Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ya can sıkıntısından tahin pekmez yedim kahvaltıda bi kaç kaşık nasi bi can sikintisiysa

Yaaa sorma sorma anında geliyor hemde kilo olarak bizim de kaderimiz bu be canım
Bende öyleyim ne bulduysam dolapta can sıkintısından atarım ağzıma biyere gidemiyorum zaten kış herkes hasta ben kış boyu biyere gitmem cocuklarım hastalanıyor uğraş dur gerek yok yanii

Bulgur haşlanıyor, sonra içine salça domates, salatalık, biber, havuç, maydanoz, marul, Taze soğan baharat zeytinyağı çiğden konup karıştırılıyor bu kadar.
Aslında Hatay kısırına yakın ama değil kaptanım, yukarıda anlattım

Dün ki menümü yazayım
Kahvaltı
1 adet yumurta
1 parça helva
1 parça kaşar peyniri
2 dilim ekmek
Çay
Ara öğün
1 fincan menengic kahvesi
Akşam
Ekşili kabak yemeği 2 kepçe
1 servis kaşığı bulgur pilavı.

Akşam biraz geç vakite kaldı. Yine saat 7 gibi çıktık kurstan. Eve geç masayı hazırla derken saat sekiz oldu.
Ellssa P Purple58 Boncuk2307
Adım sayım 5200 civarı idi

Azıcık tadına bakmış ama olsun o kadar
Biz tanismadim bu arada di mi? Filiz ben yaş 43 olmak üzere. Öğretmenim iki kızım var. Hala tartilmadim ama 80li birşey malesef.
Evet birebir tanışmadık, ben 40 yaşındayım, 1 oğlum var, 12 yaşında. Eğitimciyim, ben yılbaşından önce 83.9 a düşmüştüm ama yılbaşı ve sonrasındaki bir yolculuk (tabiki yediklerim yüzünden) tekrar kilom yükseldi. En son cumartesi 85.5 ile bildirim yapmıştım, bakalım bu cumartesi ne olacak. Kilolarımız yakın demek ki, birbirimizle küçük yarışmalar da yaparız motivasyon olur bize.

Geçte olsa 8 de olması iyi oldu hemde menü şahanee

Çoğumuzun sorunu bu zaten canım, duygusal olarak sürekli yeme isteğimiz oluyor. Ben sizinle başlamadan önce sabah ne yesem, akşama ne yapsam, çayın yanına ne koysam diye sürekli yemek düşünüyordum. Burada motivasyon kazanınca daha az düşünür oldum ya da sağlıklı ne yiyebilirim diye düşünmeye başladım. Bunlar büyük gelişme.

Senin diyetisyenle devam etmen çok iyi olur, çünkü değerlerinin kötü çıktığını da söylemiştin. Tüm eksiklerini toparlayacak, dengeli ve sağlıklı menüler senin genel sağlık durumun için de gerekli. Bence bu kararından vazgeçme.
Evet canım biliyorum senin durumunu, Allah şifa versin diye de dua ediyorum. Suyu bol içiyorum ama belki de dediğin gibi yine de susuz kalıyor olabilir. Dün akşam ben de erkenden kendimi karanlık odaya attım, uyuyamasam da orada ışıksız ekransız vakit geçirdim. Kafein işe yarar mı bilmiyordum ama akşam çay, bu sabah da kahve içtim. Mentol taşını bilmiyordum canım onu alayım bari evde bulunsun.
çok çok geçmiş olsun canımm
Teşekkür ederim canım benim
dün gece itibariyle hastalığa adım attım. 2 haftadır zorluyordu ama önünü kestim. en sonunda dün gece patladı. evdeyim adaçayı içiyorum
Çok geçmiş olsun canım, umarım çabuk toparlanırsın.
Kaptanım ben Gruptan ayrılıyorum kendimi toparladiktan sonra gelmek istiyorum hem kafa hem fiziksel bu iki hafta çok yoruldum Ellssa yerime hazirlakti bir arkadaşi alırmısiniz.
Canım çabuk toparlan, bugüne kadarki emeklerin boşa gitmesin. İnşallah daha iyi döneceksin.
Selam kizlaf iki gündür giremedim çok halsizm uyumusm akşam
Hamilelik ister istemez yapıyor canım, bol bol dinlen bence.

Harikasın

Afiyet olsun

Geçmiş olsun canım. Hacamat yaptırmayı düşünür müsün migrene çok iyi geliyor
Sağol kaptanım, hiç hacamat yaptırmadım. Migren için yapıldığını da bilmiyordum, iyi bir yer bulmak lazım. Aslında ben çok sık ağrı yaşamıyorum, bu kadar da uzun sürmüyor o yüzden çok fazla yöntem araştırmadım.

