Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok geçmiş olsun canım, bazen her şey üst üste geliyor böyle. Kolaylıklar diliyorum

Aslında çok değil canım özellikle senin kilonda vücuda kıtlığa sokmamak lazım. Yerinde olsam en azından bir hafta bu tarz denerdim.
Afiyet olsun canım güzel menü
Tebrik ederim canım harikasın
Bu hafta takıma gircek misin canım
sizi yenecek olan takım var ya kaptanım, işte onun üyesi olur kendisi kırmızı takımda zaten.
Dinlen canım zaten çok yoruluyorsun. Yarın ben evdeyım inşallah. Spora bir tık ağırlık verebilirim.

Bir iki gün dinlenmek iyi gelecek kaptanım spor sırası sende yarın

Kaptanım öncelikle ellerine sağlık. Seçimlerde kaçırdığım için üzüldüğüm @Purple58 i alıyorum, bildirim yapmayan @Tesnim1903 arkadaşımı mavi takıma transfer ediyorum.
O zaman bu garip taraftar da Beşiktaş'lıyı takip edip mavi takıma gidiyor ya ya ya şa şa şa mavi takım çok yaşa
Sahi geçen hafta da ben mavi takımi tutmuştum. Kim kazandı geçen haftayı?

Cok degil aslinda ama rahatsiz olduysan demekki miden kuculmus
Kurabiye dusinda goze carpan bisey yok canim
Ama kaloride fazla almamissin zaten afiyet olsun
ALlah kabul etsin canim
afiyet olsun hafif olmus
Kisirin miktari ne kadardi kaptanim

Gecmis olsun canim

Yapıldı kaptanım
Helal sana canım
Afiyet olsun canım menü de spor da harika
Afiyet olsun canım menün gayet güzel

14 ocak salı menüsü
10.00 sade filtre kahve

10.30 kahvaltı
4 kaşık yoğurt, 2 tatlı kaşığı chia tohumu, yarın elma, 3 ceviz, 2-3 parça Hindistan cevizi kurusu.

15.00 ara
4 kaşık yoğurt, 15 çiğ badem, 1 küçük muz.

16.30 5 adet kara buğday cipsi (Cheetos gibi şekli vardı) (listemde yoktu tadına baktım)

19.30 akşam
200 gr tavuk (kuyuda pişmiş, hazır satın alıyorum), 2 kaşık bulgur pilavı, yarım lavaş.

20.00 çay yanında küçük kase tuzlu fıstık (listede yoktu, fazladan yedim)

Su 3.5 lt
Spor
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…