Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben onu Boncuk2307 la karar verdik diye yazdım. Yani hani boncukla söyledik ya gibi.
Daha ne soruyosun demek istemedim öyle hiç söylermiyim
Ben de seni dedigin gibi anladım. Yani "Dedik ya"
Ama " dedik ya" anlasilmis

Dün de menümü yazmadım herhalde
Kahvaltı
2 çatal sucuklu yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
1cay kaşığı tereyağı ile bal
Ara öğün
2 fincan türk kahvesi incir
Akşam
1 kepçe bezelye yemeği
Adım sayım 5800 civarı idi

Bugün ki menümü de yazayım
Oruçlu idim
Sahur
2 adet yumurta
1 dilim ekmek
1 parça kaşar peynir
Akşam eğitimde idim orada açmak zorunda kaldım orucu
1 bardak çay ince bir dilim havuçlu kek
Eve gelince de bir adet mandalina yedim
Adım sayım 6300
Suyu fazla tuketmedim.
Bugün hem nöbetçi idim. Hem oruçlu idim. Destek egitimjm vardı. Dersten sonra STEM eğitimine kabul edildik. Saat 6 bucuga kadar da oradaydim eve gelmeden alışveriş falan yapıldı derken yeni kendime geliyorum kızlar.
P Purple58 Boncuk2307

Çok geçmiş olsun kaptanım
Yanlış anlaşılma olmuş kaptanım
Ben onu Boncuk2307 la karar verdik diye yazdım. Yani hani boncukla söyledik ya gibi.
Daha ne soruyosun demek istemedim öyle hiç söylermiyim
Ben de öyle düşündüm, kibar nazik olmaya çalışıyoruz hepimiz sen hele hep naziksin. Konuşulur anlaşılır halledilir neler halledilmedi ki

Çok geçmiş olsun canım Kısmet böyleymiş kendini toparlamaya odaklan

Afiyet olsun Allah kabul etsin canım

teşekkür ederim benim yerime güzel açıklama yapmışsın tam da bu şekilde anladım Ellssa
Özürlük bir durum yok olabilir gözden kaçırmış olabilirsin etikenseydin aslında en baştan bunlarda yaşanmazdı. öyle olunca çocuğu uyutunca dünün ve bugünün menusunu paylaşıp etiketlerim seni

Sevgili Masterfit ailesi

Yarın tartı bildirimlerinizi Ellssa kaptanımı , bendeniz Boncuk2307
ve takım kaptanlarını etiketleyerek saat 12.30 en geç 13.00' a kadar yapmanızı rica ediyorum, seviyorum sizleri. Bakalım hangi takım kaptanı transfer hakkını kazanacak.

Kaptanlar bildirimlerini bana göndersinler please

Öpüyorum sizii

Masterfit 145.Etap

KIRMIZI TAKIM04.01.202507.01.2025FARK
P Purple58 Kırmızı Takım Kaptanı104.80
ORAN
arke 85.50
bnnu 65.30
sibel_84 73.70
Ellssa 71.90
Jou 69.40
rockandroll 68.70
Tutku44 84.70
MAVİ TAKIM
bluegreeneyes Mavi Takım Kaptanı66.80
ORAN
I Ilyusa 78.00
Boncuk2307
Cicekbocekkaktus 76.80
Jasminium84 63.05
Lavinia_98 64.80
Tesnim1903 75.90
-Murphy- 76.90
HAZIRLIK
Mthn83 76.60
Lotus1234 -
malahit 51.80
G Goklerce 71.20

Ne güzel, en güzel yaşlardasın bence, Allah bağışlasın canım oğlunu da
Ben Balıkesir'de 11 sene yaşadım. Kızlarım orda doğdu. Bayılırım çok severim Balıkesir'i. Hala özlüyorum. Annemler de İzmir'de yaşıyor, mendereste. Yazın zor oluyor ama İzmir, çok sıcak diye (ya da ben fazla kilolu oldugum için iyice etlileniyor da olabilirim sıcaktan )
Çok sevindim tanistiğimiza. Ortak sehirlerimiz varmış
Ayrıca tebrikler ne güzel kilo vermişsin, darısı başıma.

Umarım hedeflerine ulaşır herkes. Fransada mi doğdun yoksa sonradan mı gittin peki? Ben de birazcık meraklı miyim ne sonradan olunca alışması zor oluyor da o yüzden sordum. Tecrübeyle sabit

1 oğlan ve + 10 aylık ikizler mi hem sana kolaygelsin hem de maşallah diyeyim bebişlere canım. Hamilelik kilosu zaten onların peşinden koştururken hemen gider inş.

Tebrik ederim Birazcık şoke olmak bence normal bu durumda ama insanın kalbini ısıtan güzel bir şey bebek haberi

Teşekkür ediyorum Balıkesirde nerede yaşadınız acaba. Bir de ben Karabağlarda oturuyorum. Yolunuz düşerse beklerim.
İzmir çok sıcak oluyor evet klima vantilatör olmasa durulacak gibi değil. Gündüz dışarı çıkılacak gibi de değil. Buharllaşma an meselesi gibi oluyor.

çok özür dilerim ben kötü bişey mi dedim anlamadım. Tekrar tektar okuyorum ama yanlış bişey olmasın diye.
Bazen yazıldığı gibi okunmuyor yazılanı farklı bir sekilde algılayıp okuyabiliyoruz biz eskiden bu grupta neler neler yazardık birbirimize abartmayalım kızlar

Balıkesir'de Altıeylüldeydik. İlk zamanlar Çarşamba pazarına yakın oturduk. Sonra diş hastanesinin oralara taşındık. Güzel zamanlardi çok. Yazları annem Çanakkaleye gidiyor genelde İzmir'e uğramıyorum böylelikle. Ama eğer İzmir'e ugrarsam why not? Diyet şeyler yeme buluşması olabilir. Çimen suyu içermişiz bir ara ne modaydı buğdayı cimlendirmek. Tadını hatırladım gece gece durduk yere

Bazen yazıldığı gibi okunmuyor yazılanı farklı bir sekilde algılayıp okuyabiliyoruz biz eskiden bu grupta neler neler yazardık birbirimize abartmayalım kızlar
Katılıyorum buna. Yazı dili çok farklı algılayabiliyor. Bir keresinde okuldaki müdür yardımcısı bana küsmüştuü whatsapp yüzünden... Sonra ben de ona küstüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…