Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar mutlu pazarlar
Dün site berbat olmuş ya bir süre bildirim kısmı hiç görünmüyordu sonra da ben fırsat bulup mesajlara dönüş yapamadım tüm arkadaşlarımızı tebrik ederim bu gün kalabalık misafirim var hemen dünkü menüyü yazıp çocuklardan fırsat bıldukça hazırlık yapacam
Kur'an okutacam çay menümü yazayım size
Nohutlu sarma
Tokat batı
Turşu kavurması
Gelin pastası

Gelenlerden yapacak olanlar da
Islak kurabiye
Tuzlu kurabiye
Peynirli börek
Açma
Yoğurtlu patates salatası

Zorlu bir gün bekliyor beni dua edin bana da canım hiçbirini istemesin salata grubuyla geçiştireyim

Afiyet olsun canım akşam nasi doydun yaa sanırım ben doymazdim . Bide fındığın sütü mu varmış ay ben hiç duymadım

Valla canım varmış bende internetten buldum akdim listede olunca ama tadını hiç sevmedim

Günaydın kızlar tabiki beklediğim bir sonuç ama bu kadar da artı beklemiyordum son hafta dikkat ettim özellikle saatlerine yediklerimin biz özel zamanlarda da yiyemeyecek miyiz bilmiyorum ömür boyu diyete mahkumum belli
Biliyorum gerçekten kilo değil belki salı ya bile bir çoğu gidecek ama can sıkıyor tartıda o rakamı görmek. Neyseeee diyip önümüze bakıyoruz bu hafta bomba gibi geliyorum
Ellssa Boncuk2307 Sem2024

Eklentiler

• 20250202_091705.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 12

Canim hızla gelen hızla gidiyor benden biliyorsun. Oyüzden geçmişe bir çizgi çekiyoruz.

Sevgili mavi takımım kapanışı kötü yaptım kusura bakmayın hem site hemde benim yoğun günüm çok cevap vermeye yardımcı olmadı
Bir hafta bitti ama yeni bir haftaya başladık. Geçmişi geride bırakıp geleceğe yelken açalım
Çabalarınız için teşekkür ederim
Jou
bluegreeneyes
Azmet5255
bnnu
Ellssa
D Deltavealfa
Hepinizi seviyorum

Afiyet olsun şifa olsun
Allah kabul etsin bizim hastalarimizada dua edin

Sen bu hafta yoğun kabızlık yaşadın gibi
Bide canın mı sıkıntıliydi bilmiyorum
Senden hep pozitif enerji dalgası alırdım ama o hissiyatı. Yok sanki. Canını sıkan neyse tez zamanda rahatla inşallah
Epeydir bebiş videoları atmıyorum sana ondan mı yoksa

Kardeşime anneme ev bakıyorduk o konusunda enerjim dusuktu hic ev yoktu hep zeminkatlar kalmıştı mecbur dublex aldık merdiven kalkacak gelinde annemde rahat eder enazından hayırlısı olsunn şimdi de bebe konusunu deme bağaaaaa allah isteyene versin Zaten reglim geciktii

Dünkü menümü yazıp tatilin son gunund temizlik işini de bitireyim.oruclu idim dün yine
Sahur
2 yumurta 3 zeytin bir parça küçük ama peynir
2 dilim ekmek-azicik tereyağı ile bal
Akşam
1 tabak pırasa
Ara öğün
2 mandalina
1 bardak yeşil çay
sonrasinda yarım.muz.
Ellssa Sem2024 Boncuk2307
Adım sayım 6000 civarı idi.
Suyum da iki litre

Aboo kabızlık olduğundan eminmisin

Afiyet olsun kedi arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…