Çoğumuzun sorunu bu zaten canım, duygusal olarak sürekli yeme isteğimiz oluyor. Ben sizinle başlamadan önce sabah ne yesem, akşama ne yapsam, çayın yanına ne koysam diye sürekli yemek düşünüyordum. Burada motivasyon kazanınca daha az düşünür oldum ya da sağlıklı ne yiyebilirim diye düşünmeye başladım. Bunlar büyük gelişme.
Senin diyetisyenle devam etmen çok iyi olur, çünkü değerlerinin kötü çıktığını da söylemiştin. Tüm eksiklerini toparlayacak, dengeli ve sağlıklı menüler senin genel sağlık durumun için de gerekli. Bence bu kararından vazgeçme.
Evet canım biliyorum senin durumunu, Allah şifa versin diye de dua ediyorum. Suyu bol içiyorum ama belki de dediğin gibi yine de susuz kalıyor olabilir. Dün akşam ben de erkenden kendimi karanlık odaya attım, uyuyamasam da orada ışıksız ekransız vakit geçirdim. Kafein işe yarar mı bilmiyordum ama akşam çay, bu sabah da kahve içtim. Mentol taşını bilmiyordum canım onu alayım bari evde bulunsun.
Teşekkür ederim canım benim
Çok geçmiş olsun canım, umarım çabuk toparlanırsın.
Canım çabuk toparlan, bugüne kadarki emeklerin boşa gitmesin. İnşallah daha iyi döneceksin.
Hamilelik ister istemez yapıyor canım, bol bol dinlen bence.