21 Aralik Cumartesi Kilo bildirimi
Gecen hafta 83.9
Bu hafta 83.5
Fark -400
Ellssa arke Boncuk2307
Kizlar ,kaptanlarim , ben müsadenizle ayrilmak istiyorum aslinda izne ayrilmak diyecektim ama bursya geri donup donmeuecegim mechul kendimi cok zorluyorum ama inanin vallahi billahi diyet enerjim bitti kimseyi olumsuz etkilemek istemiyorum negatif enerjimle.Inaniyorum cok guzel kilolar verip hedefine kosacak bir cok guzel azimli yilmaz kadin var bu grupta ama ben (en azindan bu dönem) onlardan biri degilim.Insaallah buraya kilo verdimmm mujdesi ile gelirim ama su an mental fiziksel gucum yok .Emekleriniz içiin çookk tesekkur ederim.LenaG naif ikazlarin güzel destegin ve emeklerin icin çok tesekkur ederim
Dün akşam eksi gelirim diye düşünüyordum ama bu sabah çok şiş uyandım, biraz bekleyince iner diye umuyorum kaptanımSen nasıl hissediyosun kaptanım
Afiyet olsun canım güzel menü20.12.2024 Cuma
10.00
1 tane peynirli pankek
14.30
Yarım sandviç ekmeğine et tantuni
4 yk kadar da ekmeksiz tantuni
19.30
1 portakal
1 dilim ayva
Su: 2 lt
Ellssa arke Boncuk2307
Aaaaa ben ikisini de yapiyorum, hatta dün akşam film izlerken örgü örünce buraya da bakamadımKurallara kitap okumayı da koymayı düşünüyorum ne dersiniz
Kendimize ayırdığımız ufacık zamanları kaliteli hale getirmek elimizde aslında
kilo verirken kafamızı dağıtacak boşluğu dolduracak en güzel şey kitap okumak diye düşünüyorum.
Bir de olmazsa olmazım örgüm
Kendime çok güzel terapi oluyor. Azcıkda olsa beni çok mutlu ediyor.
Özellikle atıştırmak yerine film izlerken örgü, film izlemiceksem kitabı tercih ediyorum
Afiyet olsun canım menü de spor da harikaİyi akşamlar hanımlar
10.00
2 yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
30 gr peynir
18.00
150 gr kavurma ( az yağlı kendim yapıyorum)
2 yumurta
3 litre su, 2 adet maden suyu
Spor
Eki Görüntüle 3523839 Eki Görüntüle 3523840
3 dk plank
36 şınav
86 dk ağırlık antrenmanı
arke Boncuk2307 Ellssa
Afiyet olsun canım menü güzel ama brokoli ve yoğurt şişkinlik yapmaz umarimBen de yazayım menümü tablo ile ilgileneceğim
Saat 12.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma, 8 Fındık
Öğle Yemeği 15.00
2 dilim çavdar ekmeği, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin(pazara gideceğim diye hemen ayaküstü atıştırdım)
Saat 18.00
Karahindibalı kahve, 3 hurma, 6 Fındık
Akşam Yemeği 19.30
1 kase mercimek çorbası, 3 yk pilav ve yoğurt karışık, brokoli salatası zeytinyağlı limonlu
2 lt su + 1 lt dukan kayısı çaylı
SPOR
100 ip atlama
3397 Adım
Ellssa arke Jasminium84
Afiyet olsun canım. Ben sadece kaptanlık yaptığım takım üyelerine yorum yapıyorum, zaten çok anladığım da söylenemez. O yüzden seninkine hiç yorum yapmamisimdir20.12.2024
Ellssa Boncuk2307
11:30 1 büyük elma, 1 büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve
18:30 4 yk.sarımsaklı yoğurtlu mantı,
19:30 öğlen ki kahveden
20:15 1yk. puding li bisküvi, 2yk.brokoli püresi
Su 3 litre
Spor yok.
