Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

iyi akşamlar bugünün menüsünü yazayım sonra sohbete dahil olayım az.

12.30
yulaf lapası (muz, 3yk yulaf, 1yk chia tohumu, 1çk fıstık ezmesi, 5 badem, 1 tk akçaağaç şurubu) ve 2 haşlanmış yumurta
16.00
2 kepekli galeta, 2 kuru kayısı, 3 ceviz
18.45
6-7 nohut köftesi (fırında felafel gibi bir şey, boyutları küçük), 1 kase yoğurt içine 1yk tahin, salata, yarım kase ıspanaklı yoğurt çorbası

kapanış

spor: 7700 adım+10 dk karın antrenmanı
su:2.5 lt

arke Ellssa Boncuk2307

Hayırlı yolculuklar
Çok sevindim aktif olacağına

Afiyet olsun kaptanım

Afiyet olsun

Afiyet olsun

Afiyet olsun

Afiyet olsun

Başlama vakti gelmiş demekki
Teşekkür ederim kaptanım

ay neeee maşallah diyorum burdan enerjine harikasın
Selamlar tam listeme uyduğum bir gün çok iyi gidiyordum ama regl im inanılmaz şiş bir gün yarın tartıda ne olacak acaba artı çıkabilirim ama cumartesiye mutlaka düzelir diye düşünüyorum
regl insanı öyle bi baltalıyo ki zaten... üff regl kalorileri (bazen) sayılmaz diyelim
merhaba kızlar nasılsınız? benim hastalık devam... bir süre daha evdeyim.
geçmiş olsun
Iyi akşamlar hatunlar girmişken menumu de yazim

1 tk tahin pekmez regl Olcam canım acayip tatlı istiyor yaaa
hep birlikte yüksek sesle tekrarlayalım: regl kalorilerii sayılmaz
hoşgeldiiin burda aradığın motivasyonu bulacağına eminimmmm

ay kızlar herkesin menülerdr karahindibalı kahve görüyorum o nasıl bişey? kafeinsiz falan yazdığını gördüm özellikle ondan ilgimi çekti kafeinsiz ve kalorisiz bişeyse hamilelikte güvenle tüketilebilir mi? bi de nerden alıyosunuz?

Hoşgeldin tekrar, bir öğretmenimiz daha oldu
13.01.2025 Menüm
Tek öğün
1 kase çorba
4 küçük parça fırında sossuz tavuk
Salata

Bugün oruçluydum o yüzden gündüz yok.
Eki Görüntüle 3536502
Allah kabul etsin, menülerinde beni ve Ellssa kaptanımı etiketlersen daha kolay olur bizim için ablam, takımlara girince takım kaptanını da etiketleyeceksin unutma hemi
Ablam sen listelerde misin değil misin çözemedim

Benim de ilk hedefim 70lere inmek. Pazar günü tartıldım (ki buna bile cesaret edemedim şimdi kimbilir kaç çıkarım diye) 85 kiloyum. İnşallah çabucak veririz bu kiloları canim. Yazın ne kadar kilo almış muhabbetlerini duyasim hiç yok

13 ocak pazartesi menüsü
10.30 sade filtre kahve

11.30 öğle
5 nugget, yeşillik, 1 ayran.

16.00 ara
50 gr tuzlu fıstık, 1 ısırık züber (hiç sevmedim o yüzden yemedim)

18.00 akşam
1 kase mercimek çorbası, 1 dilim ekmek, 3 acı biber turşusu, 2 yemek kaşığı puding.

Su 2.5 litre
Spor
pilates (adımlara katkısı olmadı, mat üzeri bacak hareketleri)

Ellssa Boncuk2307 Jasminium84

Ne güzel menü afiyet olsun canım.
+ çocukların peşinde koşturma sporu diye eklemen lazim senin

İyi akşamlar kızlar, gündüz yoğun geçti gelemedim. Akşam sporumu yaptım, duşumu aldım, bir de ödem çayı yapıp geldim. Şimdi geçmişe bakayım.
Geçmişe bakma geleceğe bak arke'cim
Gelecekte hepimiz fit görünücez bence. Grubu da kilo koruma grubu olarak kullanicaz mesela

Afiyet olsun kaptanım, menün ve sporun güzel olmuş.
Afiyet olsun canım menü de spor da harika olmuş. Bol protein candır.
Afiyet olsun canım, ben bayılırım kabak tatlısına ama çıtır çıtır olacak.
Afiyet olsun canım, sporun harika.

Bir sorudan çok bir sıkıntı olmaz canım, inşallah hayırlısı olsun. Salata tercih etmekle en iyisini yapmışsın, hepsi de güzel maşallah.

3 gündür yürüyüşe çıkıyorum ya topuk dikenlerim azdi kizlar ya, var mı bu dertten muzdarip olan?. agri kesici aldım ama zonkluyor resmen topuklarım
Geçmiş olsun canım, böyle bir sıkıntım yok o yüzden ne yapılır bilmiyorum. Hiç doktora gitmedin mi bunun için, ilacın falan yok mu?

Ağzın bal yesin Filizcim inşallah öyle olacak. Buraya öncesi sonrası foto atmak için sabırsızlanıyorum ben.
Ayy haklısın en başta kilolu fotoyu çekmek lazım. Öyle uzun zamandır boydan fotoğraf cektirmiyorum ki eskiden göğüs hizamda filandi fotolar, sonra omuz oldu şimdiyse boyundan yukarısı
Duzelcek inş.
Bir de aklıma geldi, bundan iki sene önce yine kilo vermeye niyetlenmiştim bir öncesi fotosu çekildim ileride kullnirim diye. Ama 2 senedir o fotodan daha zayıf olamadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…