• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

14 Ocak menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 2 yumurta ile biberli omlet, yarım avakado, 1 dilim peynir, yeşillik 1 dilim tb ekmek
13.45 8 kaşık yeşil mercimekli salata, 1 bardak ayran
18.30 2 kepçe tavuk suyu çorba, 8 kaşık kapuska, salata, 2 kaşık yoğurt
20.00 2 kare bitter çikolata 6 badem
3 litre su
Spor, 30 dk step aerobiği, 400 ip atlama, 12.500 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke
Eki Görüntüle 3537129
Afiyet oksun canim sporda cok iyi
14.01.25

12.00 2 dilim tam buğday ekmek, 2 kibrit kutusu kadar hellim, 1.5 yumurtadan sahanda yumurta ve 2 hindi füme
16.00 balık kraker bisküvi(yine benim japonlar japonyadan getirmiş, cıss bişey deil sağlıklı) antep fıstığı 8 adet ve armut
19.00 fırında somon 1 dilim, nohutlu basmati pilav 3 yk, bol salata

spor bugün açıp yapamadım zamanım olmadı. 6000 adım atmışım.

su 2.5 lt
saygılar 😂

arke arke Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Afiyet oksun canim
😂😂 O zaman bu garip taraftar da Beşiktaş'lıyı takip edip mavi takıma gidiyor :sampiyon: ya ya ya şa şa şa mavi takım çok yaşa 🤣
Sahi geçen hafta da ben mavi takımi tutmuştum. Kim kazandı geçen haftayı?
Kirmizi diye hatirliyorum bende canim

Bugün çok abartmadim ama midem şiş niyeyse kızlar. Kinoa kısır yapmıştım öğle civarı. O mu dokundu acaba bana.
Uzun zamandır yememiştim kinoali birşey.
Kinoayi hiç kullanmadım. Şişkinlik yapabilen bir besin mi, yanında yoğurt ya da ayran tükettin mi, onlar da yapmış olabilir.

😂😂 O zaman bu garip taraftar da Beşiktaş'lıyı takip edip mavi takıma gidiyor :sampiyon: ya ya ya şa şa şa mavi takım çok yaşa 🤣
Vayyy hemen taraf değişti demek, peki oyle olsun 🤣 yenilmeye hazır olun ama olur mu 🤣
Diyetisyeninin verdiği detox günü varsa uygula yoksa da ödem atıcı içecek planla yarına
Yürüyüş biraz iyi geldi, az önce de ödem çayı içtim yarın da içmeye devam ederim. Spor da yapınca hemen gider diye düşünüyorum.

Bu hafta takıma gircek misin canım
Kırmızı takımda kaptanım :duduk:
14 Ocak menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 2 yumurta ile biberli omlet, yarım avakado, 1 dilim peynir, yeşillik 1 dilim tb ekmek
13.45 8 kaşık yeşil mercimekli salata, 1 bardak ayran
18.30 2 kepçe tavuk suyu çorba, 8 kaşık kapuska, salata, 2 kaşık yoğurt
20.00 2 kare bitter çikolata 6 badem
3 litre su
Spor, 30 dk step aerobiği, 400 ip atlama, 12.500 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke
Eki Görüntüle 3537129
Hey ya rabbi ya niye bu kadar yordun kendini bacım ya yataydın dinleneydin ya şöööyle :confused:ne gerek var yaaaniii
Amin kaptanım🌼 maalesef öyle oluyor ama hepsinin de bize kattığı şeyler oluyor Allah kolaylıkla atlatmayı nasip etsin hepimize 😉🤲🤲
Allah yardımcın olsun vallahi atlattık geçti ya şimdi geri dönüp bakınca insan tuhaf oluyor. 2. çocuğu gözüm kesmiyor o yüzden anca rahata erdik diye
😂😂 O zaman bu garip taraftar da Beşiktaş'lıyı takip edip mavi takıma gidiyor :sampiyon: ya ya ya şa şa şa mavi takım çok yaşa
Ben de Beşiktaşlıyım koyu hem de. Mavi takımdayım, safları sıklaştıralımm🤣

Vayyy hemen taraf değişti demek, peki oyle olsun 🤣 yenilmeye hazır olun ama olur mu 🤣

Yürüyüş biraz iyi geldi, az önce de ödem çayı içtim yarın da içmeye devam ederim. Spor da yapınca hemen gider diye düşünüyorum.
Kaptanım yorma kendini bu kadar yaa, ödem çayı falan dokunur sanaa:halay::halay:

