Harika bir güne başlangıç canımSabah kalktım filtre kahvemi yaptım 20 dk egzersizimide yaptım 1 lt suyumuda içtim güne baslayabilirim
Bugün nasıldı bebiş, umarım keyifli bir gün geçirmiştir, tabi sen de.Tamam canım
evet canım her gün yıkıyorum hatta geçen gün kapalı oyun parkına götürdüm oynadı bayağı yoruldu uyur dedim ve asla uyumadıben de deneyeyim bugün yanaklara masajı
bugün işim bitsin. Biraz yürüyüş yapayım canım bebekle
Kendine yonelmekle iyi yapmıssın canım, maalesef huylu huyundan vazgeçmiyor. Kimseden bir şey beklememek kendimizi mutlu etmeye çalışmak en güzeli ve bence mutluluğun anahtarı.herşey aynı tabii ki, ama ben beklentimi azalttım kendime yöneldim, umarım da bu şekilde devam edebilirim
Canım kaptanım çok daha iyi olacaksın. Hiçbir şeyin mükemmel olmasına gerek yok, mümkün de değil zaten. Sen çok büyük bir fedakarlık yapıp kaptanlığı devraldın tıpkı bugüne kadarki kaptanlarimiz gibi. Ben elimden gelen tüm desteği vermeye hazırım, emin ol cumartesi çok güzel geçecek
Bugün dayanamadım canım calpol verdim heralde ağrısı vardı daha da sankinledi çok şükür ama mesela yarın da mı calpol vereceğim onu anlamadımHarika bir güne başlangıç canım
Bugün nasıldı bebiş, umarım keyifli bir gün geçirmiştir, tabi sen de.
Kendine yonelmekle iyi yapmıssın canım, maalesef huylu huyundan vazgeçmiyor. Kimseden bir şey beklememek kendimizi mutlu etmeye çalışmak en güzeli ve bence mutluluğun anahtarı.
Afiyet olsun canım, çok iştah açıcı görünüyorAfiyet olsun
Bu da benimki Eki Görüntüle 3523069
Yerli malı için poaça yaptım kendime de küçük bir tane özel yaptım
Gayet güzel gidiyorsun canım tebriklerGünaydın kizlarsabah yoğurt ve granola yedim azcik, şimdi de eve geldim çökelek ile yumurta yaptım onu yedim yaninda kollajen kahve içtim ve 1 kare bitter yedim enerjimi iyi hissediyorum inşallah herkese güzel bir gün olur
Afiyet olsun canım güzel menüIyi akşamlar canlar bende günü kapattım saati bugün takmayı unutmuşum çıkarınca neyse bugünlük böyle olsun
Menum
Sabah
Lorlu omlet
5 zeytin
Yeşillik
1 tk bal
Ara Sade kahve ile 1 avuc fıstık
Akşam
Tavuklu patates yemeği bir tabak yanında yoğurt ve biber turşusu
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 arke
Nereye gittiler.
Xiaomi 4 kullandım iyiydi, şimdi de huwai 8 kullanıyorum bundan daha çok memnunum.Kızlar adimsayarim bozuldu. Varmi tavsiyeniz Allah'tandır resim çekmiştim. Ama mesela sonrasında tekrar yürüdüm kendi kendine sıfırlanıyor. Saat tarzı varmi kullanan
Boncuk2307 Jasminium84 Ellssa
Eki Görüntüle 3523299
afiyet olsun canım güzel bir menü, biraz da kahvaltına yeşillik yemeğine salata eklesen süper olurmuşKahvaltı: 2 yumurtalı omlet + 2 yeşil zeytin + 1 tam buğday ekmeği 2 bardak çay
Öğle: 1 kuru incir Türk kahvesi
Ara: 3 kare çikolata
Ara: 1 bardak kefir+ 1 cennet hurması
Akşam17.30: 1 kepçe yoğurtlu bulgur çorbası + 1 bardak rezene+ yarım paket lifli bisküvi + 2 kaşık sebzeli makarna
Ellssa Jasminium84
Canım ağrısı ve ateşi varsa, Doktorun önerdiği şekilde geçene kadar vereceksin. Boş yere acı çektirip ikinize de eziyet etme. Benim oğlum yıllarca kortizon kullanmak zorunda kaldı bebekken ve çocukken (9 yaşına kadar). Normalde çok sıkıntılı bir ilaç ama doktor yarar/zarar dengesine bakmak zorundayız, kullanmadığımızda daha çok zarar görecek dedi (kullan, zararsız diyemedi). O yüzden içini calpol konusunda rahat tut, tüm bebekler kullanmak zorunda kalıyor.Bugün dayanamadım canım calpol verdim heralde ağrısı vardı daha da sankinledi çok şükür ama mesela yarın da mı calpol vereceğim onu anlamadım
