Güzel afiyet olsun
Afiyet olsun özellikle tavuklu pilava
Bekliyoruz canım
Afiyet olsun harikasın
Türkiyeye gelmekte mi sürpriz oldu?
Afiyet olsun doğum günü kızı
Harika afiyet olsun canım
Gayet güzel afiyet olsun kaptanım
Teşekkür ederim kaptanımHayırlı yolculuklar
Çok sevindim aktif olacağına
Afiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Başlama vakti gelmiş demekki
ay neeee maşallah diyorum burdan enerjine harikasınEvet canım Almanya’da yaşıyorum
50 yaşıma girdim ( ruh yaşım 30 a yaklaştı)
Bende, kızımda erken evlendik, 1 kızım, 2 oğlum, 4 torunum var, oğullarım bekar
Burçlarla hiç ilgim, merakım yok, öylesine bulduğum bir nick sadece
regl insanı öyle bi baltalıyo ki zaten... üff regl kalorileri (bazen) sayılmaz diyelimSelamlar tam listeme uyduğum bir gün çok iyi gidiyordum ama regl im inanılmaz şiş bir günyarın tartıda ne olacak acaba artı çıkabilirim ama cumartesiye mutlaka düzelir diye düşünüyorum
geçmiş olsunmerhaba kızlar nasılsınız? benim hastalık devam... bir süre daha evdeyim.
hep birlikte yüksek sesle tekrarlayalım: regl kalorilerii sayılmazIyi akşamlar hatunlar girmişken menumu de yazim
1 tk tahin pekmez regl Olcam canım acayip tatlı istiyor yaaa
hoşgeldiiinSelamlar, 1.5 sene önce Almanya'ya taşındık biz. Buraya alışmakta çok zorluk yaşadım diyemem ama yeni bir dil, çevre ve bunlara uyum sağlama çabası, hep tetikte olmak zordu. Ve ben çareyi sadece yemek yemekte buldum. Tabaklarca yemek yemedim ama çikolata, jelibon, tatlılar havada uçuştu. Kısa süre içerisinde 20 kilodan fazla aldım. Hamileliğimde bile en fazla 84-85'i görmüşken burada 93 kiloya kadar çıktım ve asla kendime dur diyemedim. Şu an dil kursuna gidiyorum, Mart ayında bitecek inşallah. Artık sürecimiz daha kolay ilerliyor ve ben de ipleri elime almak istiyorum. Diyete başlayalı 1 hafta oldu. Grupla ilerlemenin ne kadar keyifli olduğunu önceden deneyimledigim için sizi buldum. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Oncekinden bahsettim kız tartım yapıldı buarada kocam sağolsunkız sen tartım bozuldu yeni tartı alana kadar hazırlıkta kalayım demedin mi
Afiyet olsun canım
Hoşgeldin tekrar, bir öğretmenimiz daha olduKATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ): Nazlı
Yaşınız : 34
Boyunuz : 158
Kilonuz : 91
Mesleğiniz : Öğretmen
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı :1
Kilo Alma Nedeniniz : Yeni bir ülkeye uyum süreci
Hedef Kilonuz : 68
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Sağlıklı olmak ve iyi görünmek
Allah kabul etsin, menülerinde beni ve13.01.2025 Menüm
Tek öğün
1 kase çorba
4 küçük parça fırında sossuz tavuk
Salata
Bugün oruçluydum o yüzden gündüz yok.
Eki Görüntüle 3536502
Ablam sen listelerde misin değil misin çözemedimBugünkü menüm
Sabah 7 de haşlanmış yumurta
10.30 mini bir sandviç (kaşar peynirli, marullu) ama beyaz ekmekten puan kırabilirsiniz
+ filtre kahve
Saat 13.30 yine sandviç (yani sabahkinin diğer yarısı aslinda)
Akşam bir iki çatal et yemeği, 10 tene kadar siyah zeytin, bir muz, bir dilim ayva, bir avuç nohut
1 litre su, aralarda bitki çayı (1 litre olmuştur o da)
Spor: yürüyüş 50 dk
Ellssa
Boncuk2307
Benim de ilk hedefim 70lere inmek. Pazar günü tartıldım (ki buna bile cesaret edemedim şimdi kimbilir kaç çıkarım diye) 85 kiloyum. İnşallah çabucak veririz bu kiloları canim. Yazın ne kadar kilo almış muhabbetlerini duyasim hiç yokAyyy çok sevindim aynı şeyleri yaşayan birini buldugumaikimiz de doğru yolu bulmuşuz neyse ki. Benim ilk hedefim çok zayıf olmaktan ziyade fazlalıklarım ortaya çıkmadan daha düzgün bir fiziğe sahip olmak. O yüzden 68 diyorum. O kiloyu biraz koruduktan sonra istersem vermeye devam ederim.Sen kaç kilosun şu an hedefin kaç?
