• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Lütfen boncuk ben kimseyle böyle konuşmuyorum burada ne olursa olsun,neyin ne olduğunu anlıyoruz elbet. Tabi olur demiş bende tamamdir yazmışım en son sonra Kaptanı etiketler bundan sonra bu kişiyse etiketlersin demesini bekledim tabloyuda göremedim o an yada hepsini geçtim insanız yani gözden kaçırmışta olabiliriz. Bu şekilde cevap vermeye gerek yok.
Ben kötü bişey demedimki beni yanlış anladın sanırım hala şaşkınım

Çok üzüldüm. Ben yazmasam iyi olucak sanırım.
Aslında eskiye nazaran daha uzun cümle kullanabiliyorım. Çoğu zaman kısada kalıyor. O yüzden kısa yorum yapmak zorunda kalıyorum.
Neyse bugün yazmim başka. Daha fazla kırıp dökmeden:KK42:

bluegreeneyes bluegreeneyes Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Pazartesi

Sabah
9
2 yumurta ve yesillik ile salata yaptim az da yag ekledim
Yarim dilim peynir
2 zeytin

12
8 yk barbunyali brokoli
1 yk yogurt
5 kabuklu fistik
21 antep fistigi

16.30
Mercimek corba
8 yk barbunyali brokoli
4 minik tavuk kanat
Ayran , salata

Spor

300 ipsiz ziplama

Aslında eskiye nazaran daha uzun cümle kullanabiliyorım. Çoğu zaman kısada kalıyor. O yüzden kısa yorum yapmak zorunda kalıyorum.
canım orada ''ya'' eki yanlış anlamaya neden oldu. ''dedik ya'' yazmışsın. yani cümlede sanki dedik ya daha ne soruyorsun gibi bir anlam çıkıyor. sadece ''mavi takımdasın, şu kaptanı etiketleyebilirsin'' deseydin yanlış anlamaya neden olmazdı.
neyse kırgınlık olmasın

Hayırlı olsun canım 🥰🥰
Çok teşekkür ederim canım ❤️
kızlar bebeğimi kaybettim. kalbi durmuş geçen hafta. kürtajdan çıktım şimdi. birkaç gün toparlanayım, bomba gibi geliyorum geri. bekleyin beni.
haberi ilk sizinle paylaşmıştım, o yüzden size haber vermek boynumun borcu gibi hissediyorum. kendinize iyi bakın.
Çok geçmiş olsun canım, çok üzüldüm...çok iyi ol sağlığına odaklan ve toparlan sonrası gelir zaten ❤️

Menüm

8:30
Siyah ve yeşil zeytin
Yeşil soğan
Peynir
3 ceviz

12:00
1 portakal
1 elma
1 armut

13:00
1 porsiyon fırınlanmış patates
1 kase yoğurt

16:00
1 kuru incir
Bilaçtane kuru üzüm

16:30
1 elma
1 armut

19:00
2.5 kefal
1 gümüş

Su
3 litre
Yatana kadar içerim daha

Spor malesef yapamicam Boncuk2307 Boncuk2307
Belimi incittim sanırım çok kötüyüm. Şu an kımıldamadan oturuyorum.

P Purple58
Geçmiş olsun kaptanım💙 dikkat et kendine menüye gelince biraz fazla meyve gözüme çarptı 😘
bluegreeneyes bluegreeneyes Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Pazartesi

Sabah
9
2 yumurta ve yesillik ile salata yaptim az da yag ekledim
Yarim dilim peynir
2 zeytin

12
8 yk barbunyali brokoli
1 yk yogurt
5 kabuklu fistik
21 antep fistigi

16.30
Mercimek corba
8 yk barbunyali brokoli
4 minik tavuk kanat
Ayran , salata

Spor

300 ipsiz ziplama
👏👏👏işte bu ya görmek istediğimiz sahneler aklıma seni hamurişi diye kodlayacaktım yakında 😊 sadece fıstık daha az olabilirdi Ama zaten günü erken kapatmişsin

Bundan sonra düzenli menü paylaşmaya çalışacağım ve duzgun beslenmeye dikkat edeceğim ❤️
06.01.25
08.30
1 haşlanmış yumurta,az peynir, 9 zeytin, 2 ceviz ,küçük muz

12.30
2 tabak madımak yemeği, avokado salatası,yarım dilim ekmek

16.00
Yarım ayva, çiğ fındık
19.00
Peynirli tost ve çay ( midem bulandı yemek vardı ama bunu yiyebildim )

Şu:1.5 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Kaptanım ben de kaçırmışım mavi takıma eklendiğini benim de hatam olmuş orda sanırım yoksa hep kızları etkileyerek yazıyorum genelde... Sen üzme yanlış anlaşılma olmuş düzeltiriz inşallah

sağlığın nasıl canım?

