Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben yapıp kavanozluyorum yeni yapmaya zaman olmayınca hemen kavanoz açıyorum şuan dolapta kavanozlu, ıspanak lahana kuru fasulye var hangisini yemek istersek onu açıyorum bazen kalan yemekleri dondurucuya küçük kaplarla atıyorum evden çıkarken bıtane koyuyorum çantaya rahatlık oluyor genelde uğraştırıcı yemekleri hafta sonu yapıyorum biraz miktarı fazla yapıp kavanoz kapatmaya çalışıyorum

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Bencede kuzumm aklım hep yemek
Hoff
Benim de öylee
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım. Başlangıç olmuş en azından.
Kız sen takımlarda değil miydin

Afiyet olsun
Bugün orucluyum yine.
Sahurda 2 dilim kaşar peyniri
1 parça helva aldım
Akşama kabak yemeği var biraz onunla gecistiririm.
Allah kabul etsin canım

Kavanoz olayını duymuştum. Bak olabilir bu yöntem ama hiç denemedim. Biraz detay verir misin? Kaynar şekildeki yemeği mi kavanozluyosun? Yoksa normal ısıda da olur mu? bir de ne kadar dayanıyor o şekilde dolapta. Şimdiden thanks dear

Afiyet olsun canım. Başlangıç olmuş en azından.

Kız sen takımlarda değil miydin
Teşekkürlerr ama var ya simideen akşam ne yicem diye düşünmesem iyi tavuk&lavaş planlıyorum. Bir gün ortak bir öğün yapalım grupcak olur mu kaptanım. İleri bı tarih belirleriz. Mesela yağda kizartma ci börek yapar herkes o gün

Aynı benim yeme şeklim. Battı balık yan gider durumu. İnşallah kurtuluruz

Nasıl oldun canım daha iyisin demi inşallah
Çok teşekkür ederim kuzum, çok daha iyiyim. Varla yok arası küçücük bir ağrı kaldı ama rahatsız bile etmiyor şu an.
Burada takım yarışması yapmasak yaşanan sıkıntı yemeleri de sorun değil aslında. Sonuçta insanız ve başa çıkma yolu olarak çoğunlukla yemeye odaklıyız. Alışkanlıklardan kurtulmak zor, ideal kilomuza gelince dengelemeyi öğrenip yaptığımız kaçamaklara da üzülmeyeceğiz. Yeme atakları da gayet normal yani canım öyle düşünelim.

Teşekkür ederim canım, çok şükür geçti sayılır, gayet iyiyim bugün.

Dökülmen iyi oldu bence, çünkü içimizdeki tuttuklarımız da sonra bir anda patlıyor. Canımız sıkılınca da bizim durumumuzda en iyi seçenek yemek yeme oluyor. Belli bir yaştan sonra metabolizma ister istemez yavaşlıyor yapacak bir şey yok, bende ayriyeten haşimato var ve hormonlu spiral kullanıyorum (bunların hepsi kilo vermeyi zorlaştırıyormuş o yüzden yazdım).

Öyle haklısın ki, birçok şeye yetişmeye çalışırken hep kendimizi erteliyoruz ama yanlış yapıyoruz. Gerekirse işlerin bazılarını erteleyip önce kendimiz için bir şey yapalım, ben bir süredir bunu yapıyorum mesela. Bu sabah uyanınca hiçbir işi yapmadan 1 saat sporumu yaptım, şimdi kalkıp yetiştirebildiğim kadarıyla da işleri yapacağım. Yetişmediği yerde kalan kalsın ne yapayım.
Öğrencilerin tabiki bilinçli yapmamıştır ama insan başkasından duyunca üzülüyor haliyle. O kadar erken tartılmak doğru sonucu vermez zaten, cumartesi tartılıp gerçek kilonu görürsün ama sakın gördüğün hiçbir rakam yüzünden kendini üzme, hele sakın hiç ağlama. Moral bozukluğu da kilo aldırıyor unutma

Harika bir yöntem bence canım. Fazladan pişirip kavanoza atma fikrini ben de uygulayayım çok sevdim.

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın

Hoff
Benim de öylee

Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim kaptanım çok şükür çok daha iyiyim
Akşam için lavaşı unutup bol salata yap canım çok daha iyi olur.

Ortak öğün fikri güzel de yemekler çok fena, sakın öyle bir şey yapmayalım

Afiyet olsun canım menün güzel olmuş. Yorgunluktan mı 1 gün önden gidiyorsun (bugün 9 ocak )

Gecmis olsun canim diger mesajlarini okudum daha iyi olmana sevindim
Bulgur haşlanıyor, sonra içine salça domates, salatalık, biber, havuç, maydanoz, marul, Taze soğan baharat zeytinyağı çiğden konup karıştırılıyor bu kadar
Anladim canim
Kisira benziyo biraz
Bugün orucluyum yine.
Sahurda 2 dilim kaşar peyniri
1 parça helva aldım
Akşama kabak yemeği var biraz onunla gecistiririm.
Allah kabul etsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…