Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

yap kuzum bunlardan aliyoruz zaten kiloyu yoksa ne yiyoruz yani

27 nisan Pazar menum
11.30
2 haslanmis yumurta
1 avuc leblebi

Oglen
1 bucuk servis kasigi kuru fasilye
1 bucuk servis kasigi pirinc pilavi
2 2lt
Ellssa Boncuk2307
@_zezeEki Görüntüle 3583341
Afiyet olsun canım
Cumartesi menum cok kotuydu
Dun telefietmeye calistim
Bugunde menume dikkat edip spor yapmaya caliscam oglen cocuklar uyuyunca kaptanim _Zeze
Harikaa akşam menünü dört gözle beklicem
Harika canım
Teşekkür ederim

Ay nasıl yapacağım bılmıyorum
Ödevleri çok mu? Zorlanıyor farkındayım zor okuyor senın nasıldı? Ben okuturken baya vakıt gecıyo çocukta ben de bunalıyoruz. Seninki düzeldi mı sonra?

kaptanım gereken yapıldı
saat 10.40
detoks suyu içildi
500 ml su içildi
saglıkli bir kahvaltı yapıldı
10 dk halay cekildi daha nolsunnn

yosunlupapatya bak sabah attım bekliyorum sendende
Tutkuu harikasın balımm yaa enerjine hayranımm ama ben 20lik bir çekşm hallettirdim kendileri şuan uyuşukluk geçtikçe ağrı yapıyor çeneme çeneme heralde bugün hem bişi yemem hemde ağrı kesici içip akşam direk uyurum

Ay nasıl yapacağım bılmıyorum
Ödevleri çok mu? Zorlanıyor farkındayım zor okuyor senın nasıldı? Ben okuturken baya vakıt gecıyo çocukta ben de bunalıyoruz. Seninki düzeldi mı sonra?
hem nasıl çoktu, hala da öyle. bizim okul ödev konusunda çok sıkı, yoğun sınav dönemlerinde bile ödevi asla es geçmiyorlar

büyük kızımın 1. sınıfı pandemiye denk geldi ne yazık ki, bir de işitme engelli olduğu için online derslerden hiç fayda görmedik, üstüne okumayı da seven bir kız olmadığı için 2. sınıfın ortasına doğru söktü okumayı

ama düzeldi diyemem hala ödev yapmayı, okula gitmeyi sevmez ben de artık üstüne düşmüyorum, yapması gerekeni söylüyorum, yapmazsa olacakları anlatıyorum kendisi bazen oturup yapıyor bazen yine babasıyla kavga dövüş zorla yapıyor

ama dediğim gibi bizim birkaç etken vardı ortada, bazı arkadaşlarımın çocukları şimdi çok başarılı, kızımdan küçükler bile kendi sorumluluklarını biliyor

bir süreç, çok da zor bir süreç ama geçecek canım atlatacaksın, azıcık daha sabır gerekiyor

sana naçizane tavsiyem heceleri renkli olarak ayıran kitaplar var onları kızım bile çok sevmişti onlarla daha kolay alışırlar okumaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…