Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende orgu örmeyi çok seviyorum dinlendiriyor hem çocuklar dan başka bise ile uğraşmak kendime yaptığım birseymis gibi geliyor ve iyi hissediyorum
Afiyet olsun canım ama şu biskuvili pastan bitmedi mi hala yarın inşallah etkisi çok olmaz az yiyorsun belki ama bugünlerde hep gördüm sanki menunde

İnşallah canım dün hiçbişey yemediğim için onu yedim akşam az öncede sadece bir büyük çatal yedim yemek kaşığı diye yazdım ama bugün heeeç bişey yemedim

Kızlar regli oldum ya ne şanssızım tartıya 1 gün kala
Yaaa inanmıyorummm tuh kötü denk geldi canım ama olsun regl den sis olduğunu bilirsin en azından
İnşallah canım dün hiçbişey yemediğim için onu yedim akşam az öncede sadece bir büyük çatal yedim yemek kaşığı diye yazdım ama bugün heeeç bişey yemedim
Ama keşke yemek yeseydin onun yerine mesela tok tutardı seni en azından hiç bise yememekle kilo veremezsin ki

Yaaa inanmıyorummm tuh kötü denk geldi canım ama olsun regl den sis olduğunu bilirsin en azından

Ama keşke yemek yeseydin onun yerine mesela tok tutardı seni en azından hiç bise yememekle kilo veremezsin ki
Evet canım bunu en iyi bilenlerden biriyim ve çook yanlış olduğunu biliyorum diyete başladığım ilk gün 1 Mayıs'tan bu güne
7 ay kesintisiz hiç bırakmadım baya yoruldum birkaç aydırda bu şekilde yapıyorum neden yapıyorsam
En yakın zamanda düzene koyucam yoksa sağlığım bozulucak aç kalarak

Harikasın insan yoruluyor ya malesef uzun olunca süreç ama yilmakyokkk

Özellikle akşam atıştırmak olacaktı

20 Aralık menü
09.30 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 2 yumurta soğan biber keten tohumu ile omlet, 1 dilim peynir, 10 zeytin, 1 dilim ekmek, turp yeşillik
15.00 3 kaşık yoğurt içine 2 kaşık yulaf, chia,keten tohumu, tahin, 3 hurma
18.30 fırında 1 dilim bol sebzeli somun , yarım kase çorba, yarım kase salata
20.30 yarıö yarım avuç kabak çekirdeği
3 litre su 20.000 adım + emzirmeye devam
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84

Ya canım benim eline emeğine sağlık bence çok iyisin kendini bu kadar yıpratma, surda bizbizeyiz
Evet canım gerçekten çok güzel
Ay vallahi yemedim, bence çok iyiydim bu akşam
Yaaa aslında kitap çok iyi olur, ben de kitap okurken birşey atıştırmam ama film vs olunca insanın aklına geliyor
Aslında akşama kadar birşey yememeissin, onun verdiği açlık ile karbonhidrat beslenmissin, yine. De kötü değil bence
Canım insanız sonuçta bazen salmak istiyoruz, düşünmemek istiyoruz arada olur böyle ama şimdi biraz kafanı topla, kendini suçlu hissetme yedim vs diye, bünyenin böyle bir rahatlamaya ihtiyacı vardı öyle düşün ve kaldığın yerden tam gaz devam et

Sevgili Masterfit ailesi

Yarın fotolu tartı bildirimlerinizi 12:30 a kadar kaptanları etiketleyerek atmayı unutmayalım. Beni etiketlemenize gerek yok.

Herkese bol eksiler diliyorum

Öpüyorum sizii

Masterfit 145.Etap

İyi akşamlar
8.00 Kahvaltı
1 yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek

12.30
2 dilim peynirli börek

14.00 ara öğün
Muz
3_4 kamu
Badem içi
Türk kahvesi

17.30 akşam
2 kase yoğurt çorbası

2 lt su
7280 adım
LenaG Boncuk2307 arke

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-21-00-09-31-029_com.mi.globalminusscreen-edit.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 7
Sağol canım ama 4 çorba kaşığı mantı
1 çatal bisküvi pastası ve 1 elma dışında birşey yemedim ki 4 gündür bu şekilde besleniyorum açım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…