Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Dünkü menüm
Sabah
8.30 1 tane luppo
9.00
2 haş.yum.

12.30
Beyaz peynirli kaşarlı yumurtadan omlet

Akşam
20.00
1 kepçe mercimek çorba
Yarım kase bulgur pilavı
1 kase cacık

22.00
3 tane kek

Su hatırlamıyorum
Yürüyüş
5950

Bu sabah regl oldum
Baş ağrısı
Aşırı iştah ile basetmeye çalışıyorum

1000209450.webp
Bugünkü tartım
Sabit geçen haftayla aynı
Bugün yürüyüşe gidecektim fakat hava soğuk gidemedim

Bugünkü menüm Sabah Kaşarlı yumurta 3 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı Nutella

Öğlen diyetdışı

Akşam da evde pilavım vardı onu bitirdim
Su miktarının bir buçuk litre
adımın 1k
Chocolita Chocolita

Bugün Biraz hasta gibiyim O yüzden çok uyudum hiçbir şey yapamadım bu aralar tatlı krizine çok giriyorum önleyecek bir şeyleriniz varsa tavsiyelerinizi alırım kızlar 🥺

Öğlen diyetdışı

adımın 1k
Chocolita Chocolita

Bugün Biraz hasta gibiyim O yüzden çok uyudum hiçbir şey yapamadım bu aralar tatlı krizine çok giriyorum önleyecek bir şeyleriniz varsa tavsiyelerinizi alırım kızlar 🥺
Biter çikolata iyi geliyor şekersiz olandan ama sıfır şeker kilo aldırmaz aksine verdirir şeker isteğini önlüyor yanına tarçın çayı

Öğlen diyetdışı

adımın 1k
Chocolita Chocolita

Eskiden diyet yaparken, diyetisyenim ara öğünlerde 1 meyve, yanında 1 kase yoğurt veriyordu Acquaa Acquaa "Gün içinde ara öğünde 1 meyve yersen şeker ihtiyacını giderir; ama akşam yemekten sonra meyve yeme" diyordu diyetisyenim. Bende insülin direnci var ya, şeker ihtiyacımı meyve ile almamı istiyorlardı.
Meyvenin yanında yoğurt da faydalıymış, sanırım şekerin aniden yükselmesini ve yağa dönüşmesini engelliyormuş.
Ara öğünde, 1 yerli muzun üzerine kakao serpip yiyebilirsin. Hurma benim tatlı ihtiyacımı çok gideriyordu. 1 elmayı rendeleyip, üzerine biraz tarçın serpip yiyebilirsin.:KK72:

Merhabalar,
26 Nisan, Cumartesi günü,
Chocolita Chocolita
Kahvaltıda,
2 dilim peynir, 3 dilim sucuk,2 kapya biber,biraz reçel, tereyağı,1 dilim ekmek, sonra sade Türk kahvesi,
Ara öğünde, büyük fincan sütlü Türk kahvesi,
Öğle yemeğinde, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile kinoalı yeşil salata,
Arada, sade Türk kahvesi,1 kare,
Akşam yemeğinde, 2 etli biber dolması, 6 kaşık makarna,1 kase yoğurt yedim.
Su:2 lt. içtim.
Adımlarım:2709
İyi akşamlar.🌸💕

Chocolita Chocolita
Bugün annemdeydim . Ölçüyü kaçırmamaya çalıştım 😂
Spor yok. Resim de yok bugün
Sabah 2 yumurtadan omlet 3 dilim peynir 1 tabak söğüş 2 dilim kadar ekmek
Ara 3 kuru kayısı 3 kuru incir
2 kahve
Akşam mangalda tavuk kanat -but bol salata ekmek yok
2 lt su
IMG_0090.webp

İyi akşamlar kızlar. Tansiyonum fırladı. Kendimi iyi hissedince güncellemelerimi yapıcam. Kusura bakmayın bu gecikmelerden dolayı. Eşimde evde. Fırsatını buldukça gelebiliyorum.

Bu arada eşim bugün fotoğrafımı çekti. Beni zayıf gösterdiğini düşündüğüm bir elbisemi giymiştim, poz verdim böyle çok kilolu görünüyor muyum dedim. Niye dersin ki. Oda olduğun gibi görünüyorsun dedi. Söyleyeceklerim bu kadar.

Canim kızlar bugun dort saat havuzdaydik öğlen akşam yemegini dört gibi yedim ama kendimi cezali sayiyorum yarin icin menümü yazmayayim

İyi akşamlar kızlar. Tansiyonum fırladı. Kendimi iyi hissedince güncellemelerimi yapıcam. Kusura bakmayın bu gecikmelerden dolayı. Eşimde evde. Fırsatını buldukça gelebiliyorum.

Bu arada eşim bugün fotoğrafımı çekti. Beni zayıf gösterdiğini düşündüğüm bir elbisemi giymiştim, poz verdim böyle çok kilolu görünüyor muyum dedim. Niye dersin ki. Oda olduğun gibi görünüyorsun dedi. Söyleyeceklerim bu kadar.
Geçmiş olsun canım . Bu erkekler hep böyle takilma 🤣

İki laf dokundurup güldüm anlamadı bozulduğumu. Haklı kilo aldım kilolu görünürüm tabi. Ne var güzel görünüyorsun de geç. Böyle gereksiz bi dürüstlük 😒
Benim eşim 90 kiloyum böyle güzelsin diyor manalı manalı alta birşey var belki inat değilmi verecem o kiloyu bide o soruyu o zaman sorcam

Çok geçmiş olsun Chocolita Chocolita
Tez zamanda tansiyonun düşer, iyileşirsin inşallah.😔🙏💐💕🌸

Back
X