Aynenn regl siskinligidir canım gider o fazlasıylaDün regl oldum erkenden uyumuşum
Tartıya da yansıdı bu durum tabi
Cuma:64.7
Bugün:65.3
Hiç dert etmiyorum şişlik olduğunun farkındayım
Jasminium84 Ellssa
ayyy teşekkür ederim. şişliğim gidiyor, bu hafta hızlı veririm sonra yavaşlar yine. hepimize bol bol yağ yakmak dilerimWuhuuu harikasın kuzum
ay teşekkür ederim <3 başlangıç hızlı oldu sonradan yavaşlar işte. hedefim 63-64 benim.Fındığım mübarek 3 aylardayız. Hem müthiş karaciğer yağlanması yapar alkol.
İlk giden 1 kilo için değmez bence. Sen daha sağlıklı kutlama yap derim.
Ayrıca giden 1.3 kilo için çok tebrik ederim.Çok hızlı başlamış oldun
Hedefin kaçtı
CIS onlar CISAfiyet olsun canım, menün çok güzel. Tavuklu pilav canımı çektirdin 2 gündür ama listemde pilav yok.
Afiyet olsun canım, milföy çok yağlı bir hamur, onun yerine başka bir hamur seçersen güzel olur. Ayrıca çok geçmiş olsun.
Afiyet olsun canım, misafirliği iyi atlatmışsın. Bu saatte açlık başıma vurdu, senin menünde de en çok simidi canım çekti.
Canım aman kendini çok yorma, tekrar rahatsızlanma.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Geçici olduğunu biliyoruz canım önemli olan cumartesi günü zaten. Regl mutlaka şişkinlik yapıyor.
Afiyet olsun canım, menülerin güzel gidiyor.
Afiyet olsun canım menün güzel ama sanki kalori hesaplaması yanlış gibi geldi. Neyle hesaplıyorsun, program mı kullanıyorsun. Suyu mutlaka ikinin altına düşürme canım.
Ara öğün bence sorun değildir kuzum ama ekmek yerine ne yiyebilirsin bunu düşünmek lazım. Kolay gelsin bu arada . Ah bende bi temizlik yapsammm temizlik bile yapamıyorum bi yemek yapsam ne ala akşama kadarKızlar kilo bildirimini + 400 gr ekmek ve ara öğünlerde çözüm bulmam lazım. Birkaç tane online diyetisyene yazdim ama fiyat bilgisini bile 2 günde dönüş yapıyorlar çok fazla verimli olmayacak gibi . Sabahtan mutfak dolaplarina girmiştim bugün mutfağı temizleyeceğim
Wuhuu süper bir başlangıç
teşekkürler kaptanımfiyet olsun kaptanım
teşekkürler canımmfiyet olsun kaptanım
afiyet olsun canımIyi aksamlar
13 ocak pazartesi
10.30
3 wasa
2 krem peynir
3 zeytin
15.30
2Yk kadar helva
Bi kac fistik
1 cennet hurmqmasi kurusu
18.00
1 kase ezogelin corba
19.30
1 avuc kariisik cerez
5.500adim
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
afiyet olsun canım13.01.2025
Kahvaltı 13.00
2 dilim çavdar ekmeği, salatalık, omlet, peynir
Ara Öğün 15.00
yarım ayva, 5 fındık
Ara Öğün 17.30
1 muz
Akşam Yemeği 19.00
1 tabak Ispanak dible , fırında karnabahar ekşili
2 lt su
Ellssa arke Jasminium84
afiyet olsun kaptanım13 ocak pazartesi menüsü
10.30 sade filtre kahve
11.30 öğle
5 nugget, yeşillik, 1 ayran.
16.00 ara
50 gr tuzlu fıstık, 1 ısırık züber (hiç sevmedim o yüzden yemedim)
18.00 akşam
1 kase mercimek çorbası, 1 dilim ekmek, 3 acı biber turşusu, 2 yemek kaşığı puding.
Su 2.5 litre
Spor
pilates (adımlara katkısı olmadı, mat üzeri bacak hareketleri)
Eki Görüntüle 3536642
teşekkürler kaptanımAfiyet olsun kaptanım, menün ve sporun güzel olmuş.
ben de bastım dün tüm tuşlara ama bana mısın demediValla bu salı beni de korkutuyor canım çünkü pazar gece yatmadan regl oldum. (Aslında geçen hafta olacak gibiydim, 1 haftadır sancı çekiyordum dün oldu) bugün (pazartesi) hep şişkinlikle geçti, az önce yatmadan tüm tuşlara bastım bakalım sabah ne olacak :))
korkuyorummmm sabah iş var ne de olsa. Allahım nolur sabah şişkinlik olmasın,Jasminium84 takımından güzelliklerden birini alayım
afiyet olsun canımmGünaydın kızlar
Pazartesi menüm
Sabah
Yok
Öğle 12.30
1 kase mercimek çorbası
Yarım p et haşlama
1 kase yeşillik
Ara
16 civarı
1 mandalina
1 paket altınbaşak çörekotlu çiyalı
Akşam 20.30 civarı(eve ancak vardım)
1 kase yoğurt
Yarım kase tarhana çorbası
Yeşillik
1 adet göz hakkı airfryer nugget
Su:2 lt
Adım:4200
Jasminium84
Ellssa
aynenn canımm cumartesiye kadar iner muhtemelenDün regl oldum erkenden uyumuşum
Tartıya da yansıdı bu durum tabi
Cuma:64.7
Bugün:65.3
Hiç dert etmiyorum şişlik olduğunun farkındayım
Jasminium84 Ellssa
olsun gitmiş canım tebriklerGünaydın kızlar kilo bildirimi yapim cumartesi den sonra pek umudum yoktu ama az da olsa gitmiş
Cumartesi 104.6
Bugun 104.3
Fark 300 gr gram gram gidiyor artık sinir oluyorum
olsun kaptanımm az olsun eksi olsun, tebriklerGünaydın güzel kızlar
Ben hala şaşkınım
Kesin artı çıkarım diye diye boşuna kendimi yemişim
Cumartesi 71,8
Bugün 71,7
Fark 100 gr
Tamam fazla gitmemiş ama yinede çok mutlu etti beni
Jasminium84 Boncuk2307
Canım ya demek ki çok seviyorAnnemi otogara bıraktık yol boyunca ağladı kafası dağılsın diye yyeğenlerin yanına götürdük, eve gelince yine ağlamalar iç çekmeler falan birkaç gün sürecek şimdi bu durum
Sitenin yeni halinde sürekli sorunlar çıkıyor. Sizde de öyle mi bilmiyorum. Eklemiştim, yazıları yazarken silinmiş.Ben de onu soracaktım pilates kaç dk diye kaptanım
Tamam kaptanım, diyete gayet uygun yaniKaptanım dible sulu yemeğe biraz pirinç ya da bulgur koyuluyor o
Öyle olduğunda mümkünse kendimizi açık havaya atmalıyız. Biraz yürüyüş her anlamda iyi gelecektir.Sorduğun için teşekkür ederim. Daha iyi olmaya çalışıyorum en azından moralim bozuk olduğunda elim yemelere gitmesin çalışmalarını unutmam gerekiyor.
Acaba elimden kaçanlardan kimi alsamBende o saatlerde bitiriyorum yrme işini iyi oluyor iyi geldi bana
Hay sen çok yaşa
Kime alcen kimi alcen
Wuhuuu harikasın kuzum
Tebrikler kaptanımmm
Evet hepsi cıs ama menü yorumlarken görünce canım çekiyor napayımCIS onlar CIS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?