Ben de korkuyorum canım, daha tartilmadim. Sabah tekrar uyumuşum iyice şişmiş her yerim ama çok bekleyemem. Birazdan tartilicam. Sen tartildin mi yoksa.teşekkürler kaptanım
teşekkürler canımm
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun kaptanım
teşekkürler kaptanım
ben de bastım dün tüm tuşlara ama bana mısın demedi
korkuyorummm
afiyet olsun canımm
aynenn canımm cumartesiye kadar iner muhtemelen
olsun gitmiş canım tebrikler
tartıldım kuzum, işyerindeyim ya sabah kalkınca hemen tartıldımBen de korkuyorum canım, daha tartilmadim. Sabah tekrar uyumuşum iyice şişmiş her yerim ama çok bekleyemem. Birazdan tartilicam. Sen tartildin mi yoksa.
Tebrik ederim csnim harika bir eksi, ilk kilolar hızlıca gidecekilk salı tartısı benden geliyor o zaman:
ctesi: 71.95
salı: 70.65
1.3 fark
arke Ellssa Boncuk2307
kaptanımın müsaadesi olursa bu akşam bi kadeh şarapla kutlamak isterim1 kadeh şarap için 2 dilim ekmek azaltıcam ama günlük öğünümü olur miiii
Bravo kaptanım eksi gelmiş olmak iyidirGünaydın güzel kızlar
Ben hala şaşkınım
Kesin artı çıkarım diye diye boşuna kendimi yemişim
Cumartesi 71,8
Bugün 71,7
Fark 100 gr
Tamam fazla gitmemiş ama yinede çok mutlu etti beni
Jasminium84 Boncuk2307
Ah bu regl şişkinliği başa bela ama neyse ki geçici.Dün regl oldum erkenden uyumuşum
Tartıya da yansıdı bu durum tabi
Cuma:64.7
Bugün:65.3
Hiç dert etmiyorum şişlik olduğunun farkındayım
Jasminium84 Ellssa
Sonra daha güzel kutlamalar yaparsın canımayyy teşekkür ederim. şişliğim gidiyor, bu hafta hızlı veririm sonra yavaşlar yine. hepimize bol bol yağ yakmak dilerim
ay teşekkür ederim <3 başlangıç hızlı oldu sonradan yavaşlar işte. hedefim 63-64 benim.
üzdü izin alamamak
Tebrik ederim canım, önemli olan gidiyor olması.Günaydın kızlar kilo bildirimi yapim cumartesi den sonra pek umudum yoktu ama az da olsa gitmiş
Cumartesi 104.6
Bugun 104.3
Fark 300 gr gram gram gidiyor artık sinir oluyorum
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
Canım inşallah dilediğin gibi birini bulursun.Kızlar kilo bildirimini + 400 gr ekmek ve ara öğünlerde çözüm bulmam lazım. Birkaç tane online diyetisyene yazdim ama fiyat bilgisini bile 2 günde dönüş yapıyorlar çok fazla verimli olmayacak gibi . Sabahtan mutfak dolaplarina girmiştim bugün mutfağı temizleyeceğim
Tebrik ederim canım çok güzel bir başlangıç
Tebrik ederim canım
Ara öğün bence sorun değildir kuzum ama ekmek yerine ne yiyebilirsin bunu düşünmek lazım. Kolay gelsin bu arada . Ah bende bi temizlik yapsammm temizlik bile yapamıyorum bi yemek yapsam ne ala akşama kadar
Wuhuu süper bir başlangıç
Kurur mu bu havadaKızlar fazla giremiyorum evi temizliyorum yatak yorgan kilim ne varsa yıkanıyor.
