Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kizlar selamlar nasılsınız, ben kaç gündür giremedim midem tuhaf, aşırı halsizm işten geliyorum bütün akşam yatıyorum kendime gelemiyorum, midem aşırı sis çok rahatsız ediyor, birşey de yiyemiyorum zaten, yarın diyetisyene gideceğim onunla devam edeceğim biraz inşallah faydası olur...ben bir süre ugrayamayacagim kusura bakmayın

Ben böyle atışmalı didişmeli çok severim aslında ama herkes sever mi bilemediğimden her kaptanlıkta yapamıyorum. Bence de kesinlikle daha eğlenceli oluyor, hele bir de sonunda yenen taraf olursan
Dukanın içine şeker atılıyormuş onu biliyor muydun sen

BAktım hiçbir bardağıma yetmiyo ee dedim kadehle içeyimde tam olsun ömrüm hayatimda icki icmeyen ben eve böyle bardak ne isi var hediye oysaki keyfimlen içem bari
Keyifle iç tabiii cok hoş duruyor afiyet eksi olsunnnn
Günaydın arkadaşlar, yarış son hız devam ediyor, kimse unutmasın. Mavi takım unutabilir
Bencede hatta bugün ödül günü biliyorlar mı acaba bi hatirlatsak mi Boncuk2307

Kızlar ben geldim kaç gündür şaftim kaydı halada bitmedi işlerim. Allah şu çamaşır makinesi ve kurutma makinesini icat edenden bin kere razı olsun. Birde katlayan bir makina olsa şöyle makjnaya atsak yikasa kurutma katlasa bize . Oğlanın sınavları vardı, Kız hiç durmuyor dedesini arayıp ağlıyor beni alın diye, o ağladıkça babamda ağlıyor salya sümük günde 5 kere telefonda görüntülü konuşuluyor . Diyet devam tartilma fırsatım olmadı sabah dukan içeceği yaptim 1 bardak içtim aç karnına sanırım tansiyonunu düşürdü hala sarhoş gibiyim ve bugün hiçbir iş yapmadım. Sadece çamaşır katılıyorum. Yarın büyük ütü var şimdiden stresine girdim

Günaydın arkadaşlar, yarış son hız devam ediyor, kimse unutmasın. Mavi takım unutabilir
En son değerlerime baktırdığımda b12 değerlerimin maşallahı var

Öldü demedik de kaptanım, kaçtığını düşünmüş olabiliriz
baaaaakkkkkkkk tek kaçtığım şey artı kilolar, hızla uzaklaşıyorum kendilerinden

Artı 1 puanın bizde olduğunu kabul ettin yani kaptanım
yooooooo, ama hadi aldınız diyelim hadiiiii, bizde ne eksiler olacak ne eksiler bize artı puanlar yağacak

Aa ne tesadüf ben de sporumu yapıp gelmiştim
yarış kızışıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…