Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın canım istersek ve sağlık şartları da elverirse tabiki de olur

Haklısın canım. Benim durumum çok zor ama imkansız değil rabbimjn izni ile. Resmen kısır bir döngüdeyim kilo sağlığımı bozuyor, sağlığım bozulunca kilo alıyorum , kilo alınca psikolojim bozuluyor.. Az yesem vitamin değerlerim düşüyor, çok yesem şekerim çıkıyor . Haraket etmesem kilo aliyorjm çok haraket etsem diger hastalığım ağrılarım azıyor. Doktorumda dedi senin durumundaki hastaların normal kişilere göre kilo verme başarısı 1/5 miş. Çoğu kişi pes ediyor dedi. Ama ben pes etmiyorum

kaptanım sabah kahvaltıyla başladığım günler çok yemek yiyorum o yüzden cumartesi hariç kahvaltı yapmamaya çalışıyorum
Anladım canm ben kahvaltı yapmazsam hep aç oluyorum da o yüzden kahvaltı kahvaltı diyip duruyorum kusura bakma tekrar aynı şeyi yazarsam hatırlat bana b12 de kullanıyorum ama hala düzelmedi sanırım

Pes etme canm vitamin takviyesi al direncin düşmesin

Aaa evet tabii biliyorum ama akşam yazarken el alışkanlığı geçen haftaki kaptanımı yazmışım , afedersin kaptanım elim kaymış
Tost ekmeği de siyezli buğdaylı ekmek

Anladım canm ben kahvaltı yapmazsam hep aç oluyorum da o yüzden kahvaltı kahvaltı diyip duruyorum kusura bakma tekrar aynı şeyi yazarsam hatırlat bana b12 de kullanıyorum ama hala düzelmedi sanırım
Esatğfurullah kaptanım ne kusuru ya sen istersen dön dolaş etiketle söyle başımın üstünde yeri var her kelimenin

ben de kahvaltıyı çok severim aslında ama bende dur noktası yok ağzım açılınca yedikçe yiyorum o yüzden ne kadar geç yersem bana o kadar iyi geliyor

Eki Görüntüle 3532088
Kahvatısını henüz yapmamış olanlar buyrunuz sofra hazır
kaptanımm afiyet olsunnn

Teşekkür ederim

Sen başarırsın inanıyorum sana
Bir gün başarı hikayeni anlatacaksın buraya
Eki Görüntüle 3532088
Kahvatısını henüz yapmamış olanlar buyrunuz sofra hazır
8:30 da yaptım kaptanım sana afiyet olsun. Şimdi tarçınlı kahvemi yudumluyorum

Eveet mavi takımın çiçekleri pazartesi tık modumuzu yakalayalım yaza ne kaldı şunun şurasında sayılı gün çabuk geçiyor verelim gazı düşelim yollara 🏖🏖
I Ilyusa
Boncuk2307
Cicekbocekkaktus
Jasminium84
kızlar teşekkür ederim menüleriniz tamm eksik yok detayları yorumlarken yazmıştım zaten
Lavinia_98 canm senin cumartesi menünü göremedim müsait olduğunda yaz da menü eksiğin olmasın
Tesnim1903 canm en son cumartesi bildirim yapmışsın iyi misin bi ses ver müsait olunca menü ve varsa spor bildir yeni kurala göre haftada 2 menü eksiği olan hazırlığa alınıyor liste dışı kalma

Veeee mavi takım olarak cumartesi tekrar kaldırmaya hazır olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…