Seni kopyacı seniiiiiSumaklı Yoğurt Kürü
Bir su bardağı evde yapılmış yoğurdu bir kaseye koyun. Üzerine 1 tatlı kaşığı sumak ve bir dilim limonun suyunu ekleyin. Bu malzemeleri iyice karıştırın ve uyumadan yarım saat önce yiyin. Yoğurtlu sumağınızı yedikten sonra üzerine bir bardak ılık suyu yudum yudum için. Bu öğünün aynısını akşam yemeğinden bir saat önce de tüketebilirsiniz.
Yatmadan bunu deneyın kızlar
Ellssa
@Dil-i bitab
@yosunlupapatya
I Ilyusa
@sibel_84
@gezegenfeza
@Ceeeeeeeeeeee
bluegreeneyes
@Purple58
@zeyneppk
Haftaya arkadaş yaptıracakBi sknti oldu mu acaba benimde aldirmam gerekiyor ama hic istemiyorum
Afıyet olsun şekerim25.04.2025
12:00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmek
6 zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalık
2 Şili biberi
17:00 1 bardak kefir
18:30 1 tabak Meksika fasulyeli yeşil salata (3yemek kaşığı haşlanmış Meksika fasulyesi ekledim )
İ4 parça karpuz
2 litre su
Adım 5273
Beth18 Boncuk2307 Ellssa
Galiba öyle oldu ama tadı güzelmiş ben de yedım :)Seni kopyacı seniiiii
Afıyet olsun cicim25 nisan cuma
11.30
3yk et sote
Yesillik
2dlm ekmek
1 avuc leblebi
Ara 1 muz
3yk yogurt
Aksam
5 yk yogurt
3yk bulgur pilavi
2 firinda kanat
Yesil sogan maydanoz
Su 2 lt olmustur
Ellssa Boncuk2307 Beth18 Eki Görüntüle 3582598 Eki Görüntüle 3582599
Evet canım mecburiyetten aldırdı o da hamile kalmış hamileliği sonlandırılmış rahmi de alınmış rahmi çok hastaymış çünküBi sknti oldu mu acaba benimde aldirmam gerekiyor ama hic istemiyorum
Ben de şok oldum yürüyüşe çıktım bir baktım 3 bin adım olmuş. Hareketliler maşallah. Şöyle soyliyim kütüphane bizim evden git gel 10 bin adım , çarşı 14-18 bin . Bazen arkadaşlari ile ders çalışmak için kütüphane veya kafede buluşacak oluyorlar , otobüse bin diyorum yok diyor otobüse binmeyi sevmiyorum. Bak gençken ben de öyleydim . "Otobüsu bekleyeceğime peşinden koşarım daha iyiAnam bu iyiymiş de benimkiler de anası gibi totolari koltuğa yapışık
Vaaaay kaptanım cumartesi kilo bildirimine hazırAç karna ; filte kahve
Kahvaltı 14.30
Tonbalıklı havuçlu kıvırcık salata
1siyez ekmek
18.00
5 izgara köfte
Kaşık salata
1bugday
21.00
2 kayısı Chia tarçın kefir smoothie
1.5 litre su
Beth18 Ellssa Boncuk2307
Benim de geçen ekim ayında öyle bir risk ufak da olsa doğmuştu. Korkmuştum. Bak ben yumurtalıklar vb hepsi alınıyor sanıyordum. Video açıklayıcıgeldi. Yengem ve halam da oldu ama hiç böyle konuşulmuyorBi sknti oldu mu acaba benimde aldirmam gerekiyor ama hic istemiyorum
Sumaklı Yoğurt Kürü
Bir su bardağı evde yapılmış yoğurdu bir kaseye koyun. Üzerine 1 tatlı kaşığı sumak ve bir dilim limonun suyunu ekleyin. Bu malzemeleri iyice karıştırın ve uyumadan yarım saat önce yiyin. Yoğurtlu sumağınızı yedikten sonra üzerine bir bardak ılık suyu yudum yudum için. Bu öğünün aynısını akşam yemeğinden bir saat önce de tüketebilirsiniz.
Yatmadan bunu deneyın kızlar
Ellssa
@Dil-i bitab
@yosunlupapatya
I Ilyusa
@sibel_84
@gezegenfeza
@Ceeeeeeeeeeee
bluegreeneyes
@Purple58
@zeyneppk
şöyle bi itirafta bulunacağım akşam sen bu mesajı yazdığın esnada ben japonyadan gelen içkimi yudumluyordum gshshsh5ten sonra yemezsen süpersinama sumaklı yogurt yaparsan uykunda yağ yakarsın 3 yk yoğurt 1tk sumak yarim limon suyu
Tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?