• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benim takimdasin kuzum afiyet olsun. Tost hangi ekmek ile yapıldı acaba

Afiyet olsun Boncugum neden yumurta nin sadece sarısı

Ben kayseri liyim sivasta yaşıyorum evlendim 10 senedir burdayım. 35 yaşındayım 1 oğlum vardı üstüne bide ikiz ogullarim oldu şimdi 10 aylıklar 😂 . Öncesinde yine kiloluydum 45 kilo verdim fakat hamilelikte geri aldım sonrasında da tabi . İşte tekrar vermeye çalışıyorum.

Keşke biri beni de yatirsa söyle sabaha kadar 😂 5 te uyanmaya razıyım

Afiyet olsun kaptanim spor da şahane bende başka bise yapabilsem keşke gün içinde o kaşar yoruluyorum ki ne zamanım ne halim kalıyor bise yapmaya
Sivasın neresinde oturuyorsun, tatilde görüşebiliriz 🥰

Sen başarırsın inanıyorum sana
Bir gün başarı hikayeni anlatacaksın buraya :KK200:

8:30 da yaptım kaptanım sana afiyet olsun. Şimdi tarçınlı kahvemi yudumluyorum

İnşallah canimmm olursa grubun ve sizlerin sayesinde . 💞

Eveet mavi takımın çiçekleri pazartesi tık 💃💃modumuzu yakalayalım yaza ne kaldı şunun şurasında sayılı gün çabuk geçiyor verelim gazı düşelim yollara 👗🩴🏖🏖
@Ilyusa
Boncuk2307 Boncuk2307
@Cicekbocekkaktus
@Jasminium84
kızlar teşekkür ederim menüleriniz tamm eksik yok detayları yorumlarken yazmıştım zaten 🥰🥰
Lavinia_98 Lavinia_98 canm senin cumartesi menünü göremedim müsait olduğunda yaz da menü eksiğin olmasın 😘
Tesnim1903 Tesnim1903 canm en son cumartesi bildirim yapmışsın iyi misin bi ses ver müsait olunca menü ve varsa spor bildir yeni kurala göre haftada 2 menü eksiği olan hazırlığa alınıyor liste dışı kalma 😘🥰

Veeee mavi takım olarak cumartesi tekrar 🏆🏆🏆 kaldırmaya hazır olalım 💙💙🩵🩵🩵
Evet kaptanım sabah yoktu

Akşam 4 içli köfte

Ara iki dilim baklava
Sonra mısır biraz 😅utandım
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
Cumartesi bildirimim

Ben kayseri liyim sivasta yaşıyorum evlendim 10 senedir burdayım. 35 yaşındayım 1 oğlum vardı üstüne bide ikiz ogullarim oldu şimdi 10 aylıklar 😂 . Öncesinde yine kiloluydum 45 kilo verdim fakat hamilelikte geri aldım sonrasında da tabi . İşte tekrar vermeye çalışıyorum.

Afiyet olsun kaptanim spor da şahane bende başka bise yapabilsem keşke gün içinde o kaşar yoruluyorum ki ne zamanım ne halim kalıyor bise yapmaya

Kuzum sende 3 tanemi var . İkizleri biliyordum sadece. Diğer oğluş kaç yaşında. Ay maşallah sana

Ay kayseri diyincede mis gibi pastırma sucuk kokusu geldi burnuma. Küçükken kayserili bir komşumuz vardı ondan sucuk alırdık. Mis gibi kokardı artık hiçbir sucuk öyle kokmuyor. Aklım fikrimde boğazda daha sabah kararlar aldım 😄

kızlar bebeğimi kaybettim. kalbi durmuş geçen hafta. kürtajdan çıktım şimdi. birkaç gün toparlanayım, bomba gibi geliyorum geri. bekleyin beni.
haberi ilk sizinle paylaşmıştım, o yüzden size haber vermek boynumun borcu gibi hissediyorum. kendinize iyi bakın.

Eveet mavi takımın çiçekleri pazartesi tık 💃💃modumuzu yakalayalım yaza ne kaldı şunun şurasında sayılı gün çabuk geçiyor verelim gazı düşelim yollara 👗🩴🏖🏖
@Ilyusa
Boncuk2307 Boncuk2307
@Cicekbocekkaktus
@Jasminium84
kızlar teşekkür ederim menüleriniz tamm eksik yok detayları yorumlarken yazmıştım zaten 🥰🥰
Lavinia_98 Lavinia_98 canm senin cumartesi menünü göremedim müsait olduğunda yaz da menü eksiğin olmasın 😘
Tesnim1903 Tesnim1903 canm en son cumartesi bildirim yapmışsın iyi misin bi ses ver müsait olunca menü ve varsa spor bildir yeni kurala göre haftada 2 menü eksiği olan hazırlığa alınıyor liste dışı kalma 😘🥰

Veeee mavi takım olarak cumartesi tekrar 🏆🏆🏆 kaldırmaya hazır olalım 💙💙🩵🩵🩵
Pazar günü yoğun gectı kardeşlerım kahvaltıya geldi gıtmelerı akşamı buldu anca elime teli alabıldım kusura bakmayın

kızlar bebeğimi kaybettim. kalbi durmuş geçen hafta. kürtajdan çıktım şimdi. birkaç gün toparlanayım, bomba gibi geliyorum geri. bekleyin beni.
haberi ilk sizinle paylaşmıştım, o yüzden size haber vermek boynumun borcu gibi hissediyorum. kendinize iyi bakın.
Çok geçmiş olsun benımde 3 hamılelıgım bu şekilde sonuçlanmıştı Allah sabır versin daha büyük ımtıhanlar vermesin

Geçmiş olsun canm 🌼 vardır bir hayır Allah'ım yardımcın olsun

Üzgünüm tartıldım 😁
Yaa ama bunu yapma lütfen kendine 😔
Evet kaptanım sabah yoktu

Akşam 4 içli köfte

Ara iki dilim baklava
Sonra mısır biraz 😅utandım
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
Cumartesi bildirimim
Yazmak o yüzden iyi oluyor ertesi güne toparlıyor insan 😘
Pazar günü yoğun gectı kardeşlerım kahvaltıya geldi gıtmelerı akşamı buldu anca elime teli alabıldım kusura bakmayın
Tamamdr müsait olunca yazarsan sevinirim menüleri 🥰

Back