Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kurallara kitap okumayı da koymayı düşünüyorum ne dersiniz
Kendimize ayırdığımız ufacık zamanları kaliteli hale getirmek elimizde aslında :kahve:
kilo verirken kafamızı dağıtacak boşluğu dolduracak en güzel şey kitap okumak diye düşünüyorum.
Bir de olmazsa olmazım örgüm :KK69:
Kendime çok güzel terapi oluyor. Azcıkda olsa beni çok mutlu ediyor.
Özellikle atıştırmak yerine film izlerken örgü, film izlemiceksem kitabı tercih ediyorum :KK36: :KK36:
Bende orgu örmeyi çok seviyorum dinlendiriyor hem çocuklar dan başka bise ile uğraşmak kendime yaptığım birseymis gibi geliyor ve iyi hissediyorum
20.12.2024

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
11:30 1 büyük elma, 1 büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve

18:30 4 yk.sarımsaklı yoğurtlu mantı,

19:30 öğlen ki kahveden
20:15 1yk. puding li bisküvi, 2yk.brokoli püresi

Su 3 litre
Spor yok.

Ellssa Ellssa Kaptanım menülerimi her zaman olduğu gibi eksiksiz yazıp paylaşıyorum ama hiç yorum yapılmadı 🥺
Afiyet olsun canım ama şu biskuvili pastan bitmedi mi hala yarın inşallah etkisi çok olmaz az yiyorsun belki ama bugünlerde hep gördüm sanki menunde

Bende orgu örmeyi çok seviyorum dinlendiriyor hem çocuklar dan başka bise ile uğraşmak kendime yaptığım birseymis gibi geliyor ve iyi hissediyorum

Afiyet olsun canım ama şu biskuvili pastan bitmedi mi hala yarın inşallah etkisi çok olmaz az yiyorsun belki ama bugünlerde hep gördüm sanki menunde
İnşallah canım dün hiçbişey yemediğim için onu yedim akşam az öncede sadece bir büyük çatal yedim yemek kaşığı diye yazdım ama bugün heeeç bişey yemedim 🥺

Kızlar regli oldum ya ne şanssızım tartıya 1 gün kala 🙄
Yaaa inanmıyorummm tuh kötü denk geldi canım ama olsun regl den sis olduğunu bilirsin en azından
İnşallah canım dün hiçbişey yemediğim için onu yedim akşam az öncede sadece bir büyük çatal yedim yemek kaşığı diye yazdım ama bugün heeeç bişey yemedim 🥺
Ama keşke yemek yeseydin onun yerine mesela tok tutardı seni en azından hiç bise yememekle kilo veremezsin ki ❤️

Yaaa inanmıyorummm tuh kötü denk geldi canım ama olsun regl den sis olduğunu bilirsin en azından

Ama keşke yemek yeseydin onun yerine mesela tok tutardı seni en azından hiç bise yememekle kilo veremezsin ki ❤️
Evet canım bunu en iyi bilenlerden biriyim ve çook yanlış olduğunu biliyorum diyete başladığım ilk gün 1 Mayıs'tan bu güne
7 ay kesintisiz hiç bırakmadım baya yoruldum birkaç aydırda bu şekilde yapıyorum neden yapıyorsam 🥺
En yakın zamanda düzene koyucam yoksa sağlığım bozulucak aç kalarak 🙏

Evet canım bunu en iyi bilenlerden biriyim ve çook yanlış olduğunu biliyorum diyete başladığım ilk gün 1 Mayıs'tan bu güne
7 ay kesintisiz hiç bırakmadım baya yoruldum birkaç aydırda bu şekilde yapıyorum neden yapıyorsam 🥺
Harikasın 🥰🥰insan yoruluyor ya malesef uzun olunca süreç ama yilmakyokkk

20 Aralık cuma menüsü
13.30 kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, 15 tuzlu fıstık.

15.30 ara
Şekersiz Türk kahvesi

17.45 akşam
Pişmiş 280 gr tavuk lale (kendi yağında pişti), 80 gr limonlu marul salatası

Su 2.75 litre
Spor
1000002777.jpg
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jasminium84 Jasminium84

Kendimize ayırdığımız ufacık zamanları kaliteli hale getirmek elimizde aslında :kahve:
kilo verirken kafamızı dağıtacak boşluğu dolduracak en güzel şey kitap okumak diye düşünüyorum.
Özellikle atıştırmak yerine film izlerken örgü, film izlemiceksem kitabı tercih ediyorum :KK36: :KK36:
Özellikle akşam atıştırmak olacaktı

20 Aralık menü
09.30 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 2 yumurta soğan biber keten tohumu ile omlet, 1 dilim peynir, 10 zeytin, 1 dilim ekmek, turp yeşillik
15.00 3 kaşık yoğurt içine 2 kaşık yulaf, chia,keten tohumu, tahin, 3 hurma
18.30 fırında 1 dilim bol sebzeli somun🐟 , yarım kase çorba, yarım kase salata
20.30 yarıö yarım avuç kabak çekirdeği
3 litre su 20.000 adım + emzirmeye devam
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jasminium84 Jasminium84
1000001688.jpg

Son durumumu iletiyorım. Daha iyi gibiyim. arke arke ve LenaG LenaG sayelerinde. Özellikle arke arke
Cumartesiyi de kazasız bir şekilde atlatırsam çok iyi olucam.
Ah şu mükemmeliyetçi halim. Çok takıyorum çok 😶😶😶
Ya canım benim eline emeğine sağlık ❤️ bence çok iyisin kendini bu kadar yıpratma, surda bizbizeyiz 😍❤️
Akşam bayağı karışık ve yoğun olmuş gibi canım ya da ben açlık yüzünden emin olamıyorum 🤣

Cumartesiye göre eksi olmak tek başına harika zaten, bence yarına Salıdan da eksi olursun sen 🥰

Yoğurt daha büyük ihtimal gibi geldi bana.

Oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım, sağlıklı mutlu nice yılları olsun inşallah🤩

Gözün aydın canım, anne kavuşmaları en güzeli 💕

Afiyet olsun canım çok güzel bir menü💕
Evet canım gerçekten çok güzel 😍
Ay vallahi yemedim, bence çok iyiydim bu akşam 😁
Yaaa aslında kitap çok iyi olur, ben de kitap okurken birşey atıştırmam ama film vs olunca insanın aklına geliyor
20.12.2024

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
11:30 1 büyük elma, 1 büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve

18:30 4 yk.sarımsaklı yoğurtlu mantı,

19:30 öğlen ki kahveden
20:15 1yk. puding li bisküvi, 2yk.brokoli püresi

Su 3 litre
Spor yok.

Ellssa Ellssa Kaptanım menülerimi her zaman olduğu gibi eksiksiz yazıp paylaşıyorum ama hiç yorum yapılmadı 🥺
Aslında akşama kadar birşey yememeissin, onun verdiği açlık ile karbonhidrat beslenmissin, yine. De kötü değil bence
Canım insanız sonuçta bazen salmak istiyoruz, düşünmemek istiyoruz arada olur böyle ama şimdi biraz kafanı topla, kendini suçlu hissetme yedim vs diye, bünyenin böyle bir rahatlamaya ihtiyacı vardı öyle düşün ve kaldığın yerden tam gaz devam et 💪 ❤️ ❤️

Sevgili Masterfit ailesi :KK36:

Yarın fotolu tartı bildirimlerinizi 12:30 a kadar kaptanları etiketleyerek atmayı unutmayalım. Beni etiketlemenize gerek yok.

Herkese bol eksiler diliyorum:KK36:

Öpüyorum sizii:KK15:

Masterfit 145.Etap

KIRMIZI TAKIM14.1221.12FarkOran
arke arke Kırmızı Takım Kaptanı85.80
@Cicekbocekkaktus77.70
@Efenin_Annesi98.10
G Goklerce 71.20
noram noram 62.30
Boncuk2307 Boncuk2307 64.35
@s i d e l y a67.00
P Purple58 106.40
Lotus1234 Lotus1234 94.80
Lavinia_98 Lavinia_98 66.10
@Tutku4484.7
@Makaron2366.50
@Beyaz leylak83.90
Oran
MAVİ TAKIM
Jasminium84 Jasminium84 Mavi Takım Kaptanı63.85
Sem2024 Sem2024 (Transfer)89.60
@Mthn8377.9
@Jou69.00
Ellssa Ellssa 71.40
P Pembepilates 79.40
-Murphy- -Murphy- 76.10
@malahit51.80
@bnnu65.60
@Deltavealfa67.90
B Beklenen2 73.3
bluegreeneyes bluegreeneyes 68.20
Oran
HAZIRLIK ve İZİNLİ
@Asya8975.20
@gezegenfeza72.30
@tomrs64.50
@Queen-zen49.00
Cakinin Gelini Cakinin Gelini
@nurovic
@sibel_84
@Ilyusa
@Hallederiz

İyi akşamlar
8.00 Kahvaltı
1 yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek

12.30
2 dilim peynirli börek

14.00 ara öğün
Muz
3_4 kamu
Badem içi
Türk kahvesi

17.30 akşam
2 kase yoğurt çorbası

2 lt su
7280 adım
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-21-00-09-31-029_com.mi.globalminusscreen-edit.jpg
    Screenshot_2024-12-21-00-09-31-029_com.mi.globalminusscreen-edit.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 7
Ya canım benim eline emeğine sağlık ❤️ bence çok iyisin kendini bu kadar yıpratma, surda bizbizeyiz 😍❤️

Evet canım gerçekten çok güzel 😍

Ay vallahi yemedim, bence çok iyiydim bu akşam 😁

Yaaa aslında kitap çok iyi olur, ben de kitap okurken birşey atıştırmam ama film vs olunca insanın aklına geliyor

Aslında akşama kadar birşey yememeissin, onun verdiği açlık ile karbonhidrat beslenmissin, yine. De kötü değil bence

Canım insanız sonuçta bazen salmak istiyoruz, düşünmemek istiyoruz arada olur böyle ama şimdi biraz kafanı topla, kendini suçlu hissetme yedim vs diye, bünyenin böyle bir rahatlamaya ihtiyacı vardı öyle düşün ve kaldığın yerden tam gaz devam et 💪 ❤️ ❤️
Sağol canım ama 4 çorba kaşığı mantı
1 çatal bisküvi pastası ve 1 elma dışında birşey yemedim ki 4 gündür bu şekilde besleniyorum açım :KK43:

X