• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

iyi akşamlar 🩷 bugünün menüsünü yazayım sonra sohbete dahil olayım az.

12.30
yulaf lapası (muz, 3yk yulaf, 1yk chia tohumu, 1çk fıstık ezmesi, 5 badem, 1 tk akçaağaç şurubu) ve 2 haşlanmış yumurta
16.00
2 kepekli galeta, 2 kuru kayısı, 3 ceviz
18.45
6-7 nohut köftesi (fırında felafel gibi bir şey, boyutları küçük), 1 kase yoğurt içine 1yk tahin, salata, yarım kase ıspanaklı yoğurt çorbası

kapanış

spor: 7700 adım+10 dk karın antrenmanı
su:2.5 lt

arke arke Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Güzel afiyet olsun

Afiyet olsun özellikle tavuklu pilava :KK53:

Bekliyoruz canım :KK200:

Afiyet olsun harikasın

Türkiyeye gelmekte mi sürpriz oldu?

Afiyet olsun doğum günü kızı :KK36:

Harika afiyet olsun canım

Gayet güzel afiyet olsun kaptanım

Hayırlı yolculuklar
Çok sevindim aktif olacağına

Afiyet olsun kaptanım

Afiyet olsun

Afiyet olsun

Afiyet olsun

Afiyet olsun

Başlama vakti gelmiş demekki :KK66:
Teşekkür ederim kaptanım 🩷🩷🌼

13 Ocak menü
09.30 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.00 2 haşlanmış yumurta, bolca yeşillik, 12 çiğ fındık
13.30 1 kase çorba
16.00 10 çiğ badem
18.30 1 muz, 1 kivi, 2 dilim peynir, 1 avuç yer fıstığı
3 litre su spor 6.000adım+ 400 ip atlama
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke 1000006536.jpg

Evet canım Almanya’da yaşıyorum
50 yaşıma girdim ( ruh yaşım 30 a yaklaştı 😂)
Bende, kızımda erken evlendik, 1 kızım, 2 oğlum, 4 torunum var, oğullarım bekar

Burçlarla hiç ilgim, merakım yok, öylesine bulduğum bir nick sadece🥰
ay neeee maşallah diyorum burdan enerjine harikasın 🧿🧿
Selamlar tam listeme uyduğum bir gün çok iyi gidiyordum ama regl im inanılmaz şiş bir gün 😅 yarın tartıda ne olacak acaba artı çıkabilirim ama cumartesiye mutlaka düzelir diye düşünüyorum
regl insanı öyle bi baltalıyo ki zaten... üff regl kalorileri (bazen) sayılmaz diyelim 😂
merhaba kızlar nasılsınız? benim hastalık devam... bir süre daha evdeyim.
geçmiş olsun 🩷
Iyi akşamlar hatunlar girmişken menumu de yazim

1 tk tahin pekmez regl Olcam canım acayip tatlı istiyor yaaa
hep birlikte yüksek sesle tekrarlayalım: regl kalorilerii sayılmaz 😂😂
Selamlar, 1.5 sene önce Almanya'ya taşındık biz. Buraya alışmakta çok zorluk yaşadım diyemem ama yeni bir dil, çevre ve bunlara uyum sağlama çabası, hep tetikte olmak zordu. Ve ben çareyi sadece yemek yemekte buldum. Tabaklarca yemek yemedim ama çikolata, jelibon, tatlılar havada uçuştu 🙈. Kısa süre içerisinde 20 kilodan fazla aldım. Hamileliğimde bile en fazla 84-85'i görmüşken burada 93 kiloya kadar çıktım ve asla kendime dur diyemedim. Şu an dil kursuna gidiyorum, Mart ayında bitecek inşallah. Artık sürecimiz daha kolay ilerliyor ve ben de ipleri elime almak istiyorum. Diyete başlayalı 1 hafta oldu. Grupla ilerlemenin ne kadar keyifli olduğunu önceden deneyimledigim için sizi buldum. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız 🥰
hoşgeldiiin 🩷 burda aradığın motivasyonu bulacağına eminimmmm 🩷

ay kızlar herkesin menülerdr karahindibalı kahve görüyorum o nasıl bişey? kafeinsiz falan yazdığını gördüm özellikle ondan ilgimi çekti kafeinsiz ve kalorisiz bişeyse hamilelikte güvenle tüketilebilir mi? bi de nerden alıyosunuz?

KATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ): Nazlı
Yaşınız : 34
Boyunuz : 158
Kilonuz : 91
Mesleğiniz : Öğretmen
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı :1
Kilo Alma Nedeniniz : Yeni bir ülkeye uyum süreci
Hedef Kilonuz : 68

Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Sağlıklı olmak ve iyi görünmek
Hoşgeldin tekrar, bir öğretmenimiz daha oldu :KK37:
13.01.2025 Menüm
Tek öğün
1 kase çorba
4 küçük parça fırında sossuz tavuk
Salata

Bugün oruçluydum o yüzden gündüz yok.
Eki Görüntüle 3536502
Allah kabul etsin, menülerinde beni ve Ellssa Ellssa kaptanımı etiketlersen daha kolay olur bizim için ablam, takımlara girince takım kaptanını da etiketleyeceksin unutma hemi :KK60:
Bugünkü menüm
Sabah 7 de haşlanmış yumurta
10.30 mini bir sandviç (kaşar peynirli, marullu) ama beyaz ekmekten puan kırabilirsiniz
+ filtre kahve

Saat 13.30 yine sandviç (yani sabahkinin diğer yarısı aslinda)
Akşam bir iki çatal et yemeği, 10 tene kadar siyah zeytin, bir muz, bir dilim ayva, bir avuç nohut

1 litre su, aralarda bitki çayı (1 litre olmuştur o da)
Spor: yürüyüş 50 dk

Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Ablam sen listelerde misin değil misin çözemedim :KK53:

Ayyy çok sevindim aynı şeyleri yaşayan birini bulduguma 🥳 ikimiz de doğru yolu bulmuşuz neyse ki. Benim ilk hedefim çok zayıf olmaktan ziyade fazlalıklarım ortaya çıkmadan daha düzgün bir fiziğe sahip olmak. O yüzden 68 diyorum. O kiloyu biraz koruduktan sonra istersem vermeye devam ederim.Sen kaç kilosun şu an hedefin kaç?
Benim de ilk hedefim 70lere inmek. Pazar günü tartıldım (ki buna bile cesaret edemedim şimdi kimbilir kaç çıkarım diye) 85 kiloyum. İnşallah çabucak veririz bu kiloları canim. Yazın ne kadar kilo almış muhabbetlerini duyasim hiç yok 😔

13 ocak pazartesi menüsü
10.30 sade filtre kahve

11.30 öğle
5 nugget, yeşillik, 1 ayran.

16.00 ara
50 gr tuzlu fıstık, 1 ısırık züber (hiç sevmedim o yüzden yemedim)

18.00 akşam
1 kase mercimek çorbası, 1 dilim ekmek, 3 acı biber turşusu, 2 yemek kaşığı puding.

Su 2.5 litre
Spor
pilates (adımlara katkısı olmadı, mat üzeri bacak hareketleri)
1000004930.jpg
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jasminium84 Jasminium84

13.01.2025
Kahvaltı 13.00
2 dilim çavdar ekmeği, salatalık, omlet, peynir
Ara Öğün 15.00
yarım ayva, 5 fındık
Ara Öğün 17.30
1 muz
Akşam Yemeği 19.00
1 tabak Ispanak dible , fırında karnabahar ekşili
2 lt su
Ellssa Ellssa arke arke Jasminium84 Jasminium84
Ne güzel menü afiyet olsun canım.
+ çocukların peşinde koşturma sporu diye eklemen lazim senin ☺️