Bugünkü menum
Sabah
1 dılım ekmek
Yumurta peynır zeytın
Sekersız cay
Ara
Bır tane elma
Bır tane portakal
Akşam
Bır kase şehrıye corbası
Yarım tabak fasulye
Bır kase yogurt
Ara
Ballı süt
Bır tane greyfurt
4-5 tane hurma
(Bu arada antıbıyotık de alıyor adetımde devam ediyor ıyıce dengem gıttı)

Jasminium84 Jasminium84

Tartı aldın mı hayırlı olsun canım
Gider kilo hiç sıkıntı yapma önce sağlık huzur

:KK36: :KK36: :KK36:

size de çok geçmiş olsun canım

Ya neden çıktın. Ben şaka yapmıştım. :KK45:

Sen nerelerdesin
Bu sefer bırakmak yok ama dimi :KK19:

Afiyet olsun

İyi yapıyosun içme canım.
Yooooookkkk 🥹 bırakmayacaaağıım 🫂

Hey ya rabbi ya niye bu kadar yordun kendini bacım ya yataydın dinleneydin ya şöööyle :confused:ne gerek var yaaaniii

Allah yardımcın olsun vallahi atlattık geçti ya şimdi geri dönüp bakınca insan tuhaf oluyor. 2. çocuğu gözüm kesmiyor o yüzden anca rahata erdik diye

Bak hele sen spor bakanına 🤣🤣 nasıl da motive ediyor benim spor canavarımı 😜

Çok kötü oldum bugün doktora gıttım domuz gribi dedi ve şok oldum mıde bulantısı baş ağrısı ve eklem ağrısı yaşıyorum
Doktor salgın olduğunu kalabalığa gırmememı söyledi
Çok geçmiş olsun canım, çok dikkat et kendine canım. İlacı falan var mı bari, tez zamanda şifa bulasın inşallah 🙏

Hem de nasıl dokundu boncuğum, eli değmişken şişliğimi de alıp gitti sağolsun 🤣🤣
Hahahaha, kaptanım 🤣🤣 Allahım, hep böyle olsun ya eğlenceli oluyor böyle 😂 kaç haftadır sayfaya giresim gelmedi vallahi şimdi gülerek bakıyorum hepsine 🥹🥹😇
Bu arada yeşil çay falan zararlıymış ben öyle duydum bana diyenlerin yalancısıyım :confused: :confused: :lülülü:, yarın ben de dukan yapam 🤣🤣

14 ocak salı menüsü
10.00 sade filtre kahve

10.30 kahvaltı
4 kaşık yoğurt, 2 tatlı kaşığı chia tohumu, yarın elma, 3 ceviz, 2-3 parça Hindistan cevizi kurusu.

15.00 ara
4 kaşık yoğurt, 15 çiğ badem, 1 küçük muz.

16.30 5 adet kara buğday cipsi (Cheetos gibi şekli vardı) (listemde yoktu tadına baktım)

19.30 akşam
200 gr tavuk (kuyuda pişmiş, hazır satın alıyorum), 2 kaşık bulgur pilavı, yarım lavaş.

20.00 çay yanında küçük kase tuzlu fıstık (listede yoktu, fazladan yedim)

Su 3.5 lt
Spor Eki Görüntüle 3537161
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jasminium84 Jasminium84
Tuzlu fıstık harici güzel kaptanım onu da brlirtmişsin zaten 😘

Tammdır kaptanım cumartesi güzel bir eksi ile giriş yapalım sahalara 😘

Bu gün dinlenecem canm 😘
Zor bir süreç ama güzel ya hepsinin yaşı yaptıkları farklı ve tatlı 🥰🥰🌼🌼

Bugünkü menum
Sabah
1 dılım ekmek
Yumurta peynır zeytın
Sekersız cay
Ara
Bır tane elma
Bır tane portakal
Akşam
Bır kase şehrıye corbası
Yarım tabak fasulye
Bır kase yogurt
Ara
Ballı süt
Bır tane greyfurt
4-5 tane hurma
(Bu arada antıbıyotık de alıyor adetımde devam ediyor ıyıce dengem gıttı)

Jasminium84 Jasminium84
Afiyet olsun canm 😘 geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin 🤲🤲

Back