Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sivasın neresinde oturuyorsun, tatilde görüşebiliriz

Sen başarırsın inanıyorum sana
Bir gün başarı hikayeni anlatacaksın buraya

8:30 da yaptım kaptanım sana afiyet olsun. Şimdi tarçınlı kahvemi yudumluyorum

İnşallah canimmm olursa grubun ve sizlerin sayesinde .

Evet kaptanım sabah yoktu

Akşam 4 içli köfte

Ara iki dilim baklava
Sonra mısır biraz utandım
Boncuk2307
Ellssa
Cumartesi bildirimim

Kuzum sende 3 tanemi var . İkizleri biliyordum sadece. Diğer oğluş kaç yaşında. Ay maşallah sana

Ay kayseri diyincede mis gibi pastırma sucuk kokusu geldi burnuma. Küçükken kayserili bir komşumuz vardı ondan sucuk alırdık. Mis gibi kokardı artık hiçbir sucuk öyle kokmuyor. Aklım fikrimde boğazda daha sabah kararlar aldım

kızlar bebeğimi kaybettim. kalbi durmuş geçen hafta. kürtajdan çıktım şimdi. birkaç gün toparlanayım, bomba gibi geliyorum geri. bekleyin beni.
haberi ilk sizinle paylaşmıştım, o yüzden size haber vermek boynumun borcu gibi hissediyorum. kendinize iyi bakın.

Pazar günü yoğun gectı kardeşlerım kahvaltıya geldi gıtmelerı akşamı buldu anca elime teli alabıldım kusura bakmayın

Çok geçmiş olsun benımde 3 hamılelıgım bu şekilde sonuçlanmıştı Allah sabır versin daha büyük ımtıhanlar vermesin

Geçmiş olsun canm vardır bir hayır Allah'ım yardımcın olsun

Üzgünüm tartıldım
Yaa ama bunu yapma lütfen kendine
Evet kaptanım sabah yoktu

Akşam 4 içli köfte

Ara iki dilim baklava
Sonra mısır biraz utandım
Boncuk2307
Ellssa
Cumartesi bildirimim
Yazmak o yüzden iyi oluyor ertesi güne toparlıyor insan
Pazar günü yoğun gectı kardeşlerım kahvaltıya geldi gıtmelerı akşamı buldu anca elime teli alabıldım kusura bakmayın
Tamamdr müsait olunca yazarsan sevinirim menüleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…