Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Açlik çok zorluyor normal ara öğün yaptığım diyetlerde kilom gitmiyor Aralıkli oruç yapıyoruk oda çok zorluyor belki cumartesi yeniden başlarim en azından toparlamak iyi glck

Yaa çok tatlı bir adam maşallah sevgisini gösteren insanlara bayılırım. Maalesef eskilerin çoğu sevse de bunu hareketlerine dökmüyor. Allah uzun ömür versin hepsine

Afiyet olsun canm akşamki ekmek dilimi de çok büyük değilse
Afiyet olsun yine güzel bir spor menüdeki kurabiye de kalmamıştır erimiştir zaten
Afiyet olsun kaptanım yarın da böyle giderse hafta sonuna ödem felan kalmaz
Canm kiloyu dert etme zaten olmazsın da o kadar ailenle olmanın tadını çıkar babaevindeki çocuk ol diğer şeylere takılıp kalma
Afiyet olsun canım. Yoğurtlu ayva salatası hiç duymadım hemen bakiyorum
Diyetisyenimin tarifi canm ayva rendesi içine yoğurt üzerine chia ve nar tatlı bir salata meyveli yoğurt sayılır
Olur öyle şeyler kaptanimm harikasın afiyet olsun

Afiyet olsun canım yok bee ne 100 u dur hele . Kurutulmuş et tadı nasi acep güzel mi ki
Teşekkür ederim kaptanım sabah tam yazacaktım o arada hastam geldi biri geldi diğeri gitti derken gün geçti iş çıkısı da kuaför çocukların ayrı ayrı okul koşturmacası eve gel yemek temizlik süt almıştım yoğurt yaptım derken bianda yazmadığım aklıma geldi
Eşimin nöbetçi olduğu günler ekstra koşturmacalı geçiyor iş harici ufak bebeyle günümüz arabada geçiyor resmen

yok canım buyum değil küçük bir parçaydi

9 Ocak menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.00 2 haşlanmış yumurta 10 zeytin 1 dilim peynir 1 dilim tb ekmek roka maydanoz
13.00 1 dilim büsküvi pastası
15.30 2 kuru incir 2 kuru kayısı
18.30 1 kase çorba, 8 kaşık zeytinyağlı ıspanak
20.30 8-9 badem
3 litre su 10.000 adım
Ellssa Boncuk2307 P Purple58

9 ocak perşembe menüsü
10.00 şekersiz filtre kahve

13.00 kahvaltı
Öncesinde zerdeçal ve karabiberli ılık su
2 domates, 2 biber, 2 yumurtalı menemen, 2 dilim ekmek, 10 yeşil zeytin, 1 dilim peynir, limonlu marul ve maydanoz, şekersiz çay.

15.00 ara
Kayisili yeşil çay

18.30 akşam
8 kaşık susuz kurufasulye, 4 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek, salata (yarım turp, 1 havuç, marul)

Su 3 lt
Spor
kardiyo (adım sayısını 1500 civarı artırdı)

pilates (ağırlıkla üst beden çalışması, adım sayısını etkilemedi)

7000 olarak kabul edebiliriz (kardiyo yüzünden)

İyi geceler kızlar.
Bugün 14:30 dan bu yana korkunç baş ağrısı ile cebelleştim resmen. Hiç gözüm açılmadı. Allah kimsenin başına ağrı vermesin.
Yeni yeni geçti hamdolsun. Duş aldım yatıcam şimdi. Duş almaya bile korktum düşer kalırım diye.
Yarın menümü yazarım.
Yarın da cenazemiz var arkadaşın kardeşi kalp krizi geçirmiş. Ya bu a$ılardan sonra ne kadar çoğaldı böyle gençlerde kalp krizleri. Ben de hamdolsun o badireden geçtim. Göreceğim günler varmış nasip etti Rabbim.
Fırsat buldukça uğramaya çalışırım.
Allah'a emanetsiniz

Ayy bu hafta inanılmaz yoğun geçti benim için yaa , geceden geceye girebiliyorum sayfaya. Bugün sabahın köründe kombiyi tamire geldi adam. 4 saatlik uykuylayım, gecenin beşinde anca uyudum, inanılmaz yorgun hissediyorum.
Kahvaltı 13.00
2 dilim çavdar ekmeği, salatalk, peynir
Akşam Yemeği 19.00
1 kase sulu köfte, 3 çatal spagetti, koca kase ssalata ( canım çekmiş baya yedim)
2 lt su
Ellssa bluegreeneyes P Purple58
Çok az oldu bugün adım yoğun bir gündü.

Eklentiler

• 1000031692.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 3
Aaaaa kaptanım Allah korumuş o zaman çok merak ettim müsait zamanda anlatırsan çok sevinirim nasıl olduğunu

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
8 ocak carsamba

12 gibi
2yk yesil fasulye
2yk tavuk sote

13.00
2 kurabiye

19.00
Tavuklu salata
Su 1.5 anca olmustur
Spor 6.125 adim
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun kaptanimm
Aifyetler olsun canım
Yaa Allah rahmet eylesin canım Allah korusun sana da çok geçmiş olsun dikkat et kendine aman ha
Afiyet olsun canım

Çok teşekkür ediyorum ben de sizin adınızı hatırlıyor gibiyim
4. Takım cuma yarışmasındaydım hamilelikten sonra bi 3 sene kadar önce , oralarda mıydın
Evet inanılmaz zor oluyor 60 dan yukarı çıkmama da bu durum sebep oldu zaten yoksa ben çok değil 1-1.5 sene önce 59-60 lardaydım . İş değiştirdim bu sürede , şimdiki işim evime çok uzak eve varmak uzun sürüyor :)

Günaydın kızlar
Dün değil önceki gece acildeydim
Öksürükten boğuldum apar topar acile gittik
Antibiyotik verdi toparlamaya çalışıyorum
P Purple58 kaptanım menülerimi yazamadım hemen yazayım

9 ocak perşembe
Sabah 7.30
1 h yumurta

Öğle 12.30
3/4 kase mercimek çorbası
2 yk kadar et haşlama (+pişmiş havuç 2-3 dilim)
1 kase yeşil salata

Ara:
1 tadelle bitter (eyvah regl gelio 5 gün sonra)

Akşam:
4 ızgara köfte
1 kase yoğurt

Su:2.5 lt

8 ocak çarşamba
Sabah :12 civarı
1 avuç içi kadar kaşarlı tost(siyezli ekmekten)
3 yumurtadan omlet
Salatalık -kapya biber

Akşam 19.30 civarı
1 p et döner
Yarım p basmati pilavı
Su:2 lt

Ellssa

Geçmiş olsun kaptanım
Vefat eden kişiye de Allah'ım rahmet eylesin
Maalesef ki çok arttı bazen düşünüyorum ülkece komploya mı gidiyoruz diye bizden sürekli kanser taramaları isteniyor ben hastalarıma bilgi verip ısrar etmiyorum resmen insanlara her an kanser olabilirsiniz diye psikolojik baskı yapılıyor taramada da tonla radyasyon yaptırmasan da gözden kaçıp ilerleme riski var iki ucu da sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…