Ellssa Kaptanım menülerimi her zaman olduğu gibi eksiksiz yazıp paylaşıyorum ama hiç yorum yapılmadı
Afiyet olsun canım, duramadigin öğün maalesef iyi olmamış, hem karbonhidrat hem şeker almışsınarke Ellssa Boncuk2307
Persembe
9
1 yumurta
50 g kepek ekmek ile tost
1 d ananas
12
Az sütlü kahve
3 yk leblebi
15
65 kal cikolata ile kahve
16
75 kal gofret
5 adet kestane
10-15 badem kraker
( baktim ki duramıyorum yemek yiyim dedim ve )
Az corba
Salata
19.00 1 kase Paca corba
6 yk bamya
7 badem
1 d ananas
Spor.6433 adim+"38 dk zumba videosu
Eki Görüntüle 3523861
Canım maşallah çok güzel bir eksi, tebrik ederimKızlar merhaba biz bugün şehir dışındaydık yollarda hep sisli geri dönemedik misafirlikte yatıya kalacağızbugün tartıldım bunu kabul eder misiniz kızlar maalesef yarın tartı resmî atamayacağım ama pazar atabilirim bugün de tartıldım
78.200
Geçen cumartesi: 79.4
Fark : 1.2 kilo
Ellssa
Demek ki onun şişliği varmış canım, umarım sabah daha hafif hissedersin kendini.Kızlar regli oldum ya ne şanssızım tartıya 1 gün kala
Regl şişkinliğine yapacak pek bir şey yok maalesef canım, söktürmek için ne işe yarar acabaKaptanım regl olmuyor um çok şistim
Ben film ve orguye kaptırmışım kendimi canımGrup niçin bu kadar sessiz acep efendim
Bence sorun bu zaten canım. Kendini çok aç bırakıyorsun sonra da hem doyurmayacak hem de gereksiz kalori aldıracak şeyler yiyorsun. Sağlıklı bir düzen olarak görmüyorum. Nasılsa izinlisin, sabah sağlam ve düzgün bir kahvaltı yap, ara öğün ekle akşam da karbonhidrat düşük protein yüksek beslen, bir hafta bunu devam ettirip sonuca bak. Lütfen aç gezip sağlığından olma.Sağol canım ama 4 çorba kaşığı mantı
1 çatal bisküvi pastası ve 1 elma dışında birşey yemedim ki 4 gündür bu şekilde besleniyorum açım
Canım öncelikle eksi için tebrik ederim21 Aralik Cumartesi Kilo bildirimi
Gecen hafta 83.9
Bu hafta 83.5
Fark -400
Ellssa arke Boncuk2307
Kizlar ,kaptanlarim , ben müsadenizle ayrilmak istiyorum aslinda izne ayrilmak diyecektim ama bursya geri donup donmeuecegim mechul kendimi cok zorluyorum ama inanin vallahi billahi diyet enerjim bitti kimseyi olumsuz etkilemek istemiyorum negatif enerjimle.Inaniyorum cok guzel kilolar verip hedefine kosacak bir cok guzel azimli yilmaz kadin var bu grupta ama ben (en azindan bu dönem) onlardan biri degilim.Insaallah buraya kilo verdimmm mujdesi ile gelirim ama su an mental fiziksel gucum yok .Emekleriniz içiin çookk tesekkur ederim.LenaG naif ikazlarin güzel destegin ve emeklerin icin çok tesekkur ederim
Demek ki onun şişliği varmış canım, umarım sabah daha hafif hissedersin kendini.
Erken kapatmış olmanın yediklerini silip süpürmesini diliyorumMenüm
15:00
1 porsiyon üstü tavuklu nohutlu bulgur pilavı
2 ıspanaklı börek ev yapımı
1 kurabiye cevizli ev yapıımı
1 dilim kek ev yapımı
Doğum gününü bu kadar atlattım. Pasta hiç almadım ev yapımı olanları tercih ettim. Şu an macha çayımı yudumluyorum.
Jasminium84 @Jou
Evet haklısın kaptanım ama canım çok tatlı çekti biraz onu bastırmak için yedimAkşam meyve çok tehlikeli. Olmasa daha kurtarıcı bir menü olurdu aslında
Kesinlikle ekle kaptanım kitap okumayıKurallara kitap okumayı da koymayı düşünüyorum ne dersiniz
Kendimize ayırdığımız ufacık zamanları kaliteli hale getirmek elimizde aslında
kilo verirken kafamızı dağıtacak boşluğu dolduracak en güzel şey kitap okumak diye düşünüyorum.
Bir de olmazsa olmazım örgüm
Kendime çok güzel terapi oluyor. Azcıkda olsa beni çok mutlu ediyor.