Ah canım benim ya dinlen iyice yat da inşallah sabaha toparlarsin
Sağol canım kaptanım , en azından uzun bir uyku uyumuş oldum. Gerçi saatimin ölçümüne göre pek iyi bir uyku değilmiş ama olsun.
geçmiş olsun canım.
Teşekkür ederim canım
Ayy canım ablam çok zor vallahi geçmiş olsun.
Çok sağol boncuk kaptanım

Yerinde olsam müzik dinleyeerek yürüyüş yaparım ya da evde videolar açıp yaparım. İnsan spor salonuna hazırlanıp gitmeye üşeniyor çünkü. Okulun evine yakın mı, gidip gelirken yürümen mümkün mü. Kendi aracınla gitmiyorsan birkaç durak önce inip yürümek de bir seçenek canım.
Canım lütfen nöroloji muayene ol.
Olacağım canım, dersler bitiyor çok şükür. Birkaç bölüm için randevu alacağım, tiroitlerimin kontrol zamanı da geldi. Hepsini bir araya getirip genel muayene olacağım. Ayyy bak yazınca aklıma KETEM geldi, meme ve rahim kontrollerim de bekliyor. Sizler de ihmal etmeyin kızlar.
Evet canım dün çok az su içmişim ben de şimdi farkettim. Bugün suyu arttıracam, sabah kahve de içtim, çok şükür daha iyiyim. Çok hafif bir ağrım var.

Benim canim sıkıldı kaptanim yaa sabah sabah keşke tartilmasaydim artı geldim hemde baya tursudan mi acep
Kesinlikle turşudan can kaptanım, ciddi ödem tutuyor. Yarına etkisi geçer, yarın da ödem yapacak bir şey tüketmezsen cumartesi eksiyle gelirsin.
Dünden bugüne gelen kilo değil aslında canım sadece ödem. Bu iki gün dikkat edersen ödem gider, inşallah çok fazla artı gelmeyeceksin.
Ya can sıkıntısından tahin pekmez yedim kahvaltıda bi kaç kaşık nasi bi can sikintisiysa

Yaaa sorma sorma anında geliyor hemde kilo olarak bizim de kaderimiz bu be canım
Bu kısır döngüye girmemek lazım işte, aslında neden artı olduğunu biliyorsun kaptanım. Bu artının geçici olduğunu da biliyorsun, şimdi günün geri kalanında nasılsa sabah yedim diye yemeye devam etme.

Bak sana güzel haber vereyim, ben cumartesiye göre eksi gördüm bu sabah. Ben bu kadarını böyle hızlı attıysam sen de atarsın, ayrıca takıma en çok zarar verebilecek kişi bendim (en fazla artı bendeydi çünkü). Takımı düşünüp bugünün kalanını ve yarını düzgün geçirelim kaptanım, zaten tahin pekmez seni artı getirmez.

Afiyet olsun canim
Bugün orucluyum yine.
Sahurda 2 dilim kaşar peyniri
1 parça helva aldım
Akşama kabak yemeği var biraz onunla gecistiririm.
Allah kabul etsin
Günaydın dostlar, muhteşem bir gün olsun inşallah
Nasıl oldun canım daha iyisin demi inşallah
Aynen öyle canım önceden olsa nasılsa bozdum diyip önüme ne gelse yerdim ama şimdi öyle değil sabah yedim ama o sabahta kaldı akşama hafif bi şekilde atlatacagim inşallah sadece bu can sıkıntılarından yeme ataklarim oluyor bazen onu asmam lazım işte

Memnun oldum çok. Bizim yaşlar biraz daha mı zor bana mı öyle geliyor bilmiyorum
Bir de hem iş hem ev, insanın koşturmaktan kendine vakti kalmıyor. Okul çok vaktimi alıyor bu sene. Sen de öğretmen misin peki? Yoksa idareci filan mı? Geçen öğrenciler bana kilolu dedi dolaylı şekilde ay çok üzüldüm. Yani kasıtlari filan yoktu safiyane konuştular ama sanki o zamana kadar şişman olduğumu bir ben biliyomusun gibi geliyordu. Dışardan da göze batmasına gıcık oldum
Hala tartilamadim. Sabahları çok şiş uyanıyorum, karanlıkta kalkıyorum erken çıkıyorum evden. O şekilde tartıasim gelmiyor. Biraz da moralimi bozmak istemiyorum aslında. Ağlarım çünkü biliyorum.

Neyse niye şimdi bunları böyle bir anda döküldüm bir fikrim yok sen nasıl oldun baş ağrısı geçti mi? Bugün daha güzel bir günn olsuunn

Geçmiş olsun zor bir durummuş. Acil şifalar diliyorum

Haklısın kendim için yemekleri önceden hazırlamam lasim böylece acıkınca ne bulursam yememe engel olur. Ama ay öyle bunaldım ki, her gün mutfak işi -kahvaltısı çayı çorbası vs + çocuklara beslenme. Yemin ederim mutfağa giresim yok bu sıralar. Sizde de öyle mi kızlar? Halbuki diyet şeyler (aslında sağlıkli şeyler diyeyim) hazırlaması basit olan şeyler genelde. Halbuki hazirla dursun di mi.. Biri vardı açlığı yangına benzeten. Aciktigimda az su döksem yangın soncek ama işte o az su ortada olmayınca yangın büyüyor. Artık Allah ne verdiyse yeme moduna geçiş oluyor (gerçi o uzman bu benzetmeyi az az sık sık yeme için kullanmıştı, ben biraz farklı aktarmış olabilirim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…