Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

haftaya seni de aramızda görmek isteriz

Afiyet olsun canım ❤❤

Ayy kaptanım sorma aşerdim sanki nasıl canım çekti ondan pişirdim zaten.

12.01.2025
Kahvaltı 13.00
2 dilim çavdar ekmeği, 1 yumurtadan omlet, peynir, salatalık
Ara Öğün 16.00
Karahindibalı kahve 3 hurma
Akşam Yemeği 19.00
Zeytinyağlı taze fasulye (dünden kalan) 2 yk kadar tavuklu pilav, 1 kase cacık
Ellssa arke Jasminium84
2 lt su

Pazar günü menüm
Sabah 2 tane mılföy börek
Peynir zeytın
1 haşlanmış yumurta
Akşam
Bır kase kelle paça çorba
4 ymk kaşığı ıspanak
Ara
Şekersız cay
3 hurma 3 cevız
(Hasta oldum çok fenayım mıde bulantısı baş ağrısı yatıyorum valla)
arke

Canım ilkokul 2. Sınıf kızım. Bir soruyu yetistiremedim süre yetmedi dedi anne . Hakkında hayırlısı olsun diyoruz. Davetli olduğum yerde de paso salata yedim gibi birşey oldu. Fasulye salatasi, pancar salatası iki kaşık da patates salatası aldım. Bana müsaade dedim . Akşam da eve gelince canım birşey istemedi. Çay içip yattım.

Şuradan kapıyı aralayayim azıcık gelen içeri girsin. Dünün menusunu yazayım.
Sabah bir ısırım simit
2 çatal yağda yumurta
1 çatal helva
1 dilim ekmek
1 parça kaşar
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi ve bir incir
Davette
1 servis kaşığı fasulye salatası
1 servis kaşığı kırmızı pancar salatası
1 adet zeytinyağlı sarma
2 çatal da patates salatası
Akşam ara öğün
1 bardak çay uc-dort adet yer fıstığı
Ellssa arke Boncuk2307
Yuruyurek gidip geldim adım sayım 4500

Evet canım Almanya’da yaşıyorum
50 yaşıma girdim ( ruh yaşım 30 a yaklaştı )
Bende, kızımda erken evlendik, 1 kızım, 2 oğlum, 4 torunum var, oğullarım bekar

Burçlarla hiç ilgim, merakım yok, öylesine bulduğum bir nick sadece

Harika haberler bunlar yaa, ben burda nasıl mutlu oldum, seni tahmin bile edemiyorum. Hep böyle mutlu ol inşallah. Türkiye haberine apayrı sevindim, çünkü sana çok iyi gelecek.
Canımsın
Hala şaşkın ve çocuk gibi mutluyum
Evet Türkiye bana iyi geliyor da, daha yeni yatağa girdim, bi dünya işim var, dönünce de en az 3 gün cılkım çıkıyor, neyse gülü seviyorsak dikene katlanacağız

12 Ocak menü

12:00
3 hurma, tahin
Domates salatalık
Küflü peynir

16:00
1 e yakın ayva

18:30
Bir tabak elde kesme makarna
1 köz patlıcan
Körili tavuklu mantar sote

1 Lt su
2 kupa kahve
3 kupa çay
1 kupa apaform

Ellssa Boncuk2307 Jasminium84

Kaptanlarım bugün yolcuyum ve dünya kadar işim var, Salı sabah kısmetse tr de olacağım, internet paketi alana kadar müsade istiyorum
Cumartesi tartı bildiririm inşaAllah
Size sabah oldu, ben daha yeni yattım

Evet kaldığım yerden devam ediyorum hanımlar. Kendi rızam ile bu hafta hazırlıkta olmayı istiyorum. Güncel kilo bildirimini cumartesi atacağım. Ben özel gereksinimli bir çocuğa sahibim onun hastahanesi okulu vs derken + ikiz kızlarım var 3 yaşındalar yoğunluğun düşüyorum ve ekstra yoğunluğun üstüne yeni bir iş girisimim oldu evet zor değil ama yazamıyorum yada erteliyor unutuyorum .
Beni bu konu maruz görün beni menü bildirimi yapmadı diye hazırlığa almayın çünkü hevesim isteğim gidiyor. Tartı bildirimini yapmazsam alın çünkü bunu unutmam hazirliga alinmak istemedigim icin. Nereye yetisecegimi unutuyorum bu konuda beni lütfen maruz görün. Yeni haftaya iyi bir başlangıç yapalım inşallah
Jou geldum

Muhtemelen öyle oldu canım, sürekli kapalı havalar beni bunaltıyor. Ayrıca ben ara sıra böyle sebepsiz sıkılırım sonra çabuk geçer. Sabah gayet güzel uyandım şükürler olsun.
bence yaz çocuklarının kapalı havalarla bi derdi var. hava kapalı oldu mu benim de içim basılır böyle anlayabiliyorum az çok. geçmiş gitmiş olsun diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…