Biliyo musun ben de merakla beklicem sonucu. Diyetisyene eskiden gitmiştim ve o verdiğinin yarisini anca yiyordum o zamanlar. Aklıma yatmamisti denemedim. Ama sonuçta uzmanlar bir yandan da güvenmek lazım bilgilerine. Çok istiyorum ise yarasın sende. O zaman bana da umut ışığı olur çünküEvet canim normalde yediğimden çok fazla. 1ay deneyeceğim yinede. Umarım işe yarar. Yaramazsa diyetisyen bırakıp tarzanca kendim debelenip vericem.Cumartesi salı dışında tartı kesinlikle yasakladı diyetisyen bende kendime söz verdim tartilmiyorum.3 gündür tartilmiyorum stres yaptım tartilmak bağımlılık yapmış. Kilo verimi %50 beslenme %50 stres ve spor diyor. Çok artı çıkmazsın menülerin de abartı birsey yok . Belkide çok haraketlj olduğun ve diyet kafasından çıktığın için vermiş bile olabilirsin . Hertürlü verecek çok kilomuz var yaza kadar hallederiz inşallah. En geç hazirana kadar 70 olmak istiyorum. 4 ayda 20kg vermem lazım ayda 5kg yapar. Şafak 19kg
Selam canım, dün sana yazdım ama site bozuktu arada kayboldu mesaj. Nasılsın ameliyat nasıl geçti. İyi haberler ver nazlicim bizeSelam kızlarrr
Elimde sirkeli suyumla yeniden onlineım
Biliyo musun ben de merakla beklicem sonucu. Diyetisyene eskiden gitmiştim ve o verdiğinin yarisini anca yiyordum o zamanlar. Aklıma yatmamisti denemedim. Ama sonuçta uzmanlar bir yandan da güvenmek lazım bilgilerine. Çok istiyorum ise yarasın sende. O zaman bana da umut ışığı olur çünkü
Biliyo musun ben de merakla beklicem sonucu. Diyetisyene eskiden gitmiştim ve o verdiğinin yarisini anca yiyordum o zamanlar. Aklıma yatmamisti denemedim. Ama sonuçta uzmanlar bir yandan da güvenmek lazım bilgilerine. Çok istiyorum ise yarasın sende. O zaman bana da umut ışığı olur çünkü
Sem2024 Boncuk2307 arke 94bassuk I Ilyusa sibel_84 kırmızı takımın kırmızı gülleri
Yarın için başarılar kızlar. Tartıda emeklerimizin karşılığını alalım(bu emojiyi de hep tavuk butu olarak görüyorum ama şu konseptte çok alakasız tabi o )
Son bir iki görev hepinize kızlar:
1- en sevdiğiniz sağlıklı +az kalorili tarif nedir?
2- en sevdiğiniz yayında olan dizi hangisi (bu sadece meraktan
3- gerçekten zevkle yaptığınız bi spor var mı? (Benim yok da, belki fikir olur)
Cevapları bekliyoree
(mavi takima not: gece atıştırması aslında çok iyi bişeymiş, uzmanlar diyor)
Woow baya da iddialı demek ki senin diyetisyen. Ay inşallah güzel sonuçlar alırsınİnşallah canım ısrarla doktora sordum bu çok degilmi daha az yesem olur mu diye.. Hayır ne azalt ne çoğalt dedi fırçaladı beni. Kilo vermezsem müge anlıya çıkarım dedim kadına
Ben de deneyeyim atıştırmalık şey lezzetli olur gibi bayaCanım en sevdiğim az kollarını atıştırmalık muz hurma üzerine fıstık ezmesi kakao
En sevdiğim dizi yok çünkü akşama kadar niloya izliyorum
En sevdiğim spor . Kocamla didişmek . Bizim ailede ata sporumuz
Canımm, evet mesajlar birbirine karışmış. Çok şükür iyiyim oğluşum da iyi. Ameliyat da başarılı geçti. Dün taburcu oldu ben de bugün diyete geri döndümSelam canım, dün sana yazdım ama site bozuktu arada kayboldu mesaj. Nasılsın ameliyat nasıl geçti. İyi haberler ver nazlicim bize
Sem2024 Boncuk2307 arke 94bassuk I Ilyusa sibel_84 kırmızı takımın kırmızı gülleri
Yarın için başarılar kızlar. Tartıda emeklerimizin karşılığını alalım(bu emojiyi de hep tavuk butu olarak görüyorum ama şu konseptte çok alakasız tabi o )
Son bir iki görev hepinize kızlar:
1- en sevdiğiniz sağlıklı +az kalorili tarif nedir?