Canim hala geceleri eklemlerin ağrıyor vitaminlerin kullaniyorum. Daha teçhizatlı bur hastaneye randevu almaya çalışıyoruz. Biraz kan değerlerim yükselince detaylı testlerin yapılması lazımmış. Ama daha iyiyim çok şükür 💞

-Murphy- -Murphy- benim de gözümden kaçmış cumartesi akşam yoğundum geçmişe bakmaya çalıştım ama sanırım atlamışım orayı bizim takımdaymışsın menüleri yazıp beni etiketlersen herhangi bir eksiklik olmadan devam ederiz lütfen yanlış anlaşılıp dargınlık olmasın
Ben de ikinizden özür dilerim o detayı kaçırdığım için Ellssa Ellssa -Murphy- -Murphy-

canım orada ''ya'' eki yanlış anlamaya neden oldu. ''dedik ya'' yazmışsın. yani cümlede sanki dedik ya daha ne soruyorsun gibi bir anlam çıkıyor. sadece ''mavi takımdasın, şu kaptanı etiketleyebilirsin'' deseydin yanlış anlamaya neden olmazdı.
neyse kırgınlık olmasın
Ben onu Boncuk2307 Boncuk2307 la karar verdik diye yazdım. Yani hani boncukla söyledik ya gibi.
Daha ne soruyosun demek istemedim öyle hiç söylermiyim

Canım bende kullanıyorum acayip mutluluk hissi veriyor resmen. Benim çocuklarda çok seviyor meyvelerin üzerine de çok yakışıyor .
Protein kaynağı olması da ekstra artısı 😍
Yaa inanmiyorumm canım çok ama cok uzuldum inan kalbimden uzuldum cok gecmis olsun Allah başka göstermesin inşallah. Hayırlısı olsun

Cok geçmiş olsun canim benim

Afiyet olsun kuzum benim bide 1. Sinif bebesi oğlum var malesef 😂😂 ilk zamanlar coook zordu ama şimdi okumaya geçti rahatladık şükür bebeklerle de daha bi zor tabi

Evettt bende direkt fıstık olarak yiyorum baya tok tutuyor
Sade fıstık mı kavurma değil demi

94bassuk 94bassuk canım çok üzüldüm başınız sağolsun 😔

Bugünkü menümü yazayım
Sabah 7.30
1 h yumurta

Öğle:12.30
1 kase tavuk çorbası
1 p etsiz bomboş bir kuru fasulye 😒
1 kase yeşillik

Ara 14.30
Doymadım tabi 1 adet züber kırmızı meyveli

Ara 16.30 civarı
3 ince wasa üzerine şekersiz fıstık ezmesi

Akşam 20.15 civarı
1 kase domates çorbası
1 kase yoğurt

P Purple58 💓

Geçmiş olsun kaptanım💙 dikkat et kendine menüye gelince biraz fazla meyve gözüme çarptı 😘

👏👏👏işte bu ya görmek istediğimiz sahneler aklıma seni hamurişi diye kodlayacaktım yakında 😊 sadece fıstık daha az olabilirdi Ama zaten günü erken kapatmişsin
Haksiz sayilmazsin bunu kendime sık sık hatirlatayim😅. Dun gec saaytlerde pizza yaptim. Bugun ikindiye bir hamur birakmistim onu yaparken bir can cekmesi geldi kendimi zor kurtardim.
Dun aksam cep telefonu yuzunden oglanla kapistim. Oncesinde pizza yaparmisin demişti ben de makinede hamur hazırlamıştım. Güya bana yardim edecekti. Sonra kavga edince ortalik karıştı. O arada ben hamuru actim pisirdim malzemesini hazırladım. Toplam 4 orta boy pizza yaptim ( 1ini bugun pisirdik). Şunu keşfettim. Öfke insana enerji veriyor😁😅
Hamur isi pisirmeyi de seviyorum. Yemesi ayri guzrl de yapmasi da guzel sanki . Manti ve sarma yapmayi sevmiyorum:KK12:

Menüm

8:30
Siyah ve yeşil zeytin
Yeşil soğan
Peynir
3 ceviz

12:00
1 portakal
1 elma
1 armut

13:00
1 porsiyon fırınlanmış patates
1 kase yoğurt

16:00
1 kuru incir
Bilaçtane kuru üzüm

16:30
1 elma
1 armut

19:00
2.5 kefal
1 gümüş

Su
3 litre
Yatana kadar içerim daha

Spor malesef yapamicam Boncuk2307 Boncuk2307
Belimi incittim sanırım çok kötüyüm. Şu an kımıldamadan oturuyorum.

P Purple58
Afiyet olsun kaptanim biraz meyve yoğun bir gün olmuş su miktarın iyi
Protein kaynağı olması da ekstra artısı 😍

Sade fıstık mı kavurma değil demi

94bassuk 94bassuk canım çok üzüldüm başınız sağolsun 😔
Yok sade fıstık canım
Bugünkü menümü yazayım
Sabah 7.30
1 h yumurta

Öğle:12.30
1 kase tavuk çorbası
1 p etsiz bomboş bir kuru fasulye 😒