Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun kaptanim harika menü
Misss afiyet olsun kuzum
Günaydın canlar, hepinizi öpüyorum bol bol.
Öpücük yollama olsaydı keşke yollardım
Sağolasın kaptan kuşum Sabah tuvalete çıkamadım ve çook erken tartıldım, 500 gr eksi gördüm bile. Yani artılara bay bay diyorum, inşallah cumartesi güzel bir eksi de gelmiş olur.
Vaaay harika cumartesi ye senden güzel bir eksi bekliyorum
Yaa geçmiş olsun kuzum baş agrisini bilirim çok kötü oluyor insanin hayat enerjisini alıyor resmen dikkat et kendine canimmm

Teşekkür ederim kaptanım

Benimki cumartesi bildirimim var kaçırdınız bence

Sağol kuşum cumartesi artıyı eksiye çevirmiş olursam mutluluktan dört köşe olucam

Şimdi eve geldim canım, dayanamayıp bir. İlaç daha içicem galiba.

Bu arada öpücüklerini aldım bile Kaptan kuşum

Kızlar bugünkü menüyü yazmaya yüzüm yok . Yazmıyorum o yüzden. Sabah öğle akşam berbat berbat ötesi resmen annemle babam diyetimi sabote etti. Ne güzel diyetim iyi gidiyordu. Gideceğiz diye mantı börek tatlı ne varsa yapmış. Benim acligim kesinlikle duygusal açlık, gözüm aç, insan gibi yemeği öğrenmem lazim 1 parça yiyip bırakamıyorum illa çatlayana kadar mideyi dolduruyorum . Acayip vicdan azabı çekiyorum.. Duygusal açlığı yenmedigim sürece ben kilo veremem ,versemde geri alırım. O yüzden eve döndüğümde diyetisyen araştırmam lazım.

Canım benim rahatsizligimı biliyorsun. Benim çok şiddetli ağrılarım oluyor yani migren ağrısının 3 5 katı ağrı gibi düşün. Öncelikle 3litre su şart. Bazen beynin suyu azalirmış . Ağrım olduğunda beni hastanede karanlık odada yastıksız düz bir şekilde yaptırıyorlardi. Beyindeki mevcut su beyne dağılsın diye . Birde ağrı çeşitli oluyor mesela bana hastanede soğuk kahve, kola, bitter cikolata aldiriyorlardı doktorlar . Onları tükenince bana iyi geliyordu. Birde ben tavsiye üzerine mentol taşı aldim. Onu iyice sürünce gözlerden yaş akıyor o da kesiyordu baş ağrısını.

8 ocak çarşamba

öğlen 11de 2 küçük tam buğday unundan krep , domates biber kasar

ara öğün 1 muz , turk kahvesi

aksam 16.00da 1 köfte, 1 tabak etli kapuska , 1 tabak yoğurt

2 lt su

reglime de 2 gün var aşırı ağrım var cumartesi ödemli falan inşallah fazla.gelmem

bluegreeneyes Ellssa

geçmiş olsun canım. bel fıtığı mı vardı sende yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?

Geç saatte yemen bütün günü batırıyor daha dikkatli ol canım
Sevgili kaptanim bakiyorum portakalli kekin ve tatlinin ev yapimi oldugunu özellikle vurgulamissin benden hamaratligina 100 puan.
Gelelim diyete ben de lahmacunu evde yapiyorum yediklerim saylanmaz o zaman
Sen beni tamamen yanlış anlamışsın. Mesai arkadaşlarım yapıp getiriyor ve evet evde yapılsa da gayetde sayılıyor ama ben tamamen hayattan kopmadan devam ediyorum. Devamlı diyet ürün kullanamayızki hiç kullanamam. Daha ölçülü ve saatine dikkat ederek başarıcam inanıyorum
Müthiş ötesi kaptanım

Bende öyleyimm midem çatlayana kadar yiyorumm geneldee tok olsamda yiyorum bu beni aşırı derece mutsuz ediyor

Olsun canım bence üzme kendini hiç de vicdan azabı cekme annenlerin oraya bi daha ne zaman gitcen sonuçta eve gidince dikkat etmeye devam edeceksin
dün gece itibariyle hastalığa adım attım. 2 haftadır zorluyordu ama önünü kestim. en sonunda dün gece patladı. evdeyim adaçayı içiyorum
Yaa çok geçmiş olsun canım

Bende menu yazayım kızlar iyi aksamlar

Sabah 9 30
Yumurta salatası
Peynir 5 zeytin
Yeşillik 2 koz biber
1 tk tahin pekmez

Ara 14 00
1 kase yoğurt
1 avuç fıstık

Akşam 17 00
Et güveci 1 tabak
2 kaşık pilav
Salata ve biraz çokça turşu yedim bugün ya dayanamadım hemen yesil cay iccem

Su 3 lt

Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes

Eklentiler

• 20250108_183429.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 4
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…