Teşekkürler canmdoğum günü kutlu olsun paşanın, iyiki doğmuş, güzelliklerle dolu çok çok çok mutlu bir yaş diliyorum
şahanesin canımmm yarını sabırsızlıkla bekliyorum
Teşekkür ederim canmAkşam bayağı karışık ve yoğun olmuş gibi canım ya da ben açlık yüzünden emin olamıyorum
Cumartesiye göre eksi olmak tek başına harika zaten, bence yarına Salıdan da eksi olursun sen
Yoğurt daha büyük ihtimal gibi geldi bana.
Oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım, sağlıklı mutlu nice yılları olsun inşallah
Gözün aydın canım, anne kavuşmaları en güzeli
Afiyet olsun canım çok güzel bir menü
Burası otokontrol sağlıyor tek olunca ben de yapamıyorumSelamlar burada aktif olursam az yiyorum gelmezsem normal kafama göre gidiyor
Kişisel motive olan insanları takdir ediyorum zor
2 gündür aç geziyorum. Bu akşam geçer umarımAyy seninki daha kötü, önümde bir şeyler yok en azından. Ama dışarda her gördüğüm vitrine yutkunuyorum resmen. Neyse ki şu an daha iyiyim. Sen de tut kendini olur mu canım, yarın cıslı bir şeyler yeriz artık
Afiyet olsunBugün menüm
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tbe
1 dilim peynir
5 zeytin
1/4 avokado
1 kaşık mıhlama
Öğle
1 kabak sote
1 kase yoğurt
1 dilim tbe
Ara
2 kuru kayısı
1 mandalina
5 çiğ fındık
Yeşil çay soda ile
Akşam ( planlı )
3 köfte
1 dilim tbe
Yeşillik
Ellssa Jasminium84
Adım sayım
Bisiklet de yapıyorum onu da gece paylaşırım
Ben deKesinlikle öyle canım, ben tek başıma motive olamıyorum mesela.
Ayy çok tırsıyorum. Salı sabittim. Yarın güldürsün yüzümü tartıcanımm bu hafta her gün tartıldım, gr gr ama cidden gr gr öyle 100 gr falan da değil, azalıyorum o yüzden ciddi bir eksi olmayacak gibi
neden bilmiyorum, sanırım bu hafta spora başladım acaba onun mu şişliği oldu ya da daha 1 hafta var ama reglin şişliği oldu bilemedim
sende durumlar nasıl
afiyet olsun canımm
Tamam kaptanımUYARII
Hanımlar bugün son gün. Yarın hazırlığa alınanlar kırılmasın darılmasın. Hafta başında kurallar tek tek yazıldı paylaşıldı. Tekrar soran herkese cevap verildi. Ama yine de menü paylaşmayanlar hazırlığa alınacak. 1 hafta boyunca aynı durum devam ederse tekrar listelere alınmayacak. Eksik menülerinizi paylaşmak için son gününüz. Kurallar bizi motive edecek. Lütfen uyalım
# Bir de bugün spor yapma zorunluluğunuz yok, yaparsanız sizin karınıza. Ama ödem yapmasın diye yapmak istemeyebilirsiniz o yüzden bugün serbest isteyen yapabilir isteyen yapmayabilir. Tercih sizin
Daha iyi olduğuna sevindim canım hep iyi olDaha iyiyim çok şükür teşekkür ederim sorduğun için kaptanım
Hazır yoğurt muEvet canim yoğurttan şüpheliyim . Çünkü bugün ciğ sebze yok yoğurt yedim resmen midem yumru gibi oldu . Çalışmıyor. Haftaya hiç yoğurt yemiyecegim
Gün erken bitmiş afiyet olsun20 aralik cuma
Sabah menemen , minik parça krep, kasar
ara öğün şekersiz turk kahvesi , minik bir parça browni
16.30da 4 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık nohut yemeği, 3 kaşık kavrulmuş et , acı biber turşusu , küçük kase yoğurt 1 muz
2 lt su. maden suyu
Jasminium84 Ellssa
Güzel afiyet olsunMerhabalar
10.30
2 kayısı 1 avuç kuruyemiş
12.30
Yumurtalı mantar 4yk
3 dilim peynir
Domates biber
16.00
2hurma topu,
10 tane kadar Ntep fıstık
1 kurabiye
Filtre kahve
2 lt su
Ellssa arke Boncuk2307
Harika menü afiyet olsunIyi akşamlar herkese menumu yazayım daha erken kapattım günü aslinda ama anca gelebildim
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Biraz lor biraz tulum peyniri
7 zeytin
1 tk bal
Ara
1 avuç fıstık
1 portakal
Akşam
Ispanak kavurma yumurtalı
Yogurt
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 arke Kaptanim bu hafta için tesekkur ederim kendi adıma emeklerin için
Gitmiştir kesinAz olsun öz olsun canım. Bence ikisi de etkilemiştir senin kiloyu. Artiya gecmesen o bile yeter.
Benim durum belli değil, aç karnına tartilmadim. Bu akşam eve gelince tartıldım Cumartesiye göre 100 gr eksiydi. Gün ortasında böyleyse yarın az da olsa eksi gelir diye düşünüyorum.
Doğum günükutlu olsun oğluşun nice mutlu yılları olsunOğlusumun doğum günü için iki kişilik pasta yaptırdık eşim de dikkat ediyor benimle birliktebakma bir dilim yazdığıma tadımlık sayılır düşün o pastayı 4 kişi bitirmedik bu gün kalanı okuldan gelince çocuklar yiyecek nasıl dilimledimse artık bu arada cumartesi kesin eksideyim kaptanım sıkıntı yok
Cumartesi korkusuuuKaptanım kahvaltı nirdeee
Süper menü19.12.24
08.30
3 YK yoğurt, üzerine azcik granola ,2 ceviz
12.30
2 yumurta ile çökelekli yumurta, 1 kare bitter, kollajen kahve
19.30
Avokado salatası, az balık, 1 dilim ekmek
Az nar
Şu:2 ltarke Ellssa Boncuk2307
Oy oyy oyyyKızlarrrr gözümün önünde simitler, ekmekler uçuşuyor. Resmen aşeriyorum
Yarın olsun hemenAzıcık sabır kaptanım, yarın tartı sonrası kendini ödüllendirirsin
Sen nasıl hissediyosun kaptanımSabrediyorum canım, şimdi lazer görüşmesine geldim orda sade kahve içtim de bastırdı biraz şükürler olsun.. Yarın için nasıl hissediyorsun güzel bir eksi geliyor mu kaptanım
Çok iddialı ipi en önde göğüslerim menüsüAç karna : -salatalık maydanoz smoothie
Sirkeli su
Kahvaltı 11.30
Eki Görüntüle 3523802
17.00
Yulaf chia tohumu ve tarçın süt
Eki Görüntüle 3523803
2 litre su
Jasminium84 Efenin_Annesi LenaG Ellssa
Burası otokontrol sağlıyor tek olunca ben de yapamıyorum
2 gündür aç geziyorum. Bu akşam geçer umarım
Afiyet olsun
Ben de
Ayy çok tırsıyorum. Salı sabittim. Yarın güldürsün yüzümü tartı
Tamam kaptanım
Daha iyi olduğuna sevindim canım hep iyi ol
Hazır yoğurt mu
Gün erken bitmiş afiyet olsun
Güzel afiyet olsun
Harika menü afiyet olsun
Gitmiştir kesin
Aynen doğru diyorsun artı olmasam o bile yanımıza karAz olsun öz olsun canım. Bence ikisi de etkilemiştir senin kiloyu. Artiya gecmesen o bile yeter.
Benim durum belli değil, aç karnına tartilmadim. Bu akşam eve gelince tartıldım Cumartesiye göre 100 gr eksiydi. Gün ortasında böyleyse yarın az da olsa eksi gelir diye düşünüyorum.
Afiyet olsun canımmAç karna : -salatalık maydanoz smoothie
Sirkeli su
Kahvaltı 11.30
Eki Görüntüle 3523802
17.00
Yulaf chia tohumu ve tarçın süt
Eki Görüntüle 3523803
2 litre su
Jasminium84 Efenin_Annesi LenaG Ellssa
Aminnn canım kaptanımAyy çok tırsıyorum. Salı sabittim. Yarın güldürsün yüzümü tartı
Bence deYarın olsun hemen
Akşam meyve çok tehlikeli. Olmasa daha kurtarıcı bir menü olurdu aslında20.12.2024 Cuma
10.00
1 tane peynirli pankek
14.30
Yarım sandviç ekmeğine et tantuni
4 yk kadar da ekmeksiz tantuni
19.30
1 portakal
1 dilim ayva
Su: 2 lt
Ellssa arke Boncuk2307
Harikasın. Yoğurt değildir o halde. Kan grubun neydi canımEv yoğurdu canım kendim yapıyorum
Ama bikaç güne almıştım ama annem sağolsun sanırım eski kiloma dönecem gibiÇok iddialı ipi en önde göğüslerim menüsü
Harikasın. Yoğurt değildir o halde. Kan grubun neydi canım