Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Seni kopyacı seniiiii

Afıyet olsun şekerim
Seni kopyacı seniiiii
Galiba öyle oldu ama tadı güzelmiş ben de yedım :)
Afıyet olsun cicim

25 nisan menüm
Sabah yok
Öğle sonrası 2bucuk komşumla sade kahve
Bir ceviz,4 çatal muz, tadımlık ku ru tarhana
Yemek yiyecektik komsum kahveye geldi
5 de
Yumurta salatası 3 yumurtayla ,küçük dilim ekmek,
Evde akşam yemeği
3yk paça, 1yk bulgur pilavi a Boncuk2307 Ellssa

Bi sknti oldu mu acaba benimde aldirmam gerekiyor ama hic istemiyorum
Evet canım mecburiyetten aldırdı o da hamile kalmış hamileliği sonlandırılmış rahmi de alınmış rahmi çok hastaymış çünkü
Zamanla kadınlık hormonu bitti libido sıfır kadında o istek hiç yok bende, hissetmiyorum diyordu şimdi 61 yaşında ama yeni gelin olduğunda başına gelmiş bu olay çocukları yok şimdi
Önceleri eşimi memnun etmek istiyordum diyordu şimdi o da yok diyor
Korkutmak istemiyorum seni canım kesinlikle onun için yazmadım mecburiyetten mi seninde rahatsız mısın

Anam bu iyiymiş de benimkiler de anası gibi totolari koltuğa yapışık
Ben de şok oldum yürüyüşe çıktım bir baktım 3 bin adım olmuş. Hareketliler maşallah. Şöyle soyliyim kütüphane bizim evden git gel 10 bin adım , çarşı 14-18 bin . Bazen arkadaşlari ile ders çalışmak için kütüphane veya kafede buluşacak oluyorlar , otobüse bin diyorum yok diyor otobüse binmeyi sevmiyorum. Bak gençken ben de öyleydim . "Otobüsu bekleyeceğime peşinden koşarım daha iyi " diye bir felsefem vardı hey gidi gençlik

Vaaaay kaptanım cumartesi kilo bildirimine hazır

Bi sknti oldu mu acaba benimde aldirmam gerekiyor ama hic istemiyorum
Benim de geçen ekim ayında öyle bir risk ufak da olsa doğmuştu. Korkmuştum. Bak ben yumurtalıklar vb hepsi alınıyor sanıyordum. Video açıklayıcıgeldi. Yengem ve halam da oldu ama hiç böyle konuşulmuyor

5ten sonra yemezsen süpersin ama sumaklı yogurt yaparsan uykunda yağ yakarsın 3 yk yoğurt 1tk sumak yarim limon suyu
şöyle bi itirafta bulunacağım akşam sen bu mesajı yazdığın esnada ben japonyadan gelen içkimi yudumluyordum gshshsh zaten dün tartıda 69.45 çıkmıştım bugün biraz artı yazmış ondan sebepli ama totalde eksideyim neyse ki kocam kandırdı beni yarın tatilimiz bi kadeh iç bişe olmaz diye yanına da cips almış biraz da ondan yediö sonra bi baktım kaptanım sumak kürü yazmış utançla cips yedim hdhdhdh menğ bildirimi de yapmıştım yazamadım da üstüne dhshdh neyse itirafım bukadardı herkese güzel bir gün güzel tartı sonuçları dilerim dhdbdh öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…