Özellikle atıştırmak yerine film izlerken örgü, film izlemiceksem kitabı tercih ediyorum
Afiyet olsun canımBen de yazayım menümü tablo ile ilgileneceğim
Saat 12.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma, 8 Fındık
Öğle Yemeği 15.00
2 dilim çavdar ekmeği, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin(pazara gideceğim diye hemen ayaküstü atıştırdım)
Saat 18.00
Karahindibalı kahve, 3 hurma, 6 Fındık
Akşam Yemeği 19.30
1 kase mercimek çorbası, 3 yk pilav ve yoğurt karışık, brokoli salatası zeytinyağlı limonlu
2 lt su + 1 lt dukan kayısı çaylı
SPOR
100 ip atlama
3397 Adım
Ellssa arke Jasminium84
Afiyet olsun kaptanım güzel menü güzel adımlar20 Aralık cuma menüsü
13.30 kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, 15 tuzlu fıstık.
15.30 ara
Şekersiz Türk kahvesi
17.45 akşam
Pişmiş 280 gr tavuk lale (kendi yağında pişti), 80 gr limonlu marul salatası
Su 2.75 litre
Spor
Eki Görüntüle 3523899
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
Afiyet olsun canımm20 Aralık menü
09.30 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 2 yumurta soğan biber keten tohumu ile omlet, 1 dilim peynir, 10 zeytin, 1 dilim ekmek, turp yeşillik
15.00 3 kaşık yoğurt içine 2 kaşık yulaf, chia,keten tohumu, tahin, 3 hurma
18.30 fırında 1 dilim bol sebzeli somun, yarım kase çorba, yarım kase salata
20.30 yarıö yarım avuç kabak çekirdeği
3 litre su 20.000 adım + emzirmeye devam
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
Eki Görüntüle 3523924
Evet canım son öğün olmamış hele de tartı öncesiBugünkü menüm sabah 11
Sucuklu yumurta iki dilim TB ekmeği peynir
Ara bir iki karnıbahar bı kaç fıstık yedim
Akşam 16.30
Mantar sote iki üç YK yoğurt bir dilim TB ekmeği
Daha sonrası pek olmadi da
3-4 mercimek köftesi 1 kurabiye 20.00 civarı
Şu 2 lt
Ellssa Jasminium84
Canım menün pek olmamış sadece karbonhidrat var menünde çok çok azıcık proteinKahvaltı: 1 dereotlu poğaça
Ara: 1 bardak kefir
Akşam 18.00: 1 kıymalı pide+ ayran
Gece 22.30: 1 bardak emziren anne çayı bir kuru incir
Ellssa Jasminium84
Teşekkürler canımmAfiyet olsun canım güzel menü
Canım güzel sözlerin için ben teşekkür ederim.21 Aralik Cumartesi Kilo bildirimi
Gecen hafta 83.9
Bu hafta 83.5
Fark -400
Ellssa arke Boncuk2307
Günaydıııınnnnn
Büyük gün geldiii, çok heyecanlıyım
Geçen hafta: 63,85
Bugün: 63,05
Fark: -800 gr
Yüzde: 1,25
Eki Görüntüle 3524016
arke Ellssa Boncuk2307
Kaptanım öncelikle güzel yorumların için teşekkür ederimBence sorun bu zaten canım. Kendini çok aç bırakıyorsun sonra da hem doyurmayacak hem de gereksiz kalori aldıracak şeyler yiyorsun. Sağlıklı bir düzen olarak görmüyorum. Nasılsa izinlisin, sabah sağlam ve düzgün bir kahvaltı yap, ara öğün ekle akşam da karbonhidrat düşük protein yüksek beslen, bir hafta bunu devam ettirip sonuca bak. Lütfen aç gezip sağlığından olma.
Evet canım dün şehir dışındaydık dışardan yedik hep işlerimiz vardıErken kapatmış olmanın yediklerini silip süpürmesini diliyorum
Afiyet olsun kaptanım
Evet haklısın kaptanım ama canım çok tatlı çekti biraz onu bastırmak için yedim
Kesinlikle ekle kaptanım kitap okumayı
Örgü başlı başına bir terapi ama ne yazık ki hiç yeteneğim yok, örgü yanına kitap da eklersen kafan o kadar sakinler ki
Ben ne kadar yorgun olursam olayım en azından 5-10 sayfa kitap okuyup öyle yatıyorum bana çok iyi geliyor
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun kaptanım güzel menü güzel adımlar
Afiyet olsun canımm
Evet canım son öğün olmamış hele de tartı öncesi
Afiyet olsun canımm
Canım menün pek olmamış sadece karbonhidrat var menünde çok çok azıcık protein
Afiyet olsun
Teşekkürler canımm
daha iyi olabilirdi bu hafta hiç yiyemedim ama regl olmuşum dünCanım maşallah çok güzel bir eksi, tebrik ederim