- 11 Nisan 2025
- 126
- 240
- 18
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim depremden dolayi sizede geçmiş olsun. Bunla son olur biter inşallah Rabbim yardimciniz olsun.Tamam canım izinli sayalım. Rabbim gönlüne ferahlık versin
İlk sayfada yazıyorKızlar yüzde nasıl hesaplanıyor
yüzde 1,141Geçen hafta 88,55
Bu hafta 87,50
Çok teşekkür ediyorum yoldaşımyüzde 1,141
canım sorma ben istanbuldayım 20. katta oturuyorum tektim cok fena oldum. cok sallandım. merdivenleri inmek zulümdü. Allah beterinden korusun herkesi. umarım herkes de iyidir.lila95 3 gün menü gelmediği için 1 uyarı geldi 2. Uyarı oldu
@Ruh-u Revann perşembe
Bierfi çarşamba perşembe menüleri
Bierfi sen İstanbulda mıydın? Unuttum kim nerede oturuyor. İnşallah herkes iyidir
Rica ederim, çok güzel kilo vermişsiniz.Çok teşekkür ediyorum yoldaşım
Çok geçmiş olsun.canım sorma ben istanbuldayım 20. katta oturuyorum tektim cok fena oldum. cok sallandım. merdivenleri inmek zulümdü. Allah beterinden korusun herkesi. umarım herkes de iyidir.
hiç yazamadım buralara cok fena hasta oldum. hep uyuyorum crp 98' cıkmıs kendimi kaldıramıyorum. bu hafta yani boyle garip.
Evet canım 212’nin hizasındaki oasis Avm üzerindeyim.Bierfi 212 nin oralardaydın sen dimiBierfi hastaymışsın da çok çok geçmiş olsun
Bayrama kadar 80 i falan görsem çok güzel olurda bakalimRica ederim, çok güzel kilo vermişsiniz.