Dünkü menüm
Sabah 08.30 1dilim k.ekmegi üzerine 2 dilim kızarmış köy peyniri 1/2domates 4 5 dilim salatalık 6 zeytin
Ara 11.00 1 bardak ayran 1 kepekli galeta
Öğle 13.00 3 ceviz hindistancevizi yağlı kahve
Akşam 16.00 6 istavrit 4 kasik kadar zeytinyağlı pırasa bol salata 1 dilim k.ekmegi
2litre şu
Gece 1 barsak süt
arke
Ellssa
Cumartesi tartılmıştık. Cumartesiye gider canım.Dün regl oldum erkenden uyumuşum
Tartıya da yansıdı bu durum tabi
Cuma:64.7
Bugün:65.3
Hiç dert etmiyorum şişlik olduğunun farkındayım
Jasminium84 Ellssa
Gram olsun bizim olsun canımGünaydın kızlar kilo bildirimi yapim cumartesi den sonra pek umudum yoktu ama az da olsa gitmiş
Cumartesi 104.6
Bugun 104.3
Fark 300 gr gram gram gidiyor artık sinir oluyorum
İşten güçten ödem olmuştur gider cumartesiyeKızlar kilo bildirimini + 400 gr ekmek ve ara öğünlerde çözüm bulmam lazım. Birkaç tane online diyetisyene yazdim ama fiyat bilgisini bile 2 günde dönüş yapıyorlar çok fazla verimli olmayacak gibi . Sabahtan mutfak dolaplarina girmiştim bugün mutfağı temizleyeceğim
Çok güzel tebrikler
Harika tebrik ederim
Harika bir eksi tebrikler
Afiyet olsun canım, çok az yemişsin gibi geldi. Protein eklemeye dikkat et.Günaydın herkese
Dün ki menümü yazıp kilo bildirimimi yapayim.
Sahurda
1 yumurta
2 çatal helva
Azıcık peynir
2 dilim ekmek
Akşam
Bir kase corba
Akşam misafirlikte idik
İki kaşık kısır bolca salata aldım. Günü kapadım. Çay içtim bolca
Ellssa arke Boncuk2307
Dün nöbetçi idim 6000 civarı adım sayım.
Afiyet olsun kaptanım memnun ve sporun güzel fakat neden tek öğün yaptın.13.01.2025
18.30
4 yk bezelyeli Mısırlı pilav
1 kase salata
1 kase yoğurt
1 portakal
Yarım ayva
Su: 2,5 lt
Spor: 50 dk yoga ve 11.915 adım
Ellssa arke Boncuk2307
Eki Görüntüle 3536725
çok güzel eksi canım tebrikler
teşekkürler kaptanımAfiyet olsun kaptanım memnun ve sporun güzel fakat neden tek öğün yaptın.
Afiyet olsun kaptanım, menün ve sporun güzel olmuş.
Afiyet olsun canım menü de spor da harika olmuş. Bol protein candır.
Afiyet olsun canım, ben bayılırım kabak tatlısına ama çıtır çıtır olacak.
Afiyet olsun canım, sporun harika.
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canım, menü de spor da çok güzel. Cumartesi senden güzel bir sonuç bekliyorum.
Afiyet olsun canım menü de spor da güzel olmuş.
Afiyet olsun canım, dible nasıl bir yemek bilmiyorum ama ıspanak iyidir zaten. Menünü beğendim.
Doğru cumartesiCumartesi tartılmıştık. Cumartesiye gider canım.
Gram olsun bizim olsun canım
İşten güçten ödem olmuştur gider cumartesiye
Çok güzel tebrikler
Harika tebrik ederim
Kurur mu bu havadabi özendim ben de
Cumartesi tartılmıştık. Cumartesiye gider canım.
Gram olsun bizim olsun canım
İşten güçten ödem olmuştur gider cumartesiye
Çok güzel tebrikler
Harika tebrik ederim
bence de gider canım merak etmeGunaydinlarr
Culartesi 76.4
Sali 76.9
Fark +500
Regl den dolayi
Cumartesiye fazlasiyla gidecek insallah
Pardon canım ben karıştırdım hem de purple ile seni. Acaba içime doğdu da ileride bir de ikizlerin mi olacakAslında bir tane oğlum var ama biraz hiperaktif, bir de anneannesi gitti diye depresyona girdi bugün yine
Evet çok seviyor anneannesini sıpa, o olsun beni aramaz.Canım ya demek ki çok seviyor
Sitenin yeni halinde sürekli sorunlar çıkıyor. Sizde de öyle mi bilmiyorum. Eklemiştim, yazıları yazarken silinmiş.
Tamam kaptanım, diyete gayet uygun yani
Kaptanım bana atmadın ama unuttun heraldetartıldım kuzum, işyerindeyim ya sabah kalkınca hemen tartıldım
Hahahaha fark ettim karıştırdığını olsun ablam problem dğil kalabalık olunca bazen karışıyor.Pardon canım ben karıştırdım hem de purple ile seni. Acaba içime doğdu da ileride bir de ikizlerin mi olacak
Kusura bakma canım gerçekten yeni olunca biraz aklim karışmış. Balıkesir'de mi anneanne? Yakın en azından di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?