Menüm çok güzel afiyet olsunİyi akşamlar menumu yazayım
Sabah
2 yumurta ile omlet
1 dilim tb ekmeği
Biraz peynir
3 zeytin
Yeşillik
Bi kaç tk tahin pekmez
Ara
1 avuç fıstık
1 avuç leblebi
Akşam
Ton balıklı yesil salata
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
İyi akşamlar menumu yazayım
Sabah
2 yumurta ile omlet
1 dilim tb ekmeği
Biraz peynir
3 zeytin
Yeşillik
Bi kaç tk tahin pekmez
Ara
1 avuç fıstık
1 avuç leblebi
Akşam
Ton balıklı yesil salata
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Çarşamba menü yazmayı unutmuşum
09.30 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.00 2 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir maydanoz roka dereotu
13.30 6 kaşık zeytinyağlı kereviz
16.00 2 galeta 1 dilim peynir
18.30 yoğurtlu ayva salatası
3 litre su 7200 adım
Ellssa Boncuk2307 P Purple58
Eki Görüntüle 3534199
Herkese hatırlatırken bu sefer kendim yazmayı unutmuşum
8 ocak carsamba
12 gibi
2yk yesil fasulye
2yk tavuk sote
13.00
2 kurabiye
19.00
Tavuklu salata
Su 1.5 anca olmustur
Spor 6.125 adim
Olur öyle şeyler kaptanimm harikasın afiyet olsunÇarşamba menü yazmayı unutmuşum
09.30 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.00 2 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir maydanoz roka dereotu
13.30 6 kaşık zeytinyağlı kereviz
16.00 2 galeta 1 dilim peynir
18.30 yoğurtlu ayva salatası
3 litre su 7200 adım
Eki Görüntüle 3534199
Herkese hatırlatırken bu sefer kendim yazmayı unutmuşum
Afiyet olsun canım yok bee ne 100 u dur hele . Kurutulmuş et tadı nasi acep güzel mi kiKizlarcjm bugünkü menüm
Sabah sirkeli su
2 haşlama yumurta 2 parça peynir 1 dilim ekmek 6 zeytin 1 kaşık arı sütü polen bal karışımı ( babam yemezsen kavanozu camdan atarim dedi)
Ara kefir
Öğle 5 dilim kurutulmuş et 2 grisini çay
Ara 2 avuç fıstık . Çok tazeydi gözüm döndü
Akşam 4 tane zargana balığı, bol salata ,1 dilim ekmek , 1 kaşık fırında helva ceviz fındık karisimi ( babam ant verdi)
Son 2 gün 100kilo olmadan acil eve gitmem lazım
Çok teşekkür ederim canımGecmis olsun canim diger mesajlarini okudum daha iyi olmana sevindim
Anladim canim
Kisira benziyo biraz
Allah kabul etsin cnm
Kıyamam babana, seni iyi etmek için elinden geleni yapıyor. Eve gidene kadar üzme canım onları.Kizlarcjm bugünkü menüm
Sabah sirkeli su
2 haşlama yumurta 2 parça peynir 1 dilim ekmek 6 zeytin 1 kaşık arı sütü polen bal karışımı ( babam yemezsen kavanozu camdan atarim dedi)
Ara kefir
Öğle 5 dilim kurutulmuş et 2 grisini çay
Ara 2 avuç fıstık . Çok tazeydi gözüm döndü
Akşam 4 tane zargana balığı, bol salata ,1 dilim ekmek , 1 kaşık fırında helva ceviz fındık karisimi ( babam ant verdi)
Son 2 gün 100kilo olmadan acil eve gitmem lazım
Kıyamam babana, seni iyi etmek için elinden geleni yapıyor. Eve gidene kadar üzme canım onları.
Olur öyle şeyler kaptanimm harikasın afiyet olsun
Afiyet olsun canım yok bee ne 100 u dur hele . Kurutulmuş et tadı nasi acep güzel mi ki
Annenden çok babanla anlasmana şaşırdım, genelde kızlar sanki anneyi daha çok Severmiş gibi geliyor. En azından benim için öyle. Birinin kalpten sevmesi için kan bağına gerek yok, şanslısın ki senin de baban öyle biriymiş canım. Allah razı olsun ondan, ne güzel bakıyor sanaEvet kuzum Allah razı olsun babamla annemden daha çok anlaşıyoruz. Bu arada biyolojik babam değil
Annenden çok babanla anlasmana şaşırdım, genelde kızlar sanki anneyi daha çok Severmiş gibi geliyor. En azından benim için öyle. Birinin kalpten sevmesi için kan bağına gerek yok, şanslısın ki senin de baban öyle biriymiş canım. Allah razı olsun ondan, ne güzel bakıyor sana
Yaa harika gözümün önünde canlandı daAnnemi çok çok severim anne kız değil arkadaş gibiyiz ama annem çok olgun bir kadın çok fazla sevgisini gösteremez , biz onunla konuşmadan bakışarak dertleşiriz. Onunda benimde yaşanmışlıklarımiz çok fazla biraz içine kapanık. Babam çenebaz haraketli yapıda gırgır şamata bir adam. Benim cocuklarimda annemi çok sever, ama dedeleri için deliriyorlar. Annem uzaktan dokunmadan içinden sever. Babam mesela sırtına alır atcılık oynar ,evcilik oynar oturup koca adam.Bugün mesela beraber bale yaptılar . Baktım Babam annemin dantelli masa örtüsünü kendine tütü yapmış
Kaynar halde kavanozluyorum ben 2-3 hafta içinde tüketiyorum dolapta bekletiyorum daha uzun süre de de bişey olacağını sanmıyorum ama yine de çok da bekletmemek lazımKavanoz olayını duymuştum. Bak olabilir bu yöntem ama hiç denemedim. Biraz detay verir misin? Kaynar şekildeki yemeği mi kavanozluyosun? Yoksa normal ısıda da olur mu? bir de ne kadar dayanıyor o şekilde dolapta. Şimdiden thanks dear
Çok pratik ve gün kurtarıcı oluyor hem artan yemek ertesi gün yemek istenmeyebiliyor o yüzden israf da olmuyorHarika bir yöntem bence canım. Fazladan pişirip kavanoza atma fikrini ben de uygulayayım çok sevdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?