- 8 Ağustos 2008
- 35.113
- 41.346
- 1.123
İlk önce üslubunu düzelt sonra bana cevap ver ok. Karşında çocuğun yok azarlar gibi geç şuraya der gibi!
çok özür dilerim ben kötü bişey mi dedim anlamadım. Tekrar tektar okuyorum ama yanlış bişey olmasın diye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk önce üslubunu düzelt sonra bana cevap ver ok. Karşında çocuğun yok azarlar gibi geç şuraya der gibi!
Ben kötü bişey demedimki beni yanlış anladın sanırım hala şaşkınımLütfen boncuk ben kimseyle böyle konuşmuyorum burada ne olursa olsun,neyin ne olduğunu anlıyoruz elbet. Tabi olur demiş bende tamamdir yazmışım en son sonra Kaptanı etiketler bundan sonra bu kişiyse etiketlersin demesini bekledim tabloyuda göremedim o an yada hepsini geçtim insanız yani gözden kaçırmışta olabiliriz. Bu şekilde cevap vermeye gerek yok.
canım orada ''ya'' eki yanlış anlamaya neden oldu. ''dedik ya'' yazmışsın. yani cümlede sanki dedik ya daha ne soruyorsun gibi bir anlam çıkıyor. sadece ''mavi takımdasın, şu kaptanı etiketleyebilirsin'' deseydin yanlış anlamaya neden olmazdı.Çok üzüldüm. Ben yazmasam iyi olucak sanırım.
Aslında eskiye nazaran daha uzun cümle kullanabiliyorım. Çoğu zaman kısada kalıyor. O yüzden kısa yorum yapmak zorunda kalıyorum.
Neyse bugün yazmim başka. Daha fazla kırıp dökmeden
Çok teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım
Çok geçmiş olsun canım, çok üzüldüm...çok iyi ol sağlığına odaklan ve toparlan sonrası gelir zatenkızlar bebeğimi kaybettim. kalbi durmuş geçen hafta. kürtajdan çıktım şimdi. birkaç gün toparlanayım, bomba gibi geliyorum geri. bekleyin beni.
haberi ilk sizinle paylaşmıştım, o yüzden size haber vermek boynumun borcu gibi hissediyorum. kendinize iyi bakın.
Geçmiş olsun kaptanım dikkat et kendine menüye gelince biraz fazla meyve gözüme çarptıMenüm
8:30
Siyah ve yeşil zeytin
Yeşil soğan
Peynir
3 ceviz
12:00
1 portakal
1 elma
1 armut
13:00
1 porsiyon fırınlanmış patates
1 kase yoğurt
16:00
1 kuru incir
Bilaçtane kuru üzüm
16:30
1 elma
1 armut
19:00
2.5 kefal
1 gümüş
Su
3 litre
Yatana kadar içerim daha
Spor malesef yapamicam Boncuk2307
Belimi incittim sanırım çok kötüyüm. Şu an kımıldamadan oturuyorum.
P Purple58
işte bu ya görmek istediğimiz sahneler aklıma seni hamurişi diye kodlayacaktım yakında sadece fıstık daha az olabilirdi Ama zaten günü erken kapatmişsinbluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Pazartesi
Sabah
9
2 yumurta ve yesillik ile salata yaptim az da yag ekledim
Yarim dilim peynir
2 zeytin
12
8 yk barbunyali brokoli
1 yk yogurt
5 kabuklu fistik
21 antep fistigi
16.30
Mercimek corba
8 yk barbunyali brokoli
4 minik tavuk kanat
Ayran , salata
Spor
300 ipsiz ziplama
Kaptanım ben de kaçırmışım mavi takıma eklendiğini benim de hatam olmuş orda sanırım yoksa hep kızları etkileyerek yazıyorum genelde... Sen üzme yanlış anlaşılma olmuş düzeltiriz inşallahÇok üzüldüm. Ben yazmasam iyi olucak sanırım.
Aslında eskiye nazaran daha uzun cümle kullanabiliyorım. Çoğu zaman kısada kalıyor. O yüzden kısa yorum yapmak zorunda kalıyorum.
Neyse bugün yazmim başka. Daha fazla kırıp dökmeden
sağlığın nasıl canım?
Ben onu Boncuk2307 la karar verdik diye yazdım. Yani hani boncukla söyledik ya gibi.canım orada ''ya'' eki yanlış anlamaya neden oldu. ''dedik ya'' yazmışsın. yani cümlede sanki dedik ya daha ne soruyorsun gibi bir anlam çıkıyor. sadece ''mavi takımdasın, şu kaptanı etiketleyebilirsin'' deseydin yanlış anlamaya neden olmazdı.
neyse kırgınlık olmasın
Protein kaynağı olması da ekstra artısıCanım bende kullanıyorum acayip mutluluk hissi veriyor resmen. Benim çocuklarda çok seviyor meyvelerin üzerine de çok yakışıyor .
Sade fıstık mı kavurma değil demiYaa inanmiyorumm canım çok ama cok uzuldum inan kalbimden uzuldum cok gecmis olsun Allah başka göstermesin inşallah. Hayırlısı olsun
Cok geçmiş olsun canim benim
Afiyet olsun kuzum benim bide 1. Sinif bebesi oğlum var malesef ilk zamanlar coook zordu ama şimdi okumaya geçti rahatladık şükür bebeklerle de daha bi zor tabi
Evettt bende direkt fıstık olarak yiyorum baya tok tutuyor
anladımBen onu Boncuk2307 la karar verdik diye yazdım. Yani hani boncukla söyledik ya gibi.
Daha ne soruyosun demek istemedim öyle hiç söylermiyim
Haksiz sayilmazsin bunu kendime sık sık hatirlatayim. Dun gec saaytlerde pizza yaptim. Bugun ikindiye bir hamur birakmistim onu yaparken bir can cekmesi geldi kendimi zor kurtardim.Geçmiş olsun kaptanım dikkat et kendine menüye gelince biraz fazla meyve gözüme çarptı
işte bu ya görmek istediğimiz sahneler aklıma seni hamurişi diye kodlayacaktım yakında sadece fıstık daha az olabilirdi Ama zaten günü erken kapatmişsin
Afiyet olsun kaptanim biraz meyve yoğun bir gün olmuş su miktarın iyiMenüm
8:30
Siyah ve yeşil zeytin
Yeşil soğan
Peynir
3 ceviz
12:00
1 portakal
1 elma
1 armut
13:00
1 porsiyon fırınlanmış patates
1 kase yoğurt
16:00
1 kuru incir
Bilaçtane kuru üzüm
16:30
1 elma
1 armut
19:00
2.5 kefal
1 gümüş
Su
3 litre
Yatana kadar içerim daha
Spor malesef yapamicam Boncuk2307
Belimi incittim sanırım çok kötüyüm. Şu an kımıldamadan oturuyorum.
P Purple58
Yok sade fıstık canımProtein kaynağı olması da ekstra artısı
Sade fıstık mı kavurma değil demi
94bassuk canım çok üzüldüm başınız sağolsun
Afiyet olsun canım.Bugünkü menümü yazayım
Sabah 7.30
1 h yumurta
Öğle:12.30
1 kase tavuk çorbası
1 p etsiz bomboş bir kuru fasulye
1 kase yeşillik
Ara 14.30