Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu mutluluk o yorgunluğa değer canım, öyle keyifli geçsin ki yorgunluğu hissetme bile.

Öyleyse hemen yeni fotolar çekiyorsun canım, çünkü bu sefer burada hep beraber başaracağız. Hepimiz boy boy fotolar koyacağız.

Canım zorlu yaşantın (3 çocuk büyük koşturmaca çünkü) için kolaylıklar diliyorum, özel yavrun için de güzel gelişmeler diliyorum. Durumunu belirttiğin için anlayış gösterileceğine ben inanıyorum, dönmene çok sevindim. Kilo verirken buradaki desteğe çok ihtiyacımız var.

bak bunu dedin bi miktar üzüldüm çünkü salı tartılarında pek iyi bir iş çıkaramıyorum
Valla bu salı beni de korkutuyor canım çünkü pazar gece yatmadan regl oldum. (Aslında geçen hafta olacak gibiydim, 1 haftadır sancı çekiyordum dün oldu) bugün (pazartesi) hep şişkinlikle geçti, az önce yatmadan tüm tuşlara bastım bakalım sabah ne olacak :))

Afiyet olsun canım, menün çok güzel. Tavuklu pilav canımı çektirdin 2 gündür ama listemde pilav yok.
Afiyet olsun canım, milföy çok yağlı bir hamur, onun yerine başka bir hamur seçersen güzel olur. Ayrıca çok geçmiş olsun.
Afiyet olsun canım, misafirliği iyi atlatmışsın. Bu saatte açlık başıma vurdu, senin menünde de en çok simidi canım çekti.
Canım aman kendini çok yorma, tekrar rahatsızlanma.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Selamlar tam listeme uyduğum bir gün çok iyi gidiyordum ama regl im inanılmaz şiş bir gün yarın tartıda ne olacak acaba artı çıkabilirim ama cumartesiye mutlaka düzelir diye düşünüyorum
Geçici olduğunu biliyoruz canım önemli olan cumartesi günü zaten. Regl mutlaka şişkinlik yapıyor.
Afiyet olsun canım, menülerin güzel gidiyor.
Afiyet olsun canım menün güzel ama sanki kalori hesaplaması yanlış gibi geldi. Neyle hesaplıyorsun, program mı kullanıyorsun. Suyu mutlaka ikinin altına düşürme canım.

Çoğumuz moralimiz bozuk olunca ilk önce yemek geliyor aklımıza maalesef. Bu aralar havalardan mıdır nedir bir can sıkıntısı var herkeste. Umarım artık daha iyisindir.

Afiyet olsun canım, menü de spor da çok güzel. Cumartesi senden güzel bir sonuç bekliyorum.
Afiyet olsun canım menü de spor da güzel olmuş.
Afiyet olsun canım, dible nasıl bir yemek bilmiyorum ama ıspanak iyidir zaten. Menünü beğendim.

Oyy yerim ben onu, küçücük haliyle depresyonlar mı yaşıyormuş.
Annemi otogara bıraktık yol boyunca ağladı kafası dağılsın diye yyeğenlerin yanına götürdük, eve gelince yine ağlamalar iç çekmeler falan birkaç gün sürecek şimdi bu durum
Eki Görüntüle 3536650 Boncuk2307 kaptanım menüyü yazarken pilates fotosu ekledim ama görünmüyor o yüzden tekrar paylaşayım.
Ben de onu soracaktım pilates kaç dk diye kaptanım
Kaptanım dible sulu yemeğe biraz pirinç ya da bulgur koyuluyor o

Tamamdır bundan sonra etiketlerim
Yaaa benim de hayalim yaza fit girmek. Annem gelecek yaza doğru,onu şaşırtmak istiyorum.
Kilo koruma dönemi korkutmuyo açıkçası beni. Daha önce çok iyi korumuştum uzun dönem. Yine başarırız

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun

Afiyet olsun

Hayırlı yolculuklar

Yeniden hoşgeldin
Tamam canım öyle yapalım
Teşekkür ediyorum cnm hosbuldum
İyi dileklerin için çok teşekkür ederimm cnm

Çoğumuz moralimiz bozuk olunca ilk önce yemek geliyor aklımıza maalesef. Bu aralar havalardan mıdır nedir bir can sıkıntısı var herkeste. Umarım artık daha iyisindir.
Sorduğun için teşekkür ederim. Daha iyi olmaya çalışıyorum en azından moralim bozuk olduğunda elim yemelere gitmesin çalışmalarını unutmam gerekiyor.

Tamamdir. Akşamı unutmuşum kaptanim. Saat 5te yedim akşam. Normalde 16.30 gibi yiyorum artık son öğünü
Bende o saatlerde bitiriyorum yrme işini iyi oluyor iyi geldi bana
Geçmişe bakma geleceğe bak arke'cim
Gelecekte hepimiz fit görünücez bence. Grubu da kilo koruma grubu olarak kullanicaz mesela
Hay sen çok yaşa
Çok şükür geçmiş bitti, çok uykum geldi. Gidip yatayım sabah iş var ne de olsa. Allahım nolur sabah şişkinlik olmasın, Jasminium84 takımından güzelliklerden birini alayım
Kime alcen kimi alcen
Wuhuuu harikasın kuzum
Tebrikler kaptanımmm

Fındığım mübarek 3 aylardayız. Hem müthiş karaciğer yağlanması yapar alkol.
İlk giden 1 kilo için değmez bence. Sen daha sağlıklı kutlama yap derim.
Ayrıca giden 1.3 kilo için çok tebrik ederim.Çok hızlı başlamış oldun
Hedefin kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…