Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Masterfit 145.Etap

Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Sonradan katılacak olan kişi önce mavi takıma katılsın. 1 kişi eksik zaten. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim

Uyuyakalmışım bura saati 11 de eşim kaldırdı
Bencede başlamalıyım çünkü kabızlık yüzünden bırakmıştım, yemeyi değiştirmeme rağmen haftada 2 bile wc olmuyor

Hahahahahah kaptanım yaaa aşkolsun gönüllü kaptan bulmak zor yaa vallahi sen hızır gibi yetişiyorsun. Bu haftaki de bilek hakkı süpersin. Önceki haftalarda da sadece 1 ya da 2 kez gönüllü yaptın gerisi kendi emeğinle oldu hakkını yeme

Ben küçük oğlanda bunu çok yaşadım, annem kulağımız ağrıdığında 1 diş sarımsak soyar, tavada hafif ısıtıp kulağımıza koyar, sarar yatırırdı. Oğlumda hep yaptım ve hep rahatlattı. Ev doktorumuzun annesi de soğan koyarmış, aklında bulunsun

Amin

Bak aklım çeliniyor şu kadar kaldı

LİG SIRALAMASI

60'LAR LİGİKİLO70'LER LİGİ KİLO
Boncuk2307 61.80 Ellssa 71.80
Jasminium84 63.00 94bassuk 71.95
bnnu 64.70 sibel_84 74.55
bluegreeneyes 66.75 Tesnim1903 75.70
D Deltavealfa 67.50 -Murphy- 76.00
Jou 69.00 I Ilyusa 76.40
Cicekbocekkaktus 77.50
gezegenfeza 78.90
80' LER LİGİKİLO
60kiloyum 81.90
@Tutku4483.70
arke 84.40
ALTIN LİG KİLO
P Purple58 104.60

Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN
Lig tablosu etap sonunda (11.01.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda alfabetik sıraya göre yerleştirilmiştir.

Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim

allah kendimi masterchef te ekibe ilk sıralarda seçildiği için gururdan kabaranlar var ya öyle hissettim gurur duyarım saygılar teşekkürler
arke keşke kaptan olacağımı önceden sezebilsem, kahvaltıda yine dünyaları yedimm
gahshsh ben serpme kahvaltıya gittim.... karşılığında yarına kadar yemicem günü kapattım ama.
kaptanım sevgili kaptanım çok güzel bir hafta olsun

teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…