Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Merak etme gider canım. Sabah erken de tartı ödemli olur zaten
inşallah kaptanımm

hemen yazıyorum dünkü menümü kaptanım

rockandroll canm sen cumartesiden beri hiç ses vermemişsin haliyle bütün günler eksik menü
Boncuk2307 canm kaptanım senin de pazartesi eksik
Cicekbocekkaktus
Jasminium84
Lavinia_98 cumartesi ve salı eksik
Tesnim1903 cumartesi, pazar ve salı eksik
-Murphy- cumartesi eksik
Kızlar gün gün yazdım ki biliyorsunuz 2 gün ve üzeri kural gereği liste dışı hatırladığınız kadarıyla yazarsanız eksiği tekde bırakmış oluruz
Habire menü diye darladığım için benden bıkmış olabilirsiniz son 3 gün az kaldı sonra benden kurtuluyorsunuz

canımmm kaptanımmm ama bıkmak falan olmuyor seni seviyoreeeee, kurtulmak isteyen kim

canımm kaptanım

Menü güzel spor harika gözüm direkt 11 kata takıldı kas ağrıların var mı
teşekkürler kaptanımm

kaptanımm esasında kat çıkmıyorum ama yoga yaptığım için o hareketler adımımı etkilemiyor ama katı etkiliyor niye anlamadım
mesela daha fazla adım attığım günlerde yoga yapmadıysam kat sayım bu kadar olmuyor
o yüzden dikkate alma onu canım kaptanım

ama kas ağrım var mı evet çoookkkk dün yogada kalça açma hareketleri yaptık aman Allahım totom sızım sızım sızlıyor şu anda

Demekki yogada ruhen yükseldikçe kat sayıyor saat
Biz bu ağrıları seviyoruzve kas ağrısı çektiğim zaman ben sürecime daha sadık kalabiliyorum
Dün akşam pasta yaptım ki çikolatalı çok da severim ağzıma lokma atmadım resmen ağrılar bana gelecek güzel sonuçları hatırlattı

Demekki yogada ruhen yükseldikçe kat sayıyor saat
yaaaaaa

Biz bu ağrıları seviyoruzve kas ağrısı çektiğim zaman ben sürecime daha sadık kalabiliyorum
biliyor musun ben de çok çok seviyorum, kaslarım acıdıkça ohhh diyorum bugün kendim için iyi birşey yapmışım demek ki

Dün akşam pasta yaptım ki çikolatalı çok da severim ağzıma lokma atmadım resmen ağrılar bana gelecek güzel sonuçları hatırlattı
şahanesinn kaptanımm

benzer birşey ben de yaşadım kızlar çikolata yiyordu akşam benim de en sevdiğimden yaa bi tane yiyeyim dedim sonra o sırada çektiğim sızı geldi aklıma zamanını veriyorsun, ağrı çekiyorsun bi tane çikolataya heba mı edeceksin deyip yoğurt yedim :)

En çok kendimizi ihmal ediyoruz ama böyle beslenme olsun spor olsun bize mutluluk veriyor Gerçekten ruhumuza da bedenimize de iyi geliyor
Tebrik ediyorum seni de mükemmel bir şekilde günü kapatmışsın ki çikolata dayanılmaz bir uyaran

teşekkürler kaptanımm

bluegreeneyes paylaşmıştım canım ben ama o an takimda olmadığım için seni etiketlememistim

Haklısınız aktif olacağım

Bugünün Menümü yazıyorum

Kahvaltı (yazınca ne kadar çok yemişim diyorum )

1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin yeşillik
5 ince dilim hindi salam
1/2 ev yapımı poğaça
2 tatlı kaşığı süt reçeli

Ara
Sade kahve yeşil çay vs

Akşam (planlı -17 gibi )
1 kabak sote
1 kaşık lor peynirli Bol salata

Spor yapacağım onu ayrıca iletirim
Düzene girmem lazım

Ellssa Boncuk2307

Sen sadece tarif veriyorsun canım, kaptan o keki yemiş bile

Harika ötesi yalnız sabah salata neden yağsız. Zeytin yağı ekleyebilirsin. Yağ kilo vermemizi kolaylaştırır kasları besler
Canım diyetisyen menüsü uyguluyorum ve yağsız olmasını özellikle belirtiyor. Sanırım avakado falan olduğu için yağı ordan almış alıyoruz, çok anladığım şeyler değil açıkçası. O yüzden ne yazıyorsa onu yapıyorum ben. Bu arada yağsız salata yiyemem derdim ama limonla çok güzel geliyor.
Çok şükür fıtık olmaması iyi canım (benim var çok sıkıntılı oluyor bazen), korumaya alman iyi olmuş. Sıcak tutunca da iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…