- 4 Eylül 2011
- 19.300
- 68.601
- 798
Günaydın
Güzel bir gün olsun hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın
Güzel bir gün olsun hepimize
Yarın boş günüm, devam ederse gidebilirim canım. İnşallah geçer.devam ederse böyle ağrılar bence doktora bir görün derim çünkü ailemde de herkeste migren var iyi bilirim bu farklı gibi anlattığın.
umarim.aksama kadar sürmez
Afiyet olsun kaptanim harika menüİlk önce kendi menümü yazayım da sonra menü eksiği olanların günlerini yazayım
7 ocak menü
09.15 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.00 2 yumurta ve biberle omlet, 1 dilim peynir, roka maydanoz dereotu
13.00 6 kaşık zeytinyağlı kereviz
15.30 2 wasa üzerine 1 dilim peynir
18.30 yoğurtlu ayva salatası
3 litre su 6.000 adım 2 turda toplam 300 ip atlama
Ellssa Boncuk2307 P Purple58 Eki Görüntüle 3533135
Misss afiyet olsun kuzum
Öpücük yollama olsaydı keşke yollardımGünaydın canlar, hepinizi öpüyorum bol bol.
Vaaay harika cumartesi ye senden güzel bir eksi bekliyorumSağolasın kaptan kuşum Sabah tuvalete çıkamadım ve çook erken tartıldım, 500 gr eksi gördüm bile. Yani artılara bay bay diyorum, inşallah cumartesi güzel bir eksi de gelmiş olur.
Yaa geçmiş olsun kuzum baş agrisini bilirim çok kötü oluyor insanin hayat enerjisini alıyor resmen dikkat et kendine canimmmKızlar iki gündür başım çatlıyor resmen, acayip bir ağrı var. normalde ağrı kesici etki ederdi ama bana mısın demiyor. Ağrı gözüme ve enseme bile vuruyor, tüm kafam acılar içinde. Var mı güzel bir öneriniz, bir dal alırım.
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun kaptanim harika menü
Misss afiyet olsun kuzum
Öpücük yollama olsaydı keşke yollardım
Vaaay harika cumartesi ye senden güzel bir eksi bekliyorum
Yaa geçmiş olsun kuzum baş agrisini bilirim çok kötü oluyor insanin hayat enerjisini alıyor resmen dikkat et kendine canimmm
Benimki cumartesi bildirimim var kaçırdınız bence@rockandroll canm sen cumartesiden beri hiç ses vermemişsin haliyle bütün günler eksik menü
Boncuk2307 canm kaptanım senin de pazartesi eksik
@Cicekbocekkaktus
Jasminium84
Lavinia_98 cumartesi ve salı eksik
@Tesnim1903 cumartesi, pazar ve salı eksik
-Murphy- cumartesi eksik
Kızlar gün gün yazdım ki biliyorsunuz 2 gün ve üzeri kural gereği liste dışı hatırladığınız kadarıyla yazarsanız eksiği tekde bırakmış oluruz
Habire menü diye darladığım için benden bıkmış olabilirsiniz son 3 gün az kaldı sonra benden kurtuluyorsunuz
Sağol kuşum cumartesi artıyı eksiye çevirmiş olursam mutluluktan dört köşe olucamMisss afiyet olsun kuzum
Öpücük yollama olsaydı keşke yollardım
Vaaay harika cumartesi ye senden güzel bir eksi bekliyorum
Yaa geçmiş olsun kuzum baş agrisini bilirim çok kötü oluyor insanin hayat enerjisini alıyor resmen dikkat et kendine canimmm
Azıcık tadına bakmış ama olsun o kadarSen sadece tarif veriyorsun canım, kaptan o keki yemiş bile
Sağol kuşum cumartesi artıyı eksiye çevirmiş olursam mutluluktan dört köşe olucam
Şimdi eve geldim canım, dayanamayıp bir. İlaç daha içicem galiba.
Bu arada öpücüklerini aldım bile Kaptan kuşum
çok çok geçmiş olsun canımmor resmen, acayip bir ağrı var. normalde ağrı kesici etki ederdi ama bana mısın demiyor. Ağrı gözüme ve enseme bile vuruyor, tüm kafam acılar içinde. Var mı güzel bir öneriniz, bir dal alırım.
geçmiş olsun canım. bel fıtığı mı vardı sende yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?Menüm
12:00
2 dilim portakallı ev keki
5 siyah zeytin
1 tane yeşil soğan
14:00
1 porsiyon sarımsaklı köfte ve salata
15:00
Yarım Kars ketesi
1 dilim ıspanaklı fırın börek
2 midye tatlı ev yapımı
Günü bitirdim.
Spor yok maalesef Boncuk2307 belim hala ağrıyor. Aslında sabah çok iyiydim ama akşam tekrar başladı. Gün içinde çok koşturmalı geçince sanırım.
P Purple58
Geç saatte yemen bütün günü batırıyor daha dikkatli ol canımbluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Salı
8.30
75 g tbe kasarli tost
2 yk menemen
12
1 kase şehriye corba
3 halka patates ,2 yk tavuk
4 yk karnabahar
Cacik
Ara. Kahve
17
Müsli (1 bardak kefir,1 küçük muz, 6 badem ,10 yer fistigi, 2 yk keten tohumu, 3 kuru üzüm, tarcin )
Burada bitmisti gec saatlerde cubuk kraker badem atistirdim çokça
Spor .9600 adim
100 ipsiz ziplama
Eki Görüntüle 3533095
Sen beni tamamen yanlış anlamışsın. Mesai arkadaşlarım yapıp getiriyor ve evet evde yapılsa da gayetde sayılıyor ama ben tamamen hayattan kopmadan devam ediyorum. Devamlı diyet ürün kullanamayızki hiç kullanamam. Daha ölçülü ve saatine dikkat ederek başarıcam inanıyorumSevgili kaptanim bakiyorum portakalli kekin ve tatlinin ev yapimi oldugunu özellikle vurgulamissin benden hamaratligina 100 puan.
Gelelim diyete ben de lahmacunu evde yapiyorum yediklerim saylanmaz o zaman
Müthiş ötesi kaptanımİlk önce kendi menümü yazayım da sonra menü eksiği olanların günlerini yazayım
7 ocak menü
09.15 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.00 2 yumurta ve biberle omlet, 1 dilim peynir, roka maydanoz dereotu
13.00 6 kaşık zeytinyağlı kereviz
15.30 2 wasa üzerine 1 dilim peynir
18.30 yoğurtlu ayva salatası
3 litre su 6.000 adım 2 turda toplam 300 ip atlama
Ellssa Boncuk2307 P Purple58 Eki Görüntüle 3533135
Bende öyleyimm midem çatlayana kadar yiyorumm geneldee tok olsamda yiyorum bu beni aşırı derece mutsuz ediyorKızlar bugünkü menüyü yazmaya yüzüm yok . Yazmıyorum o yüzden. Sabah öğle akşam berbat berbat ötesi resmen annemle babam diyetimi sabote etti. Ne güzel diyetim iyi gidiyordu. Gideceğiz diye mantı börek tatlı ne varsa yapmış. Benim acligim kesinlikle duygusal açlık, gözüm aç, insan gibi yemeği öğrenmem lazim 1 parça yiyip bırakamıyorum illa çatlayana kadar mideyi dolduruyorum . Acayip vicdan azabı çekiyorum.. Duygusal açlığı yenmedigim sürece ben kilo veremem ,versemde geri alırım. O yüzden eve döndüğümde diyetisyen araştırmam lazım.
Olsun canım bence üzme kendini hiç de vicdan azabı cekme annenlerin oraya bi daha ne zaman gitcen sonuçta eve gidince dikkat etmeye devam edeceksinKızlar bugünkü menüyü yazmaya yüzüm yok . Yazmıyorum o yüzden. Sabah öğle akşam berbat berbat ötesi resmen annemle babam diyetimi sabote etti. Ne güzel diyetim iyi gidiyordu. Gideceğiz diye mantı börek tatlı ne varsa yapmış. Benim acligim kesinlikle duygusal açlık, gözüm aç, insan gibi yemeği öğrenmem lazim 1 parça yiyip bırakamıyorum illa çatlayana kadar mideyi dolduruyorum . Acayip vicdan azabı çekiyorum.. Duygusal açlığı yenmedigim sürece ben kilo veremem ,versemde geri alırım. O yüzden eve döndüğümde diyetisyen araştırmam lazım.
Yaa çok geçmiş olsun canımdün gece itibariyle hastalığa adım attım. 2 haftadır zorluyordu ama önünü kestim. en sonunda dün gece patladı. evdeyim adaçayı içiyorum