ne kadar doğruKızlar, düşük karbonhidratlı beslenme, tatlı yememe mutsuzluk ve depresifler yapar. Çünkü bağırsak floramız onların beslediği bakteriler tarafından ele geçirilmiş durumda. Bağırsaklar ikinci beyindir ve oradaki bakteriler mutsuz olduğunda bizi de mutsuz eder. Eğer kendinizi kontrolsüz, gergin ve mutsuz hissediyorsunuz abartmadan tatlı yemenizi öneririm.
Ballı yulaf kaseleri, ballı salep, bal, kakao ve sütle çikolatalı süt. Bizim en istediğimiz şey kilo vermek evet ama psikolojimizin ve vücudumuzun da ne istediği önemli. Haftada bir-iki kere istediğimiz bir şeyi yemek ne kilo vermemizi engeller ne de kilo almamıza neden olur.
Kuşum öğlen yediklerin sıkıntılı değil zaten, ekmek yemedim diyorsun. Pırasa kalorisiz denilen yiyeceklerden, tabi nasıl pişirdiğin önemli ama yine de sakınca yaratacak gibi durmuyor. Sabah ne yediğine menünden bakacağım birazdan. Diyet sürecinde bazen motivasyonu kaybetmek normal, hayâl kırıklığı ümitsizlik pes etme aşamasına getiriyor ama bu sabır göstermemiz gereken bir süreç. Sonradan pişman olacağını düşünüp kendini sağlıklı yiyeceklere yönlendirmeye çalış. Canın burger çektiyse gidip ızgara köfte ye mesela, böyle yöntemler bulmamız lazım
Tartı canını sıkmıştır ama vazgeçmek yok canım. Kiloda dalgalanmalar yaşamak çok normal. Menün de gayet güzel olmuş. Cumartesi günü de artı gelırsen yapacak bir şey yok canım, canımız sağolsun yeter
Bugün herkese ne oldu böyle, kimsenin keyfi yok..
Canım çoban salatada çiğ kuru soğan var mıydı.
Yapma böyle, vücudunun dengesini iyice bozarsın canım. Dengeli ve düzenli beslen, bu hafta eksi görmesen bile sonra mutlaka eksiler gelecek.
Bugün feci yoldan çıktım
18.12.2024
10.00
1 kıymalı krep börek
5 badem şekeri
1 kare çikolata
14.30
1 dürüm çiğ köfte
1 elma
17.00
1 portakal
20.00
3 mandalina
21.00
1 küçük sandviç ekmeği (ilk defa denedim nasıl olmuş diye bakayım dedim)
Su: 3 lt
Spor: 50 dk yoga ve 11.267 adım
Eki Görüntüle 3522925
Ellssa arke Boncuk2307
yaa çok teşekkür ederim canımO birikimlerden geçtiğimiz hafta ben kendimi yıktım geçtim ama akıllandım mı tabii ki hayır
Regl zaten başlı başına bir depresyon sebebi ya olsa bi dert olmasa bi dert
Rabbim gönlüne ferahlık versin bitanemmm, kafanın içindeki tüüümmmm düğümler kolaylıkla çözülsün inşallah
Valla dün gece ağlama seansı yaptım herkes uyurken çok iyi geldi şimdi daha iyiyimKendini yemeğe vermemekle iyi yapmışsın canım, dert üstüne dert ekleme. Dolunay mi bilmem ama bugünlerde çoğu kişide ruhsal sıkıntılar var canım, geçici bir süreç olduğunu düşünüp kendini sıkma. Bazen ağlamak da iyi gelir, iç temizlik gibi düşün.
Birkaç gün abartılı yiyip sonraki birkaç gün abartılı aç gezince malesef sadece al ver yapmış oluyorsun. Gerekirse yavaş gitsin ama kalıcı gitsin canım. Listelerde değilsin, tartı gerginliğin olmasın.
Sen nasıl oldu canım, düzeldi mi bir şeyler.
Sen bitanesin cansın. Çok doğru söylüyorsun canım, ısrarla ertelediğimiz ve kendimize azap çektirdiğimiz durumlar daha da büyüyüp içinden çıkılmaz hale alıyor. Ömrümüz boyunca bazı gıdaları tamamen hayatımızdan çıkarmamız mümkün değil, onları da mümkün olduğunca sağlıklı bir şekilde tüketmek sürdürülebilir olması açısından önemli.
Oda sıcaklığında ışık almayan bir yerde beklet çok kullanöadığın bir dolap bölümü olabilir3 gün buzdolabında mı bekleteyim canım
Teşekkürler kaptanımHayırdır canımm neyin var kim kızdırdı seni bu kadar
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım menün de adımların da çok iyi
Yeşillik harici hiç sebzen yok canım kabızlığa yol açmaması için biraz daha sebze eklersen şahane olur, afiyet olsun canım
Ahhh kıyamamm çok geçmiş olsun ya
Afiyet olsun canımm
Canım menün güzel olmuş sporun da çok iyi afiyet olsun
Afiyet olsun tatlımm adımlar yine şahane
Afiyet olsun kuzumm