle mi gidecek. Genelde diyetisyenler listeleri dolduruyor ya çok şaşırdım bu kadar az vermesine.
Yarın tartılırsın girersin canım sağlık olsun
Teşekkür ederim kaptanım
Aaa ben de yanlış anlamışım gerçekten kapıda kalmışsınız
Afiyet şifa olsun canım kaçamaksız menünün tadı bi ayrı oluyor dimi![]()
Afiyet olsun canım akşam nasi doydun yaa sanırım ben doymazdim . Bide fındığın sütü mu varmış ay ben hiç duymadımKizlarcimmm bugünkü menüm sıfır kaçamak kendimle gurur duyuyorum. Diyetisyen ile çalışmanın iyi yani bu sanırım sorumluluk psikolojisi. Benim diyetisyenim ölçü tartı günü ödül günü yapıyor
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3537567
İyi olmana sevindim canım. Sınavında da şimdiden başarılarCanım kusura bakma iki gündür giremedim ben. Hastaydım ve tansiyonum falan yerlerdeydi. Bugün iyiyim çok şükür ama maalesef artı geldim. Sonuçlara henüz bakmadım umarım takımı çok kötü etkilememisimdir.
1. Yulaflı krep (kahvaltı için güzel seçenek)
2. Bahar (demet evgar hayranıyım çünkü)
3. Yüzme (diğerleri zor geliyor)
Hadi bakalım gorucez nazlicim hodri meydanEvett rakip olduk kuzum, valla çok heveslenmegeçen sefer talihsizlik yaşadım. Regl olamadım bı türlü diye inmedi. Bu hafta sahalara fena döndüm
Ayy çok geçmiş olsun canım
Turkiyedeyken ben de Cook kapıda kaliyodum artık o kadar normallesmisti ki benim için. Kredi kartlarimizin yılda 3 kereye kadar çilingir hizmeti var biliyorsundur. Onları arayıp çilingir cagiriyodum. Tüm haklarımı hep kullanmış oluyodum
Menün çok iyi ama çok az değil mi ya, kaç kalori yapıyor biliyor musun? Kilolarimiz yakın ya o yüzden dikkatimi çekiyor. Kısa donemlik bı azaltma mı yoksa hep böyle mi gidecek. Genelde diyetisyenler listeleri dolduruyor ya çok şaşırdım bu kadar az vermesine.
Ben maximum kart kullaniyordum canım onun vardı. Ama diğerlerinin de vardır bence. Kredi karti geldiğinde mektubu iyi okumak lazım baya bı hakkımız oluyo. Cam kırılmasında falan da karsilayan kartlar var. Ben Turkiyedekini kapattım burada da kredi kartı kullanmıyoruz kafam nasıl rahat anlatamam. Elde ne kadar varsa o kadar harcıyoruz.Hadi bakalım gorucez nazlicim hodri meydan
AA ben bunu bilmiyordum. Kapıda da kaldım ama kredi kartı nin böyle hizmeti olacağı aklımın ucundan geçmedi. Hepsinde var mı?