Çok geçmiş olsun canım, bazen her şey üst üste geliyor böyle. Kolaylıklar diliyorumJou canm diş sürecinden sana kocamaaaan sarılıyorumaynı süreç bizde de var benimki biraz geç çıkardı ama yine de zorlanıyoruz bir de üstüne ortanca oğluş hasta 2-3 gündür ateşleniyor ilaç başladık kreşe göndermedim dün benimle mesai yaptı
Aslında çok değil canım özellikle senin kilonda vücuda kıtlığa sokmamak lazım. Yerinde olsam en azından bir hafta bu tarz denerdim.Kızlar menumu yazayım ama bugün her zamankinden fazla yedim rahatsız hissediyorum niye böyle oldu anlamadım
Sabah
Menemen
1 dilim tb ekmeği
Peynir zeytin Yeşillik
1 tk tahin pekmez
Ogle
3 kaşık kadar ciğer kavurma
1 bardak ayran
2 kaşık brokoli salatası
Akşam
2 Parça firinda tavuk
3 4 dilim fırın patates
1 koz biber
Havuç tarator
Cok oldu demi bugün ya hemde geç yedim 6 da bitirdim bugün den ümitli değilim neyse
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 arke
Afiyet olsun canım güzel menüBugünün menüsü
Fatscrett kullanıyorum 860 kal
13:00 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Bol marul
1 küçük kurabiye
10 badem
1 dilim peynir
10 yaban Mersini
3 kaşık yoğurt
3 kuru kayısı
Ara
1 activa
60 gr gözleme (ince bir dilim idi)
17:30 Akşam
3 kase kabak çorbası
4-5 kuru erik
Bol su devam ediyorum içmeye
Sporu gece atarım eğer yaparsam :/
Ellssa arke Boncuk2307
Tebrik ederim canım harikasın
sizi yenecek olan takım var ya kaptanım, işte onun üyesi olur kendisiBu hafta takıma gircek misin canım
Dinlen canım zaten çok yoruluyorsun. Yarın ben evdeyım inşallah. Spora bir tık ağırlık verebilirim.Yok canm kaptanım teşekkür ederimdiyetisyenim bana bitter yazdı onu yedim akşam
Afiyet olsunneyse rakip de olsak kıyamayız iyiki durmuşsun kaptanım zaten helva kurabiye biraz cıss olmuş
Çıldırtmeyin uleeen
Pasta börek yiyorlarmış kaptanım
Bu akşam da güzel bir spor yaptım kaptanım birazdan yazarımo iş bizde de mi @Purple58
Ama yarın off günü yaparım
Amin kaptanımÇok geçmiş olsun canım, bazen her şey üst üste geliyor böyle. Kolaylıklar diliyorum
Bir iki gün dinlenmek iyi gelecek kaptanımAslında çok değil canım özellikle senin kilonda vücuda kıtlığa sokmamak lazım. Yerinde olsam en azından bir hafta bu tarz denerdim.
Afiyet olsun canım güzel menü
Tebrik ederim canım harikasın
sizi yenecek olan takım var ya kaptanım, işte onun üyesi olur kendisikırmızı takımda zaten.
Dinlen canım zaten çok yoruluyorsun. Yarın ben evdeyım inşallah. Spora bir tık ağırlık verebilirim.
Tamam kuşum sen dinlen, artık 3 çocukla ne kadar mümkün olursa. Bugün yediğim fıstık çok şişkinlik yaptı bende, yarın onu yağa dönmeden göndermem lazım.Bir iki gün dinlenmek iyi gelecek kaptanımspor sırası sende yarın
Kaptanım öncelikle ellerine sağlık. Seçimlerde kaçırdığım için üzüldüğüm @Purple58 i alıyorum, bildirim yapmayan @Tesnim1903 arkadaşımı mavi takıma transfer ediyorum.
Cok degil aslinda ama rahatsiz olduysan demekki miden kuculmusKızlar menumu yazayım ama bugün her zamankinden fazla yedim rahatsız hissediyorum niye böyle oldu anlamadım
Sabah
Menemen
1 dilim tb ekmeği
Peynir zeytin Yeşillik
1 tk tahin pekmez
Ogle
3 kaşık kadar ciğer kavurma
1 bardak ayran
2 kaşık brokoli salatası
Akşam
2 Parça firinda tavuk
3 4 dilim fırın patates
1 koz biber
Havuç tarator
Cok oldu demi bugün ya hemde geç yedim 6 da bitirdim bugün den ümitli değilim neyse
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 arke
Kurabiye dusinda goze carpan bisey yok canimBugünün menüsü
Fatscrett kullanıyorum 860 kal
13:00 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Bol marul
1 küçük kurabiye
10 badem
1 dilim peynir
10 yaban Mersini
3 kaşık yoğurt
3 kuru kayısı
Ara
1 activa
60 gr gözleme (ince bir dilim idi)
17:30 Akşam
3 kase kabak çorbası
4-5 kuru erik
Bol su devam ediyorum içmeye
Sporu gece atarım eğer yaparsam :/
Ellssa arke Boncuk2307
ALlah kabul etsin canim14.01.2025 Menüm
İftar
Yarım kase mercimek çorbası
3 küçük parça fırında tavuk
Büyük bir kase
Çeyrek dilim
Su: sadece 1 bardak. Yatana kadar 1 litreye tamamlarım.
