- 6 Nisan 2010
- 4.194
- 15.407
- 733
Bak bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum.İnşallah canım anneme gidince benim düzen bir şaşıyor ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum.İnşallah canım anneme gidince benim düzen bir şaşıyor ya![]()
Dünkü menüm
Bak bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum.Aileyle güzel yemekler olunca dayanmak zor oluyor.
Biter çikolata iyi geliyor şekersiz olandan ama sıfır şeker kilo aldırmaz aksine verdirir şeker isteğini önlüyor yanına tarçın çayıBugünkü menüm Sabah Kaşarlı yumurta 3 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı Nutella
Öğlen diyetdışı
Akşam da evde pilavım vardı onu bitirdim
Su miktarının bir buçuk litre
adımın 1k
Chocolita
Bugün Biraz hasta gibiyim O yüzden çok uyudum hiçbir şey yapamadım bu aralar tatlı krizine çok giriyorum önleyecek bir şeyleriniz varsa tavsiyelerinizi alırım kızlar![]()
Allah onları başımızdan eksik etmesin.Gerçekten canım sofranın başında oturunca bile insan bir iki bir şey tırtıklıyor ya![]()
Eskiden diyet yaparken, diyetisyenim ara öğünlerde 1 meyve, yanında 1 kase yoğurt veriyorduBugünkü menüm Sabah Kaşarlı yumurta 3 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı Nutella
Öğlen diyetdışı
Akşam da evde pilavım vardı onu bitirdim
Su miktarının bir buçuk litre
adımın 1k
Chocolita
Bugün Biraz hasta gibiyim O yüzden çok uyudum hiçbir şey yapamadım bu aralar tatlı krizine çok giriyorum önleyecek bir şeyleriniz varsa tavsiyelerinizi alırım kızlar![]()
Geçmiş olsun canım . Bu erkekler hep böyle takilmaİyi akşamlar kızlar. Tansiyonum fırladı. Kendimi iyi hissedince güncellemelerimi yapıcam. Kusura bakmayın bu gecikmelerden dolayı. Eşimde evde. Fırsatını buldukça gelebiliyorum.
Bu arada eşim bugün fotoğrafımı çekti. Beni zayıf gösterdiğini düşündüğüm bir elbisemi giymiştim, poz verdim böyle çok kilolu görünüyor muyum dedim. Niye dersin ki. Oda olduğun gibi görünüyorsun dedi. Söyleyeceklerim bu kadar.
İki laf dokundurup güldüm anlamadı bozulduğumu. Haklı kilo aldım kilolu görünürüm tabi. Ne var güzel görünüyorsun de geç. Böyle gereksiz bi dürüstlükGeçmiş olsun canım . Bu erkekler hep böyle takilma![]()
Benim eşim 90 kiloyum böyle güzelsin diyor manalı manalı alta birşey var belki inat değilmi verecem o kiloyu bide o soruyu o zaman sorcamİki laf dokundurup güldüm anlamadı bozulduğumu. Haklı kilo aldım kilolu görünürüm tabi. Ne var güzel görünüyorsun de geç. Böyle gereksiz bi dürüstlük![]()
Çok geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar. Tansiyonum fırladı. Kendimi iyi hissedince güncellemelerimi yapıcam. Kusura bakmayın bu gecikmelerden dolayı. Eşimde evde. Fırsatını buldukça gelebiliyorum.
Bu arada eşim bugün fotoğrafımı çekti. Beni zayıf gösterdiğini düşündüğüm bir elbisemi giymiştim, poz verdim böyle çok kilolu görünüyor muyum dedim. Niye dersin ki. Oda olduğun gibi görünüyorsun dedi. Söyleyeceklerim bu kadar.