İyi akşamlar kızlar, gündüz yoğun geçti gelemedim. Akşam sporumu yaptım, duşumu aldım, bir de ödem çayı yapıp geldim. Şimdi geçmişe bakayım.
Geçmişe bakma geleceğe bak arke'cim 🥰😄
Gelecekte hepimiz fit görünücez bence. Grubu da kilo koruma grubu olarak kullanicaz mesela 🙏

12.01.2025 Pazar

16.00
1 parça şinitzel
6 yk bezelyeli pilav
1 kase salata
1 kase yoğurt

18.30
1 kase kabak çekirdeği
1 portakal

Su: 2 lt
Spor: 8.868 adım ve 20 dk yoga

Eki Görüntüle 3535898

Ellssa Ellssa arke arke Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun kaptanım, menün ve sporun güzel olmuş.
iyi akşamlar 🩷
menü:
12.00 1 şiş kuşbaşı, 1 ızgara kanat, 2 ızgara dana köfte, közlenmiş sebzeler, 1 dilim ekmek (bi lokma aslında)
14.00 1 muz, 1 çilek 1 dilim kivi
15.30 matcha latte, 1 dilim tam buğday ekmeği, yarım muz, 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
17.30 fırında karışık sebze, salata, 1 kase yoğurt

9200 adım+10 dk ağırlık antrenmanı+10 dk yoga
hadi bayyy
arke arke Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Afiyet olsun canım menü de spor da harika olmuş. Bol protein candır.
Teşekkür ederim kaptanım 💙 kabak tatlısı normalde sevmem ama söylemesi ayıptır güzel yaparım 🤣 bi bakayım dedim az şekerli hoşuma gitti akşamki meyve ve kuru yemişli ara öğünüm yerine yedim hem de cumartesi diye 😘
Afiyet olsun canım, ben bayılırım kabak tatlısına ama çıtır çıtır olacak.
12 ocak menü
10.00 2 yumurta yeşillikle salata, 1 dilim peynir, 6 zeytin 1 dilim tb ekmek, turp havuç
15.00 yeşil mercimekli salata, 1 bardak ayran
18.30 2 kepçe çorba, 4-5 kaşık tavuk döner, salata, 2 sıkım çiğköfte
20.00 3 kaşık nar, 6-7 çiğ fındık
3 litre su, spor 1 saat koşu bandında tempolu yürüyüş + 10.000 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke
Eki Görüntüle 3535962
Afiyet olsun canım, sporun harika.

Canım ilkokul 2. Sınıf kızım. Bir soruyu yetistiremedim süre yetmedi dedi anne . Hakkında hayırlısı olsun diyoruz. Davetli olduğum yerde de paso salata yedim gibi birşey oldu. Fasulye salatasi, pancar salatası iki kaşık da patates salatası aldım. Bana müsaade dedim . Akşam da eve gelince canım birşey istemedi. Çay içip yattım.
Bir sorudan çok bir sıkıntı olmaz canım, inşallah hayırlısı olsun. Salata tercih etmekle en iyisini yapmışsın, hepsi de güzel maşallah.

3 gündür yürüyüşe çıkıyorum ya topuk dikenlerim azdi kizlar ya, var mı bu dertten muzdarip olan?. agri kesici aldım ama zonkluyor resmen topuklarım
Geçmiş olsun canım, böyle bir sıkıntım yok o yüzden ne yapılır bilmiyorum. Hiç doktora gitmedin mi bunun için, ilacın falan yok mu?

Ağzın bal yesin Filizcim inşallah öyle olacak. Buraya öncesi sonrası foto atmak için sabırsızlanıyorum ben.
Ayy haklısın en başta kilolu fotoyu çekmek lazım. Öyle uzun zamandır boydan fotoğraf cektirmiyorum ki 🥲 eskiden göğüs hizamda filandi fotolar, sonra omuz oldu şimdiyse boyundan yukarısı 😂😂🤣
Duzelcek inş.
Bir de aklıma geldi, bundan iki sene önce yine kilo vermeye niyetlenmiştim bir öncesi fotosu çekildim ileride kullnirim diye. Ama 2 senedir o fotodan daha zayıf olamadım hiç 😂

Back