- 21 Şubat 2013
- 8.773
- 19.243
- 448
Çok teşekkür ederim canm özlemişim ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canm özlemişim ya
Ben de şu an yaşıyorum. Geçmiş olsunMerhaba kizlar
Menum
Sabah 13.00
Kiymali yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalik biber
5 badem
Aksam 17.15
6 yk yesil mercimek yemegi
1 tabak kisir
Kisirda dengeyi şaştim cunku yeme atagi yasadim sanki hakkimi kisirdan yana kullandim nefsimi doyurmak icin
Su 2 lt
Spor 50 dk yuruyus
Ellssa
Boncuk2307
Beth18
Gel gitme bir yereÇok teşekkür ederim canm özlemişim ya![]()
Inşallah canm ne kadar uzak okadar tombiklesiyom ,buraya ayırdığım zamanın ayrı bir tatlılığı telaşı varmisGel gitme bir yere![]()
Afiyet olsun canım menülerin güzelleşti spor da var harikasınMerhabalar canlar bugünkü menum
Sabah 9 00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates salatalık biber
Ogle 13 00
1 kase yoğurt
1 kase salata
2 kepekli galeta
Ara 15 00
1 küçük muz üstüne fıstık ezmesi
Sade Türk kahvesi
Akşam 18 00
2 tavuk but haşlama
1 kase yoğurt
1 kase salata
Ara 21 00
1 bardak kefir içerim sanırım yada sut
Su 3 lt
30 dk tempolu yürüyüş yaptım
Ellssa
Boncuk2307
Beth18
yazmadan geçemedim. ben 6 şubatta en küçük kardeşimi kaybettim. zaten az çok herkes biliyor aylarca orda burda yaşadık kızım daha küçücüktü. dün bütün gün, bütün gece o günleri düşündüm. şuan kardeşim iş sebebiyle istanbulda. ondan haber alamayınca aklımı kaybedeceğimi sandım. gece asla uyuyamadım, bütün gün her yalnız olduğum an ağladım. travma böyle bir şey, kocaman bir memleket, kocaman travmalar yaşıyoruz ve atlatamıyoruz. içimizde sıkıntı olması normal, yaşadığımız hayat normal değil çünkü maalesef.
sabah sabah iç karartmak istemem, neyse ki birbirimize sahibiz, birbirimizde teselli buluyoruz.
Yanlisa gitme sakınBen de şu an yaşıyorum. Geçmiş olsun![]()
başın sağolsun canımyazmadan geçemedim. ben 6 şubatta en küçük kardeşimi kaybettim. zaten az çok herkes biliyor aylarca orda burda yaşadık kızım daha küçücüktü. dün bütün gün, bütün gece o günleri düşündüm. şuan kardeşim iş sebebiyle istanbulda. ondan haber alamayınca aklımı kaybedeceğimi sandım. gece asla uyuyamadım, bütün gün her yalnız olduğum an ağladım. travma böyle bir şey, kocaman bir memleket, kocaman travmalar yaşıyoruz ve atlatamıyoruz. içimizde sıkıntı olması normal, yaşadığımız hayat normal değil çünkü maalesef.
sabah sabah iç karartmak istemem, neyse ki birbirimize sahibiz, birbirimizde teselli buluyoruz.
Doymadigim için listenin biraz dışına çıkmıştım.Yanlisa gitme sakın
Ben yemedim bakDoymadigim için listenin biraz dışına çıkmıştım.
Sonra LGS çalışması gereken uşaklarımin özel ders hocasından bir dizi şikayet aldım
Biz de biraz bilgisayar tabletten muzdaribiz
Sonra bir posta kavga ettik
Bir taraftan da Büyük oğlanın okul kermesi için ıslak kek yapıyorum. Eve de yap dedi 2 borcam yapıyorum
Salvo salvo üstüne
Bugün diyet yapan bir tanıdık da İstanbul'da deprem oldu diye tost söylemişOnun durumuna düşmemek için uğraşıyorum
![]()
Çok Çok çok üzüldüm canım basın sagolsun. Rabbım tekrar yaşatmasın.
teşekkür ederim kızlarbaşın sağolsun canım![]()
Bide tartıya yansisaAfiyet olsun canım menülerin güzelleşti spor da var harikasın![]()
İyisin demi canımteşekkür ederim kızlar![]()
düne göre daha iyiyim canım teşekkür ederim sorduğun içinİyisin demi canım