Vayyy maviş kaptanıma bak sen iyice aşka geldi14.01.2025 Salı
15.30
4 yk tavuklu basmati pilavı
4 yk kabak yemeği
3 dilim peynir
5 zeytin
Su: 3 lt
Spor: 50 dk yoga ve 11.136 adım
Ellssa Boncuk2307 arke
Eki Görüntüle 3537271
Aaaaaa hemen bir sen dene kaptanım işe yararsa ben de yaparımmmBen böyle atışmalı didişmeli çok severim aslında ama herkes sever mi bilemediğimden her kaptanlıkta yapamıyorum. Bence de kesinlikle daha eğlenceli oluyor, hele bir de sonunda yenen taraf olursan
Dukanın içine şeker atılıyormuş onu biliyor muydun sen
Bak hele ya, siz istediğiniz gün ödül günü yapabilirsiniz şekerler mavişler ödül günü yapmıyorrrKeyifle iç tabiii cok hoş duruyorafiyet eksi olsunnnn
Bencede hatta bugün ödül günü biliyorlar mı acaba bi hatirlatsak miBoncuk2307
Bence de iyi yaparsın canım, takım dışı kalıp denersen seni de strese sokmamış olur. Karbonhidrata dikkat ettin mi diyetisyen listesi güzel verdiriyor. Ben kendim yaptığımda ya çok aç geziyordum ya çok saçma yiyordum ve kilo vermek zor oluyordu. İşi bilene bırakmak lazımmış, en azından benim için öyle.Doğru diyorsun kuzum bu hafta yi atlatayım haftaya tatilde annemlerin yanına gideceğim orda diyetisyen listesi ile ilermeyi düşünüyorum takıma girmem muhtemelen bi deneyeyim bakalım
Yoğunluğun geçene kadar böyle dev edersin canım, en azından kilolar başını alıp gitmesin yukarılara doğru.AYnenn dedim öylee bianlık asla kimseye kırgınlığımdan değil tabiikii o anki boşluğumdan kaynaklı neyseki kaptanım yok kiloş almışım kimseyide üzmemiş oldum
Bu içeceğe de bu bardak yakışırdı, yarasın
Geçmiş olsun canım, sen bebeğine ve sağlığına odaklan. Kilo verme işi doğumdan sonra daha kolay ve daha hızlı olur.Kizlar selamlar nasılsınız, ben kaç gündür giremedim midem tuhaf, aşırı halsizm işten geliyorum bütün akşam yatıyorum kendime gelemiyorum, midem aşırı sis çok rahatsız ediyor, birşey de yiyemiyorum zaten, yarın diyetisyene gideceğim onunla devam edeceğim biraz inşallah faydası olur...ben bir süre ugrayamayacagim kusura bakmayın
Evet ya hatırlatmakta fayda var, maviş takım ödülden mahrum kalmasınKeyifle iç tabiii cok hoş duruyorafiyet eksi olsunnnn
Bencede hatta bugün ödül günü biliyorlar mı acaba bi hatirlatsak miBoncuk2307
Oooo sen muhabbetin başını bilmiyorsunKızzz bugünmüü dün degilmiydiiiiiiii tartı günü
Cumartesiye az kaldı görüşücez kaptancimEn son değerlerime baktırdığımda b12 değerlerimin maşallahı var
baaaaakkkkkkkktek kaçtığım şey artı kilolar, hızla uzaklaşıyorum kendilerinden
yooooooo, ama hadi aldınız diyelim hadiiiii, bizde ne eksiler olacak ne eksiler bize artı puanlar yağacak
yarış kızışıyorrr
Canım kendini bu kadar yorman doğru mu sence. Keşke yapmasaydın.Kızlar ben geldim kaç gündür şaftim kaydı halada bitmedi işlerim. Allah şu çamaşır makinesi ve kurutma makinesini icat edenden bin kere razı olsun. Birde katlayan bir makina olsa şöyle makjnaya atsak yikasa kurutma katlasa bize. Oğlanın sınavları vardı, Kız hiç durmuyor dedesini arayıp ağlıyor beni alın diye, o ağladıkça babamda ağlıyor salya sümük günde 5 kere telefonda görüntülü konuşuluyor . Diyet devam tartilma fırsatım olmadı sabah dukan içeceği yaptim 1 bardak içtim aç karnına sanırım tansiyonunu düşürdü hala sarhoş gibiyim ve bugün hiçbir iş yapmadım. Sadece çamaşır katılıyorum. Yarın büyük ütü var şimdiden stresine girdim
Denemez miyim kaptanım eski biracilardan (dukan birası) kim kaldı. Sen de yap ne demek istediğimi anlayacaksınAaaaaa hemen bir sen dene kaptanım işe yararsa ben de yaparımmm
Bak hele ya, siz istediğiniz gün ödül günü yapabilirsiniz şekerler mavişler ödül günü yapmıyorrr
Hain kostokDenemez miyim kaptanım eski biracilardan (dukan birası) kim kaldı. Sen de yap ne demek istediğimi anlayacaksın
Onun yerine hemen kendine bişey al zaten o parayı gözden çıkarmıştınBen almak istedimde kocalar malumm
Aman dikkat o zaman canımYokyokk uykusuzluk beni mahvediyo ya dogru duzgun inanki yemek ettiğim yok encokta karbonhidrat çıkıyo ortaya
Hahahaha öyle yapcam güzel pijamalar buldumOnun yerine hemen kendine bişey al zaten o parayı gözden çıkarmıştın
Evet evett öyle yapmaya çalışıyorumm yoksa uğraştığım boşaBence de iyi yaparsın canım, takım dışı kalıp denersen seni de strese sokmamış olur. Karbonhidrata dikkat ettin mi diyetisyen listesi güzel verdiriyor. Ben kendim yaptığımda ya çok aç geziyordum ya çok saçma yiyordum ve kilo vermek zor oluyordu. İşi bilene bırakmak lazımmış, en azından benim için öyle.
