- 7 Ağustos 2016
- 4.577
- 17.232
- 208
Günaydın canımGünaydın kızlar mutlu sağlıklı sabahlar. Sirkeli sular içildi. Ben güne hazırım 2024 yılınıda şişman olarak bitirdim. 2025 yılını fit olarak bitireceğim .
Bizi bitiren gezmelerGezmeler gezmeler ablam
Afiyet olsun canm05.01.2025 Pazar
15.00
2 salatalık
1 portakal
1 parça toblerone çikolata
17.30
100 gr et döner
3 yk pilav
1 kase yeşil salata
1 ayran
Su: 2,5 lt
Spor: 6.587 adım
Ellssa bluegreeneyes Boncuk2307
Eki Görüntüle 3532066
kaptanım sabah kahvaltıyla başladığım günler çok yemek yiyorum o yüzden cumartesi hariç kahvaltı yapmamaya çalışıyorumAfiyet olsun canmsabah kahvaltı da olsaymış daha doyurucu olurmuş
HelallBen de pek halim kalmıyor spora ama akşam bi aşka geldim
Günaydın canımistersek ve sağlık şartları da elverirse tabiki de olur
Anladım canmkaptanım sabah kahvaltıyla başladığım günler çok yemek yiyorum o yüzden cumartesi hariç kahvaltı yapmamaya çalışıyorum
Aman nazar değmesinHelall
Pes etme canm vitamin takviyesi al direncin düşmesinHaklısın canım. Benim durumum çok zor ama imkansız değil rabbimjn izni ile. Resmen kısır bir döngüdeyim kilo sağlığımı bozuyor, sağlığım bozulunca kilo alıyorum , kilo alınca psikolojim bozuluyor.. Az yesem vitamin değerlerim düşüyor, çok yesem şekerim çıkıyor . Haraket etmesem kilo aliyorjm çok haraket etsem diger hastalığım ağrılarım azıyor. Doktorumda dedi senin durumundaki hastaların normal kişilere göre kilo verme başarısı 1/5 miş. Çoğu kişi pes ediyor dedi. Ama ben pes etmiyorum
Aaa evet tabii biliyorum ama akşam yazarken el alışkanlığı geçen haftaki kaptanımı yazmışım ,Benim takimdasin kuzum afiyet olsun. Tost hangi ekmek ile yapıldı acaba
Afiyet olsun Boncugum neden yumurta nin sadece sarısı
Ben kayseri liyim sivasta yaşıyorum evlendim 10 senedir burdayım. 35 yaşındayım 1 oğlum vardı üstüne bide ikiz ogullarim oldu şimdi 10 aylıklar. Öncesinde yine kiloluydum 45 kilo verdim fakat hamilelikte geri aldım sonrasında da tabi . İşte tekrar vermeye çalışıyorum.
Keşke biri beni de yatirsa söyle sabaha kadar5 te uyanmaya razıyım
Afiyet olsun kaptanim spor da şahane bende başka bise yapabilsem keşke gün içinde o kaşar yoruluyorum ki ne zamanım ne halim kalıyor bise yapmaya
Hoşgeldin canım, hatırlar gibiyimKızlar günaydın ben de katılmak istiyorum2 sene önce bu grupla baya bi kilo vermiştim 69 a kadar inmiştim. Şimdi 85 kiloyum. Tekrar başlamak istiyorum beni de hazırlığa alır mısınız
Esatğfurullah kaptanım ne kusuru ya sen istersen dön dolaş etiketle söyle başımın üstünde yeri var her kelimeninAnladım canmben kahvaltı yapmazsam hep aç oluyorum da o yüzden kahvaltı kahvaltı diyip duruyorum kusura bakma tekrar aynı şeyi yazarsam hatırlat bana b12 de kullanıyorum ama hala düzelmedi sanırım
kaptanımm afiyet olsunnn
Teşekkür ederimEsatğfurullah kaptanım ne kusuru ya sen istersen dön dolaş etiketle söyle başımın üstünde yeri var her kelimenin
ben de kahvaltıyı çok severim aslında ama bende dur noktası yok ağzım açılınca yedikçe yiyorum o yüzden ne kadar geç yersem bana o kadar iyi geliyor
kaptanımm afiyet olsunnn
Sen başarırsın inanıyorum sanaHaklısın canım. Benim durumum çok zor ama imkansız değil rabbimjn izni ile. Resmen kısır bir döngüdeyim kilo sağlığımı bozuyor, sağlığım bozulunca kilo alıyorum , kilo alınca psikolojim bozuluyor.. Az yesem vitamin değerlerim düşüyor, çok yesem şekerim çıkıyor . Haraket etmesem kilo aliyorjm çok haraket etsem diger hastalığım ağrılarım azıyor. Doktorumda dedi senin durumundaki hastaların normal kişilere göre kilo verme başarısı 1/5 miş. Çoğu kişi pes ediyor dedi. Ama ben pes etmiyorum
8:30 da yaptım kaptanım sana afiyet olsun. Şimdi tarçınlı kahvemi yudumluyorum
Afiyet olsun canım05.01.2025 Pazar
15.00
2 salatalık
1 portakal
1 parça toblerone çikolata
17.30
100 gr et döner
3 yk pilav
1 kase yeşil salata
1 ayran
Su: 2,5 lt
Spor: 6.587 adım
Ellssa bluegreeneyes Boncuk2307
Eki Görüntüle 3532066
Afiyet olsun kaptanımSen başarırsın inanıyorum sana
Bir gün başarı hikayeni anlatacaksın buraya
8:30 da yaptım kaptanım sana afiyet olsun. Şimdi tarçınlı kahvemi yudumluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?