- 7 Ağustos 2016
- 4.668
- 17.615
- 208
Gözünü korkutmak gibi olmasın ama zor gerçektenAyy evett maşaallahhh hepsini bir büyütmek hele çokzormuş ben 3 cüye gözüm kesmez kocam tutturuyo 3cüde edelim hee dedim sen bakarsın pertim çıkıyo
Hadi bakalım kurtuldun masraftanKocacım yaptıı bozulmamış pil yeri çıkmış bi takıntılık etmiş herşey yolunda
Ben almak istedimde kocalar malummHadi bakalım kurtuldun masraftan
Yokyokk uykusuzluk beni mahvediyo ya dogru duzgun inanki yemek ettiğim yok encokta karbonhidrat çıkıyo ortayaGözünü korkutmak gibi olmasın ama zor gerçektenboşver yapma benden sana tecrübe tavsiyesi aman gaza gelme
Yaaa gözyaşımm pııtttt hahaha mavi don deyinceKızlarrr ben 68.7 ile YENİ GELMEDİM, GERİ GELDİM
Haydiii başlıyoruuuzz
Ellssa Boncuk2307
Jou içimden seni de etiketlemek geldiii mavi donlum güler yüzlüüüüm a ceylan göööözlüüüm
Hemi de kadehte hatuna bak
BAktım hiçbir bardağıma yetmiyo ee dedim kadehle içeyimde tam olsun ömrüm hayatimda icki icmeyen ben eve böyle bardak ne isi varHemi de kadehte hatuna bak
Ben böyle atışmalı didişmeli çok severim aslında ama herkes sever mi bilemediğimden her kaptanlıkta yapamıyorum. Bence de kesinlikle daha eğlenceli oluyor, hele bir de sonunda yenen taraf olursanHahahaha, kaptanımAllahım, hep böyle olsun ya eğlenceli oluyor böyle kaç haftadır sayfaya giresim gelmedi vallahi şimdi gülerek bakıyorum hepsine
Bu arada yeşil çay falan zararlıymış ben öyle duydum bana diyenlerin yalancısıyım, yarın ben de dukan yapam
Öldü demedik de kaptanım, kaçtığını düşünmüş olabiliriz
Artı 1 puanın bizde olduğunu kabul ettin yani kaptanım+1 puanla mı gözümüzü korkutacaksınız pehhh
Aa ne tesadüf ben de sporumu yapıp gelmiştimbir miktar kalori yakmakla meşguldüm cancağızım, geldim buyur şimdi söyle bakalım
afiyet olsun canımm
Keyifle iç tabiii cok hoş duruyorBAktım hiçbir bardağıma yetmiyo ee dedim kadehle içeyimde tam olsun ömrüm hayatimda icki icmeyen ben eve böyle bardak ne isi varhediye oysaki keyfimlen içem bari
Bencede hatta bugün ödül günü biliyorlar mı acaba bi hatirlatsak miGünaydın arkadaşlar, yarış son hız devam ediyor, kimse unutmasın. Mavi takım unutabilir
Amin bebeğimm insaallahhKeyifle iç tabiii cok hoş duruyorafiyet eksi olsunnnn
Bencede hatta bugün ödül günü biliyorlar mı acaba bi hatirlatsak miBoncuk2307
Kızzz bugünmüü dün degilmiydiiiiiiii tartı günüKeyifle iç tabiii cok hoş duruyorafiyet eksi olsunnnn
Bencede hatta bugün ödül günü biliyorlar mı acaba bi hatirlatsak miBoncuk2307
En son değerlerime baktırdığımda b12 değerlerimin maşallahı varGünaydın arkadaşlar, yarış son hız devam ediyor, kimse unutmasın. Mavi takım unutabilir
baaaaakkkkkkkkÖldü demedik de kaptanım, kaçtığını düşünmüş olabiliriz
yooooooo, ama hadi aldınız diyelim hadiiiii, bizde ne eksiler olacak ne eksiler bize artı puanlar yağacakArtı 1 puanın bizde olduğunu kabul ettin yani kaptanım
yarış kızışıyorrrAa ne tesadüf ben de sporumu yapıp gelmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?