• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Jou Jou sen nerelerdesin bakem :KK4:
@Efenin_Annesi neden gelmiyorsun canım özlendin :KK68:
Kuzum ya sabah beri vallahii giremedim burayaa saçma sapan sayfa açılıyordu bende bildirim kısmı yok olmustuu daha yeni geldii tartı işide atamadım hazırlıga alınmış canlar sağolsun🤣🤣

Menüm

11:00
Büyük boy tarçınlı kahve

12:15
IMG-20250201-WA0022.webp

15:30
1 kupa tarçınlı ıhlamur

16:00
Kısır
Bol tere marul turp

Spor
30 dk yürüyüş

Kitap
Kuran 29.cüz

Sem2024 Sem2024 Boncuk2307 Boncuk2307

Kuzum ya sabah beri vallahii giremedim burayaa saçma sapan sayfa açılıyordu bende bildirim kısmı yok olmustuu daha yeni geldii tartı işide atamadım hazırlıga alınmış canlar sağolsun🤣🤣
Tartı bildirimi yarın atıp takımlara katılabilirsin listede de yazmıştım.

Sizin bu kapıda kalmalarınız ne olacak böyle 🤔

Kuzum bu sefer kızım içerde biz dışarıda kaldık. Eşim badana yapiyor alt kat depoyu, bende eşya ayıklıyorum. ona bakıp gelelim dedik .benim kız çat diye kapıyı kapattı. kapı kulpu düştü anahtarda içerde kaldı, kız açamadı kulp olmayınca kapıyı, 2 dakikada çığlık kıyamet tüm mahalle duydu.🙈🤯 Allahtan eşim balkon camından girdi açtık. Sonra bana neden stres yapıyorsun diyorlar

Kuzum bu sefer kızım içerde biz dışarıda kaldık. Eşim badana yapiyor alt kat depoyu, bende eşya ayıklıyorum. ona bakıp gelelim dedik .benim kız çat diye kapıyı kapattı. kapı kulpu düştü anahtarda içerde kaldı, kız açamadı kulp olmayınca kapıyı, 2 dakikada çığlık kıyamet tüm mahalle duydu.🙈🤯 Allahtan eşim balkon camından girdi açtık. Sonra bana neden stres yapıyorsun diyorlar
Kizzz olayı yeni anladım ben geçmiş olsun canım

Ay kıyamam yavruya. Onun içerde olması da iyice telaş yaptırmıştır 🙁 neyse ki hızlıca balkon cami olayı çözmüş. Allah bi daha yaşatmasın.

Kizlarcimmm bugünkü menüm sıfır kaçamak kendimle gurur duyuyorum. Diyetisyen ile çalışmanın iyi yani bu sanırım sorumluluk psikolojisi. Benim diyetisyenim ölçü tartı günü ödül günü yapıyor

Su 2litre bugün az oldu. Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Screenshot_20250201-194910_WhatsApp.jpg

Rakip olduk kız nazlımuu. Mthn83 Mthn83 senle de öyle canım. İkinizle de aynı takımda olmak isterdim ama mecbur artık yenicez sizi. Üzülmeyin çok 😂
Yaşasın kediler grubu!😄 Azmet5255 Azmet5255
Evett rakip olduk kuzum, valla çok heveslenme 😁 geçen sefer talihsizlik yaşadım. Regl olamadım bı türlü diye inmedi. Bu hafta sahalara fena döndüm ✌️
Ayy çok geçmiş olsun canım 😬
Turkiyedeyken ben de Cook kapıda kaliyodum artık o kadar normallesmisti ki benim için. Kredi kartlarimizin yılda 3 kereye kadar çilingir hizmeti var biliyorsundur. Onları arayıp çilingir cagiriyodum. Tüm haklarımı hep kullanmış oluyodum 🙈
Kizlarcimmm bugünkü menüm sıfır kaçamak kendimle gurur duyuyorum. Diyetisyen ile çalışmanın iyi yani bu sanırım sorumluluk psikolojisi. Benim diyetisyenim ölçü tartı günü ödül günü yapıyor

Eki Görüntüle 3537567
Menün çok iyi ama çok az değil mi ya, kaç kalori yapıyor biliyor musun? Kilolarimiz yakın ya o yüzden dikkatimi çekiyor. Kısa donemlik bı azaltma mı yoksa hep böyle mi gidecek. Genelde diyetisyenler listeleri dolduruyor ya çok şaşırdım bu kadar az vermesine.