Tamamdir. Akşamı unutmuşum kaptanim. Saat 5te yedim akşam. Normalde 16.30 gibi yiyorum artık son öğünüAfiyet olsun Saatlerini de paylaşır mısın
Ne güzel menü afiyet olsun canım.13.01.2025
Kahvaltı 13.00
2 dilim çavdar ekmeği, salatalık, omlet, peynir
Ara Öğün 15.00
yarım ayva, 5 fındık
Ara Öğün 17.30
1 muz
Akşam Yemeği 19.00
1 tabak Ispanak dible , fırında karnabahar ekşili
2 lt su
Ellssa arke Jasminium84
Geçmişe bakma geleceğe bak arke'cimİyi akşamlar kızlar, gündüz yoğun geçti gelemedim. Akşam sporumu yaptım, duşumu aldım, bir de ödem çayı yapıp geldim. Şimdi geçmişe bakayım.
Afiyet olsun kaptanım, menün ve sporun güzel olmuş.12.01.2025 Pazar
16.00
1 parça şinitzel
6 yk bezelyeli pilav
1 kase salata
1 kase yoğurt
18.30
1 kase kabak çekirdeği
1 portakal
Su: 2 lt
Spor: 8.868 adım ve 20 dk yoga
Eki Görüntüle 3535898
Ellssa arke Boncuk2307
Afiyet olsun canım menü de spor da harika olmuş. Bol protein candır.iyi akşamlar
menü:
12.00 1 şiş kuşbaşı, 1 ızgara kanat, 2 ızgara dana köfte, közlenmiş sebzeler, 1 dilim ekmek (bi lokma aslında)
14.00 1 muz, 1 çilek 1 dilim kivi
15.30 matcha latte, 1 dilim tam buğday ekmeği, yarım muz, 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
17.30 fırında karışık sebze, salata, 1 kase yoğurt
9200 adım+10 dk ağırlık antrenmanı+10 dk yoga
hadi bayyy
arke Boncuk2307 Ellssa
Afiyet olsun canım, ben bayılırım kabak tatlısına ama çıtır çıtır olacak.Teşekkür ederim kaptanımkabak tatlısı normalde sevmem ama söylemesi ayıptır güzel yaparım bi bakayım dedim az şekerli hoşuma gitti akşamki meyve ve kuru yemişli ara öğünüm yerine yedim hem de cumartesi diye
Afiyet olsun canım, sporun harika.12 ocak menü
10.00 2 yumurta yeşillikle salata, 1 dilim peynir, 6 zeytin 1 dilim tb ekmek, turp havuç
15.00 yeşil mercimekli salata, 1 bardak ayran
18.30 2 kepçe çorba, 4-5 kaşık tavuk döner, salata, 2 sıkım çiğköfte
20.00 3 kaşık nar, 6-7 çiğ fındık
3 litre su, spor 1 saat koşu bandında tempolu yürüyüş + 10.000 adım
Ellssa Boncuk2307 arke
Eki Görüntüle 3535962
Ağzın bal yesin Filizcim inşallah öyle olacak. Buraya öncesi sonrası foto atmak için sabırsızlanıyorum ben.Geçmişe bakma geleceğe bak arke'cim
Gelecekte hepimiz fit görünücez bence. Grubu da kilo koruma grubu olarak kullanicaz mesela
Bir sorudan çok bir sıkıntı olmaz canım, inşallah hayırlısı olsun. Salata tercih etmekle en iyisini yapmışsın, hepsi de güzel maşallah.Canım ilkokul 2. Sınıf kızım. Bir soruyu yetistiremedim süre yetmedi dedi anne . Hakkında hayırlısı olsun diyoruz. Davetli olduğum yerde de paso salata yedim gibi birşey oldu. Fasulye salatasi, pancar salatası iki kaşık da patates salatası aldım. Bana müsaade dedim . Akşam da eve gelince canım birşey istemedi. Çay içip yattım.
Geçmiş olsun canım, böyle bir sıkıntım yok o yüzden ne yapılır bilmiyorum. Hiç doktora gitmedin mi bunun için, ilacın falan yok mu?3 gündür yürüyüşe çıkıyorum ya topuk dikenlerim azdi kizlar ya, var mı bu dertten muzdarip olan?. agri kesici aldım ama zonkluyor resmen topuklarım
Ayy haklısın en başta kilolu fotoyu çekmek lazım. Öyle uzun zamandır boydan fotoğraf cektirmiyorum kiAğzın bal yesin Filizcim inşallah öyle olacak. Buraya öncesi sonrası foto atmak için sabırsızlanıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?