Spor: 7930 adım
Yarında oruç tutup birakicam, sonra suyum ve sporum daha da artarEki Görüntüle 3537061
Kisirin miktari ne kadardi kaptanimmenüm
9:30
2 haşlanmış yumurta
zeytin
yeşillik
2 dilim ekmek
12:00
2 dilim portakal
küçük kase yer fıstığı
sade kahve
15:30
Kısır
Bol yeşillik marul
2 kaşık irmik helva
1 tane kurabiye
Planımda akşamı da yicektim lakin burda iştahım birden kapandı.
Su
Şu an 3300 ml gösteriyor tel
yatana kadar içerim
Spor
300 ipdaha atlarsam yazarım
Boncuk2307 Jasminium84
Gecmis olsun canimJou canm diş sürecinden sana kocamaaaan sarılıyorumaynı süreç bizde de var benimki biraz geç çıkardı ama yine de zorlanıyoruz bir de üstüne ortanca oğluş hasta 2-3 gündür ateşleniyor ilaç başladık kreşe göndermedim dün benimle mesai yaptı
Diyetisyeninin verdiği detox günü varsa uygula yoksa da ödem atıcı içecek planla yarınaTamam kuşum sen dinlen, artık 3 çocukla ne kadar mümkün olursa. Bugün yediğim fıstık çok şişkinlik yaptı bende, yarın onu yağa dönmeden göndermem lazım.
Geçmiş olsun çokHepinize iyi geceler kızlarçocuklar uyurken uyumam lazım eşim nöbette geceye alarm kurdum saat başı ateş takibi yapmam lazım ortanca kuzuma
Helal sana canımYapıldı kaptanım
Afiyet olsun canım menü de spor da harika14 Ocak menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 2 yumurta ile biberli omlet, yarım avakado, 1 dilim peynir, yeşillik 1 dilim tb ekmek
13.45 8 kaşık yeşil mercimekli salata, 1 bardak ayran
18.30 2 kepçe tavuk suyu çorba, 8 kaşık kapuska, salata, 2 kaşık yoğurt
20.00 2 kare bitter çikolata 6 badem
3 litre su
Spor, 30 dk step aerobiği, 400 ip atlama, 12.500 adım
Ellssa Boncuk2307 arke
Eki Görüntüle 3537129
Afiyet olsun canım menün gayet güzel14.01.25
12.00 2 dilim tam buğday ekmek, 2 kibrit kutusu kadar hellim, 1.5 yumurtadan sahanda yumurta ve 2 hindi füme
16.00 balık kraker bisküvi(yine benim japonlar japonyadan getirmiş, cıss bişey deil sağlıklı) antep fıstığı 8 adet ve armut
19.00 fırında somon 1 dilim, nohutlu basmati pilav 3 yk, bol salata
spor bugün açıp yapamadım zamanım olmadı. 6000 adım atmışım.
su 2.5 lt
saygılar
arke Boncuk2307 Ellssa
Teşekkür ederim canmCok degil aslinda ama rahatsiz olduysan demekki miden kuculmus
Kurabiye dusinda goze carpan bisey yok canim
Ama kaloride fazla almamissin zaten afiyet olsun
ALlah kabul etsin canim
afiyet olsun hafif olmus
Kisirin miktari ne kadardi kaptanim
Gecmis olsun canim
Mavi takim olarak bende bos durmadim sporumu yaptimKizzzllaaaar sporlar yapıldı mı bakalım, ben şimdi yürüyüşe çıktım. Duydum ki mavi takım bizi yenecekmis, dedim kalk yürü yediklerini erit
Teşekkür ederim kaptanımHelal sana canım
Afiyet olsun canım menü de spor da harika
Afiyet olsun canım menün gayet güzel
Kırmızı takım kazandı canmO zaman bu garip taraftar da Beşiktaş'lıyı takip edip mavi takıma gidiyor ya ya ya şa şa şa mavi takım çok yaşa
Sahi geçen hafta da ben mavi takımi tutmuştum. Kim kazandı geçen haftayı?
Olabilir canm rezene veya başka bir rahatlatacak çayın varsa iç iyi gelirBugün çok abartmadim ama midem şiş niyeyse kızlar. Kinoa kısır yapmıştım öğle civarı. O mu dokundu acaba bana.
Uzun zamandır yememiştim kinoali birşey.
Tatlı tatlı didişiyor olsak da hepimiz çok güzel kilolar verelim inşallah, çok iyi yapmıssın canım ama bizi geçme olur muMavi takim olarak bende bos durmadim sporumu yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?