Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

afiyet olsun canım
Harikasın
Beni hiç etkilemez. Uykum varsa uyurum öyle yani
Merhaba ben Nazlı, grubunuza katılabilir miyim? Daha önce Cuma zayıflama yarışmalarına katılmıştım 2 defa. Şimdi tekrar diyete başladım ve motive olabileceğim keyifli bir grupla ilerlemek istiyorum.
Hoşgeldin canım. İlk sayfamızda kurallarımız var. Bir de doldurman gereken form. Böylece daha iyi tanıyabiliriz seni

Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun

Afiyet olsun kaptanım
Cumartesi akşamı yemedim dün gece maalesef küçük porsiyon irmik helva yedim.
Bu aralar moralim çok bozuk. Böyle bozuk olduğumda iştahım müthiş artıyor. Yiyince daha beter moralim bozuluyor.

Ani bir kararla Samsun'a gittik yoldayız
Bu hafta daha aktif olacağım inşallah
Hayırlı yolculuklar
Çok sevindim aktif olacağına
Afiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Ya bn diyeti bir bosladim ki anlatamam durumlar fena
Başlama vakti gelmiş demekki

Caanım Nazlı, resmen ay ben mi yazdım yoksa bunları diye okudum. Biz de 2 sene önce Hollandaya taşındık. Aynen dediğin şeyleri yasadim-yasiyorum. O kadar çok albenili abur cubur, denenecek yerel tadlar..vs vs. bir sürü şey var ki. İnsan kendine engel olamıyor. Bir de bağımlılık yapıyor tabi çikolata cips gibi şeyler. Üstüne bir de yeni ülkeye alışma kısmı (her gün iyi geçmiyor mesela, dil bunalımı filan eklenince) geriye keyif aldığın tek şey bişeyler yemek kalıyor.
Çok iyi anlıyorum ve ben de hayatımda ilk kez hamilelikleri dahil bu kadar kiloluyum. Bu durumu kabullendim bir ara. Ama kilolar yerinde saymıyor baktım hep yukarı çıkıyor. Kendimi senden bir hafta kadar önce bu grupta buldum.
Filiz ben, eskiden 4. takimdaydim. İngilizce öğretmeniyim. Yaş 43, iki de kızım var. Aşırı memnun oldum. Bundan sonra burdaki kankimsin

Bugünkü menüm
Sabah 7 de haşlanmış yumurta
10.30 mini bir sandviç (kaşar peynirli, marullu) ama beyaz ekmekten puan kırabilirsiniz
+ filtre kahve

Saat 13.30 yine sandviç (yani sabahkinin diğer yarısı aslinda)
Akşam bir iki çatal et yemeği, 10 tene kadar siyah zeytin, bir muz, bir dilim ayva, bir avuç nohut

1 litre su, aralarda bitki çayı (1 litre olmuştur o da)
Spor: yürüyüş 50 dk

Ellssa
Boncuk2307

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Hayırlı yolculuklar
Yeniden hoşgeldin
Tamam canım öyle yapalım

Çok güzel örnek menü olmuş, tebriks valla

kız sen tartım bozuldu yeni tartı alana kadar hazırlıkta kalayım demedin mi
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun
maalesef sanki daha ilerledi gibi. anlamadım ben de
Allah şifa versin inşallah
Hoşgeldin tekrardan
Ah o yemelerden güç almamız. sonucu yine mutsuz etmesi. İpleri eline aldığına sevindim. 68 e hızlıca ulaşırsın inşallah
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun Seni merakla takip ediyorum
13.01.2025 Menüm
Tek öğün
1 kase çorba
4 küçük parça fırında sossuz tavuk
Salata

Bugün oruçluydum o yüzden gündüz yok.
Eki Görüntüle 3536502
Harikasın
Kaptanlarım tartı resmimi de yarın sabah atarım inşallah
Tamam bekliyoruz canım

Yaa sen 50 miydinnn o zaman abla diyelimm hani resim filan görmüyoruz ama hiç öyle düşünmedim evet gayet 30 gösteriyorsun maşallah

Afiyet olsun Saatlerini de paylaşır mısın

Yarın internetim olmaz, bugünkü tartıyı sayabiliriz

Cumartesi. 78.900
Bugün 77.900
Fark - 1 kg

Hemen menüyü de yazıyım

12 Ocak

10:30
2 orta domates
3 hurma, tahin

14:00
Ekmek arası döner

Yarım Lt su
4 kupa çay

Daha yermiyim bilmiyorum, uçağa binsem hemen uyumak istiyorum

Ellssa Jasminium84 Boncuk2307

Ayyy çok sevindim aynı şeyleri yaşayan birini bulduguma ikimiz de doğru yolu bulmuşuz neyse ki. Benim ilk hedefim çok zayıf olmaktan ziyade fazlalıklarım ortaya çıkmadan daha düzgün bir fiziğe sahip olmak. O yüzden 68 diyorum. O kiloyu biraz koruduktan sonra istersem vermeye devam ederim.Sen kaç kilosun şu an hedefin kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…