Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aaaaaa hemen bir sen dene kaptanım işe yararsa ben de yaparımmm
Keyifle iç tabiii cok hoş duruyor afiyet eksi olsunnnn

Bencede hatta bugün ödül günü biliyorlar mı acaba bi hatirlatsak mi Boncuk2307
Bak hele ya, siz istediğiniz gün ödül günü yapabilirsiniz şekerler mavişler ödül günü yapmıyorrr

Doğru diyorsun kuzum bu hafta yi atlatayım haftaya tatilde annemlerin yanına gideceğim orda diyetisyen listesi ile ilermeyi düşünüyorum takıma girmem muhtemelen bi deneyeyim bakalım
Bence de iyi yaparsın canım, takım dışı kalıp denersen seni de strese sokmamış olur. Karbonhidrata dikkat ettin mi diyetisyen listesi güzel verdiriyor. Ben kendim yaptığımda ya çok aç geziyordum ya çok saçma yiyordum ve kilo vermek zor oluyordu. İşi bilene bırakmak lazımmış, en azından benim için öyle.
AYnenn dedim öylee bianlık asla kimseye kırgınlığımdan değil tabiikii o anki boşluğumdan kaynaklı neyseki kaptanım yok kiloş almışım kimseyide üzmemiş oldum
Yoğunluğun geçene kadar böyle dev edersin canım, en azından kilolar başını alıp gitmesin yukarılara doğru.
Bu içeceğe de bu bardak yakışırdı, yarasın
Geçmiş olsun canım, sen bebeğine ve sağlığına odaklan. Kilo verme işi doğumdan sonra daha kolay ve daha hızlı olur.
Keyifle iç tabiii cok hoş duruyor afiyet eksi olsunnnn

Bencede hatta bugün ödül günü biliyorlar mı acaba bi hatirlatsak mi Boncuk2307
Evet ya hatırlatmakta fayda var, maviş takım ödülden mahrum kalmasın
Kızzz bugünmüü dün degilmiydiiiiiiii tartı günü
Oooo sen muhabbetin başını bilmiyorsun
Cumartesiye az kaldı görüşücez kaptancim

Canım kendini bu kadar yorman doğru mu sence. Keşke yapmasaydın.
O dede özlenmez mi be, ortam gözümün önünde canlanmıştı sen anlatınca. Kızın çok haklı.

Aaaaaa hemen bir sen dene kaptanım işe yararsa ben de yaparımmm

Bak hele ya, siz istediğiniz gün ödül günü yapabilirsiniz şekerler mavişler ödül günü yapmıyorrr
Denemez miyim kaptanım eski biracilardan (dukan birası) kim kaldı. Sen de yap ne demek istediğimi anlayacaksın

Evet evett öyle yapmaya çalışıyorumm yoksa uğraştığım boşa
Bu içeceğe de bu bardak yakışırdı, yarasın

Anoovvvvv çok geride kaldımmmmm

Kızzz bugünmüü dün degilmiydiiiiiiii tartı günü
Kizzz amaan diyim sen kanma kafalar bi milyon senin dukan birası etkisini göstermiş
Ah canım benimm kendini çok zorluyorsun keşke zamana yaysaydin dinlen biraz kendine gelmeden ise koyuldun yeter daha yapma
Aynen canım yaa biraz öyle aç geziyorum aslına bakarsan benim kilomdaki biri için biraz az kalori alıyorum farkındayım bunu düzeltmem lazım yoksa hiç veremeyecek duruma gelecem biliyorum o yüzden haftaya inşallah toparlayacagim

Sen ablaya sopa mı kaldırdın, taş olur o eller taş
Aç gezmek yanlış işte canım, hele bizim gibi yüksek kilolarda gerekli besini almamız lazım. Yoksa vücut geleni depoluyor.

Kızzz deliii benim hiçbirseyden haberim yok hahahaha salı günü dündü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…