- 14 Şubat 2021
- 1.467
- 9.186
- 108
- 44
Ben de seni dedigin gibi anladım. Yani "Dedik yaBen onuBoncuk2307 la karar verdik diye yazdım. Yani hani boncukla söyledik ya gibi.
Daha ne soruyosun demek istemedim öyle hiç söylermiyim
Çok geçmiş olsun kaptanımMenüm
8:30
Siyah ve yeşil zeytin
Yeşil soğan
Peynir
3 ceviz
12:00
1 portakal
1 elma
1 armut
13:00
1 porsiyon fırınlanmış patates
1 kase yoğurt
16:00
1 kuru incir
Bilaçtane kuru üzüm
16:30
1 elma
1 armut
19:00
2.5 kefal
1 gümüş
Su
3 litre
Yatana kadar içerim daha
Spor malesef yapamicamBoncuk2307
Belimi incittim sanırım çok kötüyüm. Şu an kımıldamadan oturuyorum.
P Purple58
Yanlış anlaşılma olmuş kaptanımÇok üzüldüm. Ben yazmasam iyi olucak sanırım.
Aslında eskiye nazaran daha uzun cümle kullanabiliyorım. Çoğu zaman kısada kalıyor. O yüzden kısa yorum yapmak zorunda kalıyorum.
Neyse bugün yazmim başka. Daha fazla kırıp dökmeden
Ben de öyle düşündüm, kibar nazik olmaya çalışıyoruz hepimiz sen hele hep naziksin.Ben onuBoncuk2307 la karar verdik diye yazdım. Yani hani boncukla söyledik ya gibi.
Daha ne soruyosun demek istemedim öyle hiç söylermiyim
Çok geçmiş olsun canımkızlar bebeğimi kaybettim. kalbi durmuş geçen hafta. kürtajdan çıktım şimdi. birkaç gün toparlanayım, bomba gibi geliyorum geri. bekleyin beni.
haberi ilk sizinle paylaşmıştım, o yüzden size haber vermek boynumun borcu gibi hissediyorum. kendinize iyi bakın.
Afiyet olsun Allah kabul etsin canımDün de menümü yazmadım herhalde
Kahvaltı
2 çatal sucuklu yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
1cay kaşığı tereyağı ile bal
Ara öğün
2 fincan türk kahvesi incir
Akşam
1 kepçe bezelye yemeği
Adım sayım 5800 civarı idi
Bugün ki menümü de yazayım
Oruçlu idim
Sahur
2 adet yumurta
1 dilim ekmek
1 parça kaşar peynir
Akşam eğitimde idim orada açmak zorunda kaldım orucu
1 bardak çay ince bir dilim havuçlu kek
Eve gelince de bir adet mandalina yedim
Adım sayım 6300
Suyu fazla tuketmedim.
Bugün hem nöbetçi idim. Hem oruçlu idim. Destek egitimjm vardı. Dersten sonra STEM eğitimine kabul edildik. Saat 6 bucuga kadar da oradaydim eve gelmeden alışveriş falan yapıldı derken yeni kendime geliyorum kızlar.
P Purple58Boncuk2307
teşekkür ederim benim yerime güzel açıklama yapmışsın tam da bu şekilde anladımcanım orada ''ya'' eki yanlış anlamaya neden oldu. ''dedik ya'' yazmışsın. yani cümlede sanki dedik ya daha ne soruyorsun gibi bir anlam çıkıyor. sadece ''mavi takımdasın, şu kaptanı etiketleyebilirsin'' deseydin yanlış anlamaya neden olmazdı.
neyse kırgınlık olmasın
Özürlük bir durum yok olabilir gözden kaçırmış olabilirsin etikenseydin aslında en baştan bunlarda yaşanmazdı. öyle olunca çocuğu uyutunca dünün ve bugünün menusunu paylaşıp etiketlerim seni-Murphy- benim de gözümden kaçmış cumartesi akşam yoğundum geçmişe bakmaya çalıştım ama sanırım atlamışım orayı bizim takımdaymışsın menüleri yazıp beni etiketlersen herhangi bir eksiklik olmadan devam ederiz lütfen yanlış anlaşılıp dargınlık olmasın
Ben de ikinizden özür dilerim o detayı kaçırdığım içinEllssa -Murphy-
Masterfit 145.Etap |
KIRMIZI TAKIM | 04.01.2025 | 07.01.2025 | FARK |
P Purple58 Kırmızı Takım Kaptanı | 104.80 | ||
ORAN | |||
| 85.50 | ||
| 65.30 | ||
| 73.70 | ||
| 71.90 | ||
| 69.40 | ||
| 68.70 | ||
| 84.70 | ||
MAVİ TAKIM | |||
| 66.80 | ||
ORAN | |||
I Ilyusa | 78.00 | ||
| |||
| 76.80 | ||
| 63.05 | ||
| 64.80 | ||
| 75.90 | ||
| 76.90 | ||
HAZIRLIK | |||
| 76.60 | ||
| - | ||
| 51.80 | ||
G Goklerce | 71.20 |
Oburluk benimkikesinlikle öyle. işte bu sürekli oluyorsa yeme bozukluğunun göstergesi
Ne güzel, en güzel yaşlardasın bence, Allah bağışlasın canım oğlunu daÖnce ben başlayayım topiğin en küçüğü olarak