Evet canım normalde yapıyordum da bebek artık kahvaltılarımda dahil oldu o ağlayınca hızlıca ona birşeyler hazırlayıp kendim ayaküstü atıştırıyorum . Sonra onun duşuydu sallamasıydı derken öğle yemeğine geçiyorumafiyet olsun canım güzel bir menü, biraz da kahvaltına yeşillik yemeğine salata eklesen süper olurmuş
tamam canım haklısın ben de artık öyle yapacağım Allah’a emanet evlatlarımızCanım ağrısı ve ateşi varsa, Doktorun önerdiği şekilde geçene kadar vereceksin. Boş yere acı çektirip ikinize de eziyet etme. Benim oğlum yıllarca kortizon kullanmak zorunda kaldı bebekken ve çocukken (9 yaşına kadar). Normalde çok sıkıntılı bir ilaç ama doktor yarar/zarar dengesine bakmak zorundayız, kullanmadığımızda daha çok zarar görecek dedi (kullan, zararsız diyemedi). O yüzden içini calpol konusunda rahat tut, tüm bebekler kullanmak zorunda kalıyor.
Afiyet olsun canim biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş dolma tek öğün olsa daha iyi olurmuş bide börek var yaPerşembe menüsü
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 ince dilim börek
1 tbe
Domates yeşillik
Öğle
1 kase yoğurt
1 tane biber dolması
Akşam
3 tane tavuk kanat
1/2 yayla çorba
1 tane biber dolma
40 dk bisiklet
Ellssa Jasminium84
Afiyet olsun canim yumurta diyeti mi yapıyorsunHayırlı akşamlar
12.00
1,5 h Yumurta
16.00
Türk kahvesi
18.00
3 h yumurta
4 yk yoğurt
Cay
2lt su
1sat 40 dk yürüyüş
Ellssa arke Boncuk2307
Ya evet evde sebze meyve bitti hemen liste bu hale geliyor alışveriş yapmam gerekiyorAfiyet olsun canim biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş dolma tek öğün olsa daha iyi olurmuş bide börek var ya
Afiyet olsun canim yumurta diyeti mi yapıyorsun
Demi sebze bitince insan ne yiyeceğini şaşırıyorYa evet evde sebze meyve bitti hemen liste bu hale geliyor alışveriş yapmam gerekiyor
Yok cnm sadece bugunluk.Afiyet olsun canim yumurta diyeti mi yapıyorsun
Iyi etmişsin yarın da böyle ye yoksa tartı ya hazırlıkYok cnm sadece bugunluk.
Dün karbonhidrat ağırlıklı yedim ayrıca hiç inmiyor kilo biraz böyle bünyem şaşırsın.
Afiyet olsun canım sebze yokluğu protein alımına yaramış, yürüyüş çok güzelHayırlı akşamlar
12.00
1,5 h Yumurta
16.00
Türk kahvesi
18.00
3 h yumurta
4 yk yoğurt
Cay
2lt su
1sat 40 dk yürüyüş
Ellssa arke Boncuk2307
Çok teşekkür ederim kaptanımminşallah canım an itibariyle toparlayacağım
teşekkürler kaptanımm
herşey aynı tabii ki, ama ben beklentimi azalttım kendime yöneldim, umarım da bu şekilde devam edebilirim
sorma canımm sormaaa, ama dün dünde kaldı tabii
çok güzel canımm afiyet olsun
güzel tatlım afiyet olsun
kırarsıınnnn sıkma canını, günaydın fıstıkk
adımların çok iyi kuzum ama su yine azkışın içilmiyor su biliyorum ama zorla kendini
afiyet olsun canımm
Teşekkür ederimmm kaptanımmYeterince yapmışsın diye uyanmıştır. Minnağı öp yerime
Oo çok güzel ilerliyosun
Menü güzel sadece akşam ayranla nohut yemeği ne alaka anlayamadım
Çok güzel menü
Güzel menübağırsak tembelliği mi var?
Sorma dün ben de abartmış olabilirim moral bozukluğu ile. Yarın da doğum günü var. Tartı öncesi