2- en sevdiğiniz yayında olan dizi hangisi (bu sadece meraktan
3- gerçekten zevkle yaptığınız bi spor var mı? (Benim yok da, belki fikir olur)
Cevapları bekliyoree
(mavi takima not: gece atıştırması aslında çok iyi bişeymiş, uzmanlar diyor)
Ablacım sen bilirsin ben hesaplıyorum zaten, bir de bugünkünü yazamıyorum maalesef. Akşamdan akşama yazıyorum ya menü bildirimlerini sayfa da tadilat yapılınca gitmiş mesajlar. O yüzden bu hafta birincilik veremeyeceğiz kimseye.Boncuk2307 canım Leslie ve kardiyonun puanıni hesaplayıp mi yazmalıyım bilemedim. Bir de onu yaparken saatimi çıkardım adım sayım artmasın diye. Adım sporun haricinde yani.
Masterfit 145.Etap |
KIRMIZI TAKIM | 25.01.2025 | 01.02.2025 | FARK | ORAN |
| 82.90 | |||
| 82.90 | |||
| 70.45 | |||
I Ilyusa | 75.40 | |||
| 75.85 | |||
| 61.10 | |||
| 89.55 | |||
MAVİ TAKIM | ||||
| 76.60 | |||
| 65.10 | |||
| 70.50 | |||
| 69.40 | |||
| 64.50 | |||
D Deltavealfa | 66.90 | |||
| 97.80 | |||
| 72.20 | |||
HAZIRLIK | ||||
| 105.00 | |||
N Nazlimuuu | 89.00 | |||
| 66.60 | |||
E ebrar1912 (bşlngç 28.01) | 53.25 | |||
Z Zynpelf (bşlngç 28.01) | 96.80 |
Geçmiş olsun canımCanımm, evet mesajlar birbirine karışmış. Çok şükür iyiyim oğluşum da iyi. Ameliyat da başarılı geçti. Dün taburcu oldu ben de bugün diyete geri döndüm
Ne güzel yazmışsın boncukcum. Senin tarif de çok güzelmiş. Saydıklarından ikisini ben de izliyorum bahar ve kizilcik şerboHepsini ertesi gün yada oğlanı uyuturken tekrar açıp izliyorum hızlı çekimle bir de.
- Kaptanım ben tam buğday unuyla krep yapıp arasına meyve az bal koymayı seviyorum, biraz da fındık ya da cevizz ımmmmaaaah canım çekti
- Ben çok dizi takip ediyorum kaptanım
- Uzak şehir
- Bahar
- Kuruluş Osman
- Siyah Kalp
- Kızılcık Şerbeti
- Gönül Dağı
* Eliptik bisiklet ve ip atlamak. Sevdiğim müziklerle dans ederek temizlik yapmak favorim. Sem2024 ablanın dediği gibi kocamı darlamak atışmak falan onlar da gerçekten bnim de en sevdiğim şeyler olabilir.
Tamam canım hiç önemi yok, zaten birincilik falan haftada 1 sporla mümkün değil deAblacım sen bilirsin ben hesaplıyorum zaten, bir de bugünkünü yazamıyorum maalesef. Akşamdan akşama yazıyorum ya menü bildirimlerini sayfa da tadilat yapılınca gitmiş mesajlar. O yüzden bu hafta birincilik veremeyeceğiz kimseye.
Sağol canım benim, kaptanlık haftani takip edemedim ya, çok eğlenceli geçmiştir muhtemelen , yarın sana ve takımına başarılar diliyorumGeçmiş olsun canımsağlıklı sıhhatli olsun hep.
Ne güzel yazmışsın boncukcum. Senin tarif de çok güzelmiş. Saydıklarından ikisini ben de izliyorum bahar ve kizilcik şerbo..geçtiğimiz yaz başladım kızılcık serbetine. Yaz dizizi yok diye sonra sardı baya
Eliptik bisiklet üstünde dakikalar geçmiyor be boncukspor anlayışımız tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?