Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eki Görüntüle 3582782

Geçen hafta 81.200
Bugün 81.000
Fark -200

Ellssa Boncuk2307 Beth18

O kadar aç kalmanın getirisi
En azından artı değil abla
Ooo bence say oda bir harekettt oglum emekliyor artık evi geziyor kızimda kendi halinde bende akşama kadar bile oturabilirim yanii oyüzden hareketsiz kaldımm bitirdim su içinde kaldım.abboovvvv
Bi düğüne gidip gelcem sonra yapabilirsem spor yapmam lazım benim de hareket olmazsa kilo artıya geçiyor
Kuzum emeklerine ellerine sağlık
Kısıtlama olunca daha tatlı geliyor ama öbür türlü de her yer tehlike dolu resmen iki ucu b.klu değnek süreci güzel atlatmaya çalışıyoruz gerisine yapacak bişey yok elimizden geleni yapalım biz aile olarak da Allah'ım doğrudan ayırmasın hiç bir evladı
oyyy kaptanım seninle spora tekrar düzenli yapmaya başlayacam inşallah

Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler)

Masterfit 155.Etap

bugün yediklerimle ilgili chatgpt ile konuşuyordum hemen moralimi yükseltti shdhdhdhdj en iyi diyetisyen chatgpt ya
Ammmaaaan çok datlu dilli

Şeker resetleyici diyeti neymiş ki
Bir de bana moral ver falan mı dedin ki böyle yazdı

Senin kaptanlığında diyet de güzeldi rakip tarafta da olsan bool eksiler
Yeni kaptanım selamlar hep birlikte ipi sıkı tutalım bu hafta haftaya motive olalım eksi lerimizle

Tamam var mı aklinda bir spor

ben de menümü yazayım, bu saatten sonra sadece su içerim içersem.

26 nisan cumartesi:
16.00
2 şiş kuşbaşı, 1.5 ızgara tavuk(sarma)
1 dilim kepek ekmeği, karışık közlenmiş tabağı, ayran

17.00 kağıt helva arasında dondurma
17.30 bir büyük dilim karpuz ve kavun
18.30 1 dilim mozaik pasta, 3 ceviz, 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi(saçmalaıdığım kısım)

su: 2 lt
spor: 6300 adım

Cicekbocekkaktus Ellssa Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_9270.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 9
Evet sevgili kırmızı takım ...
Bu benim ilk kaptanlığım. Benim bu ilk tecrübemde yüzümü kara çıkarmicağınızı biliyorum. Size çok güveniyorum.
Sizden bir kaç ricam olacak. Sağlıklı ve dengeli beslenmenizi istiyorum.Cısslardan uzak duralım lütfen.Vücudunuzun ihtiyacı olan kadar su tüketiniz. Size iyi gelen bitki çayları içmeyi unutmayınız.
Güzel sporlar yapıcaksınız. Biliyorummm...
Sevgiler...
zeyneppk
arke
Ellssa
Purple58
Beth18
tomrs
Ceeeeeeeeeeee
Tutku44
I Ilyusa
sibel_84
gezegenfeza
D Deltavealfa

Şuraya bir video bırakıcam. Eğerki sağlıkla ilgili bir sorununuz yoksa bu hafta hergün en az 1 defa bu videoyu yapmanızı rica ediyorum.

Menulerime çok sık yapılan bir yorum var senin için de geçerli.
" Akşama kadar aç durup tatlıya yonelmissin"
Sabah proteinli bir kahvaltıya ne dersin

Anlaşılam tartınında kafası karışmış pillerini çıkarıp tekrar tak yeniden tartıl bi dene belki düzelir. Bilemedim aklıma bu geldi sadece

eline sağlık boncuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…