Bende orgu örmeyi çok seviyorum dinlendiriyor hem çocuklar dan başka bise ile uğraşmak kendime yaptığım birseymis gibi geliyor ve iyi hissediyorumKurallara kitap okumayı da koymayı düşünüyorum ne dersiniz
Kendimize ayırdığımız ufacık zamanları kaliteli hale getirmek elimizde aslında
kilo verirken kafamızı dağıtacak boşluğu dolduracak en güzel şey kitap okumak diye düşünüyorum.
Bir de olmazsa olmazım örgüm
Kendime çok güzel terapi oluyor. Azcıkda olsa beni çok mutlu ediyor.
Özellikle atıştırmak yerine film izlerken örgü, film izlemiceksem kitabı tercih ediyorum
Afiyet olsun canım ama şu biskuvili pastan bitmedi mi hala yarın inşallah etkisi çok olmaz az yiyorsun belki ama bugünlerde hep gördüm sanki menunde20.12.2024
Ellssa Boncuk2307
11:30 1 büyük elma, 1 büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve
18:30 4 yk.sarımsaklı yoğurtlu mantı,
19:30 öğlen ki kahveden
20:15 1yk. puding li bisküvi, 2yk.brokoli püresi
Su 3 litre
Spor yok.
Ellssa Kaptanım menülerimi her zaman olduğu gibi eksiksiz yazıp paylaşıyorum ama hiç yorum yapılmadı
İnşallah canım dün hiçbişey yemediğim için onu yedim akşam az öncede sadece bir büyük çatal yedim yemek kaşığı diye yazdım ama bugün heeeç bişey yemedimBende orgu örmeyi çok seviyorum dinlendiriyor hem çocuklar dan başka bise ile uğraşmak kendime yaptığım birseymis gibi geliyor ve iyi hissediyorum
Afiyet olsun canım ama şu biskuvili pastan bitmedi mi hala yarın inşallah etkisi çok olmaz az yiyorsun belki ama bugünlerde hep gördüm sanki menunde
Yaaa inanmıyorummm tuh kötü denk geldi canım ama olsun regl den sis olduğunu bilirsin en azındanKızlar regli oldum ya ne şanssızım tartıya 1 gün kala
Ama keşke yemek yeseydin onun yerine mesela tok tutardı seni en azından hiç bise yememekle kilo veremezsin kiİnşallah canım dün hiçbişey yemediğim için onu yedim akşam az öncede sadece bir büyük çatal yedim yemek kaşığı diye yazdım ama bugün heeeç bişey yemedim
Evet canım bunu en iyi bilenlerden biriyim ve çook yanlış olduğunu biliyorum diyete başladığım ilk gün 1 Mayıs'tan bu güneYaaa inanmıyorummm tuh kötü denk geldi canım ama olsun regl den sis olduğunu bilirsin en azından
Ama keşke yemek yeseydin onun yerine mesela tok tutardı seni en azından hiç bise yememekle kilo veremezsin ki
HarikasınEvet canım bunu en iyi bilenlerden biriyim ve çook yanlış olduğunu biliyorum diyete başladığım ilk gün 1 Mayıs'tan bu güne
7 ay kesintisiz hiç bırakmadım baya yoruldum birkaç aydırda bu şekilde yapıyorum neden yapıyorsam
En yakın zamanda düzene koyucam yoksa sağlığım bozulucak aç kalarak
Özellikle akşam atıştırmak olacaktıKurallara kitap okumayı da koymayı düşünüyorum ne dersiniz
kilo verirken kafamızı dağıtacak boşluğu dolduracak en güzel şey kitap okumak diye düşünüyorum.
Özellikle atıştırmak yerine film izlerken örgü, film izlemiceksem kitabı tercih ediyorum
Kaptanım regl olmuyor um çok şistimHadi bakalım kırmızı takımın güzelleribugün son günümüz, yarın tartı hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bugün herkes aşırı dikkatli olsun
@Cicekbocekkaktus
Sem2024
G Goklerce
noram
Boncuk2307
@s i d e l y a
P Purple58
Lotus1234
Lavinia_98
@Tutku44
@Makaron23
@Beyaz leylak
Teşekkür ederim kaptanımDoğum günükutlu olsun oğluşun nice mutlu yılları olsun
Cumartesi korkusuuu
Süper menü
Oy oyy oyyy
Yarın olsun hemen
Sen nasıl hissediyosun kaptanım
Grup niçin bu kadar sessiz acep efendim
Ya canım benim eline emeğine sağlık
Evet canım gerçekten çok güzelAkşam bayağı karışık ve yoğun olmuş gibi canım ya da ben açlık yüzünden emin olamıyorum
Cumartesiye göre eksi olmak tek başına harika zaten, bence yarına Salıdan da eksi olursun sen
Yoğurt daha büyük ihtimal gibi geldi bana.
Oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım, sağlıklı mutlu nice yılları olsun inşallah
Gözün aydın canım, anne kavuşmaları en güzeli
Afiyet olsun canım çok güzel bir menü
Ay vallahi yemedim, bence çok iyiydim bu akşamYeme de bari
Yaaa aslında kitap çok iyi olur, ben de kitap okurken birşey atıştırmam ama film vs olunca insanın aklına geliyorKurallara kitap okumayı da koymayı düşünüyorum ne dersiniz
Aslında akşama kadar birşey yememeissin, onun verdiği açlık ile karbonhidrat beslenmissin, yine. De kötü değil bence20.12.2024
Ellssa Boncuk2307
11:30 1 büyük elma, 1 büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve
18:30 4 yk.sarımsaklı yoğurtlu mantı,
19:30 öğlen ki kahveden
20:15 1yk. puding li bisküvi, 2yk.brokoli püresi
Su 3 litre
Spor yok.
Ellssa Kaptanım menülerimi her zaman olduğu gibi eksiksiz yazıp paylaşıyorum ama hiç yorum yapılmadı
Canım insanız sonuçta bazen salmak istiyoruz, düşünmemek istiyoruz arada olur böyle ama şimdi biraz kafanı topla, kendini suçlu hissetme yedim vs diye, bünyenin böyle bir rahatlamaya ihtiyacı vardı öyle düşün ve kaldığın yerden tam gaz devam etEvet canım bunu en iyi bilenlerden biriyim ve çook yanlış olduğunu biliyorum diyete başladığım ilk gün 1 Mayıs'tan bu güne
7 ay kesintisiz hiç bırakmadım baya yoruldum birkaç aydırda bu şekilde yapıyorum neden yapıyorsam
En yakın zamanda düzene koyucam yoksa sağlığım bozulucak aç kalarak
Masterfit 145.Etap |
KIRMIZI TAKIM 14.12 21.12 Fark Oran arke Kırmızı Takım Kaptanı 85.80 @Cicekbocekkaktus 77.70 @Efenin_Annesi 98.10 G Goklerce 71.20 noram 62.30 Boncuk2307 64.35 @s i d e l y a 67.00 P Purple58 106.40 Lotus1234 94.80 Lavinia_98 66.10 @Tutku44 84.7 @Makaron23 66.50 @Beyaz leylak 83.90 Oran MAVİ TAKIM Jasminium84 Mavi Takım Kaptanı 63.85 Sem2024 (Transfer) 89.60 @Mthn83 77.9 @Jou 69.00 Ellssa 71.40 P Pembepilates 79.40 -Murphy- 76.10 @malahit 51.80 @bnnu 65.60 @Deltavealfa 67.90 B Beklenen2 73.3 bluegreeneyes 68.20 Oran HAZIRLIK ve İZİNLİ @Asya89 75.20 @gezegenfeza 72.30 @tomrs 64.50 @Queen-zen 49.00 Cakinin Gelini @nurovic @sibel_84 @Ilyusa @Hallederiz
Sağol canım ama 4 çorba kaşığı mantıYa canım benim eline emeğine sağlıkbence çok iyisin kendini bu kadar yıpratma, surda bizbizeyiz
Evet canım gerçekten çok güzel
Ay vallahi yemedim, bence çok iyiydim bu akşam
Yaaa aslında kitap çok iyi olur, ben de kitap okurken birşey atıştırmam ama film vs olunca insanın aklına geliyor
Aslında akşama kadar birşey yememeissin, onun verdiği açlık ile karbonhidrat beslenmissin, yine. De kötü değil bence
Canım insanız sonuçta bazen salmak istiyoruz, düşünmemek istiyoruz arada olur böyle ama şimdi biraz kafanı topla, kendini suçlu hissetme yedim vs diye, bünyenin böyle bir rahatlamaya ihtiyacı vardı öyle düşün ve kaldığın yerden tam gaz devam et