Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sabah kalktım filtre kahvemi yaptım 20 dk egzersizimide yaptım 1 lt suyumuda içtim güne baslayabilirim
Harika bir güne başlangıç canım
Bugün nasıldı bebiş, umarım keyifli bir gün geçirmiştir, tabi sen de.
herşey aynı tabii ki, ama ben beklentimi azalttım kendime yöneldim, umarım da bu şekilde devam edebilirim
Kendine yonelmekle iyi yapmıssın canım, maalesef huylu huyundan vazgeçmiyor. Kimseden bir şey beklememek kendimizi mutlu etmeye çalışmak en güzeli ve bence mutluluğun anahtarı.

Canım kaptanım çok daha iyi olacaksın. Hiçbir şeyin mükemmel olmasına gerek yok, mümkün de değil zaten. Sen çok büyük bir fedakarlık yapıp kaptanlığı devraldın tıpkı bugüne kadarki kaptanlarimiz gibi. Ben elimden gelen tüm desteği vermeye hazırım, emin ol cumartesi çok güzel geçecek

Bugün dayanamadım canım calpol verdim heralde ağrısı vardı daha da sankinledi çok şükür ama mesela yarın da mı calpol vereceğim onu anlamadım

Kahvaltı: 2 yumurtalı omlet + 2 yeşil zeytin + 1 tam buğday ekmeği 2 bardak çay
Öğle: 1 kuru incir Türk kahvesi
Ara: 3 kare çikolata
Ara: 1 bardak kefir+ 1 cennet hurması
Akşam17.30: 1 kepçe yoğurtlu bulgur çorbası + 1 bardak rezene+ yarım paket lifli bisküvi + 2 kaşık sebzeli makarna
Ellssa Jasminium84

Afiyet olsun
Bu da benimki Eki Görüntüle 3523069
Yerli malı için poaça yaptım kendime de küçük bir tane özel yaptım
Afiyet olsun canım, çok iştah açıcı görünüyor
Gayet güzel gidiyorsun canım tebrikler
Afiyet olsun canım güzel menü
Nereye gittiler.
Xiaomi 4 kullandım iyiydi, şimdi de huwai 8 kullanıyorum bundan daha çok memnunum.

afiyet olsun canım güzel bir menü, biraz da kahvaltına yeşillik yemeğine salata eklesen süper olurmuş

Bugün dayanamadım canım calpol verdim heralde ağrısı vardı daha da sankinledi çok şükür ama mesela yarın da mı calpol vereceğim onu anlamadım
Canım ağrısı ve ateşi varsa, Doktorun önerdiği şekilde geçene kadar vereceksin. Boş yere acı çektirip ikinize de eziyet etme. Benim oğlum yıllarca kortizon kullanmak zorunda kaldı bebekken ve çocukken (9 yaşına kadar). Normalde çok sıkıntılı bir ilaç ama doktor yarar/zarar dengesine bakmak zorundayız, kullanmadığımızda daha çok zarar görecek dedi (kullan, zararsız diyemedi). O yüzden içini calpol konusunda rahat tut, tüm bebekler kullanmak zorunda kalıyor.

afiyet olsun canım güzel bir menü, biraz da kahvaltına yeşillik yemeğine salata eklesen süper olurmuş
Evet canım normalde yapıyordum da bebek artık kahvaltılarımda dahil oldu o ağlayınca hızlıca ona birşeyler hazırlayıp kendim ayaküstü atıştırıyorum . Sonra onun duşuydu sallamasıydı derken öğle yemeğine geçiyorum akşam salatasına ben de bayılıyorum ya bol yeşillikli bol ekşili harika oluyor gerçekten
tamam canım haklısın ben de artık öyle yapacağım Allah’a emanet evlatlarımız

Afiyet olsun canim biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş dolma tek öğün olsa daha iyi olurmuş bide börek var ya
Hayırlı akşamlar

12.00
1,5 h Yumurta

16.00
Türk kahvesi

18.00
3 h yumurta
4 yk yoğurt

Cay

2lt su
1sat 40 dk yürüyüş
Ellssa arke Boncuk2307
Afiyet olsun canim yumurta diyeti mi yapıyorsun

19.12.2024
Ellssa Boncuk2307

12:00 400 gr. yy. yoğurdun içine yarımşar çk. zerdeçal, zencefil, tarçın, 2çk.chia, 3ceviz, 2kuru incir ekleyip yedim

17:00 avuç büyüklüğünde puding li bisküvi 1büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve

18:00 4 yk.kemik sulu 1küçük patates, 3 yudum ekmek, 1yk. tuzlu balık, 1küçük avuç kuruyemiş,
1dilim elma

20:00 1küçük avuç kuruyemiş

Su 3 litre
Spor yok.
Bugün bunları yemeyeydim eyiydi neysem yarın son gün ve telafi vakti

İyi akşamlar kızlar. Ben bugün yemeğe davetliydim. Elimden geldiğince dikkat ettim ama kaçamaklı bir gün oldu.

10.00
2 yumurta
1 yumurta 2 kaşık tb unundan krep
40 gr peynir ve bol yeşillik

14.30
Yarım dilim kek
1 tane ekler

18.00
3 servis kaşığı fırında kıymalı patates
1 kase Cacık

3 litre su, 2 adet maden suyu.

arke Ellssa Boncuk2307

Çok teşekkür ederim kaptanımm
Teşekkür ederimmm kaptanımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…