- 7 Ağustos 2016
- 4.368
- 16.299
Sanada afiyet olsun canım muhteşem görünüyorAfiyet olsun
Bu da benimki Eki Görüntüle 3523069
Yerli malı için poaça yaptım kendime de küçük bir tane özel yaptım
Teşekkür ederim canm bıyur beraber olsunSanada afiyet olsun canım muhteşem görünüyor
Simdi nasilsinHayırlı sabahlar
Napayım 1 haftadır hastayım diyeti bıraktım yenide doktordan geliyorum antibiyotik başlattı regl falanda olunca hiç takip edemedim burayı kombo oldu herşey sen napiyorsun?
Kendime söz verdim kaptanım tutuyorumYeterince yapmışsın diye uyanmıştır. Minnağı öp yerime
Oo çok güzel ilerliyosun
Menü güzel sadece akşam ayranla nohut yemeği ne alaka anlayamadım
Çok güzel menü
Güzel menübağırsak tembelliği mi var?
Sorma dün ben de abartmış olabilirim moral bozukluğu ile. Yarın da doğum günü var. Tartı öncesi
Biraz karbonhidratlı bir gün olmuş ama günü erken kapatmışsın kaptanım cumartesiye kadar dengelersin, afiyet olsunDünkü menüm
Sabah 9:30
Zeytin
3 çeşit peynir
Yarım simit
1 çkaşıpı ceviz bal
1 ç kaşığı elma reçeli
2 dilim ekmek
Az tereyağı
Ara
Türk kahvesi
Ara 15:30
1 kase yerfıstığı
Akşam 18:30
1 buçuk sandviç ekmeği tavuk tantuni
1 bardak ayran
Tere turp
Jasminium84 @Jou
Afiyet olsun canımmKızlar benim yine internet bitiyor bugünkü menüyü yazıyım
Saat 10.00 yesilcay
Saat 11.00 1 yumurta ile 4 kaşık menemen 1 dilim peynir 3kasik yoğurt içine 1 tatlikasigi keten tohumu 1 tatlı kaşığı chia tohumu
Saat 12.00 melisa çayı içtim
Saat 15.00 2 kate bitter ile kahve içerim
Saat 17.00 1 tane zeytinyağlı enginar 1 kase yesilmercimek çorbası 1 avuçici kadar ızgara tavuk yerim
Saat 18.00 1 maden suyu
Su 2 litre bitti 3 e tamamlarım
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
Ben tam 42 günde verdim 12.3 yani 6 hafta ediyor onun içün istersen sende verebilirsin yeter ki isteSonunda sporuma geri döndüm hala hastayım ama
12 haftada 12 kg verebilir miyim ya 56 olsam
Ellssa Jasminium84
Ya peki son gidenler yılbaşı geçsede bir gelseler
afiyet olsun canım gayet güzelGünü erken bitirdim aksama da arkadaslarla dışarı cikicam kahveden başka bisi yemem içmem ona göre dedim şimdiden onlemimi aldım:))
19 aralik Perşembe
saat 8de bir bardak filtre kahve , 1 lt su
11de 2 minik parça krep, 1 haşlanmış yumurta, haşlanmış Yumurtanin sarısı, zeytin, 1 minik domates, kadar, az zeytinyaginda kavrulmuş patlican biber , yarım dilim.limonlu kek
ara öğün şekersiz turk kahvesi 1 lt su,
15.00da 4 köfte, fırında patates 2 kaşık
Jasminium84 . Ellssa
geçmiş olsun canımm yaaSonunda sporuma geri döndüm hala hastayım ama
12 haftada 12 kg verebilir miyim ya 56 olsam
Ellssa Jasminium84
xiomininkini kullanmıştım bi ara güzeldi canımKızlar adimsayarim bozuldu. Varmi tavsiyeniz Allah'tandır resim çekmiştim. Ama mesela sonrasında tekrar yürüdüm kendi kendine sıfırlanıyor. Saat tarzı varmi kullanan
Boncuk2307 Jasminium84 Ellssa
Eki Görüntüle 3523299
7 ay az bir zaman değil canım, yorulmak gayet normal. Küçük bir ara iyi gelebilir.İlk diyete başladığımda inanılmaz düzenli ve sağlıklıydı ne olduysa 1 iki aydır çozuttum resmen aç duruyorum kesintisiz 7 ay oldu sanırım biraz yoruldum bundan galiba ama bir 69 u göreyim nasipse biraz yavaşlıcam
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü olmuş.18.12.24
08.30
Çeyrek simit ( valla iki lokma )
12.30
Tavuklu salata, ayran
16.00 sade kahve
1 kivi, 1 mandalina
18.30
Biraz yogurtlu karnabahar
Çay ile hurma yedim
Şu 1.5 lt.arke Ellssa Boncuk2307
Çok geç bir saatmiş zaten canım, senin de dinlenmeye ihtiyacın var.bebegi uyuttum 25 dk eliptik yaptım egzersizlere devam edeyim dedim uyandı
Menün ve sporların gayet güzelmiş zaten, afiyetler olsun.iyi geceler herkese
Eki Görüntüle 3522985 Eki Görüntüle 3522986 Eki Görüntüle 3522987 Eki Görüntüle 3522988
arke
Ellssa
Boncuk2307
Allahım sana şükurler olsun
Kuru soğan gluten etkisi yapabiliyormus. Koyduysan şişkinlik o yüzden olmuştur diyecektim.Yok canım koymadım
Afiyet olsun canım doğumgünü kutlaması işi bozmuş biraz ama yapacak bir şey yok. Suyunu artirmalisin.18 Aralik Carsamba
12:00 Kahvalti
2 Haslanmis yumurta
Çeyrek simit
Beyaz peynir
Zeytin 5 tane
Domates salatslik maydanoz
15 :30 Ara
1 ince dilim yas pasta
1 fincan latte (arkadasin dogum gununu kutladik)
19:00 Aksam
1 kase mercimek çorbasi
6 7 kasik etli nohut yemegi
1 bardak ayran
1.5 litre Su
Ellssa Boncuk2307 arke
Ağlamak cidden iyidir, çiçek gibi oluyor insan.yaa çok teşekkür ederim canımamin inşallah
Valla dün gece ağlama seansı yaptım herkes uyurken çok iyi geldi şimdi daha iyiyim