Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar iki gündür başım çatlıyor resmen, acayip bir ağrı var. normalde ağrı kesici etki ederdi ama bana mısın demiyor. Ağrı gözüme ve enseme bile vuruyor, tüm kafam acılar içinde. Var mı güzel bir öneriniz, bir dal alırım.

Geçmiş olsun resmen beni anlattın ama bende ileri derecede boyunda duzllesme var ondan ağrıyor sende öyle bir şey var mı normalde tek bir ilac var ağrı kesici o geçiriyor benim. Kas gevşetici ile boynuna masaj yaptırıp güzelce sarıp dinlenmek çözüm

Haklısın o zaman ondan ekleyeyim tabağına bundan yapayım diyorsun djsjsj birde minnoklarin tabanından kalanlar falan ahaha
Kızzz inanırmısın kendime böyle ediyorumm almirada ufak ufak geldi benim tabağımdan aldı yedi birşeyler bundan sonra böyle edicemm bakalım nolcak

Kızzz inanırmısın kendime böyle ediyorumm almirada ufak ufak geldi benim tabağımdan aldı yedi birşeyler bundan sonra böyle edicemm bakalım nolcak

aa ne güzel oda sağlıklı beslenmiş olur bizimkisi hiç meraklı değil aa tabağında varmış bende yiyip falan dese dişimi kırarım:)) pasta falan olsa benden önce tabağın onunda oturuyor amaa:)

geçmiş olsun canım, düzleşme öyle bir ağrı mı yapıyor. Benim migren var ama bu kadar sıkıştırmazdı normalde. Şimdi tekrar ilaç aldım ama geçer mi bilmiyorum. Şu an evde değilim, dersim var bugün. gidince sıcak duş alıp yaparım önerini canım, teşekkür ederim.

aa ne güzel oda sağlıklı beslenmiş olur bizimkisi hiç meraklı değil aa tabağında varmış bende yiyip falan dese dişimi kırarım:)) pasta falan olsa benden önce tabağın onunda oturuyor amaa:)
Istee benimki de corbadan baska allahin verdiği nimeti yemez oldu hala sıkıntı cekiyorumm

devam ederse böyle ağrılar bence doktora bir görün derim çünkü ailemde de herkeste migren var iyi bilirim bu farklı gibi anlattığın.
umarim.aksama kadar sürmez

Istee benimki de corbadan baska allahin verdiği nimeti yemez oldu hala sıkıntı cekiyorumm

Hadi be hala mı kız bizimki tam kilo aldı diye sevinirken kılo vermiş şimdi aldığını da geri verdi böyle.devam ederse bi doktora götürürüm.. Şimdi tekrar karadut özü vermeye başladım o iştahımı arttirmisti biraz

Verirdimm ayni durum cocuk ac ama bi corbayi bildigi icin onu istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…