Yoğunluğun geçene kadar böyle dev edersin canım, en azından kilolar başını alıp gitmesin yukarılara doğru.
Anoovvvvv çok geride kaldımmmmmGeçmiş olsun canım, sen bebeğine ve sağlığına odaklan. Kilo verme işi doğumdan sonra daha kolay ve daha hızlı olur.
Evet ya hatırlatmakta fayda var, maviş takım ödülden mahrum kalmasın
Oooo sen muhabbetin başını bilmiyorsun
Cumartesiye az kaldı görüşücez kaptancim
Bize de link atHahahaha öyle yapcam güzel pijamalar buldum
Kizzz amaan diyim sen kanmaKızzz bugünmüü dün degilmiydiiiiiiii tartı günü
Ah canım benimm kendini çok zorluyorsun keşke zamana yaysaydin dinlen biraz kendine gelmeden ise koyuldun yeter daha yapmaKızlar ben geldim kaç gündür şaftim kaydı halada bitmedi işlerim. Allah şu çamaşır makinesi ve kurutma makinesini icat edenden bin kere razı olsun. Birde katlayan bir makina olsa şöyle makjnaya atsak yikasa kurutma katlasa bize. Oğlanın sınavları vardı, Kız hiç durmuyor dedesini arayıp ağlıyor beni alın diye, o ağladıkça babamda ağlıyor salya sümük günde 5 kere telefonda görüntülü konuşuluyor . Diyet devam tartilma fırsatım olmadı sabah dukan içeceği yaptim 1 bardak içtim aç karnına sanırım tansiyonunu düşürdü hala sarhoş gibiyim ve bugün hiçbir iş yapmadım. Sadece çamaşır katılıyorum. Yarın büyük ütü var şimdiden stresine girdim
Aynen canım yaa biraz öyle aç geziyorum aslına bakarsan benim kilomdaki biri için biraz az kalori alıyorum farkındayım bunu düzeltmem lazım yoksa hiç veremeyecek duruma gelecem biliyorum o yüzden haftaya inşallah toparlayacagimBence de iyi yaparsın canım, takım dışı kalıp denersen seni de strese sokmamış olur. Karbonhidrata dikkat ettin mi diyetisyen listesi güzel verdiriyor. Ben kendim yaptığımda ya çok aç geziyordum ya çok saçma yiyordum ve kilo vermek zor oluyordu. İşi bilene bırakmak lazımmış, en azından benim için öyle.
Yoğunluğun geçene kadar böyle dev edersin canım, en azından kilolar başını alıp gitmesin yukarılara doğru.
Geçmiş olsun canım, sen bebeğine ve sağlığına odaklan. Kilo verme işi doğumdan sonra daha kolay ve daha hızlı olur.
Evet ya hatırlatmakta fayda var, maviş takım ödülden mahrum kalmasın
Oooo sen muhabbetin başını bilmiyorsun
Cumartesiye az kaldı görüşücez kaptancim
Vayyy maviş kaptanıma bak sen iyice aşka geldi
görüşelim cınımmmCumartesiye az kaldı görüşücez kaptancim
Sen ablaya sopa mı kaldırdın, taş olur o eller taşHain kostok
Aç gezmek yanlış işte canım, hele bizim gibi yüksek kilolarda gerekli besini almamız lazım. Yoksa vücut geleni depoluyor.Kizzz amaan diyim sen kanmakafalar bi milyon senin dukan birası etkisini göstermiş
Ah canım benimm kendini çok zorluyorsun keşke zamana yaysaydin dinlen biraz kendine gelmeden ise koyuldun yeter daha yapma
Aynen canım yaa biraz öyle aç geziyorum aslına bakarsan benim kilomdaki biri için biraz az kalori alıyorum farkındayım bunu düzeltmem lazım yoksa hiç veremeyecek duruma gelecem biliyorum o yüzden haftaya inşallah toparlayacagim
menümü yazınca çok şaşırma olur mu
görüşelim cınımmm
aaaaa ne yedin ki ya da ne yemedin mi demeliyim bilemedimmenümü yazınca çok şaşırma olur mu
Kızzz deliii benim hiçbirseyden haberim yok hahahaha salı günü dündüKizzz amaan diyim sen kanmakafalar bi milyon senin dukan birası etkisini göstermiş
Ah canım benimm kendini çok zorluyorsun keşke zamana yaysaydin dinlen biraz kendine gelmeden ise koyuldun yeter daha yapma
Aynen canım yaa biraz öyle aç geziyorum aslına bakarsan benim kilomdaki biri için biraz az kalori alıyorum farkındayım bunu düzeltmem lazım yoksa hiç veremeyecek duruma gelecem biliyorum o yüzden haftaya inşallah toparlayacagim
Bugüne kadar çocuklarıma aldım yeter baa dedimmBize de link atben de harcayacam biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?