Yarın tartılırsın girersin canım sağlık olsun
Canjm Allah kabul etsin. Menunde yine harika. Afiyet şifa olsun
Teşekkür ederim kaptanım
Aaa ben de yanlış anlamışım gerçekten kapıda kalmışsınız :KK57:

Eki Görüntüle 3537567
Afiyet şifa olsun canım kaçamaksız menünün tadı bi ayrı oluyor dimi :KK200:

Evett rakip olduk kuzum, valla çok heveslenme 😁 geçen sefer talihsizlik yaşadım. Regl olamadım bı türlü diye inmedi. Bu hafta sahalara fena döndüm ✌️

Turkiyedeyken ben de Cook kapıda kaliyodum artık o kadar normallesmisti ki benim için. Kredi kartlarimizin yılda 3 kereye kadar çilingir hizmeti var biliyorsundur. Onları arayıp çilingir cagiriyodum. Tüm haklarımı hep kullanmış oluyodum 🙈

Menün çok iyi ama çok az değil mi ya, kaç kalori yapıyor biliyor musun? Kilolarimiz yakın ya o yüzden dikkatimi çekiyor. Kısa donemlik bı azaltma mı yoksa hep böyle mi gidecek. Genelde diyetisyenler listeleri dolduruyor ya çok şaşırdım bu kadar az vermesine.

Canım yazmayı unutmuşum her öğünde hatta açıklıkça domates salatalık marul biber vs yani salata serbest. Sabah mesela bol domates salatalık biber soğüs yedim . Öğle yine salata yedim

Yarın tartılırsın girersin canım sağlık olsun

Teşekkür ederim kaptanım

Aaa ben de yanlış anlamışım gerçekten kapıda kalmışsınız :KK57:

Afiyet şifa olsun canım kaçamaksız menünün tadı bi ayrı oluyor dimi :KK200:

Aynen kaptanım kaçamak olunca çektiğim vicdan azabı ,yediklerimin verdiği hazdan fazla oluyor.

Eki Görüntüle 3537567
Afiyet olsun canım akşam nasi doydun yaa sanırım ben doymazdim . Bide fındığın sütü mu varmış ay ben hiç duymadım 😂

Canım kusura bakma iki gündür giremedim ben. Hastaydım ve tansiyonum falan yerlerdeydi. Bugün iyiyim çok şükür ama maalesef artı geldim. Sonuçlara henüz bakmadım umarım takımı çok kötü etkilememisimdir.

1. Yulaflı krep (kahvaltı için güzel seçenek)
2. Bahar (demet evgar hayranıyım çünkü)
3. Yüzme (diğerleri zor geliyor)
İyi olmana sevindim canım. Sınavında da şimdiden başarılar 🙏 geçmiş olsun. Ben farkettim yokluğunu da site bozulmuştu ondan gelmiyosun sandım. Geçmiş olsun çok.
Yulaflı krep hiç denemedim. Dukan ekmeği denedim en yakın. Aslında güzel fikir. Sadece yumurta ve yulaf mi var tarifinde? Yoğurt yok mu yani içinde? Süt mü var? (Ay ne çok sordum 😂😂 yarın kahvaltıma belli yaparım..hem glutensiz olur.
Bahar ben de çok seviyorum. İlk bölümler sanki daha güzeldi. İnşallah konu sıkıntısi çekmezler. Buğra Gülsoy un alnı çok geniş, bazen gözüm takılıyor sadece izlerken 😂

Yüzme için havuz bana yürüme mesafesinde biliyo musun. Ama işte giden yok. Hem güvenemiyorum hem de havuzda çok program var benim boş vaktime gelen yaşlılar için olan zaman dilimi.

Hadi bakalım gorucez nazlicim hodri meydan 😂
AA ben bunu bilmiyordum. Kapıda da kaldım ama kredi kartı nin böyle hizmeti olacağı aklımın ucundan geçmedi. Hepsinde var mı?

Hadi bakalım gorucez nazlicim hodri meydan 😂
AA ben bunu bilmiyordum. Kapıda da kaldım ama kredi kartı nin böyle hizmeti olacağı aklımın ucundan geçmedi. Hepsinde var mı?
Ben maximum kart kullaniyordum canım onun vardı. Ama diğerlerinin de vardır bence. Kredi karti geldiğinde mektubu iyi okumak lazım baya bı hakkımız oluyo. Cam kırılmasında falan da karsilayan kartlar var. Ben Turkiyedekini kapattım burada da kredi kartı kullanmıyoruz kafam nasıl rahat anlatamam. Elde ne kadar varsa o kadar harcıyoruz.

Back
X