- 31 Ekim 2013
- 21.291
- 71.319
- 798
- 40
inşallah kaptanımmMerak etme gider canım. Sabah erken de tartı ödemli olur zaten
hemen yazıyorum dünkü menümü kaptanımEvet kızlar haftanın yarısını geçtik sayılır sayılı günler çabuk geçiyor daha dikkatli ve aktıf bir şekilde haftayı tamamlayalım..
Menü eksikleri olanlar tamamlarsa kendi adlarına memnun olurum cumartesi için liste dışı kalmayı kimse istemez sanırım
rockandroll
Boncuk2307
Cicekbocekkaktus
Jasminium84
Lavinia_98
Tesnim1903
-Murphy-
Menü güzel spor harika07.01.2025 Salı
09.30
2 haşlanmış yumurta
8 zeytin
4 ceviz
3 dilim peynir
10.30
3 hurma
13.30
1 elma
16.00
1 kase roka salatası
20.00
1 tane activia
Su: 2 lt
Spor: 50 dk yoga ve 11.058 adım
Ellssa bluegreeneyes Boncuk2307
Eki Görüntüle 3533137
canımmm kaptanımmm ama bıkmak falan olmuyor seni seviyoreeeee, kurtulmak isteyen kimrockandroll canm sen cumartesiden beri hiç ses vermemişsin haliyle bütün günler eksik menü
Boncuk2307 canm kaptanım senin de pazartesi eksik
Cicekbocekkaktus
Jasminium84
Lavinia_98 cumartesi ve salı eksik
Tesnim1903 cumartesi, pazar ve salı eksik
-Murphy- cumartesi eksik
Kızlar gün gün yazdım ki biliyorsunuz 2 gün ve üzeri kural gereği liste dışıhatırladığınız kadarıyla yazarsanız eksiği tekde bırakmış oluruz
Habire menü diye darladığım için benden bıkmış olabilirsiniz son 3 gün az kaldı sonra benden kurtuluyorsunuz
canımm kaptanımGünaydın
teşekkürler kaptanımmMenü güzel spor harikagözüm direkt 11 kata takıldı kas ağrıların var mı
canımmm kaptanımmm ama bıkmak falan olmuyor seni seviyoreeeee, kurtulmak isteyen kim
canımm kaptanım
teşekkürler kaptanımm
kaptanımm esasında kat çıkmıyorum ama yoga yaptığım için o hareketler adımımı etkilemiyor ama katı etkiliyor niye anlamadım
mesela daha fazla adım attığım günlerde yoga yapmadıysam kat sayım bu kadar olmuyor
o yüzden dikkate alma onu canım kaptanım
ama kas ağrım var mı evet çoookkkkdün yogada kalça açma hareketleri yaptık aman Allahım totom sızım sızım sızlıyor şu anda
yaaaaaaDemekki yogada ruhen yükseldikçe kat sayıyor saat
biliyor musun ben de çok çok seviyorum, kaslarım acıdıkça ohhh diyorum bugün kendim için iyi birşey yapmışım demek kiBiz bu ağrıları seviyoruzve kas ağrısı çektiğim zaman ben sürecime daha sadık kalabiliyorum
şahanesinn kaptanımmDün akşam pasta yaptım ki çikolatalı çok da severim ağzıma lokma atmadımresmen ağrılar bana gelecek güzel sonuçları hatırlattı
En çok kendimizi ihmal ediyoruz ama böyle beslenme olsun spor olsun bize mutluluk veriyoryaaaaaa
biliyor musun ben de çok çok seviyorum, kaslarım acıdıkça ohhh diyorum bugün kendim için iyi birşey yapmışım demek ki
şahanesinn kaptanımm
benzer birşey ben de yaşadım kızlar çikolata yiyordu akşam benim de en sevdiğimden yaa bi tane yiyeyim dedim sonra o sırada çektiğim sızı geldi aklıma zamanını veriyorsun, ağrı çekiyorsun bi tane çikolataya heba mı edeceksin deyip yoğurt yedim :)
teşekkürler kaptanımmEn çok kendimizi ihmal ediyoruz ama böyle beslenme olsun spor olsun bize mutluluk veriyorGerçekten ruhumuza da bedenimize de iyi geliyor
Tebrik ediyorum seni demükemmel bir şekilde günü kapatmışsın ki çikolata dayanılmaz bir uyaran
4 ocak cumartesi
saat 12.00da yarım Karadeniz pidesi, çay. yalnız pidesi baya inceydi
aksam 17.00da balık, roka ve soğan salatası bir dilim ekmek
ara öğün turk kahvesi , soda
6253 adım atıldı 2 lt su içildi
Boncuk2307 . Ellssa
Tamm canm o zaman hemen listeye ekliyorum sana dabluegreeneyes paylaşmıştım canım ben ama o an takimda olmadığım için seni etiketlememistim
Sen sadece tarif veriyorsun canım, kaptan o keki yemiş bileGeçmiş olsun
Geçen Instagram'da portakallli kek görmüştüm. Diyete başlamadan yapicam dedim ama hala fırsat olmadı. Tüm portakalı kabuklu filan mikserde çekiyordu, pratik geldi tadını bilmiyorum.
ay yalnız böyle sağlıklı beslenme grubunda kaptana kek tarifi veriyor olduğumu farkettim şu an. Sustum tmm
Canım diyetisyen menüsü uyguluyorum ve yağsız olmasını özellikle belirtiyor. Sanırım avakado falan olduğu için yağı ordan almış alıyoruz, çok anladığım şeyler değil açıkçası. O yüzden ne yazıyorsa onu yapıyorum ben. Bu arada yağsız salata yiyemem derdim ama limonla çok güzel geliyor.Harika ötesiyalnız sabah salata neden yağsız. Zeytin yağı ekleyebilirsin. Yağ kilo vermemizi kolaylaştırır kasları besler
Çok şükür fıtık olmaması iyi canım (benim var çok sıkıntılı oluyor bazen), korumaya alman iyi olmuş. Sıcak tutunca da iyi gelir.Evet canım farkındayım o yüzden günü çok erken kapattım.
Yok Allah korusun. Pazartesi sıcaktan soğuğa çıkarken birden çok üşüdüm. Bir de çok koşturma eklenince kas sıkıntı yaşıyor. 2 gündür korse ile geziyorum. Bel kaslarını korumaya aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?