Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

evet çünkü geçen haftada öyle olmustu. biraz vücudu da sasirtirsam bu hafta güzel bir eksi olur
Tabii ki olur, olacak inşallah canım

Kızlar tartı bildirimi yapiyim
Geçen cumartesi 89.60
Bu cumartesi 88.20
fark -1.40kg Jasminium84 , Ellssa , Boncuk2307
Eki Görüntüle 3524031
Şahanesin canımm tebrikler

Afiyet olsun canım

18:30 dan sonrsı menü olmamış canım. Gün içinde cıslı yesen bile telafi oluyor geç saatte yersen gün içi yediğin cıs da ekleniyor ama bundan sonra daha dikkatli olursun sana güveniyorum
B kana faydalı mı bakaym aklımda kalsın. Şu listeyi atlatayım öncesi.

Geçen hafta: 63,85
Bugün: 63,05
Fark: -800 gr
Yüzde: 1,25

Eki Görüntüle 3524016

arke Ellssa Boncuk2307
Harikasın kaptanım tebrikler
Ablam kendi adıma konuşmam gerekirse ben menü yorumlamadım hiç çünkü diyet konusunda pek bilgim yok kendim de kafama göre yapıyorum bazen doğru oluyor bazen yanlış. Ben güzel menü derim ama kötüdür kimseyi yanlış etkilemek istemediğim için yapmıyorum. İzne ayrılmak konusunda da sen nasıl mutlu olacaksan öyle olsun
Demek ki wc beklesen çok daha güzel sonuçlar alacaksın ama bu da çok iyi eksi tebrik ederim çiçeğim
Günaydın kızlar. Kolay gelsin herkese

LenaG

Boncuk2307

Bugün tartı fotosu atip devam edebiliyor muyum?

Tabi ki tekrar katılabilirsin ablacım, her gün menü ve spor zorunlu oldu. Haberin olsun
Kili bildirimi
Geçen cumaertesi 64,5
Bugün 63,8
Ellssa
Eki Görüntüle 3524028
Çok güzel eksi tebrik ederim
Kızlar tartı bildirimi yapiyim
Geçen cumartesi 89.60
Bu cumartesi 88.20
fark -1.40kg Jasminium84 , Ellssa , Boncuk2307
Eki Görüntüle 3524031
Sen tek kelimeyle HA-Rİ-KA-SINNN
Günaydın kızlar hemen kilo bildirimi yapıp mükellef kahvaltıya geceyim
Gecen hafta 106.6
Bu hafta 105.5
Fark 1.1 kg
Ellssa Boncuk2307 arke
Aynı şey senin için de geçerli çiçeğim sen de HARİKASIN Çok yakındır lig değiştirmen
Çok güzel eksi ablam salıdan gelen artılar da gitmiş eksiye geçilmiş. Tebrik ederim
Herkeşler de izne ayrıldı çabuk dön kııaaz çok güzel eksi bu arada tebrik ederim

Harika olur. Ben son dönem kitap okuma alışkanlığımi geliştirmeye calisiyorum. Az okuyorum kitaplar da bitmiyor. Okumam gereken cok kitap var. Hizli okuma derslerini takip ediyorum.
Bahsetmiştim pomodoro tekniği diye. Son donem ev duzeni planlama derken sira kitap- kuran okuma-Almanca calismaya geldi.
Lafi uzatmayin şöyle bir sorunum var
Bilişsel birsey yaparken odaklananilmek icin mi stresten mi kendimi motive etmek icin mi bilmiyorum atistirmam artti
Offf gündelik hayat yorgan gibi sanki ... Omzum üşümesin diye çekersem ayağım acikta kaliyor
Sigamadim şu yorganın icine

Kaptanım sabah yazdım izne ayrılmak istiyorum birkaç haftalığına

Teşekkür ederim canm

Kizlarcım ben kaçıyorum oğlan hastaydı kızında ağzı burnu akmaya başladı onlarla ilgileniyim . Bu hafta regli haftam en azından sabit kalma hedefim var . Çünkü her reglide +1 kg oluyorum . Sabit kalabilirsen süper olucak. Bu haftanın Kaptanı olacak arkadaşlar ona göre beni tercih ederler en son tercih olmam iyi olur onlar icin

Tamam canım sağ olasın.

Kağıda yazmayı unutmuşum. Böyle de kabul olur sanırım.

Takımlar cumartesi kuruluyordu en son. Değişiklik olmadıysa hadi hayirli olsun.

LenaG

Geçmiş olsun kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…