• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çoğumuzun sorunu bu zaten canım, duygusal olarak sürekli yeme isteğimiz oluyor. Ben sizinle başlamadan önce sabah ne yesem, akşama ne yapsam, çayın yanına ne koysam diye sürekli yemek düşünüyordum. Burada motivasyon kazanınca daha az düşünür oldum ya da sağlıklı ne yiyebilirim diye düşünmeye başladım. Bunlar büyük gelişme.

Senin diyetisyenle devam etmen çok iyi olur, çünkü değerlerinin kötü çıktığını da söylemiştin. Tüm eksiklerini toparlayacak, dengeli ve sağlıklı menüler senin genel sağlık durumun için de gerekli. Bence bu kararından vazgeçme.

Evet canım biliyorum senin durumunu, Allah şifa versin diye de dua ediyorum. Suyu bol içiyorum ama belki de dediğin gibi yine de susuz kalıyor olabilir. Dün akşam ben de erkenden kendimi karanlık odaya attım, uyuyamasam da orada ışıksız ekransız vakit geçirdim. Kafein işe yarar mı bilmiyordum ama akşam çay, bu sabah da kahve içtim. Mentol taşını bilmiyordum canım onu alayım bari evde bulunsun.

Teşekkür ederim canım benim :KK200:

Çok geçmiş olsun canım, umarım çabuk toparlanırsın.

Canım çabuk toparlan, bugüne kadarki emeklerin boşa gitmesin. İnşallah daha iyi döneceksin.

Hamilelik ister istemez yapıyor canım, bol bol dinlen bence.
Açlik çok zorluyor normal ara öğün yaptığım diyetlerde kilom gitmiyor Aralıkli oruç yapıyoruk oda çok zorluyor belki cumartesi yeniden başlarim en azından toparlamak iyi glck

Annemi çok çok severim anne kız değil arkadaş gibiyiz ama annem çok olgun bir kadın çok fazla sevgisini gösteremez , biz onunla konuşmadan bakışarak dertleşiriz. Onunda benimde yaşanmışlıklarımiz çok fazla biraz içine kapanık. Babam çenebaz haraketli yapıda gırgır şamata bir adam. Benim cocuklarimda annemi çok sever, ama dedeleri için deliriyorlar. Annem uzaktan dokunmadan içinden sever. Babam mesela sırtına alır atcılık oynar ,evcilik oynar oturup koca adam. 😄 Bugün mesela beraber bale yaptılar . Baktım Babam annemin dantelli masa örtüsünü kendine tütü yapmış 🤭😄
Yaa çok tatlı bir adam maşallah 💕 sevgisini gösteren insanlara bayılırım. Maalesef eskilerin çoğu sevse de bunu hareketlerine dökmüyor. Allah uzun ömür versin hepsine 🙏

10 ocak Perşembe

Sabah 10.30da 1 dilim ev yapımı tam buğday ekmeği , omlet kasar ,domates, biber

ara öğün yarım elma, turk kahvesi, 1 kare bitter çikolata

15.00da 1 tabak kapuska, tam buğday ekmeğinden tost

bluegreeneyes bluegreeneyes Ellssa Ellssa
Afiyet olsun canm💙 akşamki ekmek dilimi de çok büyük değilse 👌
08.01.2025 Çarşamba

09.30
2 haşlanmış yumurta
1 haşlanmış patates

10.30
3 hurma

15.30
4 tatlı kuru pasta

19.30
1 portakal

Su: 3 lt
Spor: 50 dk yoga ve 8.266 adım

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes

Eki Görüntüle 3534137
Afiyet olsun🥰 yine güzel bir spor menüdeki kurabiye de kalmamıştır erimiştir zaten 😘
İyi akşamlar menumu yazayım

Sabah
2 yumurta ile omlet
1 dilim tb ekmeği
Biraz peynir
3 zeytin
Yeşillik
Bi kaç tk tahin pekmez

Ara
1 avuç fıstık
1 avuç leblebi

Akşam
Ton balıklı yesil salata

Su 3 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes
Afiyet olsun kaptanım💙💙💙 yarın da böyle giderse hafta sonuna ödem felan kalmaz 😘
Kizlarcjm bugünkü menüm

Sabah sirkeli su
2 haşlama yumurta 2 parça peynir 1 dilim ekmek 6 zeytin 1 kaşık arı sütü polen bal karışımı ( babam yemezsen kavanozu camdan atarim dedi🙄)

Ara kefir

Öğle 5 dilim kurutulmuş et 2 grisini çay

Ara 2 avuç fıstık . Çok tazeydi gözüm döndü

Akşam 4 tane zargana balığı, bol salata ,1 dilim ekmek , 1 kaşık fırında helva ceviz fındık karisimi ( babam ant verdi 🙄)

Son 2 gün 100kilo olmadan acil eve gitmem lazım
Canm kiloyu dert etme zaten olmazsın da o kadar 😘 ailenle olmanın tadını çıkar babaevindeki çocuk ol diğer şeylere takılıp kalma 💙
Afiyet olsun canım. Yoğurtlu ayva salatası hiç duymadım hemen bakiyorum
Diyetisyenimin tarifi canm ayva rendesi içine yoğurt üzerine chia ve nar tatlı bir salata 🥰 meyveli yoğurt sayılır
Olur öyle şeyler kaptanimm harikasın afiyet olsun

Afiyet olsun canım yok bee ne 100 u dur hele . Kurutulmuş et tadı nasi acep güzel mi ki
Teşekkür ederim kaptanım sabah tam yazacaktım o arada hastam geldi biri geldi diğeri gitti derken gün geçti iş çıkısı da kuaför çocukların ayrı ayrı okul koşturmacası eve gel yemek temizlik süt almıştım yoğurt yaptım derken bianda yazmadığım aklıma geldi 🤣
Eşimin nöbetçi olduğu günler ekstra koşturmacalı geçiyor iş harici ufak bebeyle günümüz arabada geçiyor resmen

Afiyet olsun canm💙 akşamki ekmek dilimi de çok büyük değilse 👌

Afiyet olsun🥰 yine güzel bir spor menüdeki kurabiye de kalmamıştır erimiştir zaten 😘

Afiyet olsun kaptanım💙💙💙 yarın da böyle giderse hafta sonuna ödem felan kalmaz 😘

Canm kiloyu dert etme zaten olmazsın da o kadar 😘 ailenle olmanın tadını çıkar babaevindeki çocuk ol diğer şeylere takılıp kalma 💙

Diyetisyenimin tarifi canm ayva rendesi içine yoğurt üzerine chia ve nar tatlı bir salata 🥰 meyveli yoğurt sayılır

Teşekkür ederim kaptanım sabah tam yazacaktım o arada hastam geldi biri geldi diğeri gitti derken gün geçti iş çıkısı da kuaför çocukların ayrı ayrı okul koşturmacası eve gel yemek temizlik süt almıştım yoğurt yaptım derken bianda yazmadığım aklıma geldi 🤣
Eşimin nöbetçi olduğu günler ekstra koşturmacalı geçiyor iş harici ufak bebeyle günümüz arabada geçiyor resmen

yok canım buyum değil küçük bir parçaydi

9 Ocak menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.00 2 haşlanmış yumurta 10 zeytin 1 dilim peynir 1 dilim tb ekmek roka maydanoz
13.00 1 dilim büsküvi pastası
15.30 2 kuru incir 2 kuru kayısı
18.30 1 kase çorba, 8 kaşık zeytinyağlı ıspanak
20.30 8-9 badem
3 litre su 10.000 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Purple58 1000005832.jpg

9 ocak perşembe menüsü
10.00 şekersiz filtre kahve

13.00 kahvaltı
Öncesinde zerdeçal ve karabiberli ılık su
2 domates, 2 biber, 2 yumurtalı menemen, 2 dilim ekmek, 10 yeşil zeytin, 1 dilim peynir, limonlu marul ve maydanoz, şekersiz çay.

15.00 ara
Kayisili yeşil çay

18.30 akşam
8 kaşık susuz kurufasulye, 4 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek, salata (yarım turp, 1 havuç, marul)

Su 3 lt
Spor
1000004443.jpg kardiyo (adım sayısını 1500 civarı artırdı)

1000004442.jpg pilates (ağırlıkla üst beden çalışması, adım sayısını etkilemedi)

1000004439.jpg 7000 olarak kabul edebiliriz (kardiyo yüzünden)
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Purple58

İyi geceler kızlar.
Bugün 14:30 dan bu yana korkunç baş ağrısı ile cebelleştim resmen. Hiç gözüm açılmadı. Allah kimsenin başına ağrı vermesin.
Yeni yeni geçti hamdolsun. Duş aldım yatıcam şimdi. Duş almaya bile korktum düşer kalırım diye.
Yarın menümü yazarım.
Yarın da cenazemiz var arkadaşın kardeşi kalp krizi geçirmiş. Ya bu a$ılardan sonra ne kadar çoğaldı böyle gençlerde kalp krizleri. Ben de hamdolsun o badireden geçtim. Göreceğim günler varmış nasip etti Rabbim.
Fırsat buldukça uğramaya çalışırım.
Allah'a emanetsiniz♥️♥️♥️

Ayy bu hafta inanılmaz yoğun geçti benim için yaa , geceden geceye girebiliyorum sayfaya. Bugün sabahın köründe kombiyi tamire geldi adam. 4 saatlik uykuylayım, gecenin beşinde anca uyudum, inanılmaz yorgun hissediyorum.
Kahvaltı 13.00
2 dilim çavdar ekmeği, salatalk, peynir
Akşam Yemeği 19.00
1 kase sulu köfte, 3 çatal spagetti, koca kase ssalata ( canım çekmiş baya yedim)
2 lt su
Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes P Purple58
Çok az oldu bugün adım yoğun bir gündü.

Eklentiler

• 1000031692.jpg
    1000031692.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 2
İyi geceler kızlar.
Bugün 14:30 dan bu yana korkunç baş ağrısı ile cebelleştim resmen. Hiç gözüm açılmadı. Allah kimsenin başına ağrı vermesin.
Yeni yeni geçti hamdolsun. Duş aldım yatıcam şimdi. Duş almaya bile korktum düşer kalırım diye.
Yarın menümü yazarım.
Yarın da cenazemiz var arkadaşın kardeşi kalp krizi geçirmiş. Ya bu a$ılardan sonra ne kadar çoğaldı böyle gençlerde kalp krizleri. Ben de hamdolsun o badireden geçtim. Göreceğim günler varmış nasip etti Rabbim.
Fırsat buldukça uğramaya çalışırım.
Allah'a emanetsiniz♥️♥️♥️
Aaaaa kaptanım Allah korumuş o zaman çok merak ettim müsait zamanda anlatırsan çok sevinirim nasıl olduğunu o_O

Back