Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun

Afiyet olsun kaptanım harika gidiyorsun

Cok geçmiş olsun canim afiyet olsun

Günaydın kızlar mutlu sabahlar . Evet tatil bitti anne rahatlığı bitiyor yarın eve dönüyoruz. Bir yandanda mutluyum tekrardan diyet rutinimi kurcam. Ev kimbilir ne halde diye düşünmeye başladım .

Canım çok çok geçmiş olsun. Umarım sabah ağrısız uyanmışsındır.

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. Gerçekten aşılar yüzünden korkar olduk, bu kadar sık olması tedirgin ediyor.
Sen de mi kriz geçirmiştin, Allah korumuş gerçekten. Dikkat et sen de kendine.

Canım inşallah bu gece uykunu almışsındır, aman dikkat et yorgunluktan hasta olma.
Afiyet olsun kaptanimm

Aifyetler olsun canım

Yaa Allah rahmet eylesin canım Allah korusun sana da çok geçmiş olsun dikkat et kendine aman ha

Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim kaptanım.
Günaydın kızlar
Dün değil önceki gece acildeydim
Öksürükten boğuldum apar topar acile gittik
Antibiyotik verdi toparlamaya çalışıyorum
Çok geçmiş olsun canım, öksürük için doğal yöntemlerle de destekle bence.

Günaydın kızlar mutlu sabahlar . Evet tatil bitti anne rahatlığı bitiyor yarın eve dönüyoruz. Bir yandanda mutluyum tekrardan diyet rutinimi kurcam. Ev kimbilir ne halde diye düşünmeye başladım .
Günaydın canım, demek eve dönüş vakti geldi. İnsan üzülüyor aile evinden ayrılırken ama dediğin gibi kendi evini düzenini de çok özlüyor. Şikayetlerin nasıl, tamamen düzeldin mi.

Dünkü menum
Sabah 11:00

Menemen
Şekersiz çay
2 dılım tb ekmek
Akşam 18:00
1 kase tarhana çorbası
3 kaşık bulgur pılavı
Yarım kase yogurt
Su
Yeşil çay
bluegreeneyes
(Kaptanım ben evde iş alıp yapıyorum o yüzden ne zaman vakit bulursam o zaman girip menü yazabılıyorum inan sıcak çay bıle ıcmek nımet bana kusuruma bakma önem vermemek olarak algılanmasın)

Afiyet olsun canm
Tebrik ederim canm emek verip kazanç sağlamak mükemmel birşey ki sen bunu evde yapıyorsun gerçekten ev meşgalesinden ayrıca vakit ayırmak zor Allah yardımcın olsun biz kapıyı kapatıp çıkıyoruz evdeki işleri gözümüz pek görmüyor ama evde olunca hiç iş bitmiyor
Bu şekilde haber verince öğreniyoruz canm biz de o yüzden kim kaptan olursa olsun ilk mesajlarda yaz ki menü eksikliğin sıkıntı olmasın bir de Ellssa ve Boncuk2307 kaptanlarımı da etiketlersen iyi olur asıl takıpleri onlar yapıyor

Kırmızı takımın kırmızı gülleri yarın tartı günümüz inşallah güzel sonuçlar alırız veee biz birinci oluruz menüler çoğunlukla geldi eksikleri olanlari çok takip edemedim kusuruma bakmayın lütfen ama eksiginiz varsa tamamlayın ki takıma girmede sorun olmasın canlarım. Hepinizi seviyorum ..
arke
bnnu
Jou
sibel_84
I Ilyusa
Tutku44 canım sen özellikle hiç bildirim yapmadin iyi misin bir sorun mu var girmiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…