Balıkesirliyim, İzmirde yaşıyorum 25 yaşındayım. 3 yaşında bir oğlum var. Labvet okudum, grafikerlik okudum ama hiçbirini yapamıyorum şu an.76,35 le başladım 13 temmuzda, şimdi 62.30 kilodayım.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
Umarım hedeflerine ulaşır herkes. Fransada mi doğdun yoksa sonradan mı gittin peki? Ben de birazcık meraklı miyim neInsallah oda olucak canim
Evet yanimdan hic ayrilmiyorlarki
nereye gitsem pesimdeler
Aksam ara ogun fazla geldi gozume cnm
Afiyet olsun
Bugun dengelemissin ozmn canim
Afiyet olsun
Afiyet olsun cnm guzel.menu
Ara ogundeki 3 meyve cok olmus bence
1 tane meyve yaninda da 2 3 kasik yogurt felan yeseydin daha iyi olurdu sanki cnm
Afiyet olsun
Hem sabah hem aksam borek olmamis
Bide patates kizartmasi var oda cok olmus cnm
Afiuet olsun guzel menu canim
Afiyet olsun cnm guzel menu
Bende 32 yasindayim
3 tane cocugum var
Fransada yasiyorum
78 kilodayim hedefim 65 olmak cnm
Saat 18 de cok erken
Onlar alismis demekki
Sabah erken kalmak bereketli olurmus
Afiyet olsun guzel menu kaptanim
1 oğlan ve + 10 aylık ikizler miBenim takimdasin kuzum afiyet olsun. Tost hangi ekmek ile yapıldı acaba
Afiyet olsun Boncugum neden yumurta nin sadece sarısı
Ben kayseri liyim sivasta yaşıyorum evlendim 10 senedir burdayım. 35 yaşındayım 1 oğlum vardı üstüne bide ikiz ogullarim oldu şimdi 10 aylıklar. Öncesinde yine kiloluydum 45 kilo verdim fakat hamilelikte geri aldım sonrasında da tabi . İşte tekrar vermeye çalışıyorum.
Keşke biri beni de yatirsa söyle sabaha kadar5 te uyanmaya razıyım
Afiyet olsun kaptanim spor da şahane bende başka bise yapabilsem keşke gün içinde o kaşar yoruluyorum ki ne zamanım ne halim kalıyor bise yapmaya
İyi dinlenmelero zmn. Tanişma borcun olduBen de yarın yazayım zabaanan mesai varçocuklar uyurken uyuyayım
Tebrik ederimGünaydın kizlar moralim bozuk açıkçası ne düşüneceğimi bilmiyorum, gebelik testi yaptım pozitif çıktıbu ay ilk kez korunmayı bırakmıştık, ben kolay hamile kalmam normalde o yüzden beklemiyordum çok şaşkınım
Teşekkür ediyorumNe güzel, en güzel yaşlardasın bence, Allah bağışlasın canım oğlunu da
Ben Balıkesir'de 11 sene yaşadım. Kızlarım orda doğdu. Bayılırım çok severim Balıkesir'i. Hala özlüyorum. Annemler de İzmir'de yaşıyor, mendereste. Yazın zor oluyor ama İzmir, çok sıcak diye (ya da ben fazla kilolu oldugum için iyice etlileniyor da olabilirim sıcaktan)
Çok sevindim tanistiğimiza. Ortak sehirlerimiz varmış
Ayrıca tebrikler ne güzel kilo vermişsin, darısı başıma.
Bazen yazıldığı gibi okunmuyor yazılanı farklı bir sekilde algılayıp okuyabiliyoruz biz eskiden bu grupta neler neler yazardık birbirimize abartmayalım kızlarçok özür dilerim ben kötü bişey mi dedim anlamadım. Tekrar tektar okuyorum ama yanlış bişey olmasın diye.
Balıkesir'de Altıeylüldeydik. İlk zamanlar Çarşamba pazarına yakın oturduk. Sonra diş hastanesinin oralara taşındık. Güzel zamanlardi çok. Yazları annem Çanakkaleye gidiyor genelde İzmir'e uğramıyorum böylelikle. Ama eğer İzmir'e ugrarsam why not?Teşekkür ediyorumBalıkesirde nerede yaşadınız acaba. Bir de ben Karabağlarda oturuyorum. Yolunuz düşerse beklerim.
İzmir çok sıcak oluyor evet klima vantilatör olmasa durulacak gibi değil. Gündüz dışarı çıkılacak gibi de değil. Buharllaşma an meselesi gibi oluyor.
Katılıyorum buna. Yazı dili çok farklı algılayabiliyor. Bir keresinde okuldaki müdür yardımcısı bana küsmüştuü whatsapp yüzünden... Sonra ben de ona küstümBazen yazıldığı gibi okunmuyor yazılanı farklı bir sekilde algılayıp okuyabiliyoruz biz eskiden bu grupta neler neler yazardık birbirimize abartmayalım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?