Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

O dış mihraklar var ya evimizin içindeler işte o yüzden kendimizi onların gazabından koruyoruz, onlar yerken usulca ortamdan uzaklaşıyoruz, arke kaptanımın arkesindeyim bu hafta onun için savaşıp kilo vereceğim diye kendimizi gazlıyoruz, eğer bu da yetmez ise tez kellesi vurula deyip o dış mihrakları evden kovalıyoruz tamam mı balım, tamam mı kuşum zafer bizimdir ✌

Uyuyakalmışım bura saati 11 de eşim kaldırdı
Bencede başlamalıyım çünkü kabızlık yüzünden bırakmıştım, yemeyi değiştirmeme rağmen haftada 2 bile wc olmuyor
Ciddi misin gerçekten bu kadar az mı gidiyorsun. Buna bir çözüm bulmuyor mu doktorlar.

saol canım. sen nasılsın?
Hamdolsun, Bikaç sefer dizlerimi hissetmedim gibi oldu, zor yürüdüm, bikaç sefer de ayağım takıldı, düşecek gibi oldum
Geçti gitti çok şükür
Dizim çok zorluyor, doktora ulaşabilsek sıvıyı çektirmek istiyorum, 3 seneyi geçti, ağrı devam ediyor

Bu arada felç geleli dün tam 2 sene olmuş
Büyük torunum çok üzülmüş, bir gün sonra hastaneye yanıma geldi, annanne, sen niye doğum gününde hastanedesin dedi
Hep evde mi olacak, bu sefer değişiklik olsun dedim, seneye yine evde kutlarız dedim, baktım mutlu oldu

Ellerine sağlık canımm

Oy oy, geçmiş olsun minik prensese
Çok teşekkürler canım

Aaa gerçekten mi ben de deneyeyim o zaman, yazık çocuğum dün gece çok ağladı

Hmm
Sende 6 kişi var, jasmin de 5 saydım, acaba jasmine katılıp sayıyı eşitlesem mi
Yaaaa gel geeellllll

Kızlar bugün benim doğum günüm, akşam ailece dışarda yiyeceğiz, o yüzden kahvaltıyı hafif tuttum
İyiki doğmuşsun iyiki tanımışım seni canımmm doğum günün kutlu olsun, sağlıklı huzurlu mutlu yaşların olsun

Ellerine sağlık tatlım

gahshsh ben serpme kahvaltıya gittim.... karşılığında yarına kadar yemicem günü kapattım ama.
Ben de yemesem iyi de yerim kesin

hep iyi ol

Geçte olsa 8 de olması iyi oldu hemde menü şahanee
Menü şahane de giden yok canım.
Uykusuzluk,pms,az su tüketimi veya ilaç kullanımı herhangi biri dahi olsa olabilir canm senin birde bu hafta aşırı yoğun geçti o da etkilemiş olabilir sıkma canını haftaya eksi gelir
İnşallah canım. Yoksa tamamen pes edecegim artık.
Bazen vücudumuz farklı tepkiler verebiliyor canım, haftaya düzelecektir sıkma canını.
İnşallah öyledir canim
Sağlık olsun. Bu hafta eğitimden dolayı hep kuru beslenme ve geç yemeler etkiledi diye düşünüyüorum.

Süpersin ya çok tebrik ediyorum
Evet eğitim oruç derken değişik oldu biraz
Sağlık olsun canım haftaya düzelir sıkma canini

İşte bu bee harikasın emeklerinin karşılığını aldın
İnşallah canım öyle olur
Eline sağlık canım. Haftaya inşallah güzel bir eksi gelir.

Ciddi misin gerçekten bu kadar az mı gidiyorsun. Buna bir çözüm bulmuyor mu doktorlar.
Evet maalesef
Hastanede verdikleri suya karıştırılıp içilen karışımdan vermişti doktor, onu da sevmedim
Çareyi kendim bulmam lazım, aramaya devam

Geldim bile

Çok teşekkür ederim canım, bende sizleri iyiki tanıdım

Canm hazırlıkta da olsan menü paylaşımı yapmaya dikkat et ki yediklerini yazdıkça belki biraz frenleyebilirsin kendini
Cok teşekkür ederim emeklerin icin . Sen cok cagirdin ama olmayinca olmadi. Yeniden motive olmaya calisiyorum bakalım☺

Aşkolsun tabi şaka bir yana canım elimizden geleni yapalım da işler yürüsün. Burası olmasa kilo falan veremeyiz çünkü

Buradayım insallah. Caniniz sıkıldıkça etiketleyin beni

allah kendimi masterchef te ekibe ilk sıralarda seçildiği için gururdan kabaranlar var ya öyle hissettim gurur duyarım saygılar teşekkürler 
Reca ederim ne demek ayy ben de ilklerde seçilince öyle hissediyorum, demek ki bana güveniyor diyorum yani bu demek ki sana çok güveniyorum canım benim
gahshsh ben serpme kahvaltıya gittim.... karşılığında yarına kadar yemicem günü kapattım ama.

kaptanım sevgili kaptanım çok güzel bir hafta olsun
Aminnn canım, sabah yenen sabahta kaldı, diğer günler yolumuzdan hiç sasmiyoruz.

Hmm
Sende 6 kişi var, jasmin de 5 saydım, acaba jasmine katılıp sayıyı eşitlesem mi
Neden olmasın
Bak aklım çeliniyor şu kadar kaldı
Zaten açık açık teklif geldi kaptandan
Ahanda o kadarcık ta bitti
Gireyim seni mi kıracağım
Giriş gelişme ve sonuç
Kızlar bugün benim doğum günüm, akşam ailece dışarda yiyeceğiz, o yüzden kahvaltıyı hafif tuttum
Doğum günün kutlu olsun fezacim, yeni yaşın sana sağlık ve mutluluk getirsin

Şimdi okudum
Sizin saat 12:30 bize 10:30 oluyor, çok erken kaptanım
Sen nerdesinki
Doğum günün kutlu olsun
Ellerine sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…