Evet canım haklısın, çok teşekkür ederimTebrik ederimBirazcık şoke olmak bence normal bu durumda ama insanın kalbini ısıtan güzel bir şey bebek haberi
Amasyaliyim canımBugunki menume ekledim kaptanim
Insalalh canim
Cok gecmis oldun canim
Rabbim bidaha yasatmasin
Afiyet olsun canim guzel menu
Afiyet olsun canim gunu hafif gecirmissin
Aksam saati cok gec degil aslinda
afiyet olsun canim
afiyet olsun guzel menu cnm
adiyet olsun canim
nerelisin madimak gordumde menunde
2 ara ogun fazla olmus sqnki canim
aksamda gec olmus sanki
Afijet olsun canim
Bence guzel menu
Insallah cnm
12 yasilda geldim annem babam kardeslerimle aile birlesiminden
sonra burda evlendim
Kucukken geldigim.icin cok sıkınti cekmedim
Afiyet olsun canim guzel.menu
Olsun canım bence üzme kendini hiç de vicdan azabı cekme annenlerin oraya bi daha ne zaman gitcen sonuçta eve gidince dikkat etmeye devam edeceksin
Yaa çok geçmiş olsun canım
Bende öyleyimm midem çatlayana kadar yiyorumm geneldee tok olsamda yiyorum bu beni aşırı derece mutsuz ediyor
teşekkür ederim canımOlsun canım bence üzme kendini hiç de vicdan azabı cekme annenlerin oraya bi daha ne zaman gitcen sonuçta eve gidince dikkat etmeye devam edeceksin
Yaa çok geçmiş olsun canım
Tammdır o zaman benim dkkatimden kaçmış sanırımBenimki cumartesi bildirimim var kaçırdınız bence
Teşekkür ederim kaptanımGeç saatte yemen bütün günü batırıyor daha dikkatli ol canım
Sen beni tamamen yanlış anlamışsın. Mesai arkadaşlarım yapıp getiriyor ve evet evde yapılsa da gayetde sayılıyorama ben tamamen hayattan kopmadan devam ediyorum. Devamlı diyet ürün kullanamayızki hiç kullanamam. Daha ölçülü ve saatine dikkat ederek başarıcam inanıyorum
Müthiş ötesi kaptanım
Kendini toparladığın zaman bekliyoruz canmKaptanım ben Gruptan ayrılıyorum kendimi toparladiktan sonra gelmek istiyorum hem kafa hem fiziksel bu iki hafta çok yoruldumEllssa yerime hazirlakti bir arkadaşi alırmısiniz.
Sen dikkatlice ilerle de canm artı da gelırsen sağlık olsun regl bitişi güzel bir sonuç gelir8 ocak çarşamba
öğlen 11de 2 küçük tam buğday unundan krep , domates biber kasar
ara öğün 1 muz , turk kahvesi
aksam 16.00da 1 köfte, 1 tabak etli kapuska , 1 tabak yoğurt
2 lt su
reglime de 2 gün var aşırı ağrım var cumartesi ödemli falan inşallah fazla.gelmem
bluegreeneyes Ellssa
Afiyet olsun kaptanım cumartesiye kadar kalmaz zaten turşunun ödemi sen bolca şu içmeye devam etBende menu yazayım kızlar iyi aksamlar
Sabah 9 30
Yumurta salatası
Peynir 5 zeytin
Yeşillik 2 koz biber
1 tk tahin pekmez
Ara 14 00
1 kase yoğurt
1 avuç fıstık
Akşam 17 00
Et güveci 1 tabak
2 kaşık pilav
Salata ve biraz çokça turşu yedim bugün ya dayanamadım hemen yesil cay iccem
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Harikasın07.01.2025 Salı
09.30
2 haşlanmış yumurta
8 zeytin
4 ceviz
3 dilim peynir
10.30
3 hurma
13.30
1 elma
16.00
1 kase roka salatası
20.00
1 tane activia
Su: 2 lt
Spor: 50 dk yoga ve 11.058 adım
Ellssa bluegreeneyes Boncuk2307
Eki Görüntüle 3533137
Afiyet olsunHaklısınız aktif olacağım
Bugünün Menümü yazıyorum
Kahvaltı (yazınca ne kadar çok yemişim diyorum )
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin yeşillik
5 ince dilim hindi salam
1/2 ev yapımı poğaça
2 tatlı kaşığı süt reçeli
Ara
Sade kahve yeşil çay vs
Akşam (planlı -17 gibi )
1 kabak sote
1 kaşık lor peynirli Bol salata
Spor yapacağım onu ayrıca iletirim
Düzene girmem lazım
Ellssa Boncuk2307
Geçmiş olsun canım. Hacamat yaptırmayı düşünür müsün migrene çok iyi geliyorKızlar iki gündür başım çatlıyor resmen, acayip bir ağrı var. normalde ağrı kesici etki ederdi ama bana mısın demiyor. Ağrı gözüme ve enseme bile vuruyor, tüm kafam acılar içinde. Var mı güzel bir öneriniz, bir dal alırım.
Harikasın8 ocak çarşamba
öğlen 11de 2 küçük tam buğday unundan krep , domates biber kasar
ara öğün 1 muz , turk kahvesi
aksam 16.00da 1 köfte, 1 tabak etli kapuska , 1 tabak yoğurt
2 lt su
reglime de 2 gün var aşırı ağrım var cumartesi ödemli falan inşallah fazla.gelmem
bluegreeneyes Ellssa
Allah korusun bel fıtığı yok bende yanlış hatırlıyosun demekkigeçmiş olsun canım. bel fıtığı mı vardı sende yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?
Çok geçmiş olsun canımdün gece itibariyle hastalığa adım attım. 2 haftadır zorluyordu ama önünü kestim. en sonunda dün gece patladı. evdeyim adaçayı içiyorum
Aaa neden ne güzel gidiyorduk.Kaptanım ben Gruptan ayrılıyorum kendimi toparladiktan sonra gelmek istiyorum hem kafa hem fiziksel bu iki hafta çok yoruldumEllssa yerime hazirlakti bir arkadaşi alırmısiniz.
Harikasın kaptanımBende menu yazayım kızlar iyi aksamlar
Sabah 9 30
Yumurta salatası
Peynir 5 zeytin
Yeşillik 2 koz biber
1 tk tahin pekmez
Ara 14 00
1 kase yoğurt
1 avuç fıstık
Akşam 17 00
Et güveci 1 tabak
2 kaşık pilav
Salata ve biraz çokça turşu yedim bugün ya dayanamadım hemen yesil cay iccem
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Selam canımSelam kizlaf iki gündür giremedim çok halsizm uyumusm akşam
Ah canım benim ya dinlen iyice yat da inşallah sabaha toparlarsinKızlar baş agrım geçmiyor, ilaç falan da fayda etmiyor. Erkenden uykuya geçiyorum belki sabah iyi uyanırım.
geçmiş olsun canım.Kızlar baş agrım geçmiyor, ilaç falan da fayda etmiyor. Erkenden uykuya geçiyorum belki sabah iyi uyanırım.
Bencede kuzumm aklım hep yemekAynıyız canım bende aynıyım. aslinda bunun altında psikolojik yaşanmışlıklar var .
Dellenme sonraaCanım.hatirlamıyorum olmadı alırsiniz hazırlığa yapcak bise yok
Ayy canım ablam çok zor vallahi geçmiş olsun.Kızlar iki gündür başım çatlıyor resmen, acayip bir ağrı var. normalde ağrı kesici etki ederdi ama bana mısın demiyor. Ağrı gözüme ve enseme bile vuruyor, tüm kafam acılar içinde. Var mı güzel bir öneriniz, bir dal alırım.
Hazırlıkta girmek isteyen yok, bir de hafta bitmek üzere zaten sorun olmaz yani. Biz hep buradayızKaptanım ben Gruptan ayrılıyorum kendimi toparladiktan sonra gelmek istiyorum hem kafa hem fiziksel bu iki hafta çok yoruldumEllssa yerime hazirlakti bir arkadaşi alırmısiniz.
Kesinlikle öyle yapcm kaptanım kendimi toparlamak lazımHarikasın
Allah korusun bel fıtığı yok bende yanlış hatırlıyosun demekki
Çok geçmiş olsun canım
Aaa neden ne güzel gidiyorduk.
İyice dinlen toparla gel ama
Harikasın kaptanım
Selam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?