- 7 Ağustos 2016
- 4.350
- 16.241
Teşekkürler kaptanımErken kapatmış olmanın yediklerini silip süpürmesini diliyorum
Afiyet olsun kaptanım
Evet haklısın kaptanım ama canım çok tatlı çekti biraz onu bastırmak için yedim
Kesinlikle ekle kaptanım kitap okumayı
Örgü başlı başına bir terapi ama ne yazık ki hiç yeteneğim yok, örgü yanına kitap da eklersen kafan o kadar sakinler ki
Ben ne kadar yorgun olursam olayım en azından 5-10 sayfa kitap okuyup öyle yatıyorum bana çok iyi geliyor
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun kaptanım güzel menü güzel adımlar
Afiyet olsun canımm
Evet canım son öğün olmamış hele de tartı öncesi
Afiyet olsun canımm
Canım menün pek olmamış sadece karbonhidrat var menünde çok çok azıcık protein
Afiyet olsun
Teşekkürler canımm
Tebrikler kaptanımGeçen hafta: 63,85
Bugün: 63,05
Fark: -800 gr
Yüzde: 1,25
Eki Görüntüle 3524016
arke Ellssa Boncuk2307
Sağ ol canim, Allah razı olsun. Mesajin iyi geldiCanim ben truflo aldim baya fayda etti . Doktor Rüya acariğlunu takip edebilirsin . Bir çok hastalığın tedavisinde doğru nefes alabilmek çok önemli. Ben öncelikle hayatımı sadeleştirdim. Tetikleyen durumlardan uzak durmaya çalışıyorum. Bazı insanları hayatımdan tamamen cikarttim , bazıları ile mesafe koydum bu çok iyi geldi. Hatta şehir değiştirdim. Ben gece bile yattığım odayı havalandiriyorum , haber vs izlemiyorum. Dua çok iyi geliyor.
Hepsi öyle ya, bizim evde de şu anda ne sesler bi bilsen, hamur makinesi çalışıyor gır gır gır, kızların sesleri bıcır bıcır, tv sesi, köpüşümüzün havlamaları ama adam horlayarak uyuyorTartı yatak odasında eşim uyuyor . Çocuklar 5.30 da kalktı o eşim hala uyuyor. Top atsan uyanmaz gamsız.
Teşekkürler canımmTebrik ederim kaptanım harrikaaasınnnnn
Canım gayet güzel tebrik ederimGünaydın kızlar kilo bildirimi yapıp çıkıyorum
Geçen hafta 68.2
Bu hafta 67.55
Fark -650 gr
Oran%0.953
Wc bekleyemedim maalesefevden çıkmam lazım
Ellssa Jasminium84
Eki Görüntüle 3524022
Sağol canımmTebrikler kaptanım
Olabilir canım çünkü menülerin de artıya sebep olacak birşey yoktu hatırladığım kadarıyla sabit de iyidir haftaya güzel bir eksi olacak demek kiCumartesi ile aynı kiloegzersize basladim onun etkisi mi bilmiyorum .
Jasminium84 Ellssa
Eki Görüntüle 3524024
Olabilir canım çünkü menülerin de artıya sebep olacak birşey yoktu hatırladığım kadarıyla sabit de iyidir haftaya güzel bir eksi olacak demek ki
Teşekkür ederim kaptanımHepsi öyle ya, bizim evde de şu anda ne sesler bi bilsen, hamur makinesi çalışıyor gır gır gır, kızların sesleri bıcır bıcır, tv sesi, köpüşümüzün havlamaları ama adam horlayarak uyuyor
Teşekkürler canımm
Canım gayet güzel tebrik ederim
Sağol canımm
Tü tü tü maşallahKızlar tartı bildirimi yapiyim
Geçen cumartesi 89.60
Bu cumartesi 88.20
fark -1.40kgJasminium84 , Ellssa , Boncuk2307
Eki Görüntüle 3524031