Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

20 Aralik Cuma Menu
12:00 Kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 dilim kizarmis ekmek
1 kk beyaz peynir 3 küp kasar peynir
3 ceviz
1 tatli kasigi bal
16:00 Ara
1
fincan sutlu kahve
3 Adet hurma 10 adet findik

18:00 Aksam yemegi
6 7 kasik et sote
4 kasik sehriye pilavi
1 bardak ayran
2 litre su spor yok
Ellssa arke Boncuk2307

21 Aralik Cumartesi Kilo bildirimi
Gecen hafta 83.9
Bu hafta 83.5
Fark -400
Ellssa arke Boncuk2307

Kizlar ,kaptanlarim , ben müsadenizle ayrilmak istiyorum aslinda izne ayrilmak diyecektim ama bursya geri donup donmeuecegim mechul kendimi cok zorluyorum ama inanin vallahi billahi diyet enerjim bitti kimseyi olumsuz etkilemek istemiyorum negatif enerjimle.Inaniyorum cok guzel kilolar verip hedefine kosacak bir cok guzel azimli yilmaz kadin var bu grupta ama ben (en azindan bu dönem) onlardan biri degilim.Insaallah buraya kilo verdimmm mujdesi ile gelirim ama su an mental fiziksel gucum yok .Emekleriniz içiin çookk tesekkur ederim. LenaG naif ikazlarin güzel destegin ve emeklerin icin çok tesekkur ederim

Son düzenleme:

Canım daha önce aynı düşüncelerle 90kg iken ayrıldım ve 108kg olarak döndüm. 80 li kilolar sağlık ile sağlıksizlik arasında bir sınır .inanki insan bırakınca daha mutsuz oluyor. Lütfen kendini bırakma. İzne ayrıl bir hafta. Bak ben spor yapamiyorum . Sen vücut sağlığın yerindeyken kendin icin iyi olanı yap.

Sen nasıl hissediyosun kaptanım
Dün akşam eksi gelirim diye düşünüyordum ama bu sabah çok şiş uyandım, biraz bekleyince iner diye umuyorum kaptanım
20.12.2024 Cuma

10.00
1 tane peynirli pankek

14.30
Yarım sandviç ekmeğine et tantuni
4 yk kadar da ekmeksiz tantuni

19.30
1 portakal
1 dilim ayva

Su: 2 lt

Ellssa arke Boncuk2307
Afiyet olsun canım güzel menü
Aaaaa ben ikisini de yapiyorum, hatta dün akşam film izlerken örgü örünce buraya da bakamadım ama ben herkesin uyabilecegini sanmıyorum hele de küçük bebeli arkadaşlar için zor gibi.
Afiyet olsun canım menü de spor da harika
Afiyet olsun canım menü güzel ama brokoli ve yoğurt şişkinlik yapmaz umarim
Afiyet olsun canım. Ben sadece kaptanlık yaptığım takım üyelerine yorum yapıyorum, zaten çok anladığım da söylenemez. O yüzden seninkine hiç yorum yapmamisimdir
Afiyet olsun canım, duramadigin öğün maalesef iyi olmamış, hem karbonhidrat hem şeker almışsın

Canım maşallah çok güzel bir eksi, tebrik ederim

Sağol canım ama 4 çorba kaşığı mantı
1 çatal bisküvi pastası ve 1 elma dışında birşey yemedim ki 4 gündür bu şekilde besleniyorum açım
Bence sorun bu zaten canım. Kendini çok aç bırakıyorsun sonra da hem doyurmayacak hem de gereksiz kalori aldıracak şeyler yiyorsun. Sağlıklı bir düzen olarak görmüyorum. Nasılsa izinlisin, sabah sağlam ve düzgün bir kahvaltı yap, ara öğün ekle akşam da karbonhidrat düşük protein yüksek beslen, bir hafta bunu devam ettirip sonuca bak. Lütfen aç gezip sağlığından olma.

Canım öncelikle eksi için tebrik ederim

Diyet için enerji bulamıyorsan bir süre ara ver tabi, zihnen de kendini iyi hissetmelisin. Ama tamamen vazgeçme lütfen, sadece biraz dinlenip tekrar motive olmaya ihtiyacın var.

Erken kapatmış olmanın yediklerini silip süpürmesini diliyorum

Afiyet olsun kaptanım

Akşam meyve çok tehlikeli. Olmasa daha kurtarıcı bir menü olurdu aslında
Evet haklısın kaptanım ama canım çok tatlı çekti biraz onu bastırmak için yedim

Kesinlikle ekle kaptanım kitap okumayı
Örgü başlı başına bir terapi ama ne yazık ki hiç yeteneğim yok, örgü yanına kitap da eklersen kafan o kadar sakinler ki
Ben ne kadar yorgun olursam olayım en azından 5-10 sayfa kitap okuyup öyle yatıyorum bana çok iyi geliyor

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun kaptanım güzel menü güzel adımlar

Afiyet olsun canımm

Evet canım son öğün olmamış hele de tartı öncesi
Afiyet olsun canımm

Kahvaltı: 1 dereotlu poğaça
Ara: 1 bardak kefir
Akşam 18.00: 1 kıymalı pide+ ayran
Gece 22.30: 1 bardak emziren anne çayı bir kuru incir
Ellssa Jasminium84
Canım menün pek olmamış sadece karbonhidrat var menünde çok çok azıcık protein
Afiyet olsun

Afiyet olsun canım güzel menü
Teşekkürler canımm

Canım güzel sözlerin için ben teşekkür ederim.
biraz dinlen, diyet kafasından çık,kendini dinle ama ben bıraktım yapamıyorum gibi bir düşünceyle tamamen yiyeceklere sarılma olur mu Kendine çok iyi davran,sev kendini

Kaptanım öncelikle güzel yorumların için teşekkür ederim
Ayrıca menülerime veya diğer mesajlarıma her zaman yorum yaptın yanlız bırakmadın bende birkaç hafta izne ayrılmak istiyorum Ellssa kaptanım mesajlarıma etiketlerime dönmüyor tabii kaptanlığı üstlendi zor ve yorucu gözden kaçırması normal sana ve Boncuk2307 kaptanıma söylemiş olayım müsadenizle birkaç hafta izinli olmak istiyorum ama tabii hergün buradayım seviliyorsunuz ve iyi ki varsınız zaten kovsanızda gitmem
LenaG kaptaniçemi de rahatsız etmemek için etiketlemiyorum

Son düzenleme:
Evet canım dün şehir dışındaydık dışardan yedik hep işlerimiz vardı
Canım maşallah çok güzel bir eksi, tebrik ederim
daha iyi olabilirdi bu hafta hiç yiyemedim ama regl olmuşum dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…