Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım
teşekkürler kaptanımm

rica ederim kaptanımm, ben ilgin için çok teşekkür ediyorum

canımm çok geçmiş olsun çok çok üzüldüm

Hoşgeldin canım, hatırlar gibiyim
Hoş buldum canım ben hepinizi hatırlıyorum tek tek etiketleyemedim ama sizleri gördüğüme çok sevindim bir tek Elhan kaptanı göremedim
Çok çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş demekki
noldu bu topige ya nerde o eski coşku birde ben alındım mi takıma hazirliktamiyim neredeyim ben kimi etiketlim dünün bugünün menülerini paylasicam
Mavi takımdasın dedik ya. Kaptanın bluegreeneyes
Menülerini yazabilirsin

Kızlar bugünkü menüm

Sabah sirkeli su
Kahvaltı 09.00 2 haşlama yumurta ,1 dilim k.ekmeği 2 dilim beyaz peynir , 6 zeytin , 1/2 salatalık 1 kaşık fıstık ezmesi( şekersiz %100)

Ara 12.30 1 çay bardağı kefir , 1 galeta 5 fındık

Ara 15.00 yesil çay / 1 fellas protein bar

Saat 19.00 1 tabak zeytinyağlı pırasa 1 kase yoğurt yerim

Saat 21.00 1 çay bardağı süt 1 galeta yerim
Su 2litre

Canım çok ćok geçmiş olsun.

Selam kızlar nasıl geçiyor gününüz ??

Biraz önce fıstık ezmesi yedim (şekersiz züberin tabii ki ) inanılmaz tok tuttu, tavsiye edilir

Canım bende kullanıyorum acayip mutluluk hissi veriyor resmen. Benim çocuklarda çok seviyor meyvelerin üzerine de çok yakışıyor .

Yumurta beyazı sevmiyorum ablam o yüzden
Kızlar boncuğum nerde sesi yok Boncuk2307
Burdayım şekerparem, iki gündür benim kocam beni zorlayacak şeyler istiyor da, dün gözleme bugün sarma bittim
Çook üzüldüm, Rabbim her şeyin hayırlısını kolaylıkla sağlıkla versin inşallah demek ki en iyisi böyleymiş. Moralini bozma emi sen ne zaman iyi hissedersen Biz burdayız
Aaa bir öğretmen ablamız daha geldi hoşgelmiş menülerini bekliyoruz
noldu bu topige ya nerde o eski coşku birde ben alındım mi takıma hazirliktamiyim neredeyim ben kimi etiketlim dünün bugünün menülerini paylasicam
Sen mavi takıma alındın kaptanın bluegreeneyes . Beni Ellssa kaptanı ve Bluegreeneyes ı etiketlemen gerekiyor.
İlk önce üslubunu düzelt sonra bana cevap ver ok. Karşında çocuğun yok azarlar gibi geç şuraya der gibi!
Lütfen biraz sakin olalım. Kimse kimseyi azarlamıyor, ama biraz topiği ve mesajları takip edersek daha güzel olur.

Lütfen boncuk ben kimseyle böyle konuşmuyorum burada ne olursa olsun,neyin ne olduğunu anlıyoruz elbet. Tabi olur demiş bende tamamdir yazmışım en son sonra Kaptanı etiketler bundan sonra bu kişiyse etiketlersin demesini bekledim tabloyuda göremedim o an yada hepsini geçtim insanız yani gözden kaçırmışta olabiliriz. Bu şekilde cevap vermeye gerek yok.

Yaa inanmiyorumm canım çok ama cok uzuldum inan kalbimden uzuldum cok gecmis olsun Allah başka göstermesin inşallah. Hayırlısı olsun
Kaptanlarim hastamiz var, onun için bir koşturmaca halindeyiz ama akşam mutlaka geleceğim
Cok geçmiş olsun canim benim
Afiyet olsun kuzum benim bide 1. Sinif bebesi oğlum var malesef ilk zamanlar coook zordu ama şimdi okumaya geçti rahatladık şükür bebeklerle de daha bi zor tabi
Selam kızlar nasıl geçiyor gününüz ??

Biraz önce fıstık ezmesi yedim (şekersiz züberin tabii ki ) inanılmaz tok tuttu, tavsiye edilir
Evettt bende direkt fıstık olarak yiyorum baya tok tutuyor

Girmişken menü de yazım bari

Sabah
1.5 haşlama yumurta
Peynir
5 zeytin
Domates yeşillik

Ara
1 avuç fıstık
1 elma

Akşam
Tavada mısır unlu istavrit çok az yağlı
Sanırım biraz fazla yedim balığı yaa bide geç yedim her zaman 4 30 5 gibi kapatıyorum şimdi 6 oldu yarın artı gelmesem iyi
Bolca salata

Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 Boncugum yarin kime tarti fotosu atacam ben bluegreeneyes

Eklentiler

• 20250106_190525.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 4
Afiyet olsun kaptanım stres yapma canm rahat ol menülerin oldukça iyiydi

herşey nasip canım. sen de kendine iyi bak

sağlığın nasıl canım?

Menüm

8:30
Siyah ve yeşil zeytin
Yeşil soğan
Peynir
3 ceviz

12:00
1 portakal
1 elma
1 armut

13:00
1 porsiyon fırınlanmış patates
1 kase yoğurt

16:00
1 kuru incir
Bilaçtane kuru üzüm

16:30
1 elma
1 armut

19:00
2.5 kefal
1 gümüş

Su
3 litre
Yatana kadar içerim daha

Spor malesef yapamicam Boncuk2307
Belimi incittim sanırım çok kötüyüm. Şu an kımıldamadan oturuyorum.